5 běžných činností, kterými ubližujete svým ňadrům

Je jasné, že ve čtyřiceti nebudeme mít ňadra jako ve dvaceti, že nebudou tak pevná a tvarovaná jako tehdy. Ale to neznamená, že bychom měly na péči o ňadra rezignovat! Když už nemůžeme zastavit působení času na prsa, můžeme ho zpomalit!

Třeba tím, že nebudeme ňadrům ubližovat následujícími činnostmi, které způsobují jejich pokles a ztrátu pevnosti.

1. Hubnutí, přibírání, hubnutí, přibírání

Pokud jste celý život obětí nejrůznějších diet a následného jojo efektu a vaše váha lítá nahoru a dolů, rozhodně tím ňadrům neprospíváte. Neustálé změny velikosti totiž způsobují, že pokožka i tkáň prsou slábne a je náchylnější k působení gravitace.

2. Kouření

I vaše ňadra vaší láskou k cigaretám trpí. Pokožka, která jim zajišťuje pevnost, totiž v důsledku kouření nedostává dostatek kyslíku prostřednictvím krevního oběhu, a tak rychle stárne a ztrácí pružnost.

3. Ignorování krému s UV faktorem

Sluneční paprsky působí i na náš dekolt. A tak ho nezapomeňte chránit. Protože UV záření jen urychluje stárnutí pleti. A tím ztrátu pevnosti ňader.

4. Nošení nevhodné podprsenky

Podprsenka by měla poskytovat vašim ňadrům dostatečnou podporu. Jinak budou při pohybu „poskakovat“ a tím napínat pokožku a posouvat se směrem dolů. Škoda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat