3 tipy, jak si užít sex o pár minut déle. V hlavní roli: chlípný pohled!

Sex je vzrušení, zábava, relaxace. Když stojí za to. Taky máte někdy chuť vzít nohy na ramena? Ještěže existují fígle, na které se dá nachytat kdejaký znuděný nebo líný milenec! Tyhle 3 triky vás dostanou a navíc ošálí čas!

Američtí terapeuti prostřednictvím odborného magazínu Journal of Sexual Medicine tvrdí na základě sledování klientů, že průměrná soulož trvá 3 až 13 minut, přičemž když dojde na orgasmus, jeho nejobvyklejší délka je 10 až 15 sekund. Přijde vám těch 13 minut soulože včetně předehry a těch věcí okolo málo? (Průměrná doba samotného styku čítá 7,3 minuty.) Pak asi on nebo vy máte problém. Zde jsou tři tipy, které vás oba udrží v posteli o něco déle.

1. Dávkujte rychlostní zkoušky

Předehra se dá trochu protáhnout slovními špeky. Zkuste mluvit sprostě a svěřte se mu se svými plány. To zabírá na 90 procent.

Jak to funguje? „Když jsem poprvé řekla, ať mi to udělá, červenala jsem se. Moc na to totiž nejsem,“ vypráví devětadvacetiletá Markéta, která si na tuhle taktiku rychle zvykla. „Když jsem viděla, co to s ním udělalo, měla jsem chuť opakovat to stále dokola. A taky to dělám.“

Tip: Nechcete-li, aby sex skončil dřív, než začal, řekněte něco chlípného, ale zároveň milence upozorněte, ať nespěchá. „Chci orgasmus, ale nejdřív nutně potřebuji namasírovat prsa.“ Oba se tak dostanete do nálady, budete trochu předvídat události, ale zároveň se udržíte ve střehu. (Doporučená doba tohoto kola je asi 15 minut.) A co dál?

2. Z obyčejných věcí udělejte událost

Líbání? Standardně dvě pusy a dost. A proč? Oční kontakt a dotyk úst prodlouží tu krátkou chvíli před souloží i na několik minut.

Jak to funguje?
„Mám ráda, když na to s manželem hned nevlítneme, ale trochu si pohrajeme očima,“ říká jedenatřicetiletá Veronika, která si tak evidentně užívá emocionálního spojení. To je podle odborníků zvlášť důležité, neboť když „to“ děláte pořádně, vzrušení se stupňuje a zároveň vám milenec nikam neuteče ani „neodběhne napřed“.

Tip: Po vzoru britské sexuoložky Tracey Cox odstavte svůj mozek následujícím způsobem… Představte si, že před vámi stojí osoba, po které nejvíc šílíte. Je nahá a žadoní o sex. „Nesmíte svazovat mysl praktickými záležitostmi, jen se poddejte fantazii,“ upozorňuje sexpertka. A s touto myšlenkou v hlavě se zadívejte na partnera. Vypadáte sexy, protože myslíte na sex - a ve vašich očích je to zatraceně znát. Napětí stoupá… Když budete chtít, tak rozhodně pomaleji než dosud. (Tato relace by neměla překročit 5 minut vašeho času.)

3. Experimentujte - i s málem

Chcete se uvolnit a mít skvělý sex, které nepotrvá jen tři minuty? Nahlédněte do nějaké z příruček, půjčte si neslušný film a napodobte aspoň jednu věc, kterou dělají herci. Prostě se pobavte a věnujte své nebývalé předehře dalších 10 až 15 minut navíc.

Jak to funguje? V sobotu večer jsem přepínala kanály na satelitu a běželo tam porno. Přítel se zarazil a myslel, že to přepnu. Neudělala jsem to a požádala ho, zda by se chvíli díval se mnou. Byl v šoku a já musím říct, že jsem byla docela překvapená, jak na mě ty prasárny pozitivně zapůsobily,“ směje se dvaatřicetiletá Aneta.

Tip: Na prodloužení milování, které se ponese v duchu experimentu, budete vzpomínat oba. Vyndejte z nočního stolku pouta a nechte se unést okamžikem. Zavažte mu oči nebo si s ním hrajte jako kočka s myší.

Mimochodem, odborníci na řeč těla tvrdí, že k mužům je vhodnější přistupovat ze strany, pokud po nich něco chcete. (Ženy jsou přístupnější a ochotnější, když se k nim muž přibližuje zepředu.) Kolikrát ale nemusíte dělat nic, a ani nic říkat.

Britský psycholog Glenn Wilson tvrdí, že v mnoha případech stačí pouze nepatrná obměna základní milostné polohy a objeví se zcela jiné, vzrušující podněty, které zapůsobí na zvědavost Marka nebo Petra. A zvědavost „nastaví“ váš sex o pár žádaných minut jako nic na světě.

Jestli pak samotný styk trvá opravdu jen krátce, je celkem druhořadé. Kdo totiž říkal, že sex se vztahuje pouze na samotný „zásun“? Nikdo. Jen se podívejte na hodiny, co se vám s těmito tipy podařilo!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat