Kde si užijete milování? Hledejte inspiraci ve hvězdách

03.02.2017 | Sex a vztahy

Přemýšlíte, jak oživit rutinu svého milostného života? Co takhle inspirovat se znamením horoskopu! Kde si užijí sex třeba Raci a kde Vodnáři? Víme to!

Beran

Berani mají rádi dobrodružství a nenechají se jen tak svázat konvencemi. A tak se vůbec nebrání milování na místě, kde mohou být odhaleni. Třeba v kabince v obchodě s oblečením. Jen pozor, pamatujte, že když vás někdo přistihne, může se takové milostné dobrodružství proměnit v nepříjemnou polízanici.

Býk

Ačkoli se to na první pohled nezdá, jsou Býci vlastně duší romantici. I když to nedávají často najevo. Jejich představa o milostném dobrodružství? Dojet autem na nějaké krásné místo a vyzkoušet si, jaký je sex na zadním sedadle!

Blíženci

Moc rádi se baví a mají v sobě i trochu exhibicionismu. A tak se nebudou bránit víkendu v hotelu, v pokoji s opravdu velkou postelí. Že je slyší během milování všichni ostatní hosté, jim rozhodně nevadí. Naopak jim tato myšlenka přidává na vzrušení.

Rak

Raci nesnášejí v posteli nudu, ale nejsou příliš nadšení pro nebezpečné experimenty nebo milování na veřejnosti. Zato si užijí sex ve vodě – v soukromém bazénu, vířivce, ale i v obyčejné vaně nebo sprše. I z takové příležitosti dokáží vykouzlit chvíle plné vášně a romantiky.

Lev

Zrozenci tohoto znamení jsou velmi vášniví a mají smysl pro dobrodružství. A tak určitě neřeknou ne, pokud jim navrhnete milostné dobrodružství v poloprázdném kině. Jen dejte pozor, aby ostatní nepoznali, že se tak docela nevěnujete filmu na plátně.

Panna

Jsou od přírody romantickými dušemi, a tak si užijí milování pod noční oblohou, za vlahých jarních či letních nocí. Jen pamatujte, že rozhodně netouží po odhalení, a tak místo pro noční dobrodružství vybírejte tak, abyste měli jistotu, že vás nikdo nevyruší.

Váhy

Váhy milují krásu a něhu, ale skrývá se v nich opravdová vášeň. Když odhodí zábrany, užijí si milování kdekoli. Ale to neznamená, že by rády nevyzkoušely i něco nového! O dovolené u moře si dopřejte milování na pláži (jen pozor, v některých zemích je takové počínání trestné).

Štír

Jsou vášniví a mají smysl pro dobrodružství. A to se projevuje i v jejich milostném životě. Nebudou se zdráhat vyzkoušet sex třeba v prázdném kupé vlaku, případně cestou k moři vstoupí do tzv. Mile High Clubu – tedy oddají se nějaké „akci“ v letadle.

Střelec

Jsou zvídaví a rádi objevují nové věci nebo zážitky. A tak vás klidně rádi navštíví po pracovní době v kanceláři, abyste si mohli vyzkoušet, jaké je milování na pracovním stole. Jen pozor na kolegy nebo nadřízené – ti by vás při takové činnosti chytit rozhodně neměli!

Kozoroh

Ačkoli mohou navenek působit velmi vážně (a možná i trochu jako „suchaři“), v posteli s nimi nuda rozhodně není! A tak není divu, že se s vámi rádi pomilují prakticky v každé místnosti vašeho domu či bytu. Včetně garáže nebo kůlny na zahradnické nářadí.

Vodnář

Ačkoli se to na první pohled nezdá, Vodnáři dokáží být pořádně vášniví a v sexu před nimi odolá málokteré „tabu“. A tak není divu, že svého partnera/partnerku prostě a jednoduše zatáhnou na záchodky například v restauraci a pomilují se přímo tam.

Ryby

Jsou duší praví romantici, ale to neznamená, že nejsou svolní k nějakému tomu dobrodružství. Co třeba zkusit se pomilovat v zapadlém koutě knihovny? Jen pozor, tak jako na jiných veřejných místech by vás nikdo neměl přistihnout. Ostatně po něčem takovém Ryby ani netouží, nejsou žádní exhibicionisté.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat