Jak ho dostat do nálady? Vůní

Většinou se účinky nejrůznějších vůní vztahují k ženám. Ale to je pouze stereotyp, který je třeba jednou provždy zbourat! Také u mužů je aromaterapie účinná. Které vůně zaručí u vašeho milého nejen dobrou náladu, ale navíc zvýší pravděpodobnost, že prožijete zajímavou noc?

Pokud tedy chcete muže „správně naladit“, zkuste svůj domov provonět některým z následujících aromat. Případně se můžete při příští návštěvě parfumerie zaměřit na to, která toaletní voda obsahuje tyto složky.

Vanilka

Křivdili byste jí, pokud byste si mysleli, že patří jen do cukroví. Její výrazné aroma dokáže probudit sexuální vášeň, ale i touhu po romantice. Vzhledem k tomu, že je tradiční vůní aromaterapie i parfémů, nebudete mít s jejím sháněním žádnou práci.

Koriandr

Především esenciální olej z této bylinky dokáže své. Povzbuzuje harmonii a pouto mezi partnery. Odtud už je jen krůček ke smyslnému milování, co říkáte?

Kokos

Hraje ve vaší domácnosti prim kokosový olej? Výborně. Zkuste dát kokosu ale šanci i v ložnici, nejen v kuchyni či koupelně. Typické exotické aroma kokosu působí dráždivě a smyslně zároveň. U řady lidí podporuje chuť na sex.

Lotos

Už samotná tato květina je v mnoha kulturách synonymem vášně a milování. A vděčí za to i své neopakovatelné vůni. Vzhledem k tomu, že se těší velké oblibě (pročpak asi), přidává se její aroma například do mycích gelů apod.

Lékořice

Že ji znáte z dětství spíše jako přísadu oblíbené (nebo naopak neoblíbené) sladkosti? Pak vězte, že její vůně může mít afrodiziakální účinky! I když mnoho lékořicových aromasvíček nejspíš na trhu nenajdete, obsahují toto aroma některé parfémy.

Pomeranč

Jeho účinky jsou u mužů dokonce podloženy vědecky! Za vzrušující vůni tohoto citrusu v jisté studii označila plná pětina účastníků. Co takhle ověřit teorii i v praxi?

Čokoláda

A sladká tečka na závěr. Čokoládové aroma má prý povzbuzující účinky a podporuje romantiku. Navíc probouzí nejen touhu mlsat, ale i pomilovat se.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat