Jak vás svede? Zeptejte se hvězd

Jaké „sváděcí strategie“ používají takoví Blíženci a čím nás zaručeně okouzlí třeba Štír? A kterému znamení je svádění vlastní, zatímco jiné v tomto „oboru“ tak trochu tápe?

Beran

Svádění má zkrátka v krvi. Je přímočarý a svým zájmem ani záměrem se nijak netají. I proto mají Berani (lehce nezaslouženou) pověst, že se otočí za každou sukní a žádná si před nimi nemůže být jistá.

Býk

Dokáže okouzlit slovy, na svádění jde chytře. Pomalu a jistě vás „omotává“ svými kouzly, až podlehnete. Nikdy nezneužijí své síly, a když chtějí, dokáží ukázat i svou citlivou tvář, které tak snadno podléháme.

Blíženci

Jsou středem pozornosti a vyzařují sebevědomí, jež je jejich největší zbraní (ale i trochu prokletím, to když to přeženou a působí arogantně). Svádí slovy i gesty, s lehkostí, která udivuje. Svádění je pro ně hra.

Rak

Jsou spíše stydlivější, a tak často zůstávají v pozadí. Svádění v pravém slova smyslu jim je cizí, ale ženy dokáží okouzlit svou plachostí a inteligencí. A také něžností, kterou na rozdíl od některých jiných znamení neskrývají.

Lev

Jsou vášniví, ale zároveň vás rozmazlí romantickými dárečky či gesty. Vždy mají „po ruce“ nějaký vhodný kompliment, kterým vás přesvědčí, že jste pro něj ta jediná a pravá, že jste nejkrásnější bytostí na světě. Jsou prostě rozenými svůdníky!

Panna

Nikdy nic neuspěchají, a to platí i o svádění. Pokud mají o nějakou ženu zájem, připraví si plán, kterého se drží. Občas ale nejsou jejich snahy tak docela zjevné, a tak hrozí, že to vzdají dřív, než objekt jejich zájmu dostane šanci propadnout jejich kouzlu.

Váhy

Jejich sváděcí schopnosti jsou pověstné! Hvězdy jim nadělily do vínku okouzlující úsměv, inteligenci i fyzickou přitažlivost, což je kombinace, kterou neváhají využít a které řada žen podlehne. V jejich prospěch mluví i to, že nepůsobí jako „hráči“.

Štír

Jejich největší zbraní je sex-appeal, kterým oplývají. Nikterak se netají svým záměrem svést vás – a tato upřímnost v jejich podání působí až neodolatelně. S talentem pro svádění se již narodili, okouzlí slovy i gesty.

Střelec

Mají v oblasti svádění téměř lovecké instinkty a celý proces berou jako výzvu, ze které jen neradi odcházejí jako poražení. Jejich odhodlanost a aura dobrodružství, jež je obklopuje, jsou jejich tajnými zbraněmi.

Kozoroh

Nejsou sice svůdníci od přírody a s romantikou si zrovna netykají, ale to neznamená, že by u nás neměli úspěch! Jejich spontaneita a přímočarost je kouzlem, kterému podléháme rády a často.

Vodnář

Jsou mistry v hravém svádění. Okouzlí vás smyslem pro nebezpečí a láskou k novým zážitkům. Nechybí jim výmluvnost a smysl pro humor, svému protějšku budou neustále dokazovat, jak moc je středem jejich zájmu.

Ryby

Patří spíše k stydlivějším znamením, svádění nepatří k dovednostem, jež by měly Ryby vrozené. Často spíše vyčkávají, až udělá první krok někdo jiný. Jistější si jsou ve společnosti přátel, kteří jim dodají potřebnou odvahu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat