Je s vámi jen kvůli sexu? Tahle znamení napoví

31.08.2011 | Sex a vztahy

Občas se to může přihodit každé z nás. Zatímco my se vznášíme z nového vztahu v oblacích, muž po našem boku vůbec nemyslí na nějakou budoucnost či závazky. V hlavě má jen postel.

Odhalit takový případ je těžké, ale některé náznaky vám mohou napovědět.

1.    Dokáže vám věnovat spoustu dárků, ale ne času

Květiny, drobné dárečky, večeře v luxusní restauraci, ale v podstatě žádný čas na to, abyste se skutečně poznali – to je poměrně rozšířená taktika. Ze strany muže taková investice do budoucna.

2.    Kontaktuje vás jen v noci

Přes den se ani neozve, ale po nocích strávíte hodiny posíláním odvážných esemesek (případně v jinou dobu, kterou máte „vyhrazenou“ na sex).

3.    Odmítá jakýkoli závazek

Při každém pokusu o budování něčeho společného urychleně vycouvá. Odmítá jakoukoli odpovědnost za vztah.

4.    Neděláte nic jiného

Máte pocit, že o něm vůbec nic nevíte, on o vás také ne, nikde jste vlastně spolu pořádně nebyli a jedinou místností, kterou v bytě využíváte, je ložnice? Na začátku každého vztahu je samozřejmě tělesná přitažlivost silná a důležitá, ale pokud jste se ani za několik týdnů nehnuli o krok, možná je na čase mít se na pozoru.

5.    Nikdy vás nikomu nepředstavil

Neznáte jeho přátele, ani jeho rodinu. Ani to není ze začátku nic divného, ale po nějaké době je tvrdošíjné odmítání představit vás aspoň někomu z jeho okolí podezřelé.

6.    Kromě ložnice jste spolu nikde nebyli

Jistě, občas zajdete na večeři a podobně, ale i když spolu vyjdete na víkend z města, stejně z okolní krajiny nic nemáte, protože jste pořád uvnitř hotelového pokoje.

7.    Tlačí na vás

Tohle je nejtypičtější znak – ačkoli vy ještě nejste připravená po ta krátké známosti na sex, on vás neustále přemlouvá a přesvědčuje, že jít s ním okamžitě do postele, je jediná správná věc.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat