Podložená pánev při sexu zajistí velkolepý orgasmus

Misionářskou polohu zná každý, ale už jste zkoušeli sloní? Ne? Super! Prozradíme vám totiž i méně známé sexuální polohy, u kterých budete mít orgasmus zaručený…

Jaká je u žen nejoblíbenější sexuální poloha? Podle průzkumu (1) provedeném na základě dotazníku vyplněného 15 000 ženami uvádíme první tři:

1. místo: 27 % žen uvedlo, že jejich nejoblíbenější pozice je „na koníčka“.
2. místo: 24 % dosahuje orgasmu nejrychleji „na pejsky“.
3. místo: 17 % získala stará dobrá misionářská poloha

A jaká je vaše poloha?

Jak už jste asi pochopili, jde nám momentálně především o ženy. Jaká je tedy sexuální poloha, při níž ženy nejrychleji dosahují nejlepšího orgasmu? U mužů je to totiž už z biologického hlediska mnohem jednodušší a rychlejší. My ženy ale potřebujeme mnohem komplexnější přístup.

Podle studie (2) zažije jenom kolem 25% všech žen alespoň jedenkrát vaginální orgasmus. Zbývajících 75 % dosahuje uspokojení především klitorální stimulací. To znamená, že dosáhnout orgasmu při penetraci penisem je spíše vzácnější a závisí na mnoha faktorech. 

Orgasmus vám zaručí(me)

Orgasmus díky polštáři (3)? No jasně! Tenhle trik je opravdu velmi jednoduchý a nevyžaduje ani žádný podrobný návod. Všechno, co potřebujete, je polštář. Ten se totiž postará o nový zážitek, pokud si jím u misionářské polohy podložíte pánev. Tím se změní úhel proniknutí během penetrace a penis se tak dostane hlouběji. Při pozici „na pejsky“ polštář využijete zase jako měkkou podložku. Tak bude i tato pozice mnohem příjemnější a méně namáhavá – i při zachování intenzity prožitku.

Nejjednodušší pozice

Ne náhodou vybraly ženy mezi nejoblíbenější pozice také tu misionářskou. Obyčejný sex totiž nemusí znamenat méně potěšení. Právě naopak! Jednoduché polohy jako je ta misionářská umožňují partnerům být si nejblíže. Tento emocionální faktor, jako důvěra a náklonnost, patří u hodně žen k nejdůležitějším, aby se při sexuálních hrách mohly uvolnit a dosáhnout orgasmu.

Poloha zvaná CAT

Už jste slyšeli o pozici CAT (4)? Nemá to nic společného s kočkou, ani to není obměna k pozici „na pejsky“. Je to prostě a jednoduše poloha, která vede k neuvěřitelnému společnému orgasmu. CAT je složeno ze začínajících písmen anglického Coital Alignment Position, a to neznamená nic jiného než „poloha sexuální souhry“. Zní to slibně, viďte? Tato poloha doslova garantuje orgasmus pro oba partnery současně – tedy superorgasmus, který se bude líbit oběma!

A nemusíte pro to udělat mnoho. Tato poloha je podobná té misionářské. Žena leží dole, muž na ní. Při vniknutí přitlačí žena nohy zpátky k sobě a muž zvedne svoji horní polovinu co možná nejvýše, tak aby se jejich pánevní kosti dotýkaly. A následně oba houpou boky ve stejném rytmu.

A jak je možné, že tato poloha garantuje orgasmus? Je při ní mužskou stydkou kostí stimulován ženský klitoris a také muž cítí silnější prožitek. Nejdříve je nutné si sjednotit stejný rytmus, ale až to zvládnete, nebude stát vašemu společnému orgasmu nic v cestě.   

Zdroj: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32800750/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3894744/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087699/, (4) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10929574/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat