Muži v kostce

Muži a jejich chování je pro nás ženy občas těžko pochopitelné. Ale místo toho, abychom se kvůli tomu rozčilovaly, měly bychom to raději přijmout. Pro některá mužská jednání existují totiž dokonce vědecká vysvětlení.

Že jsou muži a ženy od základu jiní, není žádné tajemství. Často se ptáme, co se jim to honí v hlavě, nebo proč zkrátka nedokážou vytušit naše přání. Ale za jejich podivné chování, které pro nás je hádankou, muži nemohou – alespoň ne podle vědců.

Muži potřebují jasná vyjádření

Muži neumějí číst myšlenky a nemohou tušit, že byste chtěly, aby vás pozvali do restaurace. Řekněte svému muži proto jasně, co chcete. Přestaňte s planými nadějemi a nečekejte, že vám je sám od sebe splní.

Muži slyší něco jiného než ženy

Různé studie dokazují, že muži a ženy mají různé zájmy, pokud jde o obsahu hovoru. Zatímco ženy rády mluví o lásce, vztazích a jiných lidech, muže tato témata nudí, a proto neposlouchají pozorně. Pokud chcete tedy s muži vést opravdu živý rozhovor, pak zvolte téma, které bude zajímat vás oba.

Muži chtějí respekt

Stějně jako v zaměstnání, tak i doma očekávají muži od svého okolí respekt. Dokážou překonat sami sebe, pokud vědí, že jim důvěřujete a obdivujete. Respekt je pro muže stejně důležitý jako láska. Pokud respektuje žena muže, respektuje muž ženu. 

Muži si nejsou vždy jistí sami sebou

Muži jsou, co se týče jejich role otce nebo manžela, velmi citliví, dokonce velmi zranitelní, což ale nikdy veřejně nepřiznají. Ženy by tedy měly jejich role ocenit a vážit si jich, pak se budou jejich muži mnohem sebejistější. A když ho neoceníte doma, bude s největší pravděpodobností hledat jinde…

Muži mají rádi přirozenost

Není vůbec důležité, abyste vypadala jako modelka nebo hollywoodská hvězda, muži mají radši jednoduchost a přirozenost. Pokud vás miluje, miluje vás i v teplácích a s neučesanými vlasy. Nemusíte se kvůli němu měnit, zůstaňte sama sebou.

Sex je pro muže víc než jen tělesný kontakt

Čím častější máte s partnerem sex, tím větší je jeho sebevědomí. Pokud si ale držíte odstup tělesný i emocionální, cítí se odmítnutý a nejistý. Blízkost a důvěra jsou velmi důležité faktory každého vztahu.

Muži spí jinak

Muži milují spát bok po boku své ženy. Ale vy máte naopak raději postel samy pro sebe? Existuje vysvětlení na základě evoluční biologie –zatímco muži jsou „stádová zvířata“ a spánek ve společnosti jim dodává jistotu a bezpečí, byly ženy vždy zodpovědné za blaho stáda a rodiny. Těšte se z toho, pokud partner hledá vaši blízkost i v noci, díky vám má ten dobrý pocit.

Muží trpí více

Jako ženy si často děláme legraci z věčného stěžování si mužů při běžném nachlazení. Ale neprávem, protože je vědecky dokázáno, že my ženy opravdu trpíme méně. Imunitní systém žen je silnější než ten mužů a to kvůli hormonu testosteronu – muži s vyšší hladinou mají slabší imunitní systém.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat