Nejlepší sex? Manželský!

01.10.2012 | Sex a vztahy

Pokud teď nad titulkem kroutíte nevěřícně hlavou, pak vězte, že existují minimálně 3 důvody, proč si manželé, případně dlouhodobí partneři, užívají sexu více než jejich single vrstevníci.

A jaké že jsou ony zmíněné tři důvody?

1.   Znáte se

Pokud s někým žijete v dlouhodobém vztahu, znáte navzájem dokonale svá těla, víte, co máte rádi, co vás vzrušuje, jak se navzájem při milování potěšit… A přitom to vůbec neznamená, že byste už neměli co objevovat. Naopak – jestliže se navzájem dobře znáte, experimentuje se vám mnohem snáze (odpadá totiž strach z nepříjemných okamžiků a rozpaků).

2.   Už žádný stud

Ačkoli byl jistě sex v počátku vztahu velmi vzrušující, přece jen se člověk občas neubránil určitým obavám a rozpakům (co když se partnerovi nebudou líbit má prsa/zadeček, co když si všimne, že mám silnější stehna, špíček na břiše…). Takové úvahy ovšem po nějaké době odpadají – už se nemusíte soustředit na to, zda partnera přitahujete (protože evidentně ano), ale na vzájemné poskytování rozkoše).

3.   Komunikace je snazší

Komunikace je klíčem k uspokojujícímu sexuálnímu životu. Mluvte o tom, co vás vzrušuje, co byste chtěli při milování zkusit, co je pro vás naopak nepřekonatelná hranice… Takovéhle hovory jsou mnohem snazší, když se navzájem dobře znáte a nestydíte se před sebou.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat