Vychytaný způsob jak si říct o orální sex

Má nějaké předsudky, nechce vám oplácet rozkoš ústy, nebo má nějaký jiný důvod, proč jazykem nezabrousí pod vaše kalhotky a nedopřeje vám kontakt svého jazyka s vaším rozkrokem. Máte si kvůli tomu připadat divně? A jak mu vlastně říct, že je totálně mimo?

Vy mu orgasmus pusou věnujete, on se oplátce vyhýbá. Pak je to sobec, který překračuje hranice slušného chování. Že něco není v pořádku, naznačují i vaše zoufalé pokusy o orální kontakt. Mazlíte se, milenec líbá váš krk i prsa, pak se vydá níž, ale klitoris a vulvu ignoruje, i když mu „nenápadně“ položíte ruce na zátylek a pohybem naznačíte, že by se to slušelo. I tak to nechápe?

Závažná chyba v Matrixu

Je možné, že i v tomhle případě je milenec sebestředný blbec, ale ještě nevynášejte soudy. I když se to nestává příliš často, může dotyčný trpět pochybnostmi o svém ústním umění a technice, nebo z nějakého neznámého důvodu někdy v minulosti nabyl dojmu, že pro vás orální sex není prioritou.

Jak to zařídit, aby byl flexibilnější?

V první řadě je moudré trochu ho popostrčit a dodat mu odvahy v tom, aby pokračoval tam, kde skončil. „Víš, líbí se mi, když mě dráždíš jazykem. Umím si představit, že si zavážu oči a nechám tě, aby sis se mnou dělal, co chceš. To tvoje líbání je prostě bezkonkurenční!“

Vyslovená chvála nad tím, co milenec třeba ani přímo neudělal, ho utvrdí v tom, že se nemusí bát pokročit o kousek dál. Po tomhle sdělení vyčkejte jedno, dvě milování, a registrujte, zda se situace lepší. Pokud se jedná o situaci, kdy vy nemáte problém s felací, ale on s cunnilingem ano, až příště bude spolu, proneste něco jako: „Minule jsem to měla v režii já, teď je řada na mně.“ Jakmile se partner dostane mezi vaše nohy, je důležité poskytnout mu zpětnou vazbu o tom, co se vám líbí.

Mějte radost, víc radosti!

Chybu neuděláte s malými vzdechy a ani připomínkami typu: „Když to děláš tvrději, je to pro mě lepší.“ Nevadí, že milenec je jako malé nevinné kotě, které teprve poznává první kroky. Jak již bylo řečeno, oceňujte i to, co se ještě nestalo. Ostatně, vždycky můžete říct: „A teď pojďme zkusit něco jiného.“ (Třeba když už vás jeho technika přestane bavit.) Každý normálně smýšlející milenec pochopí a postaví se k vašemu rozkroku čelem.

Starého psa novým kouskům nenaučíš?

Jestli mu to nedojde ani po několika výzvách, upozorněních, vyslovených přáních a náznacích, nezbývá nic jiného, než se zeptat přímo, v čem je zakopaný pes. S největší pravděpodobností skutečně máte tu čest s prototypem muže číslo jedna – sebestředným blbcem, který jen dělá, že neslyší. Pakliže si myslí, že vy jste stroj na orální sex, zatímco on má právo pohodlně si sedět v křesle – se vztyčeným klacíkem ve vašich ústech, tak ať si nejde někoho, kdo mu takové hulvátství promine. Třeba nafukovací pannu. Amen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat