Mini prostory, maxi erotické zážitky. Tipy na polohy zde!

Auto, sprchový kout či snad obyčejná šatní skříň? I na těchto místech se dá milovat, a to ani nemusíte být hadí žena… Stačí znát pár proveditelných intimních poloh.

Příležitost dělá zloděje, jak se říká. Někdy se sexuální touze nedá poručit, a tak dojde k situaci, kdy vezmete za vděk nepohodlnému a malému prostoru ve stylu „tělo na tělo“. Přiznejme si, že je to spontánní a vzrušující, nicméně stísněnosti se musí nějak čelit. Máme pro vás pozice a tipy, jak si užít i v tak nepříznivých podmínkách.

1.    Auto

I cesta z obyčejného nákupu se může „zvrtnout“. Začíná to polibkem na krk řidiče, končívá v příkopě. Včas odstavte auto a mějte oči otevřené pro kolemjdoucí. Přes sedačky přehoďte deku či spacák, kteří prozíraví vozí v kufru automaticky (zabráníte ušpinění čalounění) a přemístěte se na sedadlo spolujezdce, aby vás neutiskoval volant. On ať si sedí, vy si osedlejte jeho klín v jezdecké pozici: buď čelem k němu, nebo obráceně (záleží, co vám typ vozidla a místo v něm umožňuje). Proveditelná je i poloha na zádech, kdy vy ležíte na zadním sedadle a on s nohama venku a penisem uvnitř vyvolává pohyby. Když nic z toho nejde, vždycky to zachrání kapota…

Další proveditelná poloha: Na zadním sedadle se posaďte, nasměrujte paty k obličeji a vytvořte něco jako vajíčko. Muž do vás vstoupí shora.


2.     Sprchový kout

Děti konečně usnuly a vy se jdete osprchovat. Partner se „jen tak“, pochopitelně bez vedlejších úmyslů, přitulí na vaše záda. Za pár vteřin se mačkáte na prostoru 80 x 80 centimetrů. Když se ale chce, všechno jde. Pokud jde o orální sex, není co řešit. Vy stojíte opřená o stěnu sprchového koutu, jednu nohu zvednutou a položenou na jeho rameni, v obráceném pořadí on stojí taky, jen nemusí nic zvedat ani pokládat, protože vy si k němu pohodlně kleknete.
Obecně všechny pozice vestoje jsou pro tento prostor nejideálnější, i když některé fajnšmekry a hračičky baví mít sex v psí poloze za doprovodu kapek dopadajících na záda. Vyzkoušejte, uvidíte. Pokud se vám něco z toho zalíbí, obstarejte si úchytky na hladký povrch, které poskytnou dostatečnou oporu a eliminují zranění (v sexshopech hledejte pod označením SINGLE LOCKING SUCTION HANDLE). Za jednu zaplatíte od 290 korun výše, ovšem vozit v autě ji můžete taky. Hodí se totiž i na svazování a připoutávání.

Další proveditelná poloha: Stojíte v řadě za sebou a oba naráz se předkloníte.

3.    Skříň nebo šatna

Který blázen by lezl do skříně na kabáty? Třeba ovínění účastníci bujarého večírku nebo rodinné sešlosti, kteří se chtějí schovat před ostatními. Že mezi ně nepatříte? Náhoda je blbec! Dvě skleničky vína ve společnosti mohou způsobit divy… Ti, kteří sex ve skříni zažili, říkají, že není nic víc sexy, než vpadnout do tmavé místnosti a najednou skončit kdesi mezi zavěšenými oděvy. Nikdo nezjistí, že chybíte u vyprávění strýčka Edy, který se rozplývá nad poslední dovolenou. Tak je fakt, že na takovém místě vás asi bude hledat málokdo. Tedy v porovnání s koupelnou, kde se před jejími dveřmi většinou tvoří fronta. Zbude tak pár minut času i na předehru.

„Mně se to ve skříni moc líbilo,“
svěřuje se pětadvacetiletá Anita, která o svém zážitku říká, že rozhodně nebyl plánovaný. „Prostě se to tak nějak semlelo, ani nevím jak. Partner mě zatáhl do ložnice našich společných známých a opřel mě o skříň. Jak jsme se mazlili, pojízdné dveře se otevřely a já skončila uvnitř. Zbytek už byl pouhá improvizace,“ svěřuje se čtenářka. Jako vhodnou polohu doporučuje tu, kdy si partner přiklekne hýžděmi na své paty a vy si mu zády k němu přisednete do klína. 

Další proveditelná poloha: Bytelnost šatní tyče radši nepokoušejte a nezavěšujte se na ni, jednu pokrčenou nohu zapřete o stěnu a partnera na sebe doslova přitiskněte!

A v jakých mini prostorech se milujete vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34
192 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:24

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat