Výprask velikonoční pomlázkou výrazně oživí váš vztah

Polibek sem, polibek tam. Vanilkový, tedy běžný, „normální“ sex má v ložnicích své místo. Obvykle je nesmírně romantický, méně uspěchaný a bývá založený na emocích. Jenže to výprask taky. Proto se chopte pomlázky a probuďte v sobě dominu!

Když při sexu dostanete na holou, nebo milenci naopak uštědříte nějaký ten políček, užijete si postupné budování intimity, podřízenost či v opačném případě opojný pocit dominance. Výprask během milování je vlastně běžnou praxí, a co víc, studie potvrzují, že partneři, kteří do svých hrátek začleňují tuhle praktiku z chlípného šuplíku BDSM, spolu umějí lépe komunikovat a obecně jsou psychicky vyrovnanější a klidnější. Míra tvrdosti nerozhoduje. Je jedno, jestli si necháte nařezat přes sukni a berete to jako zábavu, nebo důrazné plesknutí po zadku přijmete jako trest za porušení disciplíny. Sexy je to vždycky.

Vhodné nástroje bez investic

Pro výprask se nejčastěji používají důtky a biče, za které by se nemusel stydět ani dobrodruh Indiana Jones, ale třeba i kuchyňské vařečky, kartáče na vlasy a opasky. Jedním z báječných nástrojů je i klasická pomlázka. Třeba ji do svých vášnivých velikonočních hrátek letos začleníte i vy. Vlastně, je to plán na oživení vztahů a probuzení smyslů, které si kvůli každodennímu kontaktu s partnerem vzaly dovolenou. Co musíte udělat jako první?

Od návrhu po realizaci

Promluvte si, bez toho to totiž nepůjde. „Líbilo by se ti, kdybychom zkusili něco nového?“ Navrhněte, že pro výprask máte vynikajícího prostředníka upleteného z měkkých vrbových proutí. Láskyplné „zbití“ se přitom pochopitelně odehrává jen v náznacích. Nikdo nechce být zmalovaný tak, že si týden nesedne!

Lehce se zahřejte

Zvolte si bezpečností heslo. Pro případ, že někdo z vás bude chtít hrátky ukončit. Když zazní třeba „rajče“, není pochyb o tom, že se jedná o stopku. Standardní pozice na kolenou je typická, intimní a erotická, ale není to jediný způsob, jak z pomlázky vytěžit maximum. Jakmile jste oba dostatečně vzrušení a tím i připravení na akci, nakloňte se přes konferenční stolek, nebo požádejte partnera, aby se ohnul přes pohovku a vyšpulil pozadí.

Co náležitě zmydlit?

Vždy si vybírejte masité, měkké části těla, které si o poplácání vyloženě říkají. Zadek a zadní část stehen tvoří perfektní cíle, dál se však držte od kostí a oblastí, u kterých hrozí poškození vnitřních orgánů. Řeč je třeba o dolní části zad, kde jsou ledviny. Sexy je i hravé přejíždění pomlázkou po ňadrech a rozkroku. Pak se dá napětí krájet!

Mezi jednotlivými ranami dodržujte pauzy a v případě, že jste v roli aktéra, který si je jistý svým hlasovým projevem, smyslně se svěřujte tím, kdy úder přijde. Ať ho milenec očekává. To mu rozproudí krev v žilách.

Když účinek hormonů opadává

Po drsné sexuální náloži, díky které vás hormony přenesou do jiných dimenzí, se navzájem ošetřete zklidňujícím krémem, jež zklidní zarudnutí. I tahle pečující fáze do výprasku patří. Jelikož jsou Velikonoce, můžete sáhnout po vaječném bílku a tvarohu. Bílek vyšlehejte, přidejte do mléčné potraviny, celé to promíchejte a směs naneste na postižená místa. Podrážděná pleť se zklidní.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat