Smyslné sání ženských prsou má nejen erotický přínos

Ženská ňadra jsou sexuálním symbolem a zároveň dámskou erotogenní zónou, která muže nepřestává fascinovat. Dvojčaty jsou doslova posedlí, aniž by prvoplánově patřili k tak zvaným horňákům. Vždycky se rádi přisají k bradavkám a stimulují je k potěšení své milenky. Skvělé na tom je, že tím zároveň léčí ženské tělo a omlazují ho!

Dámský hrudník, tedy dvorce a bradavky, patří k tělesným oblastem vysoce citlivým na stimulaci všeho druhu. Ňadra milují hnětení, laskání ústy, silné sání, něžné kousání, přejíždění přes ztvrdlé hroty peříčkem nebo hrátky s teplotami – horkým vosk a kostka ledu s nimi dělají divy.  „Mléčné váčky“ jsou plné nervových zakončení, a co si budeme povídat, skrz jejich dráždění je možné prožít i prsní neboli bradavkový orgasmus. Pánové je ocucávají s nadšením sobě vlastním a spokojenost je pak zajištěná na obou stranách. Nebo to tak nevnímáte?

Pilulka na lásku

Nejenže jsou díky soustředěnosti na místa pod krkem muži a ženy vzrušenější, ale konkrétně u milenek se díky dráždění prsou zvyšuje produkce oxytocinu, hormonu „lepení“, jež podporuje pouto mezi partnery. Je tu však ještě další důvod, proč co nejčastěji sundávat podprsenku a nastavovat bradavky (samozřejmě i s tmavými koláčky okolo nich) partnerovým ústům.

Návod na zdravé srdce

Pokud je ženský prs sán po delší dobu (aspoň 10 minut), dostává se srdeční rytmus ženy na 110 tepů za minutu. V překladu to znamená, že se jedná o velmi dobré cvičení pro zdraví vašeho srdce. Během sání prsou se taky zrychluje ženský dech, a to víc než 60krát za minutu. Tento efekt podle vědců posiluje obranyschopnost organismu! Už jen to je samo o sobě báječným „vedlejším účinkem“. Komu ale jde spíš o krásu a omlazení, tak i ten si přijde na svoje.

Náhrada kosmetické péče

Ač se to nezdá, jakmile ze sebe partner udělá sací hubici a přijme zásluhy za to, že mu bradavka v ústech pořádně ztvrdne, podpoří tím průtok krve ve vaší pokožce. Zbytek těla na tento fakt reaguje tím, že mírně zatne svaly, a to i v obličeji. Ve výsledku, když to milenec takhle udělá párkrát za sebou, se postelová stimulace dá považovat za kosmetické fitko, jež se stará o tonus pleti a její vyhlazení. Takže co si přát víc?

Chcete-li prožít maximální rozkoš v kombinaci se zmíněnými zdravotními účinky, všímejte si fáze svého menstruačního cyklu a citlivosti prsou. Spojíte tak příjemné s užitečným. Taky přihlédněte k faktu, že jeden prs je vnímavější než ten druhý. Ale to už jsou věci, které můžete zkoumat se svým milencem. Ani jeden z vás určitě nebude proti.

Zdroje: Yourhormones.info, Mayoclinic.org






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat