Dostat na zadek nemusí být vždy za trest

Nasekat partnerovi na zadek při sexu a pořádně ho tak nažhavit, tomu se říká spanking. Proč to funguje? A jaká pravidla dodržet?

Název „spanking“ pochází z anglického slova a doslova znamená „zbít“ nebo „nasekat na zadek“. Znamená to tedy takové chování, které z principu nepovažujeme za dobré, vhodné nebo žádoucí (1). Kdekoli jinde ano – kromě sexu!

Erotický spanking je typický například při BDSM praktikách, ale může být vítaným zpestřením i u normálního sexu. Základní myšlenkou je, že jeden z páru tomu druhému zkrátka naseká – převážně – na zadek (1).

Tím dochází na jedné straně k pocitům moci a dominantní pozici vůči tomu druhému, což některé z nás dokáže „nakopnout“. Na druhé straně by v ideálním případě mělo „bitého“ dojít k pocitu takzvané „příjemné bolesti“, která sexuální zážitek může velmi zintenzívnit.

Ve skutečnosti jde pomocí spankingu dokonce zvýšit i intenzitu orgasmu. Rány na zadek totiž podporují prokrvení a zvyšují tak citlivost při dráždění.

Pravidla pro začátečníky

Právě ti, kteří mají s praktikami BDSM málo nebo žádné zkušenosti, by si na některé věci měli dát pozor, než partnerovi najednou svým plácnutím pořádně osolí zadnici nebo naopak oni dostanou na zadek naservírováno. Ale žádný strach! Rozhodně k tomu nemusíte uzavírat několikastránkovou smlouvu jako v „50 odstínech šedi“. Ale některé otázky byste se svou drahou polovičkou měli probrat dřív, než dojde na věc.

Souhlasíte oba?

Pokud chcete spanking vyzkoušet poprvé, měli byste o tom mluvit a zjistit, že to je i jeho přání. Stejně tak je dobré se předem dohodnout na rozdělení rolí – aby nakonec sex neskončil skutečnou bitkou…

Jaké je heslo?

Jde sice „jenom“ o plácání po zadku, ale i tady platí „bezpečnost na prvním místě“! Domluvte si proto heslo, kterým druhému dáte najevo, že s tím, co právě dělá, má okamžitě přestat. Samozřejmě to můžete říct také napřímo.

Kdy to začne bolet?

Práh bolesti má každý člověk jinde, proto je důležité, než začnete, zjistit, kdy je plácnutí na zadek vzrušující a kdy už začíná být nepříjemné. Není to tedy úplně stejné jako když jste vzrušení, ale jako odhad to stačí. A nic nezkazí sex víc než hrubé násilí.

Zdroj: (1) www.en.wikipedia.org/wiki/Spanking, názor autora - zbyte článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat