Sexuální podivnosti: Medvídci, upíři i pleny. Tohle že je vzrušující?

Upíři, dětské pleny, lechtání, nudistické lety, sochy, panenky nebo mimozemská civilizace. Co je to za seznam? Úlety fetišistů z celého světa! V čem najdete zalíbení vy?

Myslíte, že už jste o sexu slyšeli všechno? Hledáte zpestření, nebo se jen chcete pobavit nad tím, co někteří považují za smyslné? Pak právě pro vás máme bizarní sexuální praktiky, které nejsou tak docela slučitelné s běžnými milostnými scénáři. A všechno začíná u krve!

Upíří mánie

Samozřejmě, že většinu z nás pohltily filmy s upírským námětem, kterých je v poslední době mnoho, ovšem pro některé lidi zájem o krvavé ságy není tak nevinný. Už jste slyšeli o parafilii prováděné v rámci BDSM nebo upírského životního stylu? Používání krve nebo dokonce její pití v rámci sexuálních hrátek je pro jedince vyznávající hematolagnii nezbytné. No fuj!

Syndrom dospělého dítěte 

Mezi další podivínské praktiky patří vzácný sexuální fetiš, kdy se dospělý člověk převléká do typicky kojeneckých věcí (pleny, bryndák) a používá dětské věci (dudák, lahve) k tomu, aby se vzrušil. Součástí podobných rituálů je i napodobování kojení – jak jinak. Adult baby syndrom je zkrátka zvláštnost, která se řídí sebemenšími detaily! Tak co, chcete přebalit třicetiletého člověka?

Zlechtej mě, zlato!

Mezi sexuální fetišismus patří i obyčejné lechtání! Knismolagnie, jak se tomuto jevu říká, spočívá v erotickém lechtání či aktivitě, během které účastníci zažijí vzrušení z aktu přijímání i poskytování lechtání. Jak „málo“ někdy stačí ke štěstí! Ovšem ulítávat se dá i na nahotě. Nevěříte?

Nudistické lety

Cestovat se dá i bez oblečení! Například v sousedním Německu společnost OssiUrlab organizuje takzvané nahé lety, takže cestující mohou létat v rouše Adamově. Je jasné, že pasažéři musejí být oblečeni před nástupem do letadla, ovšem pak už jim nic nebrání v odhazování svršků i studu. Popíjet si drink třeba nad Paříží považují někteří za vrchol slasti. Snad to tak cítí i letušky a stevardi…

Panenky, panenky, panenky

Sexuální přitažlivost si prý nevybírá… To je možná vysvětlení pro to, když živé přitahují neživí. Že jste o agalmatophilii nikdy neslyšeli? Jedná se o zálibu v panenkách, sochách a figurínách. Příznivci tohoto druhu fetiše si tak plní přání a fantazie s někým, kdo je neodmítne. Že by z toho koukal dobrý obchod? No jéje! Americká firma vyrábějící ženy i muže v životní velikosti si za jeden kousek účtuje pěkný balík. Nutno říct, že oprávněně. Figuríny jsou opravdu dost věrohodné!

Živočišná láska

Kostýmem zvířete uděláte na ursusagalmatophilika náležitý dojem! Oblékat se jako zvíře nebo mít sex s někým, kdo tak vypadá, je pro určitou skupinu lidí vzrušující! Taky si myslíte, že roztomilý medvídek není jen k láskyplnému pomuchlání? A co takhle mimozemšťan!?

Blízká setkání třetího druhu

Mnozí se vyžívají ve čtení sci-fi literatury nebo filmech typu Hvězdných válek a Start Treku. Jsou ale i tací, kteří touží po přímém setkání s nějakou mimozemskou civilizací. A jak jinak než při sexu. Fetiš s názvem exophilie začíná při oblékání do futuristických kostýmů a postav z filmů a končí účastí v komunitách se zaměřením na tento druh fetiše. Ó, hromadný sex na palubě lodi Enterprise, to musí být něco! Nebo jsou lepší hrátky ve vodě?

Podvodníci

Ablutofilie je fetiš na sex ve sprše. Co si pod tím představit? Že horká voda, potažmo sprcha, koupel nebo lázeň (včetně doprovodných procesů jako mytí zad nebo vlasů) je bezvýhradní podmínkou pro vzrušení osoby. No páni, ten účet za vodu ale musí mít zajímavé cifry… Každopádně je až s podivem, co všechno dokáže vzrušovat.  No ne?

A co vy? Dokázali byste žít s někým, kdo má některou z těchto sexuálních zálib?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat