Lidé milující grilované sýry mají pestřejší milostný život

Ačkoli českou klasikou je sýr smažený – ano, ten s hranolkami a ideálně i domácí tatarkou, která se rozplývá na jazyku, v létě mnozí dávají přednost spíš grilované úpravě. A přesně ta se spojuje s aktivním sexuálním životem!

Když se řekne sýr na grilu, většina lidí si vybaví hermelín, zabalený v alobalu nebo vložený do grilovací misky. K „rožnění“ se ale hodí třeba i populární halloumi, polotvrdý sýr vyráběný převážně na Kypru, ale také v Řecku a Turecku. Sice je to zvláštní, ale představte si, že preference grilovaných sýrů hodně vypovídá o tom, jaký máte sexuální život.

Jsem na sýry, jsem milostně aktivní!

Seznamovací portál Skaut oslovil 4 600 svých členů na sociálních sítích a zjistil, že 73 % milovníků grilovaných sýrů má sex jednou až šestkrát měsíčně – ve srovnání s 63 % těch, kteří této dobrotě neholdují. Anketa také odhalila, že 81 % účastníků, kteří na grilovaný sýr nedají dopustit, tvrdí, že oproti ostatním častěji věnují čas, peníze nebo jídlo potřebným. 84 % fanoušků grilovaného sýra hlásí, že rádo cestuje (1).

Nejoblíbenějším sýrem je podle všeho čedar, mozzarella, brie a provolon, což je italský sýr pocházející z Kampánie u Vesuvu, který se vyrábí z pařeného těsta z kravského mléka. Špatně si nevede ani sýr švýcarský, jež se podobá ementálu. Když už sýr putuje do pečiva, je tedy základem třeba pro sendvič, vede pečivo pšeničné, kváskové a žitné (1).

Budete díky „smažáku“ milencem roku?

Pokud teď máte pocit, že je nutné okamžitě běžet do kuchyně a připravit si k večeři sýr v trojobalu, pro který už dlouho máte slabost, zadržte. Smažená jídla překyselují žaludek, mohou způsobit nadýmání i pálení žáhy, proto se před sexem nedoporučují. Sluší se uvést, že ono to ani se samotným sýrem, byť v grilované verzi, taky není tak horké. Po jeho konzumaci můžete mít dlouhé hodiny „sýrový dech“, od něhož vás nezachrání ani žvýkačka.

Chcete-li se blýsknout, preferujte spíš lehká jídla bohatá na dusičnany. Ty mají zásadní význam pro cévní zdraví a průtok krve, takže podporují sexuální vzrušení. Dusičnany hledejte v salátech a špenátu. Co se týče erekce pevné jako žula, vsaďte na rostlinnou živinu zvanou lykopen. K jejím zdrojům patří rajčata, melouny, papája či guava.

Zdroje: (1) www.latimes.com/food/dailydish/la-dd-survey-grilled-cheese-sex-20150408-story.html, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat