11 tipů jak si zesílit a prodloužit orgasmus

Větší, silnější, delší… Přesně takový bude váš orgasmus, pokud vyzkoušíte náš dnešní krátký manuál pro vyšperkování vyvrcholení, oproti kterému bude houkání sirén slabým šepotem! Vítejte ve světě nekonečných slastí!

Říká se, že sex v partnerství po několika letech připomíná odpočítávání startu letadla: 3-2-1 a jedeme! (Čili 3 minuty předehry, 2 minuty pohlavního styku a minuta vyvrcholení – a to převážně jeho.) Ovšem k tomu, aby byly orgasmy delší, silnější a „početnější“, nestačí jen čekat tajně na zázraky. I když my o nějakých takových přece jen víme… Které to jsou?

1. Sama sobě afrodiziakem

Oddávejte se masturbaci tak často, jak to jen půjde. S jídlem totiž roste chuť. Mysl se přeladí do sexy režimu a vy budete toužit, aby už přišel z práce.

2. Soukromá chvilka

Neřešte špíčky, kila navíc, narozeniny tchýně ani nedodělaný úkol potomka. Všechno může chvíli počkat. Prostě se uvolněte. (Schopnost mít pořádné „Ó“ je opravdu skrytá v místech smyslového vnímání.)

3. Ukažte mu to!

Naučte se předávat požadavky svého těla přímou ukázkou, protože zde vyloženě platí slova klasika: Ukázaná platí! Masturbujte spolu s partnerem, vnuťte mu svoje touhy beze slov. Takové divadlo by nepochopil pouze… Však vy víte.

4. Dejte si načas

Při předehře nespěchejte ani na sebe, ani na něj. Orgasmus tak bude intenzívnější. (Dospět k vrcholu však jde i v řádu vteřin. Příkladem jsou rychlovky nebo shledání partnerů po delším odloučení. Třeba právě tohle bude váš spouštěč slasti.)

5. Povzbuďte libido

Máte-li problém s chutí na milování, je jasné, že je mozek ve stávce. Pokud se nenastartuje on, tělo ho poslechne jen stěží. Naladit se předem ale není nemožné. Vybavujte si milostné scény z filmů, vzpomeňte na neslušný sen, který se vám včera zdál. Cokoliv vás vzruší, je dobré! Než se s partnerem ponoříte do peřin, budete příst jako kočka!

6. Využijte fantazie

Pomáhejte si dalšími fantaziemi. Domluvte se s milencem, že se pomilujete jako služka a chlípný host, a říkejte si, co při tom cítíte. Nahlas vyřčená slova jsou jednak sexy, ale taky vzrušují sama o sobě. Nebojte se i zakřičet. Je to fajn pocit.

7. Milujte se s idolem

Jestliže vás dostává pomyšlení na nějakou slavnou osobnost, ztlumte světla, zapomeňte, že váš manžel dostal jméno Mirek, a dejte si s ním snové rande coby jeho kopií. Partner to vědět nemusí, hlavu vám přece neuklízí! Lstivá hra na paparazi vás může proměnit v hotovou dravou šelmu…

8. Vycvičte své tělo

Pro snadnější dosažení orgasmu, jeho větší síly, a zpevnění svalů pánevního dna samozřejmě, trénujte Kegelovy cviky, a to několikrát během dne. Vaření nebo čekání na tramvaj nebrání v tom, abyste zatínala svalstvo spodní části pánve. Stáhnout, držet, uvolnit. A znovu! Jestli si nejste jistá výběrem správné svalové skupiny, vezměte za vděk prstem vloženým do pochvy, okolo kterého se budou ty žádané zatínat.

9. Vsaďte na číslo 2

Po vyvrcholení se pohlavní orgány stávají velmi citlivé, proto se nabízí snadnější zahájení dalšího kola. Některé ženy uvádějí, že právě druhý nebo třetí orgasmus je pro ně tím nejsilnějším.

10. Tajný tip pro blaho

Delší a krásně „jiný“? I takový může orgasmus být. Těsně před vyvrcholením všichni instinktivně zatínají pánevní svaly, avšak jejich povolením může dojít k naprosto odlišné rozkoši! Tak uvolněte svalové napětí a oddejte se neznámým rozměrům milování.

11. Hlavou dolů? Nevídaný orgasmus

Svěste hlavu z postele a nechte ho, ať si hraje. Než najde to správné místo, odhadne tlak i rytmus, budete v mírně překrveném stavu očekávat tu největší bouři, o jaké se vám ani nesnilo. Přívalové vlny dalšího a dalšího vzrušení vás nenechají na pochybách, že tohle je ten nejlepší způsob, jak zapomenout na onen dárek. Pro tchyni… K narozeninám… „Kdo je to?“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat