Chcete stálého partnera? POZOR: Těmto typům se vyhněte!

17.06.2010 | Sex a vztahy

Chtěla byste už normální a stálý vztah a pořád narážíte na ty stejné a nevhodné muže? Možná není chyba v nich, ale ve vás. Prostě nevidíte varovné signály a nestačíte včas prohlédnout, než se zamilujete až po uši.

Známe to všechny. Každá nová známost v nás vyvolává chvění, těšení se a doufání, že tentokrát to určitě vyjde. Nad každým náznakem něčeho, co se nám nelíbí, jen mávneme rukou a řekneme si, že nikdo není dokonalý. Nebo hůř, že se určitě změní. Tak to prostě není.
Ale pozor, existují muži, kterým je prostě v rámci zachování zdravého rozumu lepší se vyhnout. A nemusí to být zrovna narkomani, alkoholici či hazardní hráči.

Na pozoru se mějte před těmito typy mužů:

Sukničkář

Tento muž vás dokáže okouzlit v několika minutách. Je charismatický, empatický, moudrý a dokáže se vám dvořit tak, že se vám zatočí hlava a připadáte si jako královna. Jenže problém je v tom, že mu nejde o vaši duši, natož vztah, ale jen o sex. Pokud hledáte skvělého milovníka na občasné povyražení, tak je to ten správný typ. Pro život je ale naprosto nevhodný.

Odolat mu je ale velmi těžké. Když se vám začne dvořit, je tak dokonalý, že se vám nechce si připustit, že to, co říká, není pravda. Prostě ví, jak na romantickou ženskou duši. Posílá vám nádherné SMS zprávy, nikdy nezapomene otevřít dveře, hodiny se vám dívá do očí a pěje na vás ódy. Neustále slyšíte, jak konečně našel ženu svého života. Ale mějte se před ním na pozoru.

I kdyby se vám jej podařilo „ulovit“, nikdy se dalších žen nevzdá a vy budete nešťastná. Vraťte se nohama na zem a uvědomte si, že dokonalí muži prostě neexistují. Že romantičtí hrdinové jsou jen v telenovelách a tohle je poněkud přeslazená fraška.
Zapomeňte na pohádku o princi na bílém koni a vemte nohy na ramena. Tohle není muž pro život. A vy si zasloužíte něco víc, než sex na jednu noc, po kterém jeho city znenadání ochladnou. Své už totiž dostal.

TIP Bety: Chcete vědět, jestli vašemu novému vztahu budou hvězdy přát? Poraďte se s našimi astroporadci, kteří vám řeknou, zda jsou vám hvězdy nakloněny.

Narcisistický metrosexuál

Pokud se setkáte s mužem, který každou větu začíná slovem „Já“ a stejně tak i odpovídá na vaše otázky, potkaly jste sebestředného metrosexuála. Dokáže hodiny hovořit o tom, co zažil, kde byl, jaké jsou nejnovější trendy v módě a účesech.

Egocentrický muž nehledá partnerku, ale trpělivou posluchačku, která ho bude bezmezně obdivovat. Pokud se s ním potkáte v koupelně, stráví tam dvojnásobné množství času, než vy. Tento typ muže dokáže bezmezně milovat, ovšem pouze sám sebe.

TIP Bety: Máte trable s partnerem? Cítíte se dlouho sama? Využijte naši poradnu, kde vám pomůžeme tyto těžké situace rozebrat a najít možnosti a cesty, jak jít dál.

Váhavec

„Chce mě, nebo ne?“ Tato otázka vás trápí od chvíle, co jste spolu. Prožijete spolu nádherný víkend, ale pak se týden neozve. Vy ho nechcete bombardovat telefonáty a smskami, a tak čekáte, až se ozve. Ani tohle není to pravé ořechové. Přece nebudete čekat nebo hůř škemrat o jeho zájem. Pokud vás muž nemá touhu dobývat a získávat… jeho chyba. Takového váhavce raději pusťte k vodě. Přece nebudete celý víkend sedět doma, čekat a doufat, že se ozve a zase si někam vyrazíte. Jeho nezájem není známka stydlivosti nebo přepracovanosti. Kdyby o vás opravdu stál, čas na jednu SMS či telefonát si najde vždy.

Věčný dobrodruh a student

Už je to dávno, co studoval vysokou a žil na kolejích. Jeho životní styl se však nezměnil. Práci mění stejně často jako košile, bydlí s několika kamarády v podnájmu a životem jen tak proplouvá. Pokud vás pozve na večeři, bude to na skvělý hamburger v bufetu a ještě si vyslechnete, že je ta Coca-cola nekřesťansky drahá.

Rozhodně vás nenabádám, abyste šla jen po majetných mužích, ale tenhle taky není zrovna typ pro život a rodinu. Pokud není vaším snem sdílet byt a koupelnu s pěti dalšími kamarády a neustále jim plnit lednici a starat se o jejich prádlo.

Mamánek

Je pozorný, hodný, pořádný, starostlivý… zdánlivě ideální typ. Ovšem pokud vás baví být pořád ta druhá. Jeho maminka totiž umí všechno líp. Dělá lepší svíčkovou, utírá prach nasucho a ne vlhčenými ubrousky… Kdykoli někam jedete, musíte mamince hned zavolat, aby neměla starost a něco hezkého jí přivézt. Samozřejmostí jsou víkendy, dovolené a Vánoce strávené u maminky.

Maminka vám pak určitě skvěle poradí, jak vařit, uklízet, vychovávat děti… A rozhodně se už nikdy nezasmějete vtipu: „Prodám všeobecnou encyklopedii, 45 dílů. Již ji nepotřebuji, před dvěma měsíci jsem se vdala. Moje tchyně ví naprosto všechno!“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat