Každý pátý člověk miluje někoho jiného vedle svého partnera

14.07.2010 | Sex a vztahy

Láska a manželství není totéž. A láska nemusí s manželstvím či partnerstvím vůbec souviset. Prokázal to rozsáhlý průzkum společnosti OnePoll.com, z něhož vyplynulo, že každý pátý člověk žije s jednou osobou, ale city chová k jiné osobě, s níž nežije.

Nejčastěji je třetí milovanou osobou někdo z práce či z přátel v okolí. Ale ještě méně lidí je spokojeno se svým vztahem, kdy každý čtvrtý člověk v průzkumu potvrdil, že současný vztah či manželství ho neuspokojují.

Občas ale chová nějaké city ke třetí osobě více než polovina zadaných lidí. Ne vždy ovšem dají svým citům průchod. Jen každý šestý, který se zamiluje mimo partnerství, následuje hlas svého srdce a partnera změní.

„Dokonce i ve šťastných vztazích se zdá, že je možné občas začít pošilhávat po někom jiném či se dožadovat pozornosti jiné osoby. Ale mnoho lidí považuje city mimo partnerství za běžné, celá pětina tvrdí, že miluje jinou osobu, přestože již jeden milující vztah má,“ tvrdí mluvčí společnosti OnePoll.com.

Vztahy a lásky mimo partnerství či manželství trvají v průměru tři roky a tři měsíce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat