Katolíci šílí: Místo Ježíše je penis! (FOTO)

Katolická liga působící především na území USA dlouhodobě bojuje proti homosexuálům. Jeden z nejslavnějších gayů této země, návrhář Tom Ford, ale tuhle organizaci přivedl před Vánocemi téměř k šílenství. Aktivisté bijí na poplach a chtějí Forda snad ukřižovat. Nechal si totiž vyrobit zlaté přívěšky ve tvaru mužských genitálií. Připomínají křesťanský křížek, jenž je symbolem Ježíšova utrpení.

Tom vytvořil přívěšek ve dvou variantách, ze zlata nebo stříbra. Navíc má tři velikosti: malý penis, průměrný penis a velký penis. Vyjde na 790 dolarů, asi 17,5 tisíce korun.

„Když jsme se o těch věcech dozvěděli, řekl jsem svým zaměstnancům, že se vsadím, že je Tom Ford homosexuál. Měl jsem pravdu. Dokonce si myslí, že žije v manželství,“
hrozil se Bill Donohue z Katolické ligy.

Tom Ford v manželství skutečně žije, s šestašedesátiletým Richardem Buckleym, s nímž vychovává syna Alexandera.

„Přívěsek penis je k dostání jako malý, průměrný a velký. Je to pánský šperk,“ láká ke koupi sám Tom Ford na svém profilu na Twitteru.

A přívěšky také dokazují, že jsou muži skutečně posedlí obřími pyji. Velká varianta byla pár dní po uvedení na trh vyprodána a už není vůbec k dostání.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat