Vodní erotické hrátky pro zahřátí. Co dělat ve vaně či sprše?

Únava? Zima? Znuděnost z ložnice? K vyššímu stupni spontánnosti, anebo k prohřátí ztuhlých kostí, nepotřebujete zázraky! Přesuňte se z ložnice do koupelny a vyhraďte si na sebe pár minut času. Malý nápad rovná se velké - vlhké - výsledky!

Venku dost přituhlo. Kdo se nachází poblíž kamen, horkých čajů nebo svařáků, má vyhráno. Ale je tu i další možnost, jak se zahřát. Pro většinu mužů i žen jsou sexuální radovánky ve sprše nebo vaně něčím, co již od dob školní docházky patří k sobě.

Vždyť kdo by neznal to pokukování jeden na druhého (jedna na druhou) ve sprchách po hodině tělocviku? Prostě tam to všechno začíná. A každý si to v dospělosti může připomenout. A pravděpodobně velmi rád. Britská sexuoložka Tracey Cox říká, že voda dělá divy. Nadnáší tělo, uklidňuje, zbystřuje smysly, a to hlavně chuť a čich, tedy je pro předehru jako dělaná!

Provokace na mokrý způsob

Pokud máte doma sprchový kout, pára a pěna v něm vytvořená, udělá dobře vám i jemu. Můžete se navzájem pozorovat, do kouta přistavit stoličku, aby vše bylo pohodlnější, zahrát si na neslušnou budoárovou děvu masírující svůj rozkrok sprchovou hlavicí, provokovat partnera tím, jak proud vody stéká po vašem těle či probouzet jeho stonek rukama namydlenýma až po lokty.

Je toho hodně, co obyčejná společná sprcha nabízí v těchto studených dnech. Linda Sonntag, sexuální poradkyně a spisovatelka, se dokonce zmiňuje i o zlaté spršce.

Neslušný návrh? No a?

Sprchový kout je místem, kde si lze zopakovat jednu z oblíbených her s erotickým nádechem z dětství. Odvažte se a hrajte tuto hru oba. Zkuste sprchu před začátkem močení zavřít, ucítíte tak dopadající moč a budete správně vnímat její teplotu na svém těle,“ bezostyšně radí těm odvážnějším ve své knize Hry lásky.

V úvahu přichází i anální stimulace, které se ti, kdo se bojí přenosu bakterií, obyčejně vyhýbají. Současné dráždění poštěváčku a konečníku, nebo penisu a prostaty, může být velmi obohacující. Chce to jen trochu citu, ale dá se tvrdit, že provedení tohoto nápadu je pod tekoucí vodou tak nějak jednodušší. Co říkáte, zkusíte to?

Na vodní svět je ideální doba

Pro koho tohle není, nechť se zahřeje jinak – společnou koupelí se slavnostním nádechem. K ruce mějte svíčky, hudbu, vonné oleje či soli (skvělým tipem je i hrst sušeného oregana nasypaná do teplé lázně), okvětní plátky růží a hlavně dostatek pěny. Pak už jen vybídněte protějšek k podvodní masáži tekutým mýdlem, klasické masáži ztuhlých svalů či stříhání pubického ochlupení, které, podané se sexy úsměvem, vytvoří z koupele delikátní záležitost.

Protože ani jedna z nečinností není záležitostí na pár minut, pravidelně dopouštějte teplou vodu. Po koupeli se zahalte do osušek a nechte věcem volný průběh. „Klidně si ještě mokří jděte rovnou lehnout. Tento způsob usínání je opravdu uklidňující,“ radí spisovatelka, nicméně o prodloužení atmosféry se postará zapálený krb, sklenička červeného nebo pár lehkých kroků bez oblečení.

Ti, kdo nikam nespěchají, mohou se na závěr důkladně zvlhčit mandlovým olejem, který je vynikající na masáže i jako lubrikant. A žádné výmluvy, že na něco z toho nemáte čas! Kdo opravdu chce, tak si ho udělá! Br, to je kosa, co?

A co v zimě děláte vy? Praktikujete vodní rituální koupele?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat