5 červených pikantností, které probudí váš NUDNÝ milostný život

Leden. Do jara daleko, sluníčka málo, únava, nuda. Co tenhle povánoční a lenivý měsíc trochu rozzáří? Pusťte si do ložnice červenou! Ta nezklame, naopak. Povzbudí k akci!

Říká se, že nikdo nezapomene na dámu v červené. To je pravda. Červená je barvou vášně a smyslnosti, takže není žádným překvapením, že ani erotické zážitky spojené s hříšnou rudou se z hlavy nedají vymazat. Při výběru erotických hraček se tedy zaměřte na červenou jako hlavní kritérium, ať to milování stojí za to! A kde, respektive u čeho, začít?

1. Hříšné povlečení

Proměna zašedlé ložnice začíná u ložního prádla. Vyberte nějaké výrazné, i když si třeba sáhnete hlouběji do kapsy (rozhodně od 500 korun výše). Ale za tu cenu se můžete spolehnout, že investované peníze se vrátí, neboť povlečení místnosti dodá jiskru!

Třeba to s jasným nápisem Love, které patří mezi to měkčí nabízející pohodlí, a jehož základem je pochopitelně červená, je vyloženě stimulující. Ale pozor, podle Feng Shui by červená v ložnici neměla být primární barvou, neboť podporuje i nenávist, a tak je dobré ji kombinovat ještě s nějakou jinou, například bílou, béžovou nebo černou.

2. Šimrátko pro něžné chvíle

Chmýří v rudé? Pecka! Lelo Tantra Feather Theaser, jehož doporučená cena je 499 korun, nezklame. Jak by taky mohlo, když se jedná o kombinaci jemného prachového peří, kovu a akrylátu? Jistě není třeba popisovat, co se s ním dá dělat. Hlaďte se, škádlete, milujte se a množte se…

3. Feferonka nejen v jídle

Jdete spíš rovnou na věc? Pak se vám bude líbit vibrátor S-Line Red Hot Pepper, tedy velmi chlípná feferonka. Nečekejte nastavitelné programy a úrovně vzrušení. Jde o jednoduchý, prostý vibrátor z čistého silikonu - na baterky, se kterým je sranda už jen díky jeho pikantnímu vzhledu. Berte ho jako koření vaší „zimní ložnice“, jež nestojí víc než 349 korun.

4. Koulelo se, koulelo…

Okolo Venušiných kuliček se toho vždycky tolik namluvilo! I když dnes už jsou k dispozici účinnější „zbraně“ v boji proti ochablému pánevnímu svalstvu, kuličkám se nedá upřít jejich líbivý vzhled a diskrétnost. Vyberete-li si nějaké v dráždivé rudé, třeba Joydivision Joyballs Secret zhruba za pět stovek, posilovat se vám bude rozhodně lépe. A kdo ví, co ještě…

                

5. Vibrátory na prst

Patříte mezi veselé kopy? Tak to mini vibrátorky na prst od Feelztoys (v balení po dvou kusech) vás nadchnou! Jen provléknete svůj prst do očka a dotýkáte se na potřebných místech. Malí borci, co překvapí. Tak by se dali popsat tihle ďáblíci na hodinkové baterie, které jsou vyrobené z lékařského silikonu.Zaplatíte za ně asi 349 korun, ale dokud nedojdou baterie, nehnete se od nich, neboť jsou příjemní už jen sami o sobě. A hlavně, jedná se o unisex zábavu. Však i jemu se bude líbit to vrnící přejíždění po bradavkách nebo stehnech! Tak „vrrrr“ na ně!


A co červená barva evokuje ve vás?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat