Žena ustřihla manželovi penis. Hned dvakrát po sobě!

Dvaatřicetiletý Číňan zaplatil za svou nepozornost a nevěru hned dvakrát. Jednadvacetileté milence totiž poslal email z manželčina mobilu, ale zapomněl se z účtu odhlásit, takže si jeho milostnou korespondenci přečetla. To ji tak vytočilo, že na něj zaútočila s nůžkami a ustřihla mu penis. Když mu ho v nemocnici přišili, přišla tam a ustřihla mu ho podruhé.

Dvaatřicetiletý Fan Lung svůj pohlavní orgán dost využíval. S manželkou Feng mladší o dva roky má totiž pět dětí. Jenže sexuální ukojení hledal i u jiných žen. Také u jednadvacetileté Čangové Chung, s níž si posílal milostné emaily. Jeden se rozhodl odeslat z manželčina mobilu. Ale zapomněl se pak odhlásit ze svého účtu, takže si jeho choť mohla celou korespondenci přečíst.

Feng Fanovou to rozzuřilo, vzala nůžky a manželovi ustřihla pyj v jejich domě v Šang-čchiou. Se silným krvácením muže odvezli do nemocnice, kde mu lékaři pohlavní orgán přišili zpět. Když se to Fanová dozvěděla, přišla tajně do nemocnice a penis svému manželovi ustřihla podruhé. Orgán pak vyhodila z okna.

Nejdříve, když jsme se dozvěděli, co se stalo, přišel někdo na recepci říct, že nahý muž venku před nemocnicí mlátí ženu. Zaměstnanci vyběhli ven, aby se podívali, co se děje. Našli tam pacienta, jemuž prýštila krev po nohách dolů, zatímco mlátil tu ženu. Zastavili ho a tu ženu vzali na ošetření, pak teprve zjistili, že mu znova ustřihla penis,“ uvedl mluvčí nemocnice.

Lékaři i policie se snažili penis najít, ale marně. Podle všeho ho odnesl zdivočelý pes či kočka.

Ten muž ztratil velké množství krve a musel být ihned operován. Nyní je ve stabilizovaném stavu, ale psychicky je na tom velmi špatně,“ uvedl mluvčí nemocnice podle britského deníku The Mirror.

Jednadvacetiletá Čangová Chung si svého milence hodlá vzít navzdory tomu, že nemá pyj. „Je mi jedno, že je teď neplodný, má už stejně pět dětí,“ uvedla mladá Číňanka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat