TESTOVÁNÍ: Moderní přírodní drogerie Bio-D. Pro zdravé praní a úklid

13.02.2017 | Testování

Pevné zdraví je pro většinu z nás jedno z nejdůležitějších přání. Denně hledáme možnosti, jak zdravě jíst, cvičit a udržovat se ve formě. Pro rodiny s dětmi je otázka co nejzdravějšího domácího prostředí ještě významnější, a tak se v českých domácnostech dnes už zcela běžně k úklidu a praní vyžívá netoxická přírodní drogerie. Na trhu je dnes dostupných mnoho značek, které se liší čistotou složení, účinností či cenou. Výbornou variantou je i značka britské moderní drogerie Bio-D, která se již několik let prodává i na českém trhu.


Celkové hodnocení: 83%

Hodnocení: 165 testerek

Doporučeno: 267x


Její podstata se zakládá na bio-degradabilitě, tedy nezávadné odbouratelnosti v přírodě a čistém přírodním složení. Díky více než 25leté tradici má Bio-D propracované receptury, a tak je drogerie schopná dosahovat v praní prádla výsledků naprosto srovnatelných s konvenční chemickou drogerií. A to i navzdory příznivé ceně a čistému přírodnímu složení.

Perete doma toxicky?

Naše kůže je největším orgánem, u dospělého člověka dosahuje její plocha skoro dva metry čtvereční. Kůže tak tvoří velice důležitou bránu do lidského těla. A i proto péči o ní věnujeme značnou část úsilí. Kromě šetrné hygieny a správné kosmetiky je však pro naše zdraví velice důležité i to, do čeho svojí kůži posléze zahalujeme a co pak na sobě po většinu dne nosíme.

Naše kůže dýchá a tělo tak absorbuje vše, s čím přijde kůže do kontaktu. Pokud si své oblíbené oblečení vypereme v pracích prostředcích, které s harmonickým a zdravým životem nemají mnoho společného, nemůžeme pak doufat v zázrak bio-stravy nebo drahé přírodní kosmetiky. Prádlo vyprané v koktejlu fosfátů, enzymů, optických zjasňovačů, ropných derivátů a bělidel na bázi chlóru s sebou nese velice špatný vliv na naše zdraví a zdraví našich blízkých. Proto nejsou nijak zřídkavé problémy alergií, ekzémů a dalších neduhů civilizace současné doby, obklopující se všemi druhy škodlivin.

Moderní je zdravě a šetrně

Velice jednoduché řešení pro zdravý životní styl dnes nabízí moderní přírodní drogerie. Ta je přitom ohleduplná jak k člověku a jeho zdraví, tak i k přírodě samotné. Skutečně kvalitní eko-drogerie je kompletně odbouratelná v přírodě. Neobsahuje žádné syntetické nebo geneticky modifikované látky, barviva či umělé vůně. Ve srovnání s konvenční drogerii u dobré přírodní drogerie v účinnosti navíc ani nepoznáte rozdíl. A to nijak zásadně ani v domácím rozpočtu na prací a úklidové prostředky. Účinné látky a tenzidy, které moderní přírodní drogerie využívá, znaly již naše babičky. Jde převážně o sodu, různé přírodní varianty solí a minerálů, nebo kyselinu citrónovou a octovou. Krásné vůně, kterými je kvalitní eko-drogerie příznačná, musí pocházet zásadně z esenciálních neboli éterických olejů. Důležité je taktéž netestování žádné z přísad na zvířatech, čistě rostlinné složení nebo šetrná výroba za použití recyklovaných surovin.

Co budeme testovat?

Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy

Univerzální, koncentrovaný, přírodní tekutý prací prostředek na bílé i barevné prádlo, bez dráždivých enzymů, použitelný v pračce i pro ruční praní. S příjemnou svěží lesní vůní jalovce a mořské řasy díky esenciálním olejům z rostlin. Vhodný i pro velmi jemné materiály jako hedvábí, kašmír nebo vlna.

Účinný již od 30°C, vyroben z čistě přírodních zdrojů, jako jsou rostlinné tenzidy, soli získané z kokosu nebo kyselina citrónová.

Gel je hypoalergenní, vhodný i pro citlivou pokožku a děti. Bez chemie, bezpečný pro septiky a domácí čističky vod. Bez palmového oleje.
Počet pracích dávek: až 25.

Složení: 5-15 %: rostlinná draselná sůl z kokosu, etanol, neiontové povrchově aktivní látky. Méně než 5 %: aniontové povrchově aktivní látky, citrát sodný, amfoterní povrchově aktivní látky, kyselina citrónová, éterické oleje: koriandr setý, kmín římský, citroník obecný, pomeranč červený, citroník kyselý, rozmarýn lékařský, kajeput střídavolistý, borovice lesní.

Tekutý prací gel Bio-D s vůní jalovce a mořské řasy spolu s dalšími přírodními čisticími prostředky je možné zakoupit ve většině e-shopů zaměřených na zdravý životní styl. Doporučujeme Econea.cz, kde kromě eko-drogerie naleznete i spoustu dalších užitečných věcí pro udržitelný život a zdravou domácnost. V Praze a Brně vám Bio-D přiveze až domů Rohlik.cz, po celé ČR pak koupíte ve většině lokálních prodejen se zdravou výživou nebo ve farmářských obchůdcích.

O Bio-D

Ekologická drogerie Bio-D je výrobek rodinné firmy Bio-D Company Ltd., nacházející se v Britském Yorkshire. Přednostmi produktů této značky jsou především striktní ekologické a etické faktory, které společnost do procesu výroby vkládá (studený proces výroby, bezodpadové hospodaření, obaly ze 70 % z recyklovaných materiálů, dohledatelnost původu a Fair Trade princip při nákupu surovin atd.). Tímto Bio-D omezuje průmyslové emise CO2 a minimalizuje tak svou karbonovou stopu. Kromě toho jsou všechny produkty Bio-D veganské a nejsou testované na zvířatech (ani jejich jednotlivé složky). Všechny vůně v produktech Bio-D pochází z éterických esenciálních olejů a jsou 100% rostlinného původu.

Výrobky Bio-D neobsahují fosfáty, enzymy, optické zjasňovače, ropné deriváty, formaldehyd, glycerín, EDTA, bělidla na bázi chlóru, lanolín, umělé vůně, umělá barviva ani palmový olej nebo suroviny z něj odvozené.

vybraná testerka | 08.04.2017

Prádlo vypere, je po něm čisté a příjemné na dotek. Použila jsem jak na barevné, tak na bílé a v pořádku vypere co je potřeba. Ovšem znovu bych si ho nepořídila, nepřipadá mi lepší než prací prostředek, co běžně používám.

Mě osobně nesedí vůně. Cena je vyšší.

vybraná testerka | 07.04.2017

Moc děkuji za možnost vyzkoušet Bio-D tekutý prací gel, mile mě překvapil, svou konzistencí, vůně jalovce a mořské řasy je neobvyklá, ale u konečného vyprání mi seděla. Nemusela jsem přidávat jako obvykle více aviváže a krásně vypral dětské ponožky od písku. Líbí se mi, že je přírodní.

- neobvyklá vůně (ale nevadila mi) - poněkud vyšší cena (což je u bio výrobku obvyklé)

vybraná testerka | 26.03.2017

Měla jsem možnost otestovat přírodní prací gel. Výsledek praní mě mile překvapil a s gelem jsem spokojena. Stačí použít pouze malé množství, gel mi vypral i starší skvrny, je šetrnější k oblečení i k přírodě a líbí se mi jeho konzistence.

Trochu mě překvapila vůně, jinak nemám co vytknout.

vybraná testerka | 24.03.2017

Dnes jsem dostala svůj balíček, tak jsem ho hned otestovala. Vyzkoušela jsem ho jak na bílé prádlo tak i barevné prádlo a jsem spokojená. Bílé je opravdu bílé a čisté, prádlo voní a je příjemné i na dotek.

Nemám moc ráda prací gely. Vlastně je vůbec nepoužívám, ale k tomuto prostředku nemám zatím žádné výhrady

vybraná testerka | 23.03.2017

Bala jsem se, ze taky prirodni praci gel nezvladne spinavsi pradlo, ale mylila jsem se, vse co jsem chtela, praci gel zvladl. Vune je mozna pro nektere neobvykla, ale ja proti ni nemam zadne vyhrady. Urcite jsem byla spokojena a vrele muzu doporucit dal. Dekuji moc za testovani

Jedine asi ta cena

vybraná testerka | 23.03.2017

Prací gel jsem použila na vyprání dek z psího pelechu, které byly dost znečištěné a poradil si se špínou stejně dobře, jako chemie i při praní na 40 stupňů. Vůně je opravdu nezvyklá, při prvním otevření mi byla i docela nepříjemná, ale po vyprání už není tolik intenzivní a připomíná mi mýdlovou vůni. Oceňuji šetrnost k přírodě, přírodní složení a netestování na zvířatech. Jediné, co mi nevyhovuje, je vyšší cena. Jinak doporučuji.

vybraná testerka | 22.03.2017
Doporučení: 10

Jelikož peru často byla jsem ráda, že mohu vyzkoušet i jiný prací prostředek než jsem zvyklá. Bio gel na praní jsem ještě nikdy neměla. Gel má trochu zvláštní vůni, ale o tu zase asi tolik nejde. Hlavní je, že gel dobře vypere prádlo a není v něm žádná chemie. Po zaschnutí prádla gel už tolik cítit není. Ale může na to mít vliv množství použitého gelu a materiál prádla. Uvědomuji si, že bychom se měli k přírodě chovat šetrněji, ale bohužel při ceně tohoto gelu musím konstatovat, že zůstanu u "nebio" gelů.

vybraná testerka | 22.03.2017

Prací prostředek fajn vypral i dětské skvrny od běžného umazání. I když jsou všichni tři kluci exematici, žádnou reakci na něj neměli. Dobrá konzistence. Cením si šetrnosti k přírodě a jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet.

Moc mi nevoní, asi zůstanu u eco prostředku z Německa, který používáme nyní.

vybraná testerka | 22.03.2017

s gelem na praní jsem byla velmi spokojena. Prádlo po vyprání příjemně voní, není třeba ho dát pračky velké množství. V kombinací s aviváží vonělo také perfektně. Vypralo veškeré skvrnky, co na prádle byly. Líbí se mi i menší láhev, nemám ráda velké 5 litrové láhve, kde se velmi těžko gel pak nelévá do pračky.

snad jen cena, jiank nic.

vybraná testerka | 21.03.2017

ANO. U nás tekutý gel uspěl na jedničku. Prala jsem bílé prádlo na 30 stupňů a po celou dobu praní jsem byla jako na jehlách. Když cyklus skončil a já vyndala prádlo z pračky. Zajásala jsem. I vůně mi nepřijde zas tak špatná. Za mě tedy má ANO!!!!

vybraná testerka | 21.03.2017

- ekologický výrobek, šetrný k přírodě - prádlo se vypralo bez problémů - prádlo bylo jemné a nadýchané po vyprání - hypoalergenní a vhodný pro citlivou pokožku Celkové shrnutí: spokojenost a doporučuji

- nezvyklá vůně, ale osobně mi nepřekážela - vyšší cena

vybraná testerka | 21.03.2017

Hodnocení smazáno redakcí. Aktuální hodnocení bude zobrazeno po doručení testovacích balíčků a otestování. Redakce Bety.cz

vybraná testerka | 21.03.2017

Přiznávám, že po prvním pricichnuti jsem dlouho váhala, jestli já, milovnice az prevoňavého pradla, budu v této pro mě velmi zvláštní vůní prat😃 Nakonec jsem k praní pro jistotu přidala i trochu své oblíbené avivaze a výsledek mě příjemně překvapil. Prádlo vonelo a bylo nadýchaně vyprano. Takže jsem byla spokojená a mohu ho doporučit. Ekologický jsem přála poprvé a možná ne naposledy.

Asi cena.

vybraná testerka | 21.03.2017

Prádlo je po vyprání opravdu čisté. Pustily mi i skvrny od mrkve a to je co říct. Stačí poměrně malé množství na vetší objem prádla. S pracím práškem jsem velice spokojená. Bílé prádlo se nezapíra a zustava nadherně bíle a nesedne .

Nepříjemná chemická vůně. Malý obsah za dost peněz

vybraná testerka | 21.03.2017

Moderní přírodní drogerie Bio-D pro zdravé praní a úklid mne nadchla. testovaný gel mne především vyhovuje , protože je BIO, tedy ekologický . Při praní na 40 , se prádlo vypralo bez problémů, dávkování je také poměrně snadné bez problémů. S gelem jsem spokojena.

vybraná testerka | 21.03.2017

Děkuji za možnost testování pracího gelu. Dávkování mi vyhovuje, prádlo vypral, ale vůbec mě nezaujala jeho vůně je mi spíše nepříjemná než příjemná. Ale zase je to výrobek bio tak můžeme alespoň nějak přispět k šetrnosti přírody. Po vyprání už není vůně tak intenzivní jako při přivonění samotného gelu.

Vůně nepříjemná.

vybraná testerka | 21.03.2017

V mojí zkušenosti jsem poněkud rozpolcena. Krásně voní, ale největší plus je že se jedná o bio produkt šetrný k životnímu prostředí. Jen mě od pravidelného používání odraznačně jednoznačně cena s ohledem k obsahu balení.

Bohužel pro mě největší nevýhodou je cena.

vybraná testerka | 21.03.2017

Děkuji vám za možnost vyzkoušení pracího gelu,balení se mi líbí ale ta vyšší cena..což zase chápu vzhledem k tomu,že je bio. Po pracím gelu je prádlo jemňoučké, je ideální pro synovu atopickou pokožku a netradičně voní, což mi nijak extra nevadí a špinavé prádlo mi to vypralo úplně v pohodě na 40 stupňů. Já jsem spokojený člověk

vybraná testerka | 21.03.2017

děkuji za možnost testování, bohužel mne prací gel ne moc oslovil. Pro mě má nepřijemnou vůni. balení je praktické, dobré dávkování, vypere pěkně,ale bohužel není to můj vkus. Je super,že je bio,ale znovu by jsem nejspíše nekoupila.

ne moc příjemná vůbec gelu, drahý gel.

vybraná testerka | 21.03.2017

Děkuji za možnost testování. Prací gel mě moc neoslovil. Sice prádlo vypral i na 40 stupňů, ale jinak na něm mohu obdivovat maximálně to , že je bio. Nevyhovuje mi velikost balení, ani jeho vůně a na můj vkus je i drahý.

Brala bych větší balení, na můj vkus drahý, pere stejně jako jiné gely a strašně mi smrdí!

vybraná testerka | 20.03.2017

Prací gel mohu doporučit, prádlo bylo vyprané (peru pouze na 40 stupňů), měkké. Velkou výhodou je dávkování pomocí úzávěru, které je přesné a jednoduché. Zvolila bych jinou vůni. Prala jsem v gelu i dětské oblečení a nebyla mi vůně moc příjemná.

Zvolila bych jinou vůni. Prala jsem v gelu i dětské oblečení a nebyla mi vůně moc příjemná.

vybraná testerka | 20.03.2017

Děkuji za možnost otestovat prací gel Bio-D. Gel jsem používala denně jak na látkové plenky, tak na ostatní dětské oblečení a výsledek mě mile překvapil. Uzávěr s dávkou gelu jsem vkládala přímo do bubnu pračky. Plenky jsem prala na 60 stupňů a byly čisté a příjemně měkké, měkčí než s mým standardním ekologickým pracím práškem. Stejně dobře si gel poradil i s dětským oblečením praným na 40 stupňů. Vše se vypralo dočista a bylo krásně jemné a nadýchané. Vyhovuje mi i přírodní vůně jalovce, která je jemná a nevtíravá. Pokud máte rádi ekologickou drogerii, pak můžu tento přípravek vřele doporučit.

vybraná testerka | 20.03.2017

Moc se mi líbí nápad této řady drogerie. Po vyprání je prádlo jemné, příjemné na omak. Upřímně jsem se bála vůně, která při přičichnutí není úplně příjemná, takže na první várku prádla jsem přidala raději trošičku aviváže. Podruhé jsem ale zkusila bez a musím říct, že prádlo po vyprání jemně a poměrně příjemně voní.

Vůně samotného pracího gelu není příjemná, volila bych jinou vůni.

vybraná testerka | 19.03.2017

S radostí jsem otestovala prací gel s vůní jalovce a mořské řasy. Tekutý gel mi vyhovuje, dávkování je jednoduché pomocí uzávěru. Vůně je netradiční, ale příjemná. Prala jsem na 40 stupňů, prádlo bylo vypráno dobře a jemně provoněno. Za mě spokojenost.

vybraná testerka | 17.03.2017
Doporučení: 10

Děkuji za možnost testovat, gel mě bohužel moc nezaujal. Prádlo nevypral tak jak bych očekávala. Vůně mi moc nesedla, ale nebyla nejhorší. Za to se dobře rozpouští když potřebuje člověk něco narychlo přeprat

vysoká pořizovací cena vůně ne všem vyhovuje

vybraná testerka | 17.03.2017

Výrobek doporučuji, prádlo je dobře vyprané a hebké, příliš nevoní, ale to můžu doplnit máchadlem. Zkusím si objednat i jiné výrobky s označením BIO-D na prádlo, byla jsem s 80% spokojená, doporučím přátelům

Tekutý gel příliš nevoní, ale není to úplně na závadu. myslím, že je škoda, že tato značka není moc známá a nemá reklamu.

vybraná testerka | 17.03.2017

Prala jsem zatím barevné prádlo na 40 stupňů, vše se vypralo perfektně. Vůni musím ohodnotit také jako kladnou, ač zvláštní, tak nevtíravá a jemná. Jako alergik a astmatik nesnáším převoněné prací prostředky.

Za mně zatím žádné zápory.

vybraná testerka | 16.03.2017

Jako nadšence do praní prádla jako jsem já ideální testování.Gel se dobře rozpouští i při nízkých teplotách i při praní v ruce a prádlo je po uschnutí měkké a nadýchané a stačí ho menší množství a vypral i skvrnu po ovoci.

Vůně mi moc nesedla a pro rodinu s dětmi, kde se pere častěji je gel docela drahý.

vybraná testerka | 15.03.2017

Poslední dobou přechází na šetrnější výrobky. Snažím se jíst zdravěji a také ekologické přípravky mi začaly být bližší. Moc ráda jsem vyzkoušela tento gel. Prádlo to vypralo pěkně, takže výsledek dobrý. Budu dál zkoušet eko výrobky. Ten pocit stojí za to.

Bohužel ta vůně mi nepřišla pěkná. Takže příště budu volit určitě jinou.

vybraná testerka | 15.03.2017

Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet přírodní přípravek na praní a proto jsem byla ráda, že jsem dostala možnost otestovat ho. Překvapilo mě, že balení je docela malé a prášek je dost tekutý, ale vypral vše jako klasické pŕípravky.

Jediné co mě velmi zklamalo, byla vůně. Tato se vůbec nepovedla.

vybraná testerka | 15.03.2017

Dekuji za moznost otestovat tento praci gel. Po vyprani bylo pradlo ciste. Po uschnuti prijemne mekke. Prekvapila me vune praciho gelu moc mi zrovna nevonel, ale po vyprani a uschnuti ta vune nebyla tak intezivni. Za me doporucuji libi se mi ze je hypoalergenni a vhodny pro citlivou pokozku takze v nem peru hlavne detske.

vybraná testerka | 14.03.2017

Měla jsem velkou radost, že právě já mohla testovat Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy. Jsem nadšená. Poslední dobou se snažím kupovat různé ekologické prostředky, ať už na praní, umývání nádobí, umývání podlahy a další. Prací gel si šetřím pouze na dětské oblečení a látkové plenky pro syna. Gel pere výborně, docela si poradil i se znečištěnými plenkami pranými na "devadesátku". Je hypoalergenní, vhodný i pro citlivou pokožku a děti. Neobsahuje fosfáty, konzervanty a enzymy. A to se mi zamlouvá. Škoda, že výrobci různých značek nehledí více na životní prostředí, tak jako výrobce tohoto gelu. Vůně je zajímavá, nikdy jsem se s takovou nesetkala. Spolu s gelem jsem si objednala i levandulovou aviváž a ta taky nemá chybu :-)

vybraná testerka | 14.03.2017

Byla jsem moc ráda, že jsem se mohla testovat tento produkt a vyzkoušet poprvé něco přírodního. Po vyprání bylo prádlo opravdu čisté a svěží. Stačí doporučené množství. Pro ty co chtějí něco šetrného, tak doporučuji.

Překvapila mě netypická vůně.

vybraná testerka | 13.03.2017

Předně chci velice poděkovat za možnost testovat. S výrobkem jsem byla spokojená z hlediska vypraného prádla. Musím ocenit, že lehce zašpiněné prádlo bylo po vyprání opravdu čisté. Mokré prádlo nebylo na omak takové jakoby voskové, což se mi stává u jiných prostředků. Oceňuji také, že prací gel je přírodní a hypoalergenní.

Co mi ale moc nesedlo je velmi intenzivní vůně, je hodně silná, mám ráda jemnější vůně. A cena takto malého balení je celkem vysoká.

vybraná testerka | 13.03.2017

Byla jsem moc ráda, že jsem se mohla stát testerkou tohoto produktu. Sama jsem před rokem vyměnila spoustu konvenčních produktů v domácnosti za ty ekologické, ale tuto značku jsem ještě vyzkoušenou neměla. Tento prací gel má výborné prací schopnosti. Dávkování stačí minimální doporučené, přidávat se nemusí. Prádlo je po vyprání i hezky měkké.

Gel jako takový mi moc příjemně voní. Nicméně po uschnutí prádla vůně není tolik příjemná jako byla. To že vyprchá se dá předpokládat, ale bohužel se i změní. Ale ve výsledku jsem s gelem moc spokojená.

vybraná testerka | 13.03.2017

Děkuji za možnost testování :).Vřele doporučuji značku Bio-D. U mě doma vyhrál. Dobře pere i při nízkých teplotách. Jsem nadšená,je kvalitní a vyplatí se do něj investovat.Přípravek doporučuji k vyzkoušení.

Vůně je trochu nezvyklá

vybraná testerka | 13.03.2017

Určitě bych doporučila. Vůně tohoto pracího prostředku je na první přivonění nezvyklá, ale po vyprání je prádlo čisté a svěží. Velice příjemná změna oproti běžným prostředkům. Určitě budu zvažovat další nákup

vybraná testerka | 13.03.2017

Dámy a pánové, toto je mé hodnocení - Bio-D mě příjemně překvapil! Při praní raději používám sypké prášky ke gelům jsem spíše skeptická. Ale tento gel je opravdu výborný. Po vypotřebování skoro celého balení není pračka vůbec ,,cítit,,. Jako u jiných pracích gelů. Prala jsem vše, bílé, barevné, na 30, 40, 60 i 90 stupnů. Vše bylo vypráno dokonale. Bio-D je hodně tady vyčítána vůně. Ale upřímně ten kdo se párkrát prošel po dešti v lese tuto vůni ocení. Je to vůně přírody. Nebo pro mně určitě.

vybraná testerka | 13.03.2017

Předem říkám, že budu srovnávat s ostatními ekologickými prostředky na praní, aby to bylo fér. Hned jak jsem vyzkoušela moc se mi líbí, vůně jalovce a mořské řasy, je to změna oproti ostatním klasickým vůním. Ve složení převažují oproti různým chemickým látkám složky jako: kmín, červený pomeranč atd což je mi hodně sympatické. Nádoba má dobré ouško, za které se to dobře nalívá. A konečně praní, zkusila jsem ho na hodně znečištěné prádlo - z lesa a látkové plíny a jsem hodně spokojená. Myslím, že z ekologických prostředků, které jsem kdy použila pere nejlépe.

Našla jsem jen pár záporů. První je, že pokud se malinko zkarbuje, tak pění a pak se špatně dávkuje. Druhá je dostupnost, v mém místě bydliště ho není možno dostat v obchodě či si ho nechat načepovat do vlastní nádoby. A poslední je vyšší cena, není to zas o tolik od mých ostatních pracích gelů, ale když peru opravdu často, tak se potom ta cena nasčítá a měsíčně by to bylo pěkných pár korun navíc.

vybraná testerka | 12.03.2017

Nejdříve bych chtěla pochválit rychlost obchodu a dodání balíčku :-) Teď už k samotnému testování: Lahev super padne do ruky, víčko se dá použít jako odměrka. Je to bio produkt což je v dnešní době fajn. Gel má nezvyklou vůni- mě připomínal čerstvě posečenou trávu. Dobře pere i při nízkých teplotách, prádlo je po něm měkké a příjemné na těle.

Přírodní vůně je opravdu zvláštní a i dost silná- jsem zvyklá na navoněné prádlo, musela jsem si tedy k praní přidat trošku aviváže.

vybraná testerka | 12.03.2017

Tento prací gel nás opravdu nadchnul. Máme tvrdou vodu, proto prací prášky jiných výrobců perou méně kvalitně - prádlo je tvrdé a jakoby zaprané. Po tomto pracím gelu je prádlo měkké, voňavé. Vyzkoušeli jsme jak na barevné, tak i na bílé prádlo a obojí bylo perfektní. Vůně je možná trochu nezvyklá, ale rozhodně je nám příjemná a nepotřebujeme pak používat ani aviváž.

vybraná testerka | 11.03.2017

Moc děkuji za možnost otestovat takto dobrý prací prostředek, je moc dobře, že i prací prostředky se vyrábí v bio kvalitě. Velmi mě překvapila přírodní vůně, která díky přírodní směsi éterických olejů není umělá, jen je trochu nezvyklá :) Také menší dopad na životní prostředí je super, protože v dnešní době mu dáváme celkem zabrat. Prádlo po vyprání hezky voní a je čisté, takže výrobek splňuje vše potřebné, příště vyzkouším levandulový.

vybraná testerka | 10.03.2017

Za prvé moc děkuji za možnost testování a musím se přiznat že Bio prací gel mne velice mile potěšil, jak tady už bylo zmíněno, vůně je nezvyklá, ale mě vůbec nevadila právě naopak mne mile překvapila a jsem s vůní spokojená. Miluji věci které jsou Bio a jelikož jsem nikdy neslyšela o bio pracím gelu tak jsem byla překvapená že něco takového existuje a ještě jsem mohla otestovat. Za mě je to skvělý přípravek na praní a určitě všem doporučuji. Žádné chyby jsem neshledala takže ještě jednou děkuji za možnost testování :)

vybraná testerka | 09.03.2017

Byla jsem velmi ráda, že jsem se mohla zúčastnit testování. Na tomto pracím prostředku mě zaujalo hlavně, že je přírodní, jsem ráda, že takové prostředky vyrábí, ale vůně zaujme asi jen nějáké lidi, kteří davají přednost. Prádlo po vyprání čisté.

Při hodnocení musím být upřímná, takže za mě bohužel vůně, při otevření jsem přičuchla a trochu jsem se zděsila, ale doufala jsem, že při praní ta vůně nebude taková, bohužel vyprané prádlo mě osobně strašně smrdělo a hned jsem musela prádlo přeprat, takže moje recenze je spíše negativní, ale určitě se najdou lidi, kterým vůně sedne.

vybraná testerka | 09.03.2017

Toto testování pro mě bylo velkou novinkou, jelikož jsem nikdy neviděla ani nepoužívala žádné prací prostředky, které by byly bio. Určitě je dobré používat prostředky, které jsou šetrnější k životnímu prostředí. Já jsem se ovšem neudržela a na druhé praní s tímto gelem použila i aviváž, aby se vůně trochu zkoncentrovala. Kdo má rád přírodní vychytávky, tak mu tento gel mohu jenom doporučit. Kdo je ovšem "zhýčkaný" (stejně jako já) na voňavé květinové vůně všech možných aviváží a pracích kapslí a prášků, tak si myslím, že by u vás tento gel moc nezabodoval :)

Z počátku jsem byla rozpačitá z vůně, která byla velmi intenzivní a ne až tak příjemná. Ovšem na prádle nebylo nic nepříjemného cítit a pěkně vonělo. Musela jsem ovšem přidat trošku aviváže.

vybraná testerka | 08.03.2017

Tento výrobek mě příjemně překvapil. Při praní jsem schválně nepoužila žádnou aviváž, abych zjistila, zda prádlo voní i po vyprání. Vyprané prádlo si vůni zachovalo po dobu schnutí, pak jsem jí již necítila. Cena výrobku je trochu vyšší , ale to u bio kosmetiky není nic neobvyklého.

vybraná testerka | 08.03.2017

byla jsem rada ze tento vyrobek mohu odzkouset neco noveho prirodniho rada testuji nove veci protoze bych si normalne od sebe sama nekoupila cekala jsem ale vetsi zazrak po otevreni nevabna vunevacpo vyprani jeste horsi

jednoznačne cena za tak male baleni takova raketa a za me jednoznacne propadak steasne divne pradlo zapachalo a musela jsem znovu vyprat

vybraná testerka | 08.03.2017

Jsem velmi mile překvapena výrobkem. Praní s ním je jedna radost, prádlo jr po vyndani z pračky příjemně svěží, měkké, čisté jinak než po běžném přípravku na praní,který jsem používala. Výrobek určitě někdy zakoupim a budu v něm prát i nadále.

Jediný, co je pro mě záporné je cena výrobku.

vybraná testerka | 07.03.2017

Nečekala jsem, že budu tak spokojená. Velice příjemná vůně, prádlo čistě vyprané a přišlo mi i bez máchadla hezky jemné. Ani není třeba dávat velké množství. Vyzkoušela jsem i praní v ruce a i při nižší teplotě dokáže dobře vyprat znečištěné prádlo.

vybraná testerka | 07.03.2017

Výrobek velice zvláště, příjemně voní. Mám pocit, že prádlo v něm vyprané je měkčí na dotek. Po ručním praní nemám tak zřízené ruce, jako z chemických prášků (vzpomínám na mýdlové vločky Leda a mám pocit, že je to podobně). Rodina změnu nepoznala. Doporučuju

Protože se mi děti s tatínkem vrátily z jarních prázdnin na horách, neustále peru a mám pocit, že ten přípravek nějak rychle mizí. Na to, kolik stojí, je poměr ceny a spotřeby dost velký.

vybraná testerka | 07.03.2017

Moc jsem si přála testovat tento prací gel a vyšlo to. Velice děkuji za tuto možnost, jelikož do této doby moje zkušenost s eko praním byla nulová.Do praní jsem se pustila ještě týž den, kdy mi byl prací gel doručen.Vyzkoušela jsem ho na praní v ruce i v pračce.Překvapilo mě, že vůbec nepění, ale za to pere výborně. Vyprané prádlo bylo hebké i po uschnutí , Navíc bez skvrn a špíny.Je to pro mě nová zkušenost, že lze prádlo vyprat i bez zbytečné chemie.Doporučila bych ho na dětské prádlo a pro alergiky.

Nenadchla mě vůně, která se ani tak nazvat nedá.Hořko-kyselé aroma, které bych si rozhodně v prodejně nevybrala. S názorem souhlasí čuchači celé rodiny.

vybraná testerka | 07.03.2017

Kvalitní prací prostředek má dle mne dobře vyprat a to i skvrny, neulpívat na vypraném oblečení, hezky vonět a navíc být ekologický. Všechny tyto atributy tento prací gel splňuje, takže za mne mohu jen doporučit!

vybraná testerka | 07.03.2017

Děkuji za možnost testování tohoto šetrného prostředku na praní. Jedná se o gel, což je zárukou, že žádný nerozpuštěný prášek nezůstane na vypraném prádle. Gel vypere dobře, na prádle mi nezůstaly žádné skvrny. Vůně je pro mě zajímavě příjemná, takovou u pracích prostředků jsem ještě necítila. Krásně vyprané prádlo ovoní.

x

vybraná testerka | 07.03.2017

Děkuji za možnost vyzkoušet bio prací gel, byla to první zkušenost s takovýmto výrobkem. Z výrobků cítím vůni jalovce a není mi nepříjemná. Jsem ráda, že se jedná o gel na praní, preferuji gely nad klasickým práškem, protože nezůstane zbytek nerozpuštěného prášku na oblečení. Vyprané prádlo je čisté! Příjemné je i to, že je to bio produkt a je šetrný k životnímu prostředí.

vybraná testerka | 07.03.2017

Moc děkuji za možnost vyzkoušet Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy, je fajn, že současně jsem si i vyzkoušela jak funguje jeho objednání, jak je to s poštovným, jaká je doba dodání. S tou jsem maximálně spokojená. Prostředek vypral naše prádlo dobře, jsou fleky, které zůstaly, ale to se stává i s jinými prostředky, někdy pustí až při dalším vyprání. Moc se mi líbí vůně, která je příjemná a zároveň nevtíravá. V současné době je skutečně nutné myslet na přírodu a šetřit jí, proto se budu snažit tyto Bio prostředky i nadále kupovat.

vybraná testerka | 07.03.2017

Děkuji za možnost testování tohoto pracího gelu. Byla to má první zkušenost s pracím prostředkem - Bio, který je šetrný k přírodě. Prádlo je vyprané dobře, nemám vůbec k tomu připomínky. Prala jsem jak bílé , tak tmavé prádlo - i špinavé od bláta, písku, jídla....

Ze začátku jsem byla překvapená z vůně, která se mi nelíbila, ale pak jsem si řekla, že jsou důležitější věci, které tento prací gel splňuje - kvalitní vyprání a šetrnost k životnímu prostředí

vybraná testerka | 06.03.2017

Jsem ráda, že jsem mohla tento gel vyzkoušet. Prací gel vypral prádlo celkem dobře. Je pravda, že fleky od naší malé to nepřepralo, ale to vypere opravdu málokterý prášek či gel. Podoba gelu mi vyhovuje, takže to je plus Další plus je šetrnost k životnímu prostředí..

Zápor jeden velký. Vůně je prostě příšerná. Takže tuto vůni už nikdy.

vybraná testerka | 06.03.2017

Jsem moc ráda že jsem mohla vyzkoušet zrovinka tento prací gelík. Už jsem zkoušela i jinou značku. Nebyl špatný, prádlo bylo vyprané řekla bych tak asi stejně jako nebio výrobky. Nevidím velký rozdíl.

Nevyhovuje nám vůně. Je dost silná a působí desinfekčně. Vybrala bych jinou.

vybraná testerka | 06.03.2017

Bio praní pro mne premiéra-naprostá spokojenost.Prádlo jemné a voní čistotou a ne parfémy.Vyhovuje mi jak na jemné prádlo tak i na povlečení. Za mne super a veliké díky za možnost vyzkoušet tento prací gel,který opravdu doporučuji

vybraná testerka | 06.03.2017

Prášek je Bio, pere velmi šetrně, nikdo z rodiny nezaznamenal žádnou alergickou reakci. Prášek voní velmi jemně až skoro neutrálně, ale čistě. Já oceňuji že je ve formě gelu, který používám nejčastěji.

vybraná testerka | 05.03.2017

Moc se mi líbí, že je přípravek šetrný k přírodě a vlastní řadu certifikátů - HCS, vegan...Mám ráda produkty, které nebyly testované na zvířatech. Trochu jsem se obávala jak si poradí s prádlem, ale zvládl to skvěle! Prádlo se vypralo a je čisté. Do toho nezatěžuje odpadní vody. Jsem nadšená!

Někomu by mohla vadit vůně - trochu v ní cítím zázvor. Ale neni to nic intenzivního a překážejícího :)

vybraná testerka | 05.03.2017

Ve čtvrtek prací prostředek došel a v pátek a dnes jsem měla možnost vyzkoušet. Zatím jsem žádný bio prostředek ještě nezkoušela. Prádlo se krásně vypralo, zůstalo bez skvrn a bylo krásně hebké. Za mě veliká spokojenost, budu doporučovat.

Vůně prostředku.

vybraná testerka | 05.03.2017

Dobrý den.Jsem moc ráda že jsem mohla vyzkoušet bio prací gel.Ještě jsem nikdy neměla žádný bio prostředek.Prádlo bylo velice jemné.Odstranilo to i skvrny od jídla.Mě se ale naopak vůně tohoto gelu moc líbí.Zamě určitě doporučuji.

vybraná testerka | 04.03.2017

Velmi kladně hodnotím rychlost odeslání.Balíček jsem měla doma velmi rychle.Jelikož mají velký výběr,nezůstala jsem jen u gelu na praní. Gel pěkně pere,vypral mi jak dětské pleny tak i skvrny na oblečení. Kupovala bych i nadále,ale musel by být lépe dostupný. Oblečení bylo heboučké i bez změkčovadel. Jsem moc ráda že jsem mohla testovat,příště bych testovala klidně také,klidně i 5litrové balení:-)

Vůně,ta mě tedy moc nenadchla.Příště bych dala přednost levanduly.

vybraná testerka | 04.03.2017

Nejprve musím ocenit rychlost vyřízení objednávky na e-shopu - do druhého dne zásilka dorazila a já se mohla vrhnout na praní. Nejprve mě zarazila vůně pracího gelu, ale po oprání je prádlo krásně voňavé, opralo se perfektně. Vše je čisté, svěží a hebké, nebylo potřeba používat aviváž a opralo se jak jemné prádlo, tak oblečení jako montérky a podobně. Takže za mě žádné zápory a rozhodně doporučuji. :-) Moc děkuji za možnost vyzkoušení :-)

vybraná testerka | 04.03.2017

Pradlo po vyprani sveze voni,neni treba pouzit avivaz,vypralo to i detske jidlo z obleceni :-) prijemne voni.Moc dekuji,ze jsem mohla otestovat tento produkt :-) rada vyzkousim i jine pripravky teto znacky

Nekomu muze vadit neobvykla vune

vybraná testerka | 03.03.2017

Děkuji za možnost vyzkoušení. Prádlo je po vyprání krásně čisté, měké a voňavé. Bála jsem se trochu vůně pracího gelu, ale je velice příjemná a opravdu není třeba cokoli dalšího do prádla přidávat. Je opravdu vhodný i pro malé děti. Můj 14-ti měsíční syn je bez potíží, žádná zarudlá pokožka jako u některých pracích prášků.

vybraná testerka | 02.03.2017

Nejprve musím poděkovat za možnost tento gel testovat.Jeden den jsem ho obednala a druhý den jsem ho měla doma :-) přiobednala jsem si k němu i odměrku.Schválně no a trochu i z lenosti jsem dva dny neprala.Hned jakmile mi ho poštačka přivezla jsem se vrhla na tu haldu špinavého prádla.Prádlo je po vyprání čisté a hebké a krásně vonavé.Právě z vůně tohoto gelu jsem měla trochu obavy :-) ale mě ta vůně fascinuje.opravdu krásně voní.Není ani předražený a navíc se mi moc líbí že je bio :-) určitě si příště od této značky něco koupím. Z Bio-D Tekutého pracího gelu jsem nadšená.Určitě ho mohu všem doporučit

vybraná testerka | 02.03.2017

Hned po doručení poštou jsem musela výrobek vyzkoušet,jelikož jsem v žádném bio produktu nikdy neprala.Schválně jsem si na to nechala špinavé prádlo.Po vyprání je prádlo krásně jemné a čisté.Takže za mě doporučuji.

Jediné co mě na výrobku nenadchlo je vůně.Pro mě je to moc silná vůně.Jinak bych nic jiného výrobku nevytkla.

vybraná testerka | 02.03.2017

Jsem velice ráda,že jsem mohla otestovat přírodní bio prací gel. Jeden den jsem objednala a další den došel,včera a dnes jsem měla možnost vyprat a jsem spokojená,vřele doporučuji. Prací gel je příjemně jemně voňavý,prádlo je na omak jemnější a tím,že je přírodní-bio jsem jenom ráda,protože doma máme alergika. Já si budu gel jistě kupovat.

vybraná testerka | 01.03.2017

předně moc děkuji za možnost testování. Včera jsem si prášek objednala a dneska ráno dorazil a já mám již vypranou druhou pračku a mohu říci že tekutý Bio gel na praní je super, prádlo je jemnější než z běžného prášku a voní krásně, jemnou vůní.Takže za sebe dávám ano a všem mohu vřele doporučit. Já jsem z něj moc nadšená.

vybraná testerka | 24.02.2017

Hodnocení smazáno redakcí. Aktuální hodnocení bude zobrazeno po doručení testovacích balíčků a otestování. Redakce Bety.cz

26.12.2022

To přírodní složení je skvělé, také vůně, moc doporucuji

19.12.2022

Tato přírodní drogerie je skvělá. Velmi doporučuji vyzkoušet

17.12.2022

Za mě super nápad je přírodní takže šetrná k přírodě

16.12.2022

Spokojená se všemi produkty dle očekávání příjemná vůně

20.11.2022

Je to dobrý produkt, vyčistí špinavé prádlo

Málo voní

11.11.2022

Nám to doma vyhovuje neobsahuje škodlivé chemky a pro lidi kteří mají alergii parádní

Jsou dobré hlavně pro ty co mají citlivou pokožku.

10.10.2022

Krasne voní je přírodní je příjemný na prádle i na úklid

09.12.2021

Ekologické, účinné a skvělé přípravky jak na praní, tak na úklid. Některé jsem již vyzkoušela a byla jsem s nimi moc spokojená.

15.03.2021

skvělý pomocník do domacnosti

malinko mi tam vadí ta vůně a cena

16.05.2020

vyzkoušeno a nenadchl :( opravdu velkou špínu se nepodařilo vyprat a navíc je dost drahý

cena , účinnost

28.03.2019

Produkty od přírodní drogerie Bio-D mne velmi mile překvapili. Myslela jsem, že prací gel nebude tak účinný a s některými skvrnami si neporadí, ale zmýlila jsem se a poradil. Vůně mi vůbec nevadila ba naopak.

09.02.2019

Tento výrobek je na nejzdravější praní, které není testované na zvířatech.Nemůžeme se divit, že máme akzémy a alergie, když používáme různé škodlivé prací prášky na praní a aviváže.Vůně je sice jiná, ale díky esenciálním olejům člověka nadchne.

23.01.2019

Prací gel voní sám o sobě, takže se ušetří na aviváži. Konzistence je trošku jiná, než u běžných gelů, ale jde určitě o šetrné složení. Šetří jak tkaniny, tak pračku a okolí, což je v dnešní chemické době důležité :-)

Vyšší cena a dostupnost.

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

21.09.2018

Jelikož se zde testovali produkty od této značky rozhodla jsem se tento Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy od Bio-D pořídit. Mohu říct, že co na něm oceňuji, že vůně je rostlinného původu a nejsou testované na zvířatech. Je pravda, že vůně je po otevření zvláštní, ale po vyprání je celkem příjemná a svěží. Znova si ho ale nejspíš nepořídím. Ze značkou, kterou běžně používám jsem spokojenější :-)

11.07.2018
Doporučení: 37

Dobrý den,prádlo je voňavé a vyprane velice mě to.prekvapilo a tudíž musím napsat opět že doporučuji všem kdo.maji rádi příjemnou vůni i bez aviváží a různých jiných přípravků, opravdu mě to.prekvapilo

17.06.2018

Tento práci gel vypere uzasne jak bílé prádlo a i barevne. Prádlo je beze skvrn a krasne voní. Hlavně velmi cením složení pracího prostředků, které je přírodní a nemusím tak doma mt zbytečnou chemii.

23.04.2018

Moderní přírodní drogerie Bio-D. Pro zdravé praní a úklid mám ráda, protože je čistě přírodní. Poslední dobou dbát hodně na přírodu a snažím se vybírat kvalitní přírodní přípravky jako je tento. Je šetrný a účiný

20.04.2018

Praci prostredek jsem vyzkousela, jelikoz jsem byla Zvedava a chtela jsem zjistit, v cem je tak vyjimecny,kdyz je celkem drahy. Po vyprani je pradlo mekke a prijemne na Dotek. Bezne zaspineni vypere celkem Dobre, ale co se tyce vetsich skvrn, uz je To horsi.

Vetsi skvrny nevypere, moc nevoni a je drahy.

28.03.2018

Mám ráda bio věci a když jsem si koupila Bio-D Tekutý prací gel, ještě více se to potvrdilo. Jeho neobyčejná vůně jalovce a mořské řasy někomu může připadat zvláštní, ale mně naprosto vyhovuje a nemůžu se jí nabažit.

26.03.2018

vyzkoušen prací prostředek, který velice překvapil. První dojem nebyl dvakrát dobrý, obal nic moc a vůně po otevření také ne. Na vypraném prádle ale vůně jemná a příjemná. Používáno na prádlo kojence s citlivou pokožkou se sklony k atopii a spokojenost.

24.03.2018

Prací gely jsou má vášeň a moc je zbožňuju.Oblečení mám teď krásně čisťoučké a krásně voní.Moje dcera si ke mně chodí prát a taky se jí moc líbí prací gel.Doporučujeme vám všem praní vás pak bude bavit

12.03.2018
Doporučení: 131

Skvělé produkty pro lidi, co nechtějí používat předražené a toxické drogerie ze supermarketů. Mají úžasnou svěží vůni za velice příznivou cenu. Líbí se mi, že jsou hypoalergenní, vyrobené čistě z přírodních zdrojů a vhodné i pro citlivé pokožky. Bio-D prášek na praní je vskutku kvalitní, prádlo si zachovává své barvy a stačí opravdu malé množství dávkování než u běžného pracího prostředku, takže za mě tuto moderní přírodní drogerii určitě doporučuji

03.03.2018

Moderní přírodní drogerie Bio-D. Pro zdravé praní a úklid je velice povedená značka a praní s ní je skutečně účinné i zdraví a životnímu prostředí prospěšné.Proto tuto značku doporučuji a dávám maximální hodnocení..Doporučuji.

07.02.2018

Ja osobne mam rada prirodni a netoxicke veci. Gel na prani jsem dostala a vyzkousela. Pradlo vypere, je jemne. Ocenuji, ze gel neobsahuje chemikalie, ale to je asi tak vsechno. Vune me nenadchla a nejake extra vysledky jsem taky nevypozorovala.

Vysoka cena, sice vypere, ale pripravek se mi nezda nicim vyjimecny.

27.01.2018

Dříve mne nenapadlo, že normální prášek, je plný chemikálii, a že alergická reakce může být důsledkem tohoto. Tím pádem jsem byla nucena vyzkoušet Bio D pro zdravé praní a úklid. A jsme s ním velice spokojení. Už žádná nežádoucí reakce.

07.01.2018

Vyzkoušela jsem Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy. A byla jsem mile překvapená. Gel se dobře rozpouští i při nízkých teplotách i při praní v ruce. Vůně je příjemná. a prádlo je po uschnutí jemné. Mohu jen doporučit.

Vyšší cena.

17.12.2017

Moderní přírodní drogerie Bio-D. Pro zdravé praní a úklid mě velmi překvapilo :) dbám na zdraví, eko přípravky a šetřím přírodu, takže hledám podobné produkty jako tyto. Moc se mi líbí, mají krásnou a zajímavou vůni a fungují

nic

03.12.2017

Moderní přírodní drogerie Bio-D. Pro zdravé praní a úklid je ekologickou cestou, jak mít voňavou a čistou domácnost. Nejdříve jsme začali používat ekologickou kosmetiku, ale teď také přecházíme na ekologickou drogerii, jelikož nám záleži na naší přirodě i domácnosti.

18.11.2017

Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy je za me opravdu sileny pripravek, praci gely miluju ,ale tohle je totalni propadak, nejenze pradlo vubec nevypere ani od eznych skrvn ,ale silene smrdi ten smrad je az neskutecnej, kam se hrabou olomoucke syrecky...

05.09.2017
Doporučení: 1

Mít čisté prádlo je důležité, protože prádlo s fleky je na veřejnosti nevzhledné. Prát savem ale není dobré, ekologické a ani šetrné. Přírodní drogerie zajišťuje soulad s přírodou, příjemnou vůni, svěží čistotu a přirozenost.

09.08.2017
Doporučení: 34

Přírodní prostředky nejsou dnes již jen moderní záležitostí, ale jedná se o nutnost, která neničí přírodu, navíc zaručuje kvalitu. Úklid není plný chemikálií, člověk se nemusí bát, když dítě olízne podlahu.

05.08.2017

Povyprání je prádlo čisté a svěží. Pere už i při 30 stupních,což je fajn pro jemné tkaniny.Líbí se mi,že je šetrný k životnímu prostředí a neobsahuje chemikálie,tudíž je i šetrný k lidské kůži a zbytečně jí nedráždí.

Cena je odpuzující,proto kupovat nadále nebudeme.

02.08.2017

Celkem dobře pere i na nižší teplotu, má praktickou odměrku, překvapivě dobrou konzistenci, nezanechává fleky na oblečení jako jsou někdy od prášků, poradil si se skvrnou na koberci a má jednoduchý obal.

Vůně a cena mně odrazuje

01.08.2017

Jelikož žijeme na vesnici, kde není veřejná kanalizace, tyto snadno odbouratelné výrobky velmi vítám! Jen škoda, že je nepoužívá více lidí... Zatím jsem z této řady vyzkoušela pouze prací gel, ale zato opakovaně. Líbí se mi jeho neobvyklá vůně. Prací schopnost je dobrá, nemám k ní nic, co bych vytkla. Používám jak na bílé (ale toho moc nemám), takže spíše na barevné prádlo.

Trošku horší dostupnost. Jinak nemám co bych vytkla.

22.07.2017

Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy dostala jsem váš výrobek jako dárek bohužel nespokojennost gel nevypere tak jak má a vůně také není to co bych od vašeho výrobku očekávala nedoporučuji

Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy dostala jsem váš výrobek jako dárek bohužel nespokojennost gel nevypere tak jak má a vůně také není to co bych od vašeho výrobku očekávala nedoporučuji

17.07.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí.

05.07.2017

Doporučuji.

02.07.2017

Skvele výrobky,cena vyšší,pradlo vypere pekne.Jsme s touto značkou spokojeni.Je to moc fajn a gratuluji testerkam,zkusili jsme toho hodne s cenou je to vyšší,ale za odzkouseni to stoji .Za me doporucuji.☺

29.06.2017

Prádlo je v něm pěkně čisté a voňavé. Je super, že jsou přípravky bio, takže i pro miminko na praní skvělé. Mohli by dělat větší balení, jinak super. Doporučuji.

13.06.2017

Moderní přírodní prací gel Bio-D jsem zkoušela s nadšením, protože je ekologický. S některými skvrnami si hravě poradil, ty starší nezmizely - ale ani jsem to neočekávala. V domácnosti s ročním dítětem i tak předvedl zázraky... Moc mi nevoní - ale když není chemický, nemůže asi vonět...

29.05.2017

Mám ráda přípravky, které jsou šetrné vůči přírodě a zároveň jsou velice účinné. Když si přectu kolikrát složení chemický přípravků, tak si říkám, že je opravdu čas na změnu. Tyto přípravky fungují báječně a přitom je to to nejlepší z přírodu. Cíl - Neničit sebe ani přírodu - to jsou tyto přípravky.

18.05.2017

Byla jsem zvědavá jak pere prací gel tak jsem si koupila jedno balení. Prala jsem bílé i barevné prádlo a celkem jsem spokojená. Vonělo příjemně a na dotyk bylo pěkně jemné. Nevýhodou je vyšší cena.

05.05.2017

Ekologické přípravky se u nás ještě nedávno nedali moc sehnat. Bohudíky už se situace zlepšila a tak v nabídce už jsou hojně. Prací gel jsem si koupila. Pere dobře, ale vůně mi teda vůbec nesedí. Ale je to věc názoru, já jsem na vůně hodně citlivá.

29.04.2017

Jsem velkou fanynkou všech výrobků, které jsou šetrné k přírodě, takže mě řada Bio-D nadchla. Líbí se mi čistě přírodní složení, bez jakékoliv chemie, včetně některých balení v papíru, který je oproti plastům v přírodě rozložitelný. Tím, že neobsahuje chemii, tak samozřejmě nevypere tak dobře, jak jiné prášky, stejně tak moc nevoní, ale myslím, že jeho dlouhodobější dopad na naše zdraví je důležitější než nějaká extra parfemace....

22.04.2017

jednou sem tuto drogerii vyzkoušela už jen z toho důvodu že bio prací prostředky jsem nikdy nezkoušela tak jsem na to byla hodně zvědavá.Pradlo bylo po vyprání krásně čisté,vonavé,dalo se krásně vyžehlit,takže jsem s bio produkty naprosto spokojena a určitě je budu používat i nadále.

04.04.2017

Používám praci gel. Moc hezky voní a je přírodní. Pořadí si snad téměř se vším. Mohli by dělat i nějaké větší balení. U nás je spotřeba dost velká, pračka neustále běží.

01.04.2017

Výrobek znám, dostala jsme je darem od Jeziska :( nejen ze tento gel skoro nic nevypral, ale uplne neskutecne smrdel,smrdel tak priserne ze to ani neslo poradne vyvetrat, nechapu to z ceho to poradne je vyrobene,ale ucel orpavdu nesplnil, pachnouci a spinave obleceni, misto cisteho a vonaveho, asi by to chtelo lehce predelat ...a ta cena no des no

31.03.2017

Ze zvědavosti jsem si pořídila přírodní prací gel, z důvodu jak vlastně pere něco co je zároveň šetrné k přírodě. Výsledek praní mě mile překvapil a byla jsem a jsem spokojena, gel mi vypral i skvrny, o kterých jsem si myslela, že jsou neodstranitelné.

Nemám moc ráda prací gely. Vlastně je vůbec nepoužívám, ale k tomuto prostředku nemám zatím žádné výhrady, jen mě trochu překvapila vůně, nevůně.

31.03.2017

Ano, ano, ano. Díky vašemu webu, i když jsem propásla testování jsem se dozvěděla o této značce. Zkusila jsem zakoupit, protože má dcera je ekzematička a musím vám poděkovat. Prací gel i aviváž super. Dcera se přestala škrábat, na rozdíl od jiných přípravků jí tento vyhovuje. Opravdu doporučuji všem a nejen těm, co mají alergie nebo ekzémy.

29.03.2017

Tento gél som si kúpila sama lebo som sa začala s manželom viac starať o životné prostredie. Gel vyperie oblečenie ako bežný praci prostriedok takže mu nemám čo vytknúť. Doma sme si už naňho zvykli a aj na vôňu.

V podstate žiadne. Na začiatku mi trochu vadila vôňa

27.03.2017

Má rodina používá eko výrobky docela hojně. Hlavně na chalupě, v chráněné oblasti se to hodí. Člověk má lepší pocit a tak i my kupujeme eko výrobky hlavně tam. Tento prací gel jsme objednali také. Vypere dobře.

Nějak nám nesedí vůně.

27.03.2017

No co dodat na bio veci na prani detskeho pradla,Doporucuji vsem kteri chtji kvalitu praciho gelu pro sve nejmylejsi zlaticka ktere mame doma.Super super super doporucuji damy vsem i cena je prizniva.

24.03.2017

Dostala jsem tento výrobek jako dárek a byla vcelku spokojená. Hlavní výhodou je to podle mne to, že šetčí přírodu, která to určitě moc a moc potřebuje. Snad jen vůně by mohla být jiná. Ale se skvrnami si poradil dobře.

Nezvyklá a né moc příjemná vůně.

19.03.2017

Gel jsem dostala na vyzkoušenou od jedné z testerek, které bohužel nesedl. Musím uznat, že avšak je šetrný k přírodě mi silně zapachá. Jelikož peru klidně 2-3 pračky denně (podle toho zda převlěkám peřiny atd.), byl velice silný zapach linoucí se domem. Avšak 100 lidí 100 chutí. Sestře, která pere, myje a celkové má vše bio a setrně k přírodě to vonělo. :-)

Cena Vůně, pro mě zápach, pro sestru vůně.

17.03.2017

Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy mě mile překvapil. Po vyprání je prádlo krásně voňavé. Vypralo se opravdu perfektně. Vše je čisté, svěží a hebké, nebylo potřeba používat aviváž a vypralo se jak jemné prádlo, tak i ostatní oblečení. Oceňuji také, že vše je přírodní, zdravé a navíc šetrné k životnímu prostředí, což je super. Za mě rozhodně ano a všem doporučuji vyzkoušet.

13.03.2017

Skvělý bio gel na praní, který je šetrný k životnímu prostředí. Je vhodný i pro citlivou pokožku, kterou nedráždí. Prádlo je vyprané i při nízkých teplotách. Jen mi moc nevoní, ale to už je detail, stačí použít vhodnou oblíbenou aviváž.

12.03.2017

Oceňuji to, že jde o bioprodukt vyráběný šetrně a s ohledem na životní prostředí, mám celkem ráda přípravky, které myslí na přírodu a když jde o prací přípravek, je to fajn, protože ostatní obsahují děsivé věci. Prádlo je po vyprání pěkně čisté, voňavé jako z lesa :)

Vůně mi připomíná spíš gin, nejde tedy o vůni, kterou preferuji u prádla, ale to, že jde o bio produkt mě uklidňuje :)

11.03.2017

sice netestuji, ale beztak jsem měla díky kamarádce možnost vyzkoušet, a jsem za to vděčná. přírodní produkt na praní mi doma velmi scházel. mám doma miminko, atopika, a toto je to pravé. vše je přírodní, zdravé. j to navíc šetrné i k životnímu prostředí, což je v dnešní době super. malinko mě zkamala ,,vůně,, , kterou tam vlastně vůbec necítím..:/ :D ale jinak určitě doporučuji

08.03.2017

Kvalitní výrobky. Odstraní snad většinu skvrn. Hezký voní. Docela i vydrží. Určitě bych za nás doporučila.

08.03.2017

Tento ekologický přípravek na praní je moc fajn. Splňuje všechny mé nároky na praní. Prádlo je čisté, voňavé a navíc bez chemie. Poradí si i s většími skvrnami od jídla, já dávám přímo na skvrnu a pak normálně i do pračky. Bylo by fajn, kdyby se ekologické praní postupně víc a víc rozšiřovalo do podvědomí ostatních. Není jedno, v čem se pere...

08.03.2017

Tuto drogerii jsem ani tu testovat nemusela,dosti casto pouzivat tyto bio pravi prostredky a na detske pradlo je to proste nejidealnejsi vo muze na ceskem trhu vubec byt.Vune a krasne vyprane obleceni mluvi za sve.

Nic

07.03.2017

tekutý prostředek a ještě bio je nejlepší volba pro moje prádlo, koupila jsem jej hlavně na praní dětských oblečků a nosítka pro prcka, krásně a nevtíravě voní, mohu si dávkovat kolik tekutého prášku chci oproti například kapslím

07.03.2017

-klady? maximalne ze, je ekologicky -Tento praci gel jsme dostala jako darek, skoro cely letel do cisticky, sileny az neskutecny smrad,ktery nevim ani k cemu prirovnat,museli jsme poradne vyvetrat, dobry tak maximalne na pracovni boty nebo deky do auta ci pro kocku, fleky a skrny vubec nevypral ani pri 60 stupnich takze za me totalni propadak,drahy a jeste k nicemu....

Tento praci gel jsme dostala jako darek, skoro cely letel do cisticky, sileny az neskutecny smrad,ktery nevim ani k cemu prirovnat,museli jsme poradne vyvetrat, dobry tak maximalne na pracovni boty nebo deky do auta ci pro kocku, fleky a skrny vubec nevypral ani pri 60 stupnich takze za me totalni propadak,drahy a jeste k nicemu....

07.03.2017

Doma vyrábím prací prášky, gely a aviváže, ale když není čas, hodí se mít tento přípravek v poličce u pračky vždy k dispozici. Pere dobře, stačí malá dávka do pračky a není tolik parfemovaný jako ariel a spol.

07.03.2017

K praní v BIO prostředcích mně přivedla moje dcera, která je velkou BIO propagárorkou. S gelem BIO jsem naprosto spokojena. I vůně tohoto gelu mi připadá příjemnát. Gel vypere spolehlivě a velkkou výhodou je, že je vhodný i na jemné prádlo. Za mně rozhodně ano. Cena se může zdát vysoká, ale kupuji 5 l za cca 870,- Kč a je to 125 dávek. Takže zhruba 7 Kč na jednu dávku prádla mi tak hrozné nepřipadá.

06.03.2017
Doporučení: 44

Líbí se mi, že je výrobek vhodný pro všechny, hlavně teda pro děti a je šetrný k pokožce. Oproti produktům z drogérie není moc parfemovaný a nebolí z jeho vůně člověka hlava. Plus dávám ze ochranu přírody.

06.03.2017

velice mě zaujal bio výrobek na praní prádlo.Přesto že jsem vybraná nebyla chtěla bych si tento výrobek zakoupit.Nikdy jsem bio přípravek na prádlo neměla.Určitě bude svěží vůně než s chemických a i lépe vypere.vydím spoustu kladných názorů.

02.03.2017

Na moderní přírodní drogerii Bio-D se mi líbí, že neobsahují fosfáty, enzymy, optické zjasňovače, ropné deriváty, formaldehyd, glycerín, EDTA, bělidla na bázi chlóru, lanolín, umělé vůně, umělá barviva ani palmový olej.

Obal není zajímaví.

02.03.2017

Sice nejsem mezi testerkami ale vyrobky se mi moc libi uz kvuli detem bych vyzkousela nejaky bioprodukt. Musim se po nejakem podivat treba objevim i tento co se tu testoval vypada opravdu vyborne. :-)

01.03.2017

Velká škoda že jsem toto testování nestihla a prošvihla tato ekologická drogerii vypada opravdu velice doře,jelikož se u mě v rodině objevil ekzém tak musím prát v přípravcích na to určené a toto vypada moc dobře.Určitě drogerii zakoupím a vyzkouším.

01.03.2017

Mrzí mě, že jsem nemohla otestovat přímo tento přípravek, ekologické produkty mi jsou velmi blízké, tak snad příště :) Sama doma používám čističe, které jsou bez chemie, a znovu plnitelné, nevadí mi ani vyšší cena produktů, ráda si za kvalitu připlatím. Těším se na recenze a určitě si některý z eko produktů pořídím.

28.02.2017

Nejsem mezi testerkami, škoda. Snažím se žít ekologicky a právě eko drogerie a kosmetika mě zaujala asi nejvíc. Prací gel jsem si zkoušela vyrobit sama ale tento gel si ráda zakoupím. Na www stránkách výrobce jsem našla spousty zajímavých produktů které bych chtěla zkusit.

28.02.2017

nadchlo mě že je přípravek ekologický. mrzí mě že nemohu testovat ale teším se na hodnocení ostatních a třeba pořídím. výrobky se mi celkem líbí obal je celkem zajímavý a velké označení BIO přímo bije do očí :-)

28.02.2017

Moc mě mrzí že jsem se nedostala k testování. Ekologické prostředky mě začali zajímat. Zatím mám pouze pár přípravků ze kterých jsem nadšená. Moc ráda si počkám na recenze právě na tento gel a už se těším až si ho pořídím i já.

28.02.2017

Jsem ráda, že tady získám cenné info, abych si mohla pořídit tento ekologický a přírodní prostředek, který nezatěžuje život prostředí ani mé tělo :-) Fandím těmto přípravkům! A určitě chci doporučit všem.

28.02.2017

Já jsem rozhodně PRO ekologickou kosmetiku a připlatit si se vyplatí. Ne každá ale zaručuje stejnou účinnost jako přípravky z chemie. Toto je skvělá značka. Přípravky mají velmi příjemnou vůni. Doporučuji.

28.02.2017

Jsem velice překvapena tímto výrobkem a protože upřednostňuji přírodní a bio produkty, ráda bych tento vyzkoušela na základě recenzí testerek. Mně se v poslední době vůbec nedaří něco vytestovat, ale taková jsou pravidla, a proto mě vždy potěší hodnocení testovaného výrobky, na základě kterého se pak rozhodnu či výrobek koupit a vyzkoušet nebo ne.

27.02.2017

libi se mi ze Výrobky Bio-D neobsahují fosfáty, enzymy, optické zjasňovače, ropné deriváty, formaldehyd, glycerín, EDTA, bělidla na bázi chlóru, lanolín, umělé vůně, umělá barviva ani palmový olej nebo suroviny z něj odvozené. urcite doporucuji

27.02.2017

Vyzkoušela jsem bio laundry liquid a jsem s ním spokojena. Vypral srovnatelně s chemickým gelem na praní, avšak po vyprání s bio laundry liquid se nedostavilo nepříjemné svědění po oblečení (mám citlivou atopickou pleť). Určitě doporučuji vlastníkům citlivé pleti. Je bez vůně, ale to mi nevadí, spíš naopak.

27.02.2017

Bio-D Tekutý prací gel s vůní jalovce a mořské řasy - universální, koncentrovaný, přírodní gel, účinný již od 30°C, vyroben z čistě přírodních zdrojů, jako jsou rostlinné tenzidy, soli získané z kokosu nebo kyselina citrónová. Gel je hypoalergenní, vhodný i pro citlivou pokožku dospělých i dětí. Má jemnou vůni, všem vřele doporučuji.

26.02.2017

K přírodě šetrné výrobky u nás doma preferujeme. Nejen na praní, ale také třeba na mytí nádobí či osobní hygienu. Praní s tímto přípravkem je snadné. V pračce i v ruce. Je účinný, příjemně voňavý, a nijak zvlášť nákladný. Doporučuji všem, kterým není lhostejný osud životního prostředí,

26.02.2017

Už nějakou dobu tento výrobek používám. Moc mi vyhovuje, že je účinný a přitom na přírodní bázi. Nemusím se bát prádlo takto vyprané obléci dětem. Když přepírám v ruce, na pokožce to nijak nezaznamenám. A okolní příroda snad také ne. Také vůně je jemná, nenápadná, přírodní. Doporučuji.

26.02.2017

Osobně upřednostňuji výrobky na přírodní bázi, šetrné a ohleduplné k životnímu prostředí. Navíc, když jsou úplně účinné, jako výrobky této značky. Snadné použití, přiměřeně velké balení a díky rozumné ceně výrobek dostupný pro všechny. Šetrný k prádlu, nealergický.

26.02.2017

Tuto drogerii používá má kamarádka a je s ní naprosto spokojená.Opravdu je velice účinna,krásně oní a její účinky jsou opravdu velice dobré.Rozjodne doporučuji pro ty co radí vyzkouší nový druh drogerii

26.02.2017

Vysoce kvalitní,vysoce šetrné a vysoce učinné prací prostředky.Líbí se mi že jsou bez intenzivní parfemace,bez zbytečných látek navíc.ocenuji to,že prádlo je mnohem lépe vyprané než v běžných prostedcích

26.02.2017

Ač jsem se nedostala do výběru,přípravky znám,a jsem s nimi vysoce spokojená.Líbí se mi že nedrádží a jsou ohleduplné k naší planetě.Navíc jsou bez chemie a zbytečné parfemace.To velice ocenuji,vysoká kvalita

26.02.2017

Ekologické přípravky na přání jsem si vždy chtěla vyzkoušet. Líbí se mi, že neobsahují posvátný a další chemické látky, které znečišťují naše vody a tím poškozují celou planetu. Etericke oleje místo chemických látek jsou parádním bohoušem.

26.02.2017

Gratuluji všem vybraným testerkám. I když jsem se nedostala do výběru testerek mám zkušenosti s některými prostředky ať už na uklízení nebo praní.A proto všem vřele doporučuji.Prácí prášky se dobře rozpouštějí a prášek příjemně voní.

24.02.2017

Sice jsem nebyla vybraná, ale co čtu hodnocení, tak prací gel musí být skvělý. Pokud by bylo možné výrobky někde koupit, určitě ráda vyzkouším jeho kvalitu a vůni. Pereme denně a s malýma dětma je to záhul....

Nemám vyzkoušeno, nemůžu hodnotit...

24.02.2017

Miluji uklid a o teto znacce slysim poprve.Cistota je pro me velice dulezita,navic mam dve male deticky,takze denni uklid a bse tak aby bylo ciste je pro me velice dulezite.Moc rada bych tuto znacku vyzkousela produkty vyradaji opravdu skvele a urcitw nabidnout radny uklid i cenu.Moc rada byc vytestovala a zkusila.:)

Zatim zadne rada bych testovala,ale myslim,ze nebude nic,co by mi vadilo,jsou to skveli pomcnici pri uklidu :)

24.02.2017

Moderní přírodní drogerie Bio-D. Pro zdravé praní a úklid je velice povedená značka a praní s ní je skutečně účinné i zdraví a životnímu prostředí prospěšné.Proto tuto značku doporučuji a dávám maximální hodnocení..

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat