TESTOVÁNÍ: Zdravá a krásná pleť díky přírodní kosmetice PRIODY

28.03.2017 | Testování

Stále více žen si vybírá kosmetické produkty, které nabízejí špičkovou kvalitu díky svému čistě přírodnímu složení. Pokud mezi ně patříte i vy, pak je pro vás jako stvořená kosmetika značky PRIODY. A právě její výrobky bude moci vyzkoušet 40 z vás!


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 109 testerek

Doporučeno: 76x


Čím je PRIODY jedinečná?

Kosmetika PRIODY podtrhuje přirozenou krásu každé ženy. Čistě přírodního původu kosmetiky je dosaženo použitím prvotřídních surovin, jejichž důkladný výběr byl tím prvním a nedůležitějším krokem při výrobě jedinečných produktů PRIODY.

Kosmetika PRIODY se snaží využít to nejlepší, co se v přírodě nachází! V produktech PRIODY tak nenajdete pouze kyselinu hyaluronovou či kolagen, ale snoubí se v nich vysoká koncentrace aktivních látek a kvalitních surovin, díky nimž je možné dosáhnout maximálního účinku daného výrobku. Výtažky a extrakty z bylin pocházejí z předem ověřených míst, kde je kladen mimořádný důraz na ekologicky čisté prostředí. Při výrobě nejsou použita žádná umělá barviva, syntetické látky či další chemie. Kosmetika PRIODY není testována na zvířatech.

Co budeme testovat

Vybrané testerky budou moci na vlastní kůži vyzkoušet jedinečnost a kvalitu kosmetiky PRIODY hned u dvou výrobků této značky.

PRIODY Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou

PRIODY denní liftingový krém proti vráskám obsahuje jedinečnou kombinaci kolagenu, kyseliny hyaluronové a 24 luxusních a velmi účinných přírodních ingrediencí a extraktů, které mají maximální anti-aging a liftingový efekt.

Svým složením je velmi účinným bojovníkem proti vráskám a stárnutí, ale současně je k vaší pleti velice šetrný. Velmi dobrá volba pro ženy, které touží mít opět mladistvou pleť.

Více informací najdete ZDE.

PRIODY HydraMax – pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem

PRIODY hydratační pleťová maska ​​s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem dokonale hydratuje pleť, dodává ji přirozenou vlhkost, zvyšuje její pružnost, rozjasňuje a viditelně omlazuje pokožku. Zároveň podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, díky čemuž je pleť opět jemná a sametově hebká.

Výtažky z heřmánku dodají pleti živiny a zároveň o pleť jemně pečují a urychlují její regeneraci. Výtažek z okurky následně pleť zklidní a zjemní. Dopřejte vaší pokožce dotek sametu, viditelně se vám odmění!

Více informací najdete ZDE.

 

vybraná testerka | 26.05.2017

Krásně se používá. Překvapilo mě jak rychle se krém vstřebává. To jsem ještě nezažila. Dokonce jsem se cítila, jako bych se ani nenamazala. Ale zároveň jsem po dotyku cítila hydratovanost a hebkost pokožky. Pěkné balení. Složení výrobku

cena

vybraná testerka | 18.05.2017

Na zkoušení jsem dostala: Lifting krém a hydratační masku. Složení krému i masky mě velice zaujalo, jsou bez jakýchkoliv zbytečných konzervantů a parfemace. Jediné co je trošku nevýhodné je, že po otevření se má krém spotřebovat do půl roku, ale to si myslím, že se dá při každodenním používáním zvládnout. Krému stačí natřít poměrně malé množství, příjemně se roztírá a rychle ho pleť vstřebá. Po tomto krému je pleť hladká na omak a krásně vyživená. Maska mě úplně nesedla... Ale i po ní byla pleť plně vyživená a krásně hladká jako plus uvádím, že byla dokonale namočená ve výživném séru a rozhodně bylo vidět, že výrobcem se sérem nešetřil, ba naopak odkapávalo z textilie dolů. Je pravda, že takto napitá textilije je aspoň na 3 použití, což odpovídá i ceně za 1 masku :-) Rozhodně budu tuto kosmetiku doporučovat kde budu moci, protože to, že maska nevyhovuje mně není známka špatné kosmetiky, ale individualita daného jedince. U krému rozhodně zůstanu a do budoucna si zkusím objednat nějaké sérum místo masky, věřím, že bude také tak skvělé jako krém.

Maska: nevýhodou pro mě byl textilní obklad na obličej, který byl namočený v séru. Na obličeji výkroje pasují, ale na některých místech mi přišlo, jako kdyby maska vůbec nedoléhala na obličej. Možná mám špatný tvar obličeje. Upřednostnila bych raději masku, kterou natřu třeba štětcem, prsty na obličeje a dotřu i do prohloubených míst. Dále mě pod obočím mírně pálila pokožka směrem k oku. Možná to mohlo být způsobenu mírnému stečení séra z napité textilie. Opravdu nevím, ale pocit byl natolik nepříjemný, že raději zůstanu u krému, ale věřím, že se najde sousta spokojených zákazníků i na tuto masku :-)

vybraná testerka | 17.05.2017

Byla jsem velmi rada, ze jsem mohla vyzkouset tento krem. Krem me zaujal, je velmi prijemny, jemny, dobre se rozstira a jemne voni. Jako velky klad povazuji i to, ze neni mastny. Tento krem vsem doporucuji.

vybraná testerka | 17.05.2017

* skvělá konzistence krému, snadno se vstřebává a co je hlavní, nezanechává mastný film. Dobře si rozumí s make upem * krém je bez parfemace - obrovské PLUS * již po 14 dnech používání vymyzli jemné linky v očním okolí * maska HydraMax je prostě fantastická URČITĚ si budu kupovat PRIODY i nadále.

NIC

vybraná testerka | 17.05.2017

Kosmetika Priody a tento fantasticky krem me velmi mile prekvapily,krem ma opravdu prijemnou konzistenci, rychle se vstrebava, ma jemnou a nevtiravou vuni,.na pleti dobre sedi sjednosuje ton pleti a pelt vyborne hydratuje, nepne zbytecne plet

vybraná testerka | 16.05.2017

Jako jedna z žen, jsem měla možnost vyzkoušet přírodní výrobky od PRIODY. V první řadě, to byl Liftingový krém proti vráskám. Co, si budeme povídat, každá chceme být krásná nebo si tak aspoň připadat. A já Vám řeknu, připadám si tak. Už po prvních pár dnech, jsem si všimla jak vrásky okolo oči mizí. Jak má nedokonalá, pleť se mění a vypadá dokonalejší a co víc? Na dotek, je neuvěřitelně jemná. Má sjednocenou barvu a mohu pokračovat dál? No, při roztírání,stačí opravdu malinko nanést a hned je to pryč. Takže, se nemusím obávat mastnoty, po krémech. Ještě jednu perlu tu mám. A to HYDRAMAX - pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem. A to je, za mě, jedna velká paráda. Musím tedy říct, opravdu je na 3 použití a pak dost. Což není lež. To se mi líbí, a mé pleti? No, ta po ní jenom rozkvetla a ty nedostatky po mých tzv. nedokonalostech? Sjednoceny a co víc? Je tam vidět posun k regeneraci. Takže jestli ani, po tomto nemáte jasno. Tak opravdu nevím.

Jediné negativum, připisuji svým rukám a to je....neohrabanost při vyndavání a zandavání masky zpět do sáčku. Ale k výrobkům? Nemám,ponětí co napsat za zápor. Ale vy můžete mít pokud vyzkoušíte.Pak mě třeba překvapíte.

vybraná testerka | 16.05.2017

Krém je jemné konzistence, lehce se roztírá, příjemně voní. Pleť je již po prvním použití vypnutá, jemná a na pohled mladší :-) už se nemůžu dočkat až vyzkouším i další produkty značky Priody. Okamžitě objednávám další krém! :-) za mě super.

vybraná testerka | 16.05.2017

jemný lehce parfemovaný krém, nenásilně vypínající pokožku tváře bez pocitu pnutí. Určitě bych Priody anti aging doporučila a doporučím svým známým a přátelům. Děkuji Vám za možnost vyzkoušení krému.

Na krému jsem neshledala žádné zápory mě zcela vyhovuje.

vybraná testerka | 16.05.2017

Moc děkuji za možnost testování tohoto krému. :) Po dlouhé době jsem spokojena a pleť mám opravdu úžasně hebkou a vyživenou. Krém má příjemnou konzistenci a dobře se nanáší. Oceňuji, že není parfémovaný a neni testovaný na zvířatech. :-) Pleťová maska dobře drží, je osvěžující. Oba výrobky mohu určitě doporučit. .

Vyšší pořizovací cena, která ale odpodvídá kvalitě, takže se investice vyplatí. ;-)

vybraná testerka | 14.05.2017

Liftingový krém proti vráskám obsahuje kombinaci kolagenu, kyseliny hylauronové a další účinné ingredience. Krém je bez parfemace a velmi dobře se vsákne, pleť je hladká a hydratovaná. Oceňuji i balení ve skle. Hydratační maska také obsahuje kyselinu hylauronovou a peptidy. Jedná se o plátýnkovou masku a oproti jiným oceňuji vychytávku v podobě úchytek za uši, maska drží a nemá tendenci padat. Pleť je hydratovaná a naducaná. Doporučuji vyzkoušet. Moje vychytávka je ji dát před aplikací vychladit do ledničky, v horkých dnech ideální osvěžení.

Co mě spíš mrzí je to, že na obalech chybí, kde byl výrobek vyroben. Je škoda se hrdě nehlásit k tomu, že se kosmetika vyrábí na Slovensku.

vybraná testerka | 11.05.2017

Tento krém je úžasný. Pleť je po něm krásně jemná , vyživená a vypnutá. Jemné vrásky jsou také vyhlazenější. Krém se krásně roztírá a nezanechává mastný film. Maska HydraMax dokonale hydratuje pokožku.

Vyšší cena

vybraná testerka | 10.05.2017

Děkuji za možnost testování krému, sama bych si ho v životě nekoupila. A můžu říct, že opravdu obsahuje jen to nejlepší pro pleť. Po 14 denním testování, jsem nadšená. Pleť už v prvním týdnu začala být sjednocená, tón pleti byl nádherný. Po druhém týdnu vidím, jak kolem očí se vypínají jemné vrásky. Doufám, že mi vydrží krém dlouho, bude mi po něm smutno. Ale až nebudu závislá peněžně na manželovi, tak si do krému zainvestuji.

Cena

vybraná testerka | 10.05.2017

V první řadě bych moc chtěla poděkovat za možnost testovat tyto skvělé produkty. Do krému jsme se naprosto zamilovala! Je krásně lehounký a bez parfemace, což velice oceňuji. Po nanesení je pleť krásně vyživená, heboučká a taková jakoby naducaná. Opravdu ten efekt miluji. Celou zimu jsem měla problémy se suchou pokožkou kolem úst, ale tento krém mě zachránil <3. Od té doby, co ho používám není po suché kůži ani památky. Krém je v běžném obalu, velice dobře se nanáší a roztírá. Takže krém velice vřele doporučuji. Dále jsem testovala masku, ta byla také super, krásně jsem si při ní zarelaxovala a pleť po ní byla také krásně vláčná a napitá vláhy. Masku také velice doporučuji :)

vybraná testerka | 09.05.2017

Na úvod mého hodnocení musím vyzdvihnout luxusní a hlavně přírodní složení všech produktů této značky. Velice se mi líbí, že tato značka netestuje na zvířatech. Všechny produkty jsou bez parabenů, umělých barviv a navíc neobsahují žádné syntetické látky ani jiné chemie PRIODY HydraMax – pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem tato maska je velice příjemná a účinná. Na rozdíl od ostatních masek se může použít 3x. Tato pleťová maska ​​je ze speciální netkané textilie. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, peptidy , elastin a další důležité přírodní látky, které zajišťují pleťi živiny.Po aplikaci je pleť nádherně hladká, sametově jemná ,hydratovaná. Efekt je zřetelně viditelný. PRIODY - Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou tento krém obsahuje vysokou koncentraci luxusních a velmi účinných přírodních ingrediencí a extraktů. Jemná konzistence krému se snadno roztírá, rychle se vstřebává, bez mastného filmu. Ihned pocítíte dokonalou hydrataci. Po pravidelném ošetření pleti se dostaví viditelný liftingový efekt, který ocení každá žena. Pro mou zralou pleť jsou tyto výrobky balzámem. Na první pohled je pleť pružnější, vrásky vyhlazenější . Tuto kosmetiku všem doporučuji. Cena mě nejprve trochu zaskočila, ale kvalita mě rychle přesvědčila- Stačí opravdu malé množství. Díky častým akcím u prodejce můžete získat slevu či jiné výhodné balíčky.

vybraná testerka | 09.05.2017

Krém je příjemné konzistence, skvěle se nanáší a vstřebává. Stačí velice málo, takže vydrží dlouho. Pleť je hydratovaná a hladká. Pocit mám dobrý, nezanechává na obličeji film. Super krém a maska je také úžasná.

Vyšší cena

vybraná testerka | 09.05.2017

Tento krém má velice příjemnou vůni a krásně se roztírá. Po 14 denním používání mohu konstatovat, že pleť je po něm vypnutá a vrásky vyhlazenější. Navíc pleť vypadá mnohem zdravěji. Mohu jen vřele doporučit současně i pleťovou masku , která pleť hydratuje,dodává ji přirozenou vlhkost, zvyšuje její pružnost, rozjasňuje a viditelně omlazuje, po použití je pleť opět jemná a sametově hebká. Prostě parádní výrobky

vyšší cena

vybraná testerka | 09.05.2017

Krém se dobře roztírá,stačí ho aplikovat málo.Opravdu rychle se vstřebává,takže na pleti nezanechává mastný film, což je za mě velké plus.Má pro mě příjemnou vůni, i když je bez parfemace. Pleť je jemnější a vypnutější již po první aplikaci. Masku hodnotím také velmi kladně,jelikož trpím na suchou pokožku,dost hydratačních masek jsem již vyzkoušela, ale žádná nezanechala pleť tak hydratovanou, jako právě tato hydratační maska od Priody. Akorát doporučuji aplikovat v koupelně,maska je dost mokrá, jako mínus to ale nevidím. Rozhodně tedy kosmetiku od Priody doporočuji,určitě další jejich přípravky ráda vyzkouším.

Pro některé nejspíš cena

vybraná testerka | 08.05.2017

I když nepatřím do věkové kategorie 35+ přesto jsem ráda, že jsem mohla dané produkty vyzkoušet. Mám problematickou pleť s rozšířenými póry se sklonem k akné. Po používání krému je má pleť krásně hladká, póry jsou stažené a celkově pleť působí velice svěže a má zdravou barvu. Takže já jsem s produkty nadmíru spokojená a vřele všem doporučuji vyzkoušet ;-)

Trochu vyšší cena ale za kvalitu se hold platí.

vybraná testerka | 08.05.2017

Pleť je už po tak krátké době viditelně hydratovaná a vypadá zdravěji a svěží. Nemůžu si opravdu stěžovat, nečekala jsem tak rychlé výsledky. Vřele doporučuji, pokud chcete eliminovat první či jemné vrásky, určitě budete spokojení.

Kosmetika mi moc nevoní, ale to je možná spíš pozivitum, protože v ní nejsou nacpané přehnaně parfemované složky.

vybraná testerka | 07.05.2017

Krém je moc příjemný na používání není vůbec mastný, pleť je krásně hydratovaná a vypjatá. Jsem moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. Ráda bych ho používala i normálně, ale cena je příliš vysoká pro mě. Ale jinak je fakt super,masku jsem zatím nevyzkoušela,mám pocit, že mám krásně hladkou pokožku, že není potřeba ještě ji teď používat takže zatím si ji šetřím na později.

Určitě cena

vybraná testerka | 06.05.2017

Krém je hutný, dobře se vstřebává a nevytváří mastný film. Skvěle si rozumí i s make-upem. Je mi 25 a pozoruji, že má pleť už není tak pružná jako dříve, proto jsem ráda, že jsem tento krém mohla vyzkoušet. Opravdu bych řekla, že krém mi pleť zase hezky zpevnil. Maska byla příjemná, ale nepřišla mi zase tak zázračná, hlavně byla hodně mokrá a kapala všude kolem.

Cena

vybraná testerka | 04.05.2017

Krém se snadno roztírá, krásně vstřebává, nezanechává mastný film. Je jemně parfemovaný. Používala jsem ráno i večer a pleť byla krásně hydratovaná, pevnější. Masku jsem použila 1x týdně a pleť po použití byla krásně hydratovaná, jemná. Určitě doporučím ve svém okolí a v budoucnu se k této kosmetice vrátím.

Cena

vybraná testerka | 04.05.2017

Maska je uzasna,plet po ni je jak detska prdelka :-) krem je tez uzasny,plet je hydratovana cely den.staci opravdu male mnozstvi a rozetre se i na oblast krku. Urcite rada vyzkousim i jine produkty znacky Priody

vybraná testerka | 04.05.2017
Doporučení: 22

Ač se jedná o krém 35+ a mě je 23 neskutečně mojí pleti sedl, což si myslím, že je podstatnější než pro jakou věkovou skupinu je. Mám problematičtější pleť náchylnou k pupínkům a tenhle krém mi přijde, že je léčí. Dávám tomu za dík, že je přírodní a plno složek je léčivých právě i problematické pleti. Je skvělý a myslím, že do něj příště zainvestuju

Trochu cena

vybraná testerka | 03.05.2017

Krém s dobře se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Než se vstřebá, je cítit jemný chladivý efekt. Pleť je hydratovaná a zklidněná, tento výrobek je vhodný pro citlivou pleť. Velmi jemná přírodní vůně je příjemnou změnou oproti obvykle silně parfemovaným kosmetickým výrobkům. Mé jemné vrásky na čele a u kořenu nosu se mi zdají méně znatelné, což je způsobeno skutečně dobrou hydratací pleti. Pleťová maska má také hydratační efekt. Výhodou je, že se dá použít vícekrát. Oba produkty jsou kvalitní a mohu je za sebe doporučit.

Jediným záporem se může zdát půlroční expirace. Ta je ovšem způsobena absencí obvyklých chemických stabilizátorů, tudíž ve skutečnosti záporem není.

vybraná testerka | 01.05.2017

Po používání je pleť krásně vypnutá a hebká. Skvěle se vstřebává a stačí ho opravdu malinko. Mimické vrásky se překvapivě také vypínají. Parfemace je jemná. Za mě naprosto skvělý produkt! Maska byla skvěle hydratační a příijemná. Palec nahoru za oba produkty.

Možná cena, ale stačí ho opravdu malinko, proto dlouho vydrží.

vybraná testerka | 01.05.2017

Tak za sebe mohu říct, že tento výrobek je naprosto luxusní. Jelikož už jsem vystřídala mnoho podobných pleťových krémů, tak tento je TOP. Pleť byla už po druhým použití současně s maskou neuvěřitelně hebká a mohu říct,že i vypnutější. Byla jsem mile překvapena.

Zápor by u mne byla asi jedině cena výrobku. Ale i tak si myslím, že krém vydrží celkem dlouho a pokud bude dotyčná s výrobkem spokojena, tak cena problém nebude.

vybraná testerka | 30.04.2017

Výrobek naprosto překonal mé očekávání. Pleť je po něm krásně jemná a po použití jsou i méně viditelné mimické vrásky kolem očí. Za mě jen vřele doporučuji.Krému stačí nanést opravdu maličko a vydrží opravdu dlouho.

Tak záporem je asi jen vyšší cena, ale na druhou stranu krému stačí opravdu málo a tak i dlouho vydrží

vybraná testerka | 28.04.2017

Moc dekuju za moznost testovat PRIODY HydraMax – pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem a PRIODY HydraMax – pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem krem je uzasne lehky, rychle vstrebatelny, plet krasne stahne a vyhladi, nevaid i mym citlivym ocima ocnimu okoli, maska je naprosto uzasna, krasne se to vsakne plet je jak znovuzrozena , vsem doporucuju a dalsi vyrobky zakoupim :)

vybraná testerka | 28.04.2017

Měla jsem možnost otestovat PRIODY Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou a PRIODY HydraMax – pleťovou masku s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem. Tato kosmetika mě velmi mile překvapila. Po pleťové masce byli ihned vidět viditelné výsledky!! Krém používám krátce, ale je velmi příjemný není mastný a pleť po něm zůstává jemná a hydratovaná. Po každém nanesení cítím jak se mi pleť zpevňuje. Za sebe musím vřele doporučit všem opravdu splňuje vše co se od něj očekává :)

Žádné zápory jsem nenašla snad jen vyšší cena, ale v rámci kvality a rychlím účinkům je adekvátní.

vybraná testerka | 27.04.2017

Jsem nadšená, jak ze samotného testování, tak i z výrobků. Krém i maska se skvěle doplňují. Krém má jemnou texturu, bez parfemace, je moc příjemný. Má pleť je hlaďounká a vypnutější. Dokonce pozoruji i zmenšení kruhů pod očima. U balení oceňuji, že je malé, není zbytečně velký jako u ostatních krémů, kde je velký obal a uvnitř stejné množství jako u tohoto krému. Cena je sice vyšší, ale stojí za to. Doporučuji!

vybraná testerka | 27.04.2017

Děkuji , že jsem měla možnost vyzkoušet kosmetiku zn. Priody - kterou jsem do dnešního dne neznala.. Výrobek: Hydramax - pleťová maska - první zkušenost s maskou z netkané textilie - velmi snadné použití a určitě pro pleť velmi příjemné - zatím jsem měla zkušenosti pouze s maskami, které se nanesly na obličej a pak se pracně musely z obličeje sundat - tohle řešení díky netkané textilii mně naprosto nadchlo.. hlavně maska se dá použít 2-3x takže skvělé. Pleť byla po použití jemná a měla jsem opravdu osvěžující pocit.. Určitě doporučuji.. Druhý výrobek liftingový krém proti vráskám také skvělý, rychle se vstřebává, je velmi příjemný po nanešení, měla jsem pocit, že jsem pleti dodala opravdu vše potřebné..pleť mi přišla zpevněná a rozjasněná.

Při vybalení masky doporučuji být v koupelně, maska je při prvním použití opravdu dost nasáklá , takže po nanesení je potřeba si otřít ruce :o)) Trošku dražší kosmetika - což ale chápu, když se jedná o přírodní kosmetický výrobek, který je opravdu kvalitní.

vybraná testerka | 27.04.2017

Měla jsem tu možnost testovat Priody kosmetiku a jsem spokojená zatím :) Krém je jemný a dost dobře se nanáší, mě dokonce i voní :D pleť mám jemnou jak dětskou prdelku. Maska nijak zvlášť mě neohromila, prostě maska :D

Zatím jsem na nic nepřisla, jen asi ta cena, ale určitě to za to stojí a i já si to teď už dovolím,když vím že mi vyhovuje :)

vybraná testerka | 27.04.2017
Doporučení: 6

Měla jsem tu možnost vyzkoušet masku i krém,maska je něco jako balzám na duši,moje pleť byla nádherná jemná a krásně vyhlazená,úplně jsem cítila jak jak se zjemnila,prostě super.Krém je taky jemný,vláčný,krásně se roztírá a ihned vsakuje,pleť se neleskne a je pleť taková omlazená .

Negativní je pro mě jako pro důchodce pouze ta cena , jinak nic.

vybraná testerka | 25.04.2017

Měla jsem štěstí a mohla testovat liftingový krém a masku od Priody s kyselinou hyaluronovou a jsem nadšená.Krém se krásně vstřebá, plet je heboučká, pružná, rozjasněná. Maska byla na obličeji moc příjemná a po jejím umytí byla plet jemná, odpočatá.

Na výrobky Priody jsem slyšela samou chválu, ale cena mě vždy odrazovala, potože je moje plet citlivá. Ovšem, když jsem měla tu možnost tetovat a vidím, jak moje plet září, učitě si krém koupím.

vybraná testerka | 25.04.2017

Měla jsem tu čest testovat krém i masku od Priody. Krém se mi líbí (vůně,konzistence, desig obalu). pleť je jemná, dobře se krém roztírá a celkově je příjemný na pleti. Navíc je jen z přírodních látek. Masku jsem již také použila, ta mě nějak nezaujala klasická maska. Ale po aplikaci masky a krému mám pleť naomak jemnější jak dětskou prdýlku :)))))

Možná jen cena není zrovna dostupná pro všechny

vybraná testerka | 24.04.2017

Výborně se nanáší, moc nevoní, perfektně se vstřebává do pleti, jsem zatím nadšená, neosypala jsem se a nemám červenou pleť,.Vřele doporučuji i ostatním ,protože tahle přírodní kosmetika je opravdu úžasná.

Zatím jsem nic neobjevila.

19.12.2022

Je to mastička ze přírodních věcí, moc mi pomáhá mám po ní hezkou pleť

19.12.2022

Tato kosmetika je skvělá. Moje pleť je teď mnohem lepší.

29.11.2022

Máme citlivou pokožku takže je pro mě důležité požívat kvalitní kosmetiku

27.11.2022

Přírodní kosmetika, která pleti prospívá. Pleť je pak krásně svěží a obnovená a krásně jemná.

20.11.2022

Doporučuji užívám už třetím rokem a nemůžu si to vynachválit krásně voní pleť je po tom hebká a jemná

15.03.2021

na značku priody jsem narazila nedávno a velice mě zaujala, ráda zkouším nové věci a u této kosmetiky 100% zůstanu!

16.05.2020

skvělá krém : není skoro vůbec mastný, pleť je hydratovaná a přirozeně vypjatá , navíc rozumná cena

-

19.06.2019

PRIODY Liftingový krém, který byl předmětem tohoto testování jsem dostala od kamarádky k narozeninam. Moc mile mě překvapila jeho kolagenová složka v kombinaci s kyselinou hyaluronovou. Výsledkem byla mladistvější tvář a o to šlo :-)

09.02.2019

Nádherně se tato maska vstřebává a hadratuje a sjednocuje plet.Oceňuji krásné balení a také, že je maska bez parfemace.Dále také tato maska bojuje proti vráskám což jistě ocení všechny ženy.Plet po ní doslova rozkvete.

23.01.2019

S touto značkou mám dobré zkušenosti. Plátýnková maska pleť hydratuje opravdu poctivě a oproti jiným látkovým maskám sérum na pleti nelepí. Jde použít i dvakrát. Také plátýnko je mnohem pevnější a nikde na pleti při aplikaci neplandá :-) zkoušela jsem i kokosovo-kávový peeling od této značky a byl také parádní :-)

Žádné

24.11.2018

Složení krému i masky mě velice zaujalo, jsou bez jakýchkoliv zbytečných konzervantů a parfemace. Jediné co je trošku nevýhodné je, že po otevření se má krém spotřebovat do půl roku, ale to si myslím, že se dá při každodenním používáním zvládnout.

24.09.2018

Mamka si jednou tento krém koupila a byla s ním mimořádně spokojená. Krém se dobře vsakoval, pokožka po použití byla hebká a nebylo skoro vůbec k poznání, že by se zrovna použil na pokožku. Vůně byla příjemně jemná, ne žádná vtíravá. Ačkoliv s ním byla spokojená, tak stále zůstala věrná své značce :-)

29.07.2018

Jeden z nejpříjemnějších krémů, jaký jsem měla možnost vyzkoušet. Oceňuji především jeho krémovou konzistenci, dobře se nanáší a přitom nezanechává pocit mastného filmu či "masky". Mám citlivější pleť, ale po krému jsem neměla pocit svědění či alergické reakce, zarudnutí apod. Vůně je jemná a nevtíravá.

23.04.2018

Priody přírodní kosmetika mě zcela uchvátila a já ji mám od té doby, co jsem ji objevila na svém nočním stolku. Moc ráda krém používám v posteli, kterým plet i masíruji. Má příjmenou přírodní vůni a účinky jdou vidět asi po 2 týdnech

28.03.2018

Přírodní značka Priody se mi velmi zamlouvá už jen díky opravdu přírodnímu složení a vím, co v krému doopravdy je. Tento liftingový krém proti vráskám určitě můžu doporučit, ikdyž jich moc nemám, ale pleť krásně vypne a vypadá svěží a mladší.

12.03.2018
Doporučení: 31

Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou má příjemnou nevtíravou vůni, dobře se na pleti roztírá a nezanechává dlouho mastnou pokožku. Pleť je po krému krásně hladká a vypnutá. Pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem je taky skvělá. Pleť po nanesení je příjemně odpočatá, krásně zregenerovaná a dobře hydratuje. Velkým plusem je, že výrobky jsou 100 % přírodní

03.03.2018

Výrobek naprosto překonal mé očekávání. Pleť je po něm krásně jemná a po použití jsou i méně viditelné mimické vrásky kolem očí. Za mě jen vřele doporučuji.Krému stačí nanést opravdu maličko a vydrží opravdu dlouho.

07.02.2018

Kremik je uzasny. Ocenuji predevsim jeho slozeni, ktere se uda byt prirodni. Nerada svou plet zatezuji. Po naneseni je plet prijemna, jemna a hlavne neni mastna. Vune prijemna a velice rychle se vstrebava. Vyrobek mohu doporucit, ale zazraky neumi :)

05.02.2018

Dobrý den. Vyzkoušela jsem.krem a mohu doporučit na každodenní úlevu před spaním krásné se roztírat a ne i.mastny jako.jine.vyrobky proti vráskám, cítila jsem se velmi dobře a ráno dokonce i krásnější pleť 😁

29.01.2018

přírodní kosmetika PRIODY patří mezi mé favority. Je opravdu kvalitní a účinná. Má skvělou konzistenci, která se perfektně vstřebává. Po nanesení je pleť okamžitě hydratovaná a na dotyk vláčnější! MOhu doporučit.

17.01.2018

PRIODY Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou měla možnost testovat moje kamarádka, která je na výběr kvalitního krému opravdu pečlivá a od testování nekupuje žádný jiný a ani cena ji neodradí, protože za kvalitu se platí...

17.12.2017

Přírodní kosmetika priody mě velice mile překvapila. Já dávám přenost právě přírodním produktům, tento krém je skvělý, nepálí mě pleť a má skvělé účinky. Takže mám dalšího kosmetického pomocníka. Doporučuji

nic

09.12.2017

Ano,, ano, tady musím dát plný počet hvězdiček, protože přírodní kosmetiku miluji a dávám jí přednost před všemi těmi chemickými. Má pěkné účinky a mé pleti naprosto vyhovuje. Používá i dcera a taky spokojenost

nic

29.11.2017

Kosmetika velice prestizni. Serum proti vraskam pouziva ma maminka, ktera je nespokojena se svymi ,, nedostatky", serum se roztira velice jednoduse, aplikuje jej vzdy na cistou pleť.s timto kremem od priody je velmi spokojená

18.11.2017

PRIODY Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou jsem dostala jako darek k narozeninam od dcery, krasne baleni, ocenuji prirodni slozeni, cena je teda vyssi nez co si kupuju,ucinek se bohuzel zadny nedostavil,avsak nedrazdil plet, neurazi ale ani nenadchne

20.09.2017

Zaujalo mne složení krému i masky o, že je bez jakýchkoliv zbytečných konzervantů a parfemace. je dobře roztiratelný, pleť je hebká na omak a příjemně voní... rychle se vpíjí do kůže takže super že nezanechává mastný film a lesklou pleť.. určitě jej můžu doporučit..

07.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí.

05.09.2017
Doporučení: 1

MIluju kvalitní kosmetiku, díky které je pleť krásná i v pozdějším věku. Právě Priody je přírodní kosmetika, která má dokonalou hustotu, člověk se po aplikaci cítí příjemně, pleť není zvadlá, ale je pevná a svěží.

09.08.2017
Doporučení: 16

Po dlouhodobém užívání této kosmetiky jsem zaznamenala obrovské rozdíly, pleť je krásně vypnutá, není vůbec povislá. Je krásná, svěží, má zdravou barvu. I přesto, že se cítím unaveně, má pleť tak nevypadá. Vyhladí drobné vrásky.

01.08.2017

Krem mela moznost vyzkouset moje mamka a do dnes si ho kupuje stale a porad dokola. Neno mastny coz je velike plus. Super konzistence je lehky snadno se vstrebava a je bez parfemace coz nekomu muze ale nemusi vyhovovat :)

22.07.2017

PRIODY Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou tento produkt a můj věk vynikající mohu jen doporučit opravdu funguje a mé kamarádce jsem koupila jako dárek a je spokojena

15.07.2017

Krém mě doslova nadchnul. Rychle se vstřebává a pokožku zanechává krásně hydratovanou. K tomu krásná příjemná lehká vůně. Vyhovujeme mi, že je tato kosmetika přírodní a hlavně, že není testována na zvířatech.

02.07.2017

Cena za me dostacujici,manželka používá take a je moc moc spokojena,krasne voní a kazdy krém plni svou funkci.Můžeme jen a jen doporučit.Existuje mnoho krému a urcite to bylo prijemne testovani,pekne recenze.

30.06.2017

Krém má krásný obal. Příjemně voní. Používá se snadno, rychle se vstřebá a pleť je voňavá, hydratovaná a vyživená, na první pohled lepší.

30.06.2017

Výrobek jsem vyzkoušela společně s mámou a oběma nám vyhovuje. Není přespříliš parfemovaný, žádná alergická reakce plet je po něm krásně hladká. Dobře se vstřebává a po chvíli není nepříjemně vidět, že ho na sobě mám.

29.06.2017

Krém je jemny a moc pěkné voní. Použití je velice snadné. Pleť má po něm takovou hladkou a voňavou. Doporučuji.

29.06.2017

Elegantní pěkný obal. Má hezkou příjemnou vůni. Snadno se aplikuje a roztírá. Je vstrebany hned. Pokožka je po něm vyživená, hebká, jemná a pružná. Cena mi přijde vyšší, jinak bych krém za sebe určitě ráda doporučila.

13.06.2017

Do tohoto testování jsem se ani ne přihlašoval jelikož jsem tento krém měla možnost vyzkoušet od své sestry která tento krém získala v testování krém se krásně nanáší hezky voní dokonce i za super cenu

08.06.2017

Kosmetika PRIODY je zcela přírodníé kosmetika bez parfémů a parabenů. To, že je zcela přírodní mně na ní zaujalo, takže jsem ji musela vyukoušet i když jsem nebyla vybraná k testování.Jako první jsem vyzkoušela revitalizační liftingová masku s HA, kolag. a kaviárem...a byla jsem velmi spokojena. Teď se chystám si koupit i krémy této značky

06.06.2017

Také už jsem vyzkoušela tuto značku, koupila mi ji dcera pod stromeček.. je mi už přes padesát takže je určena pro mne... byla jsem spokojena,, příjemně voní a dobře hydratuje, což potřebuji jelikož mám suchou pokožku

01.06.2017

krém má nádherné a velmi elegantní balení :-) příjemně a nevtíravě voní a suprově se roztírá.Rychle se vstřebává a po delším užívání je vidět rozdíl.Cena je sice vyšší ale za kvalitu si určitě ráda připlatím

29.05.2017

Používám kolagenové sérum a také noční krém. Velmi se mi líbí, že tyto přípravky jsou na přírodní bázi a i přesto jsou vysoce účinné. Pleť je po pár týdnech používání k nerozeznání. Je pevnější vyhlazenější. Spokojenost

28.05.2017

Tento krém zkoušela moje maminka , s krémem byla velmi spokojená. Zaujalo ji složení krému. Konzistence byla gelovitější, krém se do pokožky rychle vstřebal. Pleť po krému nepůsobí tolik staře, vrásky nejsou tolik viditelné.

10.05.2017

I když jsem nebyla mezi šťastnými vybranými, tento krém ke mě jednou zavítal do koupelny na můj kosmetický stolek. Nemohla jsem si ho vynachválit už po jednom týdnu byli vidět změny. Tón pleti se sjednotila byl nádherný, žádné další make-upy nebo pudry nebyly potřeba. Krém se dobře nanášel, vstřebával. Pleť byla vyživená a heboučká ne jen na dotek, ale taky napohled. Opravdu tento krém doporučuji.

Cena

09.05.2017

Měla jsem příležitost tento krém vyzkoušet.Sice nespadám do této věkové kategorie,ale přesto se začínám zajímat o mou plet do budoucna.Chci předcházet zbytečnému předčasnému stárnutí.Krém je velice příjemný,dobře se vztřebává a není vůbec mastný,což ocenuji,vzhledem k mé smíšené pleti.Trápí mě jemné linky na očních partiích a rozšířené pory a občas i akné. Tenhle krém opravdu funguje dobře a tak,jak by asi měl vzhledem k jeho ceně.Plet jsem měla po nanesení pevnější a celkově vypadala dobře.

Cena je šílená.

07.05.2017

S kosmetikou této řady mám zkušenost již několik let, kdy mi jí doporučila má kosmetička. Krémy jsou příjemné, snadno se roztírají. Pleť vydrží hydratovaná po celý den. Masku jsem zatím nevyzkoušela,

04.05.2017

Do testování jsem se nehlásila, protože jsem se s výrobkem již setkala. Krém má příjemnou konzistenci, nanáší se bez problému, vůně je nevtíravá. Pleť je po prvních pár dnech hladší, vypnutější. Cena je vyšší, ale výrobek vydrží dlouho díky tomu, že stačí nanést pouze malé množství.

29.04.2017

Do testování jsem vybrána nebyla. PRIODY Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou jsem si sehnala na zkoušku sama. Krém se rychle vstřebává. Cítím se spokojeně - pleť mám vypnutou, svěží. Krém doporučuji.

26.04.2017

Kosmetiku Priody mám doma a jsem s ní moc spokojená. Mám krém a sérum s kyselinou hyaluronovou a musím napsat, že jako jedna z mála tato kosmetika opravdu funguje. Mám mnohem vyhlazenější pleť a navíc je to kosmetika bez chemie a konzervantů a není testovaná na zvířatech. Moc chválím a myslím, že by si tato kosmetika zasloužila mnohem větší pozornost.

24.04.2017

Bohužel jsem vybrána nebyla ale jsou kladné recenze takže věřím že kosmetika je velice účinná a budu si ji moc dovolit koupit a vyzkoušet.Počítám že bude dražší ale pokud je výrobek dražší tak by měla jeho kvalita stát za to.

23.04.2017

Tuto kosmetiku,používá moje mamka a je s ní maximálně spokojena.Po pravidelném používání 2x denně je její plet ohodně zlepšila.Na doty k je krásně hebká,jemná,pružnější.Krém se krásně vstřebává a krásně voní.

22.04.2017

Tuto kosmetiku jsem měla možnost vyzkoušet a jsem mile překvapena.Pokožka je ní ní opravdu krásně jemná,hebká na dotyk,příjemně zhydratovaná a opravdu velmi krásně voní.Určitě bych ji doporučila všem co by radi vyzkoušeli něco nového.

21.04.2017

tuto kosmwtiku znám velice dobře už jsem měla tu možnost ji vyzkoušet a jsem s ní na 100% spokojena.Má plet je po ní krásně hydratovaná,jemná,vrásky se zmenšují i pružnost je o 50% viditelnejsí.Krém se krásně nanáší,nelepí a krásně voní

21.04.2017

Dostala jsem možnost vyzkoušet kosmetiku Priody, pro mě dosud nepoznanou a musím říct, že si u mě našla místo hned po prvních pár použitých. Mám Kalogenové sérum které se úžasně nanáší, díky tekuté konzistenci stačí dát opravdu maličko a je během chviličku vstřebané a Regenerační noční krém s čistým hlemýždím extraktem a ten je také skvělý, opět se krásně nanáší, rychle vstřebává, nezanechává mastný povrch, nebo pocit ulepkanosti. Již po pár použití je znát, že je o pleť jinak postaráno než s běžným krémem který jsem používala dosud a již se k němu vracet rozhodně nebudu, pleť je krásně vyživená, vyplá, odpočatá, vypadá svěže a zdravě. Někomu se může zdát vysoká cena, ale na jak dlouho tyto výrobky vydrží, tak je super. Mohu vřele doporučit

20.04.2017

vyscoce kvalitní,luxusní kosmetika.,´Krémy intenzivně vyživují.hydratují,vyhlaují plet.Krém příjemně voní.Ta je poté sametově hebká,a zdravá na pohled.Moc se mi líbí i krásné balení.jsem spokojená....

20.04.2017

Používám od této kosmetiky noční krém a jsem s ním opravdu moc spokojená. Jsem ráda, že obsahuje přirodní látky a zároveň na své pleti po delší době užívání vidím výsledky. Pleť je taková více sjednocená a vyhlazená. Mohu doporučit

19.04.2017

Neosypala jsem se.

Nemohu spolehlivě ohodnotit, protože vzorek je tak malý, že se na pleti neprojeví

19.04.2017

Foto myslím hovoří jasně. Je skoro pryč. :-) Priody je úžasná kosmetika. Výrobky mají luxusní balení a čistě přírodní složení. Krém nemastí, dobře se vstřebá a pleť je po něm úžasně hladká. Určitě vyzkouším i masku.

19.04.2017

Kosmetika PRIODY se snaží využít to nejlepší, co se v přírodě nachází, kyselinu hyaluronovou, kolagen, výtažky a extrakty z bylin jsou z ekologicky čistého prostředí, Při výrobě nejsou použita žádná umělá barviva, syntetické látky či další chemie. Kosmetika PRIODY není testovaná na zvířatech. A výsledky jsou brzy vidět. Je to opravdu kvalitní kosmetika, za kterou je dobré si připlatit.

19.04.2017

Do tohoto testování jsem bohužel nebyla vybraná,ale podle kladných recenzí,to bude určitě kvalitní kosmetika za vyšší cenu.Ale za kvalitu se platí.Doufám,že dostanu příležitost tuto kosmetiku vyzkoušet.

19.04.2017

Krem vypada super skoda ze nejsem testerkaa moc se mi libi ,ze je prirodni tesim se na recenze a kdyztak zakoupim moc rada bych ho take vyzkousela tak snad budou testerky nadsene.:)a rada doporucim dal

Nic,rada vyzkousim.:)

18.04.2017

Používám od této značky momentálně PRIODY - Intenzivní přírodní hydratační krém s 12 rostlinnými extrakty a vitamínem C 15% , krem je naprosto skvely, lehke slozeni, se velmi rychle vstrebava, nezanechava zadny mastny film na pleti, plet je krasne hydratovana bez pnuti a paleni a krasne pevna, je videt ze krem dodava pleti maximalni vyzivu, skoda ze jsem nemohla testovat masku, treba priste :)

bohuzel cena je docela dost vysoka, ale zase chapu ze u prirodniho vyrobku je to nakladanejsi....

18.04.2017

Priody tato kosmetika mě velice nadchla svým jedinečným přírodním složením v kombinaci s použitím prvotřídních složek. Velice oceňuji , že tato kosmetika neobsahuje parabeny, parfemaci, žádná umělá barviva, či syntetické látky a další chemické příměsi, navíc bez zbytečných konzervačních látek. Každý kdo si váží přírody a zvířat bude rád, že všechny produkty této firmy nejsou taktéž testovány na zvířatech.Priody navíc nabízí široký sortinem výrobků pro ženy, muže a to od citlivé pleti po mastnou. Každý má tak možnost si vybrat produkt dle své potřeby. PRIODY - Kolagenové sérum s HA a extraktem z Gotu Kola na první pohled vás zaujme elegantní balení, které obsahuje ve víčku dávkovací pipetku k aplikaci séra.Toto sérum obsahuje kombinaci kyseliny hyaluronové s velkým množstvím přírodního kolagenu a vzácnou složku Gotu Kola - Pupečníku asijského. Sérum se díky pipetce aplikuje velmi jednoduše. Díky koncentraci a složení vám stačí použít velmi malé množství - pár kapiček . Těchto pár kapiček vám vystačí na celičký obličej i krk. Sérum se vstřebává během pár sekund. Nezanechává mastný film na pleti. Pleť je vypnutá, hladká, sjednocená. Na dotek hebká a jemná. Příjemná na dotek. Navíc se dostaví příjemný pocit regenerace. Ošetřená a hydratovaná. Po pár dnech vypadá pleť zdravější, pevnější. PRIODY - Intenzivní přírodní hydratační krém s 12 rostlinnými extrakty a vitamínem C 15%jsem si zamilovala . Je velkým pomocníkem v tomto zimním období. Mám velmi citlivou a suchou pleť Tento denní krém je obohacen o 12 bylinných extraktů a 15% vitamínu C . Má velice příjemnou konzistenci, která není mastná, má nepatrnou jemnou vůni, lehce se roztírá. Nezanechává mastný film. Můžete se ihned po aplikaci dotýkat tváře. Pleť je perfektně hydratovaná, rozjasněná , hebká a má zdravě přirozený vzhled. Tyto produkty budu i nadále velice ráda používat. Dovnívám se, že i další produkty této firmy jsou účinné a kvalitní .Pořizovací cena je vyšší , ale jistě po vyzkoušení zjistíte, že poměr cena a kvalita odpovídá.

18.04.2017

Tato kosmetika je velmi kvalitní její přírodní složení je účinné a hlavně neškodí zdraví. Nedávno jsem měla možnost tuto kosmetiku vyzkoušet a byla jsem s ní velmi spokojená, vzhledem k vyšší ceně používám ještě jinou značku.

18.04.2017

Také preferuji přírodní kosmetické přípravky. Používám v současné době denní i noční krém této značky. Nakoupila jsem ji na webových stránkách a výběr přípravků je skutečně veliký. Se samotnými krémy jsem spokojená. Nealergické, bez chemických příměsí. Pokožku vyživují, omlazují a vrásky se zdají redukované. Rozhodně mohu doporučit a ke značce priody se jistě budu i nadále vracet.

18.04.2017

Kvalitní kosmetika na přírodních základech, plná účinných látek. V současné době využívám sérum, které má praktické kapátko, které usnadní dávkování. Sérum se snadno vstřebává (není mastné). A účinky na vrásky jsou značné - používám 2x denně více než 30 dní.

18.04.2017

Měla jsem možnost tuto kosmetiku testovat a to jak krém, tak i sérum s kyselinou hyaluronovou a zde se testuje maska. Musím konstatovat, že se jedná opravdu o velice kvalitní výrobky, protože po krátkém používání byly znát jeho účinky i na mé stárnoucí pleti. Krém má výbornou konzistenci, která se velice dobře aplikuje a pleť zůstává velmi hladká. Určitě tak bude působit i maska. Kdybych mohla, tak bych užívala pouze tuto značku. Kromě toho má tato kosmetika pouze samé pozitivní recenze, což skutečně svědčí o jejich velmi dobrých účincích.

Žádné jsem nezjistila.

18.04.2017

Osobně preferuji kosmetiku na přírodní bázi a to Priody je. Portfolio této značky je velmi široké a zatím mám zkušenost s nočním krémem s extraktem ze šnečího slizu a se sérem s kyselinou HA. Obojí mi vyhovuje a hlavně prospívá a funguje. Elegantní balení a skvělé složení výrobků poslouží i náročným dámám.

18.04.2017

Přírodní kosmetika PRIODY je velice účinná ale i zdravá díky jejímu složení.Což si myslím je taky důležitá věc.Tuto kosmetiku jsem vyzkoušela před časem a ráda se k ní vrátím i později jelikož je skutečně dobrá..

18.04.2017

Dostala jsem krém, který se bude testovat v balíčku s nočním krémem a sérem s HA. Všechny tři výrobky jsou báječné. Oba krémy lehké, konzistence dokonalá, parfemace minimální. Skvěle se roztírají a vstřebávají. Sérum je čiré, snadno si naberete potřebné množství pomocí kapátka. Pleť je po několika málo dnech vypjatá, hladší, vyživenější a hezčí na pohled.

Bohužel pro mě poměrně nákladná kosmetika.

17.04.2017

Vyzkoušela jsem několik výrobků této značky a jsem moc spokojená. Teď zrovna používám sérum s kyselinou hyaluronovou a noční krém s extraktem šnečího slizu. Obojí je báječné. Snadná aplikace, dokonalé vstřebání se do pokožky, žádná zbytečná parfemace a umělé přísady a čistě přírodní složení. Sérum se aplikuje pomocí praktického kapátka. Kvalitní značka, kvalitní výrobky.

16.04.2017

Ani nevim ci jsem.se prihlasovala ale rent krem mam moznost vyuzivat opravdu funguje.Zanechava plwt vlacnou hebkou bez vrasku behem par pouziti,,,Myslim.si ze kdo ma problemy i ze suchou pokozkou at sahne po tomto kremu

Cena

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat