TESTOVÁNÍ: Robotičtí specialisté na úklid iRobot

06.05.2017 | Testování

Vysávání a vytírání nepatří právě k nejoblíbenějším činnostem. A tak není divu, že se lidstvo všemožně snažilo si tyto domácí práce co nejvíce ulehčit. I díky tomu dnes můžeme svěřit úklid šikovným robotům, kteří mnohdy zanechají byt či dům mnohem čistší, než když se do úklidu pustí naše ruce!


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 68 testerek

Doporučeno: 53x


A právě tři robotické pomocníky značky iRobot budou moci vyzkoušet tři naše testerky!

Z vesmíru do vašeho obýváku


Od robotů pro mimozemský průzkum až po špičku ve světě robotických vysavačů.

Společnost iRobot vznikla v roce 1990, ovšem výrobou pomocníků pro domácnost se nejprve nezabývala - její ambice totiž vůbec nebyly "při zemi". Již o rok později byl sestrojen první iRobot Genghise, robot určený pro mimozemský průzkum. V roce 1996 spatřil světlo světa profesionální robot Ariel určený k detekci a zneškodňování min. V roce 2001 prohledává iRobot PackBot trosky Světového obchodního centra a Pentagonu po útocích z 11. září. Následně pomáhá i s průzkumem afgánských jeskyní.

První robotický vysavač přišel na svět v roce 2002. Dostává jméno ROOMBA a jedná se o robotický vysavač pro širokou veřejnost. Ten však nevznikl přes noc. Tým odborníků pověřený důležitým úkolem, a to změnit způsob, jakým lidé uklízejí, sestavil Roombu již v roce 1997. Teprve 5 let usilovné práce, několik prototypů a desítky probdělých nocí dovedly tým k cíli.

Od té chvíle jde vše jako na drátkách. Roomba prošla několika generačními obměnami, několikrát změnila design a posunula se téměř k 100% efektivitě úklidu a úplné samostatnosti. V současnosti bylo na celém světě prodáno více než 15 milionů robotických vysavačů Roomba a toto číslo neustále roste. Přidejte k tomu Scoobu, jediný robotický vytírač na světě, dále venkovního robota na čištění okapů Looj a získáte obraz společnosti bezvýhradně oddané robotice.

Co budeme testovat

Robotický vysavač Roomba 681


Roomba 681

Perfektní navigace iAdapt, nepřekonatelný třístupňový čisticí systém, velká kapacita sběrného koše a navíc akustická detekce nečistot a funkce odloženého úklidu, díky které robot uklízí v den a čas, který mu předem určíte. S Roombou 681 bude váš život zase o něco pohodlnější.

Nepřekonatelnou kvalitu úklidu robotických vysavačů Roomba má na svědomí vysoce funkční třístupňový čisticí systém. V rámci tohoto systému Roomba doslova vyžene nečistoty z každého zákoutí místnosti a nasaje je do sběrného koše, ať už se jedná o úklid tvrdých podlah či koberců.

Cena: 11 489 Kč

Více informací najdete ZDE.

Robotický vysavač Roomba 980


Roomba 980

Momentálně nejlepší robotický vysavač iRobot Roomba 980 disponuje smart technologií, aplikací iRobot HOME, výkonnou Li-Ion baterií nové generace a navigací iAdapt 2.0 s vizuální lokalizací. Roomba série 900 tak představuje technologický vrchol současnosti.

Inteligentní (ovladatelný jedním tlačítkem, kdykoliv a odkudkoliv). Nadčasově elegantní. Bezpečný. Nepřekonatelný (je 10x výkonnější a má 2x větší výdrž než jeho předchůdci). Bezkonkurenční (čistí lépe a déle než kdy předtím). Nenáročný. Vysoce adaptabilní. Samostatný (sám se dobíjí během úklidu). Všestranný (troufne si na koberce i na všechny typy podlah). Obratný (nepadá ze schodů). Odvážný (zdolá nerovnosti do výšky 2 cm). Neúnavný (vyčistí až 185 m² na jedno nabití).

Cena: 26 989 Kč

Více informací najdete ZDE.

Robotický mop Braava Jet 240


Braava jet

Chytře, jednoduše a čistě - to je nová Braava jet. Nejkompaktnější robotický mop vhodný pro úklid kuchyní, koupelen a dalších prostor. Potřebujete-li zamést, rychle setřít podlahu nebo kvalitně vytřít, Braava jet je pro vás ta pravá volba.

Přesná navigace iAdapt 2.0 nezanechá ani centimetr neuklizeného prostoru. Braava jet bezpečně pozná svou aktuální polohu v místnosti a hlavně místa, která zbývá uklidit. Po dokončení úklidu se robot vrátí přesně na místo, kde úklid začal.

Nabízí tři režimy úklidu - mokrý (slouží k vytírání tvrdých podlah), vlhký úklid (ke stírání prachu a zbavení podlahy mastnoty) a suchý úklid (zajišťuje odstranění prachu, vlasů a menších nečistot suchou cestou).

Cena: 6 489 Kč

Více informací najdete ZDE.

vybraná testerka | 14.06.2017

My jsme k hodnoceni dostali Roombu 980 a hned musim vyzdvihnout jeji design je opravdu povedeny. Byla jsem k robotum na uklid docela skepticka,protoze mam nejak pocit, ze kdyz clovek uklid primo nekontroluje tak to obvykle za nic nestoji. Ale byla jsem prijemne prekvapena, protoze tohle je vazne dost chytry robot (az to cloveka trochu desi:-) ale v dobrem). Uklizi vazne moc dobre, kdyz pak clovek vytira tak uz moc prachu na hadru nezustava, dokonce ani v rozich. Libi se mi, ze si muzu presne nastavit, kdy chci aby Roomba vysavala, takze klidne clovek muze odejit do prace a ona uklizi. Kdyz je plny kos na necistoty, tak to robot zacne hlasit a pak po vysypani se zase vrati tam, kde predtim skoncil. Uklizi stejne dobre na koberci i na dlazbe. Nemame moc velky byt takze se nestalo, ze by se vybil behem uklidu, coz hodne ocenuju, navic se sam nabiji. Dokonce se nam vejde i pod pohovku, jen pod linku se nedostal,ale ta je opravdu hodne nizka. Zkouseli jsme mu davat do cesty ruzne prekazky a taky to nebyl problem, takze se nemusite bat zniceni veci, co zustanou na zemi. My jsme byli urcite spokojeny.

Cena je docela vysoka.

vybraná testerka | 12.06.2017

Tak nám doma přistál robotický mop Braava Jet, co bylo vzhůledem k tomu, že máme dlažbu a lina ideální:-) Překvapilo mě že ani není moc velký, co se hodí když máte malé prostory, třeba mezi nábytkem. všude se skvěle vejde. Postupně jsme vyzkoušeli všechny tři typy úklidu (mokrý, vlhký, suchý) a všechny jsou skvělé, u nás se nejvíc asi osvědčil ten suchý, poradí si bez problémů i s kočičími chlupy, co je u nás hodně aktuální každý den. Nechtěli jsme věřit, že by se opravdu dokázal robot Braava orientovat tak, že nevynechá ani kousek podlahy, ale je to tak.A pak se zase pěkně vrátí tam, kde začal. Pro ty, co nechtějí ztrácet čas úklidem je ideální.

Ani po dvou týdnech se ho naši kočičáci nepřestali bát:-)

vybraná testerka | 12.06.2017

Tak mně dorazil robot Roomba 681 a jsem s ním moc spokojená. Máme lina i koberce, takže jsme mohli zkusit oba povrchy. Byla jsem zezačátku docela skeptická, jak se bude robotu dařit, ale nakonec to byl úspěch. Neponičil nábytek, když se k němu přiblížil, má velkou kapacitu na špínu, takže i když uklízí velkou plochu nemusíte se bát, že nebude stačit. Líbí se mi, jak se vždycky sám vrátí do nabíjecí stanice. První dny jsme na něj koukali jako na televizi. Co se samotného úklidu týče, tak je opravdu spolehlivý. Určitě ho můžu všem doporučit.

O žádném záporu nevím, snad jen že jsem se o něj první dny pořád bála, ale úplně zbytečně, jak se ukázalo:-)

20.12.2022

Tyto roboti jsou skvělé. Velmi mi ulehčili úklid, doporučuji

29.11.2022

Roboticky vysavač je skvělý pomocník v domácnosti.

20.11.2022

Perfektní pomocník do domácnosti, vydrží dlouho nabitý

27.10.2022

Ideální pomocník do každé domácnosti

Žádné jsem neshledala

16.05.2020

úžasný pomocník do bytu bez prahů , my jej ohužel n abaráku používat nemůžeme , ale dcerka jej má v bytě

-

26.01.2019

Domácnost bez drobečků a psích chlupů? Neee, to už opravdu není sci-fi. Prostě si pořídíte tenhle šikovní disk a pak už si jen hodíte nožky hore a vezmete do ruky šálek kávy. On to "vyluxuje" za vás.

10.01.2019

Dala jsem na recenze a byť mi cena přijde vysoká je to na bytě znát ze uklizí Bob, pod sedačku a postele se s kostětem nedostanu, on jo. Stačí po něm vytřít. Nebouchá do nábytku, pod sedačku zavede i přejetím krz přehoz, pamatuje si kde s úklidem skončil , když jej např. kuli plnému koši prerusime. Původně měl čistit jen v podkroví kde spime cca 60m2 ale už ho nosím dolů, koště vezmu do ruky jen na předsíň, kde je opravdu špína z bot, zvlášť teď v zimě . Stojí za to, nelituji nákupu.

31.12.2018

Roombu nám přinesl ježíšek a od té doby se pilně činí. Mile jsem byla překvapena designem, že lze nastavit na vysavači čeština, když Vám chce řící, že je třeba plný sáček a že nakonec - ač jsem nevěřila - svým zvláštním a zdánlivě zmateným systémem vyluxuje opravdu všechny prostory. Jsme rádi že ho máme.

Překvapilo mě že je celkem hlučný. problém dělají kabely, občas se mu nechce na vyšší koberec, ale snaží se dokud na něj nevyjede. Problém máme s miskami na vodu pro naše dvě kočky, které pravidelně rozlévá, ty budeme asi muset řešit dokoupením nevyditelné zdi

01.12.2018

Byla jsem k robotum na uklid docela skepticka,protoze mam nejak pocit, ze kdyz clovek uklid primo nekontroluje tak to obvykle za nic nestoji. Ale byla jsem prijemne prekvapena, protoze tohle je vazne dost chytry robot

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

Libi se mi, ze si muzu presne nastavit, kdy chci aby Roomba vysavala, takze klidne clovek muze odejit do prace a ona uklizi. Kdyz je plny kos na necistoty, tak to robot zacne hlasit a pak po vysypani se zase vrati tam, kde predtim skoncil.

11.10.2018

Tento vysavač si pořídila mamky kamarádka, jelikož si myslela, že jí doma pomůže s úklidem. Samozřejmě někomu může být k prospěchu, že si sedne na gauč a nemusí se starat o vysávání, ale co si při koupi neuvědomila, bylo to, že když bude chtít mít místnost bez smítka, tak je potřeba uklidit veškeré překážky z místnosti, což zabere taky trošku času. V případě většího baráku je potřeba jich koupit více. Z mého pohledu samozřejmě to je dobrý pomocník do domácnosti, ale přes to upřednostňuji normální vysavač s ním je to přeci jen rychlejší :-)

02.07.2018

Rodiče si pořídili prvního iRobota už před 4 lety. Vysává parádně, všechno i větší smetí není problém. Před nějakou dobou si pořídili iRobota co vysává i vytírá. Nemůžou si ho vynachválit a já taky protože starý vysávací iRobot připadl mě. Moje garsonečka je jako ze škatulky i když mám pejska. Stále krásně vysáto. Doporučuji si takového pomocníka pořídit.

03.03.2018

Tenhle vysavač jsem mela moznost videt u svych znamich. Byla jsem velice prekvapena, jak dokonale dokaze uklizet byl pro mě v té době nej. Opravdu klobouk dolu vyrobcum, toto je opravdu vyborna a uzitecna vec, ktera usnadni zivot vsem zenam.Doporucuji

14.02.2018

iRobot 64 je unikátní nejen v desingu, kvalitě, a pečlivosti, ale také samostatnosti bez větší námahy. Tento robot byl mým snem od malička. Opravdu se mi splnil se. Robot, který um uklízet toto se opravdu povedlo. Samozřejmě cena odpovídá unikátnímu výrobku. Jsem velice potěšena.

07.02.2018

Roombu jsem mela moznost videt u svych znamich. Byla jsem velice prekvapena, jak dokonale dokaze uklizet. Opravdu klobouk dolu vyrobcum, toto je opravdu vyborna a uzitecna vec, ktera usnadni zivot vsem zenam.

Kdyz jsem zjistila kolik stoji, protocily se mi panenky. Cena je opravdu priserna, ale kdyz na ti nekdo ma :)

07.02.2018
Doporučení: 38

Robotický vysavač iRobot doma nemám, ale má ho moje kamarádka a je velmi spokojená. Prý má jednoduché ovládání, není hlučný, perfektně uklízí dřevěnou podlahu i koberec. Za mmě určitě dopručuji těm, kterým se hodí

05.02.2018

Robotický vysavač je velmi výkonný na jaké kolíčky povrchy jak.koberec,dlažba či.plovouci podlaha.linoleum.mohu doporučit pro.majitele.kocicek a.peksku co.nechavaji chlupy které vysavač pobere i v těch nej koutech jen.mu musíte udělat prostor

29.01.2018

Robotičtí specialisté na úklid iRobot nám usnadňují život. Luxováním se v naší domácnosti tráví hodně času, protože máme kočku i pejska. Je tedy jasné, že se luxuje skoro denně. Robotický vysavač je tedy tou pravou volbou pro naši domácnost. A proč? šetří náš čas!

28.11.2017

Tak Irobot mě zcela dostal!! Je velice užitečný, udělá všechnu práci za mě a já se jen můžu na to koukat nebo se věnovat něčemu příjemnějšímu :) doporučuji ho všem, kteří mají málo času a chtějí být více s rodinou.

drahé

20.09.2017

Takového pomocníka do domácnosti jsem si vždycky přála, a v budoucnu si jej určitě pořídím... dennodenně zametám, máme domácího mazlíčka, tak tím by se to lehce vyřešilo.. líbí se mi i designově. určitě koupíme :-)

12.09.2017

Na roombu nedám dopustit. Když si zvyknete, že se pohybuje chaoticky a dáte mu čas, nakonec sebere každé smítko. Je super na jemný prach a hlavně se dostane i do zapadlých koutů pod skříně a sedací soupravu. Jen jsme museli pod některé skříňky pořídit vyšší nožky, aby se tam bez problémů dostal. Normální vysavač už používám minimálně, roomba jezdí každý den.

Vyšší cena - jak psali v D-testu, jedná se o drahé koště. Já říkám - že i přes cenu je k nezaplacení, normální vysavač do ruky beru tak jednou do měsíce a to jen proto, že něco vysypeme.

07.09.2017

Velmi doporučuji, byli jsme velmi spokojeni, funguje jak má. Od doby co jsem objevila, doporučuji svým kamarádům, známím rodině a dalším. Velmi velmi doporučuji, spokojenost nad míru. Děkujeme za tento produkt ;)

05.09.2017
Doporučení: 1

Robota už mám velmi dlouho, asi 6 let. Ač je tato značka dražší, vsadila jsem na ni, protože zajišťuje kvalitu a dobré jméno. I po té době jsem naprosto spokojená, vysávání je dokonalé, jen jsem musela 2x měnit baterii.

13.08.2017

Měla jsem možnost tento vysavač vidět v akci u kamarádky. Líbyl se mi na tolik že jsem o něm řekla přítelovi tak mi ho snad koupí Ježíšek,strašně se mi líbí že vysává sám.Ušetřil by mi spoustu času

vyšší cena

09.08.2017
Doporučení: 14

Naprosto úžasný vysavač, který vysaje sám všechny nečistoty, zatímco já si mohu hrát s dětmi. Je tichý, na jedno nabití vysaje celý byt, manipulace je jednoduchá, stačí vysypat zásobník a je hotovo. A děti to baví pozorovat.

05.08.2017

měl jsem tu možnost vidět jak uklízíi Braava Jet robotický mop a musím říct,ačkoliv jsme tomu nevěřil,že je to opravdu skvělá věc. Opravdu nenechá ani smítko a úklid s tímto pomocníkem je velice efektivní.Ačkoliv se nejedná o nic,co by bylo nějak levné,tento výrobek si myslim,že za ty peníze opravdu stojí.

Vyšší cena

01.08.2017

Dostali jsme roboticky vysavac Roomba 980 jako svatebni dar. Jak jsem vzdy byla proti kulatemu jezdicimu co si po podlaze tak jsem snim nad miru spokojena a uz bych ho asi jen tak za nic nevymenila. Tichy, super pomocnik v domacnosti, ktery udela takovou sluzbu kterou slibuje. A uz jen tim jak vypada si ho kazdy zamiluje

26.07.2017

kamarádka si pořídila Robotický vysavač Roomba 681, měla jsem možnost ho pozorovat při úklidu - uklízí, ale nemá rád překážky, přijde mi, že trochu zmateně popojíždí :-) obyčejný vysavač a lidský faktor ovšem nepořídí. za tu cenu, co stojí robotické vysavače bych očekávala trochu víc...

05.07.2017

Doporučuji.

03.07.2017

Robotický vysavač od RobZone jsme si pořídili asi před pěti lety, abychom si ušetřili denodenní úklid chlupů našeho psího miláčka. Náš typ už ani v nebídce nemají. Je to zelený iRobot Roomba. Zezačátku jsme ho vždy nastavili a vysával, když jsme nebyli doma, dnes ho většinou už pouštíme přímo. Stále nám skvěle slouží a jsme s ním opravdu spokojeni. Až doslouží, budeme si muset pořídit jiný, ale doufám, že nám bude ještě nějakou dobu sloužit ;-)

02.07.2017

Design,cena,pomoc,usetreni casu a mnoho dalšího.Urcite doporucuji,zakoupil jsem zene a je s nim spokojena,máme dve dětičky,takže za me ano a luxovani skoro denne.vazne super vynalez.😀 Cena prijatelna.

30.06.2017

Roboticky vysavač jsem dostala od mamky jako dárek, za který jsem opravdu moc vděčná. O vysavani mám postaráno a mohu se v klidu věnovat jiným věcem. Vysavac si sam zajede a nabije se. Perfektní pomocník.

30.06.2017

Robotický vysavač je skvělý vynález, jedinou nevýhodou je nutnost upravit interiér, tzn. podložit některý nábytek a nainstalovat sonickou zeď, aby nejezdi, kam se nedostane. S kočkou si na sebe zvykli docela rychle. :)

29.06.2017

Vysaje úplně vše - od dlažby, lino, plovoucí podlahu, koberec. Jediné co nezvládá jsou schodý, ale to jistě za nějaký ten rok nebude problém. Je skvělé, že stačí pak už jen vytrit. Doporučuji. Ušetří spoustu času.

29.06.2017

I robot prostě dokonalost sama skyli pomocník do každé domácnosti a hlavně pro velikou domácnost hodně místnostmi A dokáže uklidit i venkovní terasu takže vlastně pokud někdo tento stroj má tak to má úplně bez problémů

29.06.2017

Roboticky vysavač doporučuji. Ušetří spoustu času a je pořád vysáto. Hodíte nohy na stůl nebo děláte něco jiného a "samo" Se vysaje. Přijde Přijde, že občas něco vynechá ale to je můj dojem. Těžko říct. Doporučuji..

29.06.2017

Bohuzel jsem nebyla vybrana do testovani. I kdyz jsem si moc prala nejakeho z techto robotu na uklid vyzkouset a otestovat. Doma mame stareho, ktery dokaze uklidit, ale novinky jsou novinky :-) Rada zkousim nove veci a technologie. Ale muzu rict, ze jsou to skveli pomocnici a ulehci vam zivot.

25.06.2017

Robotický vysavač Roomba 980 je naprosto perfektní. Pokud se zajistí dveře tak, aby si je nemohl sám zavřít (zvláště v menších místnostech - třeba v koupelně nebo na WC se dokáže "zavřít" a nemůže úklid dokončit), tak se lze spolehnout, že bude vysáto a to velmi kvalitně. Rozhodně všem doporučuji.

23.06.2017

Robotický vysavač Roomba 681 uklidí přesně tak, jak mu nařídíte. Dá se nastavit den i čas a robot začne sám uklízet a než přijdete z práce je vše vyluxované. Ušetří se spoustu času s úklidem, je to skvělá věc.

14.06.2017

Robota jsme si pořídili na základě spokojenosti tchána, který si ho pořídil a vychvaloval ho :-) Za asistence dětí začalo velké vybalování Roomby, všichni jsme byli zvědaví, jak nám tu iRobot uklidí :-) Vysaje pěkně jak koberce, tak i dlažbu. Pod postel se také vleze, což je super. Trošku jsem měla obavu aby se nerozbil, když naráží do nábytku, ale je odolný a nábytek evidentně taky :-) Když narazí na některou zapomenutou hračku, kterou nejde přejet, tak se zastaví a dá signál. Je to velký pomocník a určitě doporučuji. Sice je to investice, ale stojí za to. Jdeme s dětmi ven a Roomba mezitím uklízí, co víc si přát, než přijít do uklizeného bytu? :-) Syn si při nabíjení robota lehl vedle něj a prý ho bude hlídat :-D Asi se těšil, že starý vysavač vyhodíme :-D

Občas hlučnější při narážení do nábytku, některé méně přístupné rohy nevysaje, což je ale pochopitelné.

13.06.2017

Bohužel jsem.vybrana nebyla ale tento pomocník jsem mi dost zamlouva budu uvažovat o nákupu máme v bytě dlažbu a lino neustále se prasi a chlupy od psa a moc mě nebaví pořád jen zametat skoro každý den tento roboticky vysavač by mi ušetřil cas

13.06.2017

Do testovani jsem se ani neprihlasovala jelikoz bych si nemohla kde vyrobek vyzvednout.Ale i robot mam doma sice levnejsi a jine znacky,ale i tak jsem nadmiru spokojena.Je to praktictejsi a usnadni to uklid domacnosti

Nic

13.06.2017

V případě robotického vysavače se nevyplatí šetřit a tato volba vysavačů patří k těm nejlepším. Vysavače jsou docela robustní, žádná tintítka, zvládnou všechny povrchy i nerovnosti. Kdo musí čistit velkou plochu a vysávat často, tohoto pomocníka jistě ocení.

13.06.2017

Osobně teno výrobek nemám. Ale kolegyně dostala na kulaté narozeniny od syna přístroj Robotický vysavač Roomba 980, a tak jsem mohla být svědkem jak je tento skvělý pomocník v akci. Musím říct, že jsem bylo k robotickým vysavačům dosti skeptická, ale tento přístroj mně přesvědčil, že je to skvělý pomocník.

09.06.2017

Já vlastním model iRobot Roomba 886. Je to praktický pomocník. Používám ho na laminátové podlaze a na koberci v šatně. Sebere vlasy, smítka, drobky, písek a dokonce i drobnější kamínky. Po naplnění koše tuto zkutečnost indikuje.

Občas nenajde nabíjecí stanici. někdy se zasekne na překážce-mám vyzkoušeno, že nohy jídelní židličky nepřezkočí.

07.06.2017

Zní to moc dobře: robotický specialista a já nebudu muset dělat nic. Nechám to projít hlavou. Sejde se rodinná rada - je to moc zvláštní, že bychom už nepracovali??? Bude více času na hry. Nebo se vytratí vzájemná komunikace mezi námi členy rodiny úplně?

07.06.2017

Tento robotický specialista by se mi opravdu velice hodil,protože máme doma už staršího pejska který poslední dobou začal hodne pouštět chlupy.Rozhodně si o tomto robotu přečtu něco více a určitě bude přemýšlet o jeho koupi protože by mi ulehcil hodně práce se zametáním psích chlupů

04.06.2017

na naše podlahy ve velkém bytě je to opravdový pomocník, který ušetří čas při úklidu, který tak můžete věnovat třeba vašim dětem. A pokud máte nějakého toho mazlíčka, pak se vyplatí jeho pořízení rovnou dvojnásob. Má tichý chod, ani nevíte o tom, že vlastně uklízí.

02.06.2017

Robotický specialista na podlahu je velice dobrá věc. Mám bohužel jen na vytírání podlahy , ale i s tím jsem velice spokojená. Úklid je bez dřiny a já mám více času na sebe a rodinu. Vysavač si chci v budoucnu pořídit také.

01.06.2017

Moc mě mrzí, že jsem se právě do tohoto testování nestihla přihlásit. Koupili jsme si před měsícem krásný nový nábytek do obýváku (rustikální styl) teprve u prvního úklidu mi došlo, že je to nábytek na nožičkách a proto je pod ním vytírání podlahy značně problematické. Nedá se nic dělat nejspíš budu muset napsat "Ježíškovi"

nic

31.05.2017

Musi byt vazne super,asi take poridim.☺ MOOOOC super a usetri vas.😍 a to je skvele,recenze take pekne tak nebudu vahat a doporucim I kamaradkam.😍 rada ho vyzkousim a Myslim,ze se stane skvelym pomocnikem😍

Nic

30.05.2017

Robotický vysavač Roomba 681 vypadá zajímavě a co jsem viděla na videích je velice praktický a úklid s ním je hodně snadný a rychlý,dostane se skoro všude,myslím že je to skvělý pomocník,který šetří čas...

29.05.2017

Robotičtí specialisté na úklid iRobot jsou pro mě vítanou novinkou. Pokud si mohu zkrátit dobu úklidu, tak to jen vítám. Robotický vysavač za vás vyluxuje a vy se můžete v klidu věnovat lepší a potřebnějším činnostem :)

29.05.2017

K testování jsem sice vy braná nebyla, ale dcera vlastní robotický vysavač Roomba 681, takže jsem měla možnost vidět ho "v akci", jsem nadšená, moc by se mi líbilo , takového pomocníkia mít. Díky třístupňovému čistícímu systému je úklid na 100 %. Má velkokapacitní sběrný koš,spustu senzorů, prostě je to robot. Super, super..

28.05.2017

Velice kvalitní,líbí se mi velice tichý provoz.Zvládá uklidit veškerý prach,vlasy.Je vhodný pro veškeré druhy podlah,což velice ocenuji,a nemusí se hlídat,což je velká výhoda.Velká spokojenost.doporučuji

26.05.2017

Sestřenice ma jeden z irobotickych vysavacu a byla tak hodna a jelikoz jsem se nedostala do testovani,pujcila mi ho domu. Mam problem-asi ji ho jen tak nevratim,popravdě jsem těmto produktům nevěřila ,ale nyní jsem velmi spokojena a překvapena.

24.05.2017

Robotický vysavač Roomba 681 a Robotický vysavač Roomba 980 jsem si mohla vyzkouset na vystave v Praze, po robotickem vysavaci jiz dlouho s manzelem pokukujeme a tyto nas zaujaly hlavne svym tichym vykonem, tim, ze zvladaji sebrat vsechny necistoty i velmi jemny prach, vlasy i drobky, troksu mi vadi ze stale nezvladaji vycistit rohy ( proste diky kulatemu tvaru to nezvladaji) oproti konkurencnim firmam jsou ale velmi povedeni, opravdu tichy a celkem chytry, nepadaji ze schodu-nemusi byt zabrany, vadi mi jen narazeni do nabytku a ze se treba na stejne mistio vraci dvakrat, proste je potreba je jeste zdokonalit- z inteligencnit :)

24.05.2017

Tento robotický vysavač zatím nevlastním, ale mohla jsem si ho vyzkoušet u kamarádky, která je s ním maximálně spokojená. Perfektně uklízí není ho skoro slyšet a je vhodný jak na koberec tak na lino nebo dřevěnou podlahu. Je to skvělý pomocník do domácnosti.

23.05.2017

Já jsem si tento vysavač vyzkoušela u dcery, která má velký dům a byla jsem překvapena, jak si tento přístroj poradil v úklidem podlahy, dostal se do každého místa a perfektně ho vyčistil. Pak se pěkně uložil na své místo, nechal se načasovat a druhý den se dal sám do práce, prostě skvělé.

Zatím jsem žádné nepoznala.

23.05.2017

Vynikající pro všechny, kteří také již nejsou tak mobilní a ohební jako dříve a přesto chtějí mít čisto. Koupila jsem babičce a ta si pochvaluje moc. Nemusí se ohýbat a namáhat a přesto je doma uklizeno. Tichý chod neruší, spotřeba energie minimální a účinnost naopak vysoká.

23.05.2017

Kdo má malé děti neustále lezoucí po zemi, ocení roombu stejně jako já. Doslova vysmýčí všechny kouty, pod stoly a jiným nábytkem. Tichý chod je fajn, neruší. Doma je klid, ticho a přitom se uklízí. Díky tomuto pomocníkovi se mohu věnovat jiným příjemnějším a hlavně užitečnějším věcem. Vyhovuje mi také, že si poradí jak s dlažbou, tak s koberci. Multifunkční pomocník.

23.05.2017

Pořídili jsme si Roombu zároveň se dvěma kočkami a dobře jsme udělali. Koberce jsou bez jediného smítka a podlahy z lina i dřeva také. Poradí si s vyšším prážkem. Tichý a velmi efektivní. Nemusím se starat o nabíjení a díky velké sběrné nádobě ani o častou výměnu sáčků jako u klasického vysavače. Účinný pomocník do domácnosti.

22.05.2017

Pomocníka jménem roomba už nějakou dobu vlastníme. Ten trošku starší typ, ale pořád dost dobrý. Jednoduché ovládání, žádné spousty tlačítek a displejů. Tichý chod, spolehlivě uklidí a vyčistí všechny podlahy v domě. Skvělý tvar umožní zajet pod nábytek a do koutů. Rozhodně se doma vyplatí.

22.05.2017

Měla jsem možnost si tohoto robotického pomocníka vyzkoušet a musím říct, že to je věc, která usnadní práci a ušetří spoustu času, ve kterém se můžu věnovat daleko lepším věcem. U nás se luxuje skoro pořád, protože máme doma kočku i psa, takže představuje značnou úsporu času.

Další hodnocení

Vybrané testerky


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat