ZÁŽITKOVÉ TESTOVÁNÍ: Podlaha jako zrcadlo díky Rowenta Clean and Steam

26.05.2017 | Testování

Hledáte pomocníka, který by vám zaručil čisté podlahy v bytě prakticky bez námahy? Pak jste ho právě našli! Nová Rowenta Clean and Steam nabízí funkci bezsáčkového vysavače a parního mopu, díky níž budete moci z podlahy bez obav doslova jíst.


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 60 testerek

Doporučeno: 120x


Co budeme testovat

Vysavač Clean and Steam RY7557 nabízí inovativní řešení na udržování podlah bez poskvrnky a zároveň úsporu času. Díky unikátní patentované sací hubici dojde při jediném pohybu k vysátí podlahy a zároveň k jejímu vyčištění párou. Výsledkem je dokonalý a hygienický úklid, který vyhovuje jakémukoli druhu tvrdé podlahové krytiny.

Clean and Steam představuje inovativní kombinaci vysoce efektivního tyčového vysavače a parního mopu. Už žádný čas ztracený vysáváním a následným mytím podlah! S vysavačem Clean and Steam budou vaše tvrdé podlahy bez poskvrnky díky jedinému pohybu.

Unikátní patentovaná sací hubice DUAL CLEAN & STEAM je navržena pro přirozený pohyb vpřed a vzad jako při vysávání. Díky tomuto inovativnímu systému je prach z podlahy odstraněn vždy před jejím parním čištěním. Na rozdíl od klasických filtrů, které se ucpávají, pokročilá cyklónová technologie zajišťuje vysoký stupeň separace prachu ze vzduchu pro dlouhotrvající výsledky úklidu.

Rowenta Clean and Steam eliminuje až 99 % bakterií a choroboplodných zárodků jen s pomocí vody z kohoutku. V závislosti na typu podlahové krytiny může uživatel měnit množství páry na vhodnější nastavení.

Cena: 7 999 Kč

Další informace najdete na www.homeandcook.cz

Jak budeme testovat

Chcete být mezi testerkami, jež na vlastní kůži vyzkouší sílu a šikovnost nového vysavače Rowenta Clean and Steam RY7557? Pak se přihlaste na naše Zážitkové testování, které proběhne 13. června od 16 hodin v nádherných prostorách pražské Tančící kuchyně (Resslova 1, Praha 2).

Vybrané testerky navíc získají možnost otestovat i další výrobky - tlakový hrnec Clipso Minut Duo, kávovar Krups Latt'Espress One Touch Cappucino a mixér Ultrablend+.

Abyste mohla být pro Zážitkové testování vybrána, musíte se na našich stránkách přihlásit k testování všech 4 výrobků.

Přihlaste se tedy i k otestování hrnce Clipso Minut Duo, kávovaru Krups Latt'Espress One Touch Cappucino a mixéru Hi Speed Blender ještě dnes, abyste nepropásla možnost zúčastnit se jedinečného Zážitkového testování!

K vašemu osobnímu otestování a zároveň jako poděkování obdržíte elegantní cestovní hrnek Travel Mug z nové řady Tefal v hodnotě 649 Kč. K tomu navíc i slevový kupon na nákup v Home & Cook.

Vybrané testerky získají možnost testované produkty odkoupit s nejméně 40% slevou!

Podmínkou účasti v testování je, že testerky své hodnocení budou následně vkládat i na některé další portály.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 12 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, kolik času týdně stráví úklidem podlah.
HLASTE SE DO 7. ČERVNA 2017.
Vybrané testerky budou pozvány na Zážitkové testování do Tančící kuchyně v Praze, kde budou moci vyzkoušet Rowenta Clean and Steam RY7557 a další výrobky.
PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 23.06.2017

Dobrá volba pro ty, co mají doma tvrdé podlahy a například z důvodu alergie ocení desinfekci horkou párou. Používání je jednoduché, chce to jen trochu grifu, aby vytírání a vysávání bylo optimální. Hezký design.

Možná bych si i připlatila za další nástavec použitelný i na koberce - mohlo by se prodávat zvlášť jako variabilní příslušenství.

vybraná testerka | 23.06.2017

Vysavaš Steam&Clean od Rowenty vysává i vytírá, takže šetří čas i energii. A také vodu, protože mu stačí jen malá nádržka, žádný kbelík jako při vytírání klasickém. Oceňuji i design a taky že nepotřebuje sáčky, takže člověk za ně nebude navíc utrácet. Navíc pára dezinfikuje, takže kdo má doma malé děti, nemusí se bát nechat je lézt po podlaze. Doporučuji.

Nevím o žádném

vybraná testerka | 22.06.2017

tento vysavač od rowenty vysává a vytírá zároveň, což je bezesporu velká časová výhoda, navíc člověk nemusí po luxování ještě lítat s hadrem. co musím vyzdvihnout, že čistí úplně bez chemie, to je pro mě velké plus a určitě potěší všechny, co jako my nejrůznější chemii měníme za přírodní prostředky. tady skvěle funguje pára, opravdu klobouk dolů, protože jsme si mohli během testování i vyzkoušet, jak rowenta vyčistí i staré parkety. vysávání je také dost výkonné, kdo má domácí mazlíčky, tak by ho určitě ocenil. líbí se mi, že je bezsáčkový. všem, co nemají koberce, ho můžu jen doporučit!

vybraná testerka | 22.06.2017

U vysavače Rowenta Clean and Steam se mi líbí jeho design a to, že vysává a vytírá najednou, čímž se zkracuje doba úklidu. Nepotřebuje žádné čističe, jen vodu, kterou se naplní nádržka o objemu pouze 0.7l a vystačí na cca 40 minut provozu, na plochu 80-100m2, což je velká úspora. Podlaha se vytírá a zároveň dezinfikuje pouze pomocí páry, která zničí až 99% bakterií a choroboplodných zárodků. Výhodou je, že vysávání probíhá při pohybu vpřed i zpět díky patentované sací hubici DUAL CLEAN & STEAM.

Nelze použít na koberce a pro mě osobně moc těžký

vybraná testerka | 22.06.2017

Vybrána jako testerka tohoto výrobku, což jsem ráda. Tento vysavač vysává a zároveň vytírá. Což je velká výhoda. Úpora energie, času dále vody, saponátu . Vysává dozadu i zpět. Velká výhoda. Doporučila bych výrobek všem.

vybraná testerka | 21.06.2017

Vysavač Rowenta clean and stream je určitě velký pomocník do domácnosti, díky kterému nejen krásně uklidíte, ale hlavně ušetříte spoustu času. Jsem matka dvou dětí a tak mě velmi často čeká po celodenním stravování v kuchyni večerní deratizace, kdy musím nejdřív vyluxovat a poté i vytřít. Tento vysavač zvládá obojí najednou, vysává a přitom i vytírá pomocí páry – prostě sen! Vzhledem k tomu, že vlastním parní čistič, kterým se dá i vytírat, musím říct, že tato volba je určitě tou nejlepší. Vytírání díky páře je velmi úsporné, účinné a podlaha rychle schne. Tento přístroj lze použít, jak na mokré, tak i pouze na suché vysávání bez páry. Vysavač mě navíc nadchl tím, že je na elektriku, tudíž nehrozí vybití v půlce vysávání a šňůra je dostatečně dlouhá – 8m. Cena mě také příjemně překvapila, za mě určitě doporučuji!!!

žádné

vybraná testerka | 20.06.2017

Tento výrobek bych rozhodně doporučila všem, kteří mají malé děti, psy nebo kočky a musí se starat často o čistotu podlahy. Vysáváte a vytíráte najednou - tudíž neskutečně šetříte čas a peníze. Mě osobně se líbí to, že nemusím používat žádný přípravek na mytí a k vytření podlahy používám jen horkou páru.

vybraná testerka | 19.06.2017

Tento přístroj provádí dva úkony v jednom. Luxuje a zároveň pomocí páry vytírá, což velmi urychlí úklid podlahových ploch. Lehce se s ním manipuluje. Sice je trochu těžší, ale vzhledem k tomu , že se s ním pracuje maličko jiným způsobem, než s podobnými vysavači jiných značek, tak je to vlastně jedno.

vybraná testerka | 18.06.2017

Vysavač Rowenta spadá do kategorie wet&dry. Vysává a vytírá najednou, šetří tedy čas. Kromě úspory času šetří i náklady na čističe a vodu. Nádržka na vodu má objem 0.7l a vystačí na cca 40 minut/ 80-100m2. Vytírání probíhá formou páry, dochází i k desinfekci podlahy a eliminaci bakterií bez použití chemie. Díky duální hubici dochází k vysávání podlahy při pohybu tam i zpět. Ideální pomocník v dnešní uspěchané době.

Nelze použít na koberce

vybraná testerka | 17.06.2017
Doporučení: 51

Clean and Steam RY7557 tento pomocník v boji se špínou je úžasný pro rodinu s dětmi či s chlupatými společníky i alergiky. Osobně vytírám, luxuji, používám i parní mop několikrát týdně. Mám ráda čistotu a krásně lesknoucí se parkety. Tento produkt je jedinečný svou kombinací 2 v 1 - Clean & Steam je inovativní kombinace vysoce efektivního tyčového vysavače a parního mopu. Zajišťuje dokonalé vysávání smetí, prachu, srsti, vlasů a napařování účinně odstraní a rozpustí silné a odolné nečistoty jako např. rozlitou šťávu, sladké limonády, kečup apod. a to vše v jednom kroku Clean and Steam má mnoho předností: patentovanou sací hubici DUAL CLEAN & STEAM, která je navržena pro přirozený pohyb vpřed a vzad, příkon 1700 W, použitelnost páry do 30 sekund, nádobu na prach 0,4 litru, nádržku na vodu 1,7 litru - budete moci napařovat až 40 minut, dlouhý napájecí kabel, široké využití na tvrdé povrchy ( plovoucí podlahy, parkety, dlažbu, vinyl), všechny ovládací prvky jsou umístěné na rukojeti, kde můžete nastavovat i parní ráz, je zde i ukazatel připravenosti páry, součástí balení je parkovací plocha,několik filtrů, které zajistí dokonalou čistotu, nastavitelná tyč, rukojeť je pro uskladnění polohovatelná, cyklónová technologie filtru, levné dokoupení náhradního příslušenství. Líbí se mi i volba, že můžete vysávat a vytírat zároveň nebo použít pouze jednu činnost a to pouze zmáčknutím jednoho tlačítka. Pohyb je plynulý i díky ohebnému kloubu. Tento produkt Vám zajistí dokonalý úklid bez saponátů za použití pouze kohoutkové vody a to s odstraněním až 99 % bakterií a choroboplodných zárodků.

Tomuto produktu musím dát malé mínus. Uvítala bych nástavec na čalounění + koberce, úzký nástavec do rohů a šterbin, nástavec na radiátory a nástavec do méně přístupných míst ( pod postel s úložným prostorem apod.)

vybraná testerka | 15.06.2017

Být clean manager není úplně moje hobby, což tento přístroj usnadní, ale proč jen ženě, i muži samozřejmě...je to vše v jednom, luxování, vytírání párou, saponáty nepotřebujete a vody málo...radost pro čistou domácnost každopádně. Manipulace snadná.

Při prezentaci žádné

vybraná testerka | 13.06.2017

Uklízím denně - luxuji 80m2, poté vytírám mopem (70% plovoučka, 30% dlažba), jednou týdně ještě vytírám parním mopem, strávím opravdu hodně času jen úklidem podlah. Takže "wow efekt" se u mě rozhodně konal. Existuje přístroj, který vyluxuje a zároveň horkou párou vytře (a tím i vydezinfikuje podlahy) v domácnosti, kde se pohybuje malé dítě a alespoň jeden chlupatý mazlíček? Fakt mám spadlou čelist ještě teď, obzvláště kvůli ceně, která se mi zdá skvělá vzhledem k tomu, že se jedná o výrobek 2 v 1. Rozhodně je to velká úspora času, když není nutno luxovat a poté vytírat, příp. ještě vytírat párou. Jako velké plus považuji levné příslušenství k dokoupení (náhradní mopy, odvápňovač apod. v jednom balení za 390 Kč). To, že se jedná o bezsáčkový vysavač, je už jen třešínka na dortu. Já jsem hodně nalomená, navíc Rowenta umí designově pěkné kousky, tak by se na něj i dobře koukalo ;-)

Horší manipulace vzhledem k téměř 8 m přívodní šnůře při samotném úklidu - asi jsem nešika, ale věčně o dlouhé šnůry zakopávám, takže nějaké motání na vysavač/mop mi je fakt k ničemu. Nicméně je to něco za něco, alespoň dosáhne téměř po celém bytě na 2-3 zásuvky. Nemožnost použití na koberce, aby je nepoškodil - což mě mrzí, samostatný parní mop má nástavec na koberce a tak mohu kusové koberce (u sedačky, v dětském pokoji) čas od času vydezinfikovat párou, takto je nutno mít k Rowentě Clean&Steam ještě jeden jiný vysavač na údržbu koberců, pokud v domácnosti nějaké máte.

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Šikovný pracovník do domácnosti, vřele doporučuji.

27.10.2022

Ideální pomocník do každé domácnosti

Žádné jsem neshledala

15.03.2021

doopravdy to skvěle vyleštilo podlahu, je jak zrcadlo, doporučuju!

16.05.2020

velká výdrž , vykoký sací tlak , který si hravě poradí se zvířecími chlupy - jediná nevýhoda je vysoká cena

cena

16.05.2019

Skvělý pomocník, díky kterému mám doma uklizeno bez větší námahy. Bezsáčkový vysavač a parní mop v jednom je prostě super. Díky speciální technologii se v podlaha v jednom kroce jak vysaje, tak i vyčistí horkou páro. Tento vysavačo-mop lze použít na každý druh podlahových krytin. A co je hlavní šetří čas, kterého žádná máma nemá na rozdávání

21.03.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

01.12.2018

opravdu klobouk dolů, protože jsme si mohli během testování i vyzkoušet, jak rowenta vyčistí i staré parkety. vysávání je také dost výkonné, kdo má domácí mazlíčky, tak by ho určitě ocenil. líbí se mi, že je bezsáčkový.

01.12.2018

Jsem matka dvou dětí a tak mě velmi často čeká po celodenním stravování v kuchyni večerní deratizace, kdy musím nejdřív vyluxovat a poté i vytřít. Tento vysavač zvládá obojí najednou, vysává a přitom i vytírá pomocí páry

24.11.2018

pára, opravdu klobouk dolů, protože jsme si mohli během testování i vyzkoušet, jak rowenta vyčistí i staré parkety. vysávání je také dost výkonné, kdo má domácí mazlíčky, tak by ho určitě ocenil. :-)

11.10.2018

O tomto vysavači Rowenta Clean and Steam jsem se dozvěděla díky této stránce a velmi mile mě překvapil. Tento vysavač je vhodný pro alergiky, jelikož nevpouští žádné prachové částice zpět do ovzduší a tím je úklid i daleko účinnější. Podlaha se již nemusí dále vytírat díky kombinaci tyčového vysavače a parního mop.Tento vysavač krásně padne do ruky a i váha je optimální. Doporučuji!

23.03.2018

podlaha jako zrcadlo diky rowenta clean and stream .. tento vyrobek se mi moc libi sama mam doma jeden mop od teto znacky a jsem moc spokojena na tentovyrobek ctu jen chvali tak treba pak sahnu po nem

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.02.2018

Bezsáčkový vysavač a parní mop v jednom od Rowenty Clean and Stream je paráda. Konečně nemusím při vytírání se máchat ve špinavé vodě, nemusím si ničit záda. A to vše jen za pomocí obyčejné vody z kohoutku.

07.02.2018
Doporučení: 55

Rowenta Clean and Steam je skvělý pomocník do domácnosti. Hodí se především na tvrdé povrchy, kde vyluxuje i vytře. Manipulace s vysavačem je velmi lehká a má snadné vyprazdňování nádoby. Za mě určitě doporučuji

05.02.2018

Tento vysavač jsem měla možnost vyzkoušet u kamarádky.a mohu říct že na první i pocit velice účinný lehký a výkonný.urcite lepší jak tahat za sebou těžký vysavač,přemýšlím o něm že si ho také pořídím a nezabere tolik místa

09.12.2017

Rowenta Clean and Steam s ní je tedy opravdu podlaha jako zrcadlo :) používáme jak na polovoucí podlahu, tak i na dlažbu a všude odvede výbornou práci, tak si nemohu stěžovat. A není tak moc těžký, tak se s ním dobře pracuje

žádné

28.11.2017

Podle mě velice pomocný a praktický výrobek do domácnosti. V rukou není těžký a dle mého názoru ho zvládne i starší dítě. Nedělá velký rámus a to já oceňuji. Díky němu se nikde nepráší než třeba u obyčejného smetáku

nic

07.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí

05.09.2017
Doporučení: 1

Vyleštěná a dokonalá podlaha je vizitkou celého domu a především hospodyně. Když je podlaha lesklá a čistá a bílé ponožky zůstávají bílé, člověk se hned cítí lépe. Rowenta Clean and Steam toto zajistí!

07.08.2017
Doporučení: 13

Podlaha je díky Rowentě Clean and Stream dokonale čistá a to tak, že by se z ní dalo doslova i jíst. Děti nemají drobky na rukou, bílé ponožky nejsou šedé nebo dokonce černé. Vřele ji doporučuji každému pořádkomilovnému člověku.

01.08.2017

Jednoznecne dobra volba pro ty kteri maji doma podlahy bez kobercu. Setri jak cas tak i vodu. Vysava a vytira zaroven coz jsou zrovna dve veci ktere ze smrti z domacich praci nesnasim a toto udela dve veci najednou :)

08.07.2017

Na vysavači Clean and Steam RY7557 se mi nejvíce líbí jeho inovativní řešení na čištění podlah. Díky jeho unikátní sací hubici dojde při jediném pohybu k vysátí podlahy a zároveň k jejímu vyčištění párou, což je super a výsledkem je dokonale čistá podlaha. Líbí se mi, že vyhovuje jakémukoli druhu tvrdé podlahové krytiny, takže se dá použít na dlažbu, lino, korek, plovoučku...atd. Rozhodně jej doporučuji.

05.07.2017

Doporučuji.

02.07.2017

Skvely pomocník,máme doma a manželka je opravdu nadsena..Vyšší cena ,ale ušetři spousty casu a pomůže.Je trosku těžší,ale super.Urcite doporučujeme.Gratuluji testerkam,urcite to bylo prijemne zpestřeni.

Nic.

30.06.2017

Já si myslím, že se jedná o velmi kvalitní výrobek, protože samotná značka je velmi uznávaná. Měla jsem možnost ho vyzkoušet u dcery a musím říci, že se mi s ním velice dobře pracovalo. Je příjemný do ruky a kvalitně vysává, určitě bych ho doporučila.

30.06.2017

Toto jsem si dlouho přála, nakonec jsme koupili. Snadno se používá, je lehký a skladný. Perfektně vymyšlený. Ma hezký design. Možnost dokoupit nástavce. Doporučuji.Doporučuji

30.06.2017

Rowenta Clean and Steam je skvělým řešením pro nás alergiky. Bez použití dalších chemických prostředků. Líbí se mi kombinace parního mopu a také tyčového vysavače. Výrobek je multifunkční a také šetří prostor. Super

30.06.2017

Tento výrobek jsem viděla u kamarádky, a tak jsem neváhala s možností vyzkoušet si ho u ní i u mě doma. Úklid byl rychlejší než jindy a s výsledkem jsem spokojená. Kupovat si ho nebudeme, přemýšlíme o robotovi, ale kdo nemá důvěru v robota, tak rozhodně tento přístroj!

29.06.2017

Pohodlné a snadné používání. Podlaha se jen blýská. Jediné mínus je řekl bych dost vysoká cena, jinak moc fajn. Doporučuji.

29.06.2017

Opět jsem se do tohoto testování Bohužel ani ne přihlašoval A jelikož bych si výrobek neměla kde vyzvednout kvůli dětem škoda že jsem nemohla otestovat protože by se mi takový pomocník ve velké domácnosti stoprocentně hodil

29.06.2017

Určitě doporučuji. Vše perfektně uklizene. Snadno se používá. Vysoká cena....

28.06.2017

Naproto unikátní věc! Vysavač a parní mop v jednom. Jsem ráda, že technologie stále postupuje dopředu a tím nám usnadňuje hodně práce. Výborné je, že Rowenta Clean and Steam eliminuje až 99 % bakterií a choroboplodných zárodků.

23.06.2017

Rowenta Clean and Steam nabízí dvě perfektní věci v jednom. Lze ji využít jako bezsáčkový vysavač, ale také jako parní mop. Takže člověk nemusí kupovat dva přístroje. Má dva v jednom :) Perfektně saje a čistí!

22.06.2017

Škoda že jsem vybraná nebyla ale uvažuji o nákupu jelikož pořád zametam a vytírám a čtu tu spoustu kladných hodnocení že zameta a zároveň vysává to je hračka pro mě ušetřila by mi spousta času porozhlednu se na kolik finančně vyjde a budu uvazovat

20.06.2017

Praktický pomocník 2v1. Zaručeně ušetří čas každému. Zároveň vysává a vytírá horkou párou. Do vody se nepřidávají žádné saponáty - vytírání je tím pádem ekonomické i ekologické. Výsledný efekt vynikající.

16.06.2017

Tento vysavač jsem měla možnost jednou vyzkoušet a opravdu byla jsem velmi mile překvapena jak práce s ním je jednoduchá.Podlaha je po něm krásně čistoučká,lesklá.S vysavačem je snadné zacházení.Rozhodně tento vysavač usnadí uklid v domacnosti.

15.06.2017

Vysavač Clean and Steam RY7557 jsem poprvé viděla u kamarádky. Strašně mi ho vynachválila a ukázala. Krásně čistá podlaha bez poskvrnky a ušetří i čas. Čistí i párou. Výsledkem je dokonalý a hygienický úklid, spokojená manželka, spokojený manžel :)

13.06.2017

Kdo má rád doma čisto, ocení uvolnění špíny horkou párou a zároveň vysátí všech nečistot. Vysavač se drží ve vzpřímeném stoji, žádné hrbení se. Hubice saje vysokou sací silou. Používání a ovládání je snadné, taktéž manipulace s vysavačem. Dobrý pomocník.

13.06.2017

Unikátní pomocník kombinující výkonný vysavač a parní čistič. Žádný špinavý povrch neodolá. Sací moment přístroje je vysoký, ovládání snadné, pohodlné uchopení a efektivita vysoká. Platný pomocník do každé domácnosti.

13.06.2017

Krasa,krasa krasa jednoduse se o tomto parnim cistici neda nic vytknout dokonce ani ne cena jelikoz so zaslouzi jednicku z hvezdickou.Je lehky snadno uskladitelny,ladne se s nim z hravosti pracuje....

Nic

13.06.2017

Ten je nádherný. Ušetří čas, nehrbíte si u něj záda a podlaha se téměř leskne. Opravdu pomocník, který najde uplatnění v každé domácnosti s tvrdými podlahami. Navíc dobře vypadá. Taková designovka. Cena vyšší, ale myslím, že se investice vyplatí.

13.06.2017

Vysavač Rowenta Clean and Steam RY7557 si pořídila moje dcera, takže jsem měla možnost ho vyzkoušet. A musím upřímně říct, že uklízení s tímto skvělým pomocníkem mně bavilo. Vysávání spojené s účinkem páry je prostě úžasné.

12.06.2017

Rowenta je u nás v úklidové stáji hojně zastoupená. I tento pomocník je skvělý. Kombinace silného sacího výkonu a párou uvolněnou špínou a prachem je velmi účinná. Čištěné povrchy jsou hladké, čisté a to nejen na první pohled, ale i na ten druhý. Rozhodně doporučuji všem, kteří si potrpí na čisté podlahy.

12.06.2017

Měla jsem tento výrobek již dvakrát zapůjčený z půjčovny podobných přístrojů a kdyby nebyl pro mě drahý, hned bych si ho koupila. Ideální kombinace čištění horkou párou a zároveň vysávání. Nečistoty jsou skutečně vysáté a nejen rozvířené. Šikovná rukojeť, snadné ovládání. Žádné hrbení se ani zbytečná dřina. Elegantní a funkční.

09.06.2017

Vysavač Clean and Steam RY7557 čistí rychle,snadno a účinně.Což je ideál a ani nedělá velký kravál,jako staré vysavače..s nimi bylo vysávání pohromou...s tímto vysavačem je to radost a skvělá zábava..

09.06.2017

Je vidět,že se výrobci snaží nám ženám co nejvíce usnadnit práci.Vysavač vypadá úžasně i na oko a musí se s ním dobře pracovat.Zaujalo mě že může pracovat i s párou.Jakmile se začnu poohlížet po novém vysavači,určitě se zaměřím i na tenhle kousek.

08.06.2017

Wow tak toto vypadá opravdu užasne a dokonale ☺ Asi nevyzkouším,ale urcite ušetři casek,finančně vice ,ale vyckam na vybrané testerky a snad Ježíšek na Vánoce prinese.😀 Design super,snadné uchopeni☺

Nic.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat