TESTOVÁNÍ: Acidofilní mléko s cereáliemi a smetanový jogurt z Valašského Meziříčí

16.06.2017 | Testování

Jogurty a acidofilní mléka představují skvělý zdroj bílkovin a především probiotik, tedy přátelských bakterií, které pomáhají nejen našemu zažívání, ale také imunitnímu systému. A proto je důležité dopřávat si opravdu kvalitní produkty. Třeba ty z Valašského Meziříčí!


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 133 testerek

Doporučeno: 53x


Mlékárna Valašské Meziříčí slaví v letošním roce pětadvacáté výročí svého založení. A při této příležitosti uvedla na trh novinku – Acidofilní mléko vanilkové s lněnými semínky a cereáliemi. Společně s tradičním produktem – Smetanovým jogurtem z Valašska – jej mohlo vyzkoušet 50 z našich testerek!

Co jsme testovali

Acidofilní mléko vanilkové s lněnými semínky a cereáliemi

Úspěch Acidofilního mléka s cereáliemi a poptávka po obdobných výrobcích nás navedl na myšlenku rozšířit řadu o Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky,“ říká Ing. Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí.

Acidofilní mléko je prodáváno v kartonovém obalu s praktickým uzavíratelným uzávěrem, který umožňuje výrobek zabalit i na cesty a díky němuž jej lze konzumovat během celého dne, aniž by ztratilo na své chuti a čerstvosti. Výrobek je k dostání ve 450gramovém balení.

Při výrobě acidofilního mléka je mléko zakysáváno tradiční zákysovou – smetanovou – kulturou a kulturou Lactobacillus acidophilus s výrazně probiotickými účinky. Jedná se o bakterie mléčného kvašení, které výrazně ovlivňují pozitivní složení střevní mikroflóry, což zvyšuje obranyschopnost organismu. Acidofilní mléko dodává organismu ve větší míře také například vitamin B12.

Doporučená cena: 21,90 Kč

Smetanový jogurt z Valašska, příchuť jahoda

Smetanový jogurt z Valašska s příchutí jahoda získal ocenění Mlékárenský výrobek roku 2017. A není divu! Smetanové jogurty z Valašska jsou specifické svou jemnou chutí a hustou konzistencí. Jogurty jsou vyrobeny z kvalitního českého mléka a jejich typickým znakem je ovocná příchuť na dně kelímku.

„Smetanové jogurty z Valašska jsou mezi našimi zákazníky velmi oblíbené a velmi nás těší, že v roce, kdy Mlékárna Valašské Meziříčí slaví 25 let, získal právě Smetanový jogurt s příchutí jahoda ocenění Mlékárenský výrobek roku 2017,“ uvádí Radka Benešová.

Jogurtová složka obsahuje pouze smetanu a živé jogurtové bakterie, což dodává jogurtu na kvalitě. Pestré složení dělá ze smetanových jogurtů ideální produkt pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni.

Doporučená cena: 10,90 Kč

Více informací najdete na mlekarna-valmez.cz

vybraná testerka | 08.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí

vybraná testerka | 07.08.2017

Jogurt i acidofilní mléko byly úžasné. Prostě taková ta česká klasika, na který si člověk vždycky pochutná. Jogurt má skvělou strukturu a konzistenci, ocenili jsme, že není moc sladký, i když je ochucený. Acidofilní mléko s cereáliemi pro mě byla novinka, a musím pochválit. Opravdu zasytí a navíc člověk dodá tělu vlákninu. Mimochodem, použila jsem ho do svého oblíbeného receptu na bábovku místo podmáslí a měla jsem velký úspěch, takže nejenom na přímou konzumaci, ale i na pečení se osvědčilo :)

vybraná testerka | 31.07.2017

Jogurty mi moc chutnali, sladké podle mě akorát a krásně smetanové. Acidofidní mléko jsem předtím neochutnala, ale toto mě přijde jako velice chutná a zdravá svačinka. Oceňuji výbornou příchuť vanilky

vybraná testerka | 31.07.2017

Jogurt je příjemně hustý, jemná chuť s kousky ovoce. Opravdu nás oslovil a začali jsme kupovat dále. Nejlepší je pro nás jahodová příchuť. Oceníme i velké kusy ovoce. Hodně smetany. Celá rodina si tento typ jogurtu oblíbila.

Acidofilní mléko s cereáliemi nás bohužel nezaujalo. U jogurtu bych ubrala na sladkosti.

vybraná testerka | 31.07.2017

Jogurt chutove dobry, na me trochu moc sladky,kupujeme normalne jen bile jogurty. Ale mleko je vyborne,pomaha se zazivanim a baleni je taky prakticke a chut vanilky me potesila. Urcite budu kupovat i dal.

za me jen moc sladky jogurt

vybraná testerka | 21.07.2017

Výrobky Valašska máme doma moc rádi. Jahodový jogurt je úžasný, krémový, smetanový, ožná trochu více sladký, ale chuťové pohárky uspokojí na 100%. U mléka oceňuji praktické balení, prakticky se dá vzít kamkoliv, chuťově to bylo moc dobré.

vybraná testerka | 19.07.2017

Přiznávám se, že acidofilní mléko moc nekupuji, ale tohle mi opravdu chutná, vanilková příchuť je taky moc dobrá. Nejvíc jsem si pochutnala na jogurtech, je to skvělá snídaně. Brala jsem si je i do práce. Výrobky z Valašska mám moc ráda a kupuju je často, jsou moc dobré a za dobrou cenu :)

vybraná testerka | 19.07.2017

Moc děkuji za možnost testování, máme rádi acidofilní mléka a kefíry, vanilku jsme ještě neměli a je mooc dobrá, určitě budeme kupovat i nadále. Je to skvělá snídaně i svačinka. Jogurty měli doma taky velký úspěch jahodový prostě vede asi v každé rodině :)

vybraná testerka | 19.07.2017

Jogurty se u nás doma likvidují strašnou rychlostí, takže jsem si tyhle musela hodně chránit, aby mi je nikdo nesnědl a já mohla otestovat :-) nakonec jsme testovali i s partnerem. a oba jsme byli moc spokojený. Byl hlavně rád, že jogurt nekape, protože podle něj když to teče, není to jogurt. A já můžu jahody jakkoliv, takže taky super. Určitě je budu kupovat, protože u nás měli úspěch. Mléko s cereáliemi jsem pak zkoušela sama, partnerovi nechutná vanilka a detem vadily ty „kousky“. ale já jsem byla nadšená, protože mi fakt chutnalo. Navíc myslím, že hodně pomáhá se zažíváním. Takže spokojenost :-)

vybraná testerka | 19.07.2017

Kupujeme sice jinou značku jogurtů, ale po testování už koukám v obchodě i po těchto. Líbí se mi, že jsou husté a dobré. Udělala jsem z nich dětem nanuky a jak jim chutnaly! Acidofilní mléko u nich už takový úspěch nemělo, ale nevadí, aespoň zbylo víc na mě :-) Moc mi chutná a ještě mám dobrý pocit, že jen tak nemlsám, ale dělám něco pro zdraví. Já určitě doporučuju.

vybraná testerka | 19.07.2017

Jogurty od Valaš. Meziříčí nejspíš nikdy nezklamou, kupovali jsme je doma vždycky, takže tady se žádné překvapení nekonalo. Super konzistence, člověk opravdu cítí, že jí jahody a navíc není jogurt přeslazený a není v něm spousta chemie jako v jiných „jogurtech“ s ovocem. Překvapilo mě ale mléko s cereáliemi – nějak jsem nevěřila, že bude vanilka a „kyselé“ mléko fungovat, ale funguje (i když já bych nebránila, kdyby bylo mléko míň sladké). Cereálie jsou také skvělý nápad, zvláště když se člověk snaží jíst dostatek vlákniny. Mléko spolehlivě zasytí, takže jako svačina ideální (ani jsem ho nebyla schopná vypít najednou).

vybraná testerka | 19.07.2017

Jogurt znám a těšila jsem se na jeho testování, bohužel mi ho snědly děti a chtěly další, takže určitě hned znovu zakoupíme. Je krásně smetanový s kousky ovoce a líbí se mi, že je barvený červenou řepou a ne chemií. Acidofilní mléka jsem zatím vždy kupovala jen bílá a trochu jsem se bála té příchuti i vlákniny, nakonec mě příjemně překvapila chuť, která rozhodně není umělá ani přeslazená. Takže určitě občas vyměním bílé za ochucené vanilkové.

vybraná testerka | 19.07.2017

Mlékárny Valmez znám a jejich výrobky máme doma moc rádi. Jogurt je výborný, poctivý. Ovocná složka je dole v jogurtu a je na vás, zda si jí zamícháte s jogurtem nebo sníte zvlášť, jako to dělám někdy já :) Acidofilní mléko jsem neznala a příjemně mě překvapilo, ačkoliv je vanilkové není přeslazené, kousky vlákniny jsou malé a nevadí. Výborné jako svačina, je dost syté, vystačí nadvakrát. Určitě tyto výrobky doporučuji!

vybraná testerka | 13.07.2017

S těmito jogurty jsem velmi spokojená já i celá moje rodina. Kupodivu je baští i má 5 letá dcera, která jinak jogurty odmítá. Kupujeme je pravidelně, za mě mohu jedině doporučit. Přívětivá je i cena.

nenašla jsem nic záporného.

vybraná testerka | 12.07.2017

Mléka s jemnou příchutí vanilky nám doma moc chutnaly, určitě budeme nakupovat. Smetanové ovocné jogurty neměly chybu..V jogurtu byly kousky ovoce. Byly svěží, chutnaly obzvláště dobře vychlazené. Stanou se součástí našeho jídelníčku.

vybraná testerka | 09.07.2017

Nedělní ráno a výborné acidofilní mléko z Valaška do bříška. Je jemné, osvěžující, zajímavá chuť, kde se skloubí vanilka, cítím i trochu citronu a cereálie. Velmi mile mě překvapilo. Jogurty jsme už také ochutnali, nemají chybu. Určitě budeme kupovat ;-)

Vůbec žádné.

vybraná testerka | 07.07.2017

Jogurty z Valašska jsou mými oblíbenci, díky jejich sérii s vanilkou se mi podařilo dostat jogurty konečně i do manžela. Jsou smetanové, plné ovoce a mají skvělé příchutě. Acidofilní mléka konzumujeme méně než jogurty, ale i ty nám chutnají a na cesty jsou praktičtější než jogurty.

Občas mi ovoce v jogurtu přijde jako "zkažené", stává se to málo, ale někdy mívá trošku pachuť.

vybraná testerka | 07.07.2017

Jogurt je vážně smetanový a strašně dobrý. Přítel normálně jogurty nejí, ale když jsem mu dala ochutnat tento, tak říkal, že to chutná výborně, tak jak kdysi když byl malej a jogurt byl ještě jogurtem. Vážně je chuťově i konzistencí výborný. To stejné musím říct o acidofilním mléku. Nikdy předtím jsem nezkoušela, měla jsem z toho strach, a teď když jsem se odhodlala, tak jsem zjistila, že je to vlastně jak jogurt, a lepší než kefírové mléko. Opravdu můžu vřele doporučit, tyto produkty chutnají fakt moc dobře. :)

vůbec žádné

vybraná testerka | 05.07.2017

Testovali jsme celá rodina i s babičkou a dědou :-) Všichni byli velmi spokojení, jogurty i mlíčka byly moc dobré. Dokonce i manžel, který je zastánce pravých nefalšovaných přírodních jogurtů je pochválil a to je už co říct... Děkujeme

Jogurt je pro dospělého maličký, nevím jestli se dělají i větší.

vybraná testerka | 05.07.2017

Jogurty jsou velmi chutné, husté a smetanové,což velice oceňuji.mleko je příjemné kyselé.ocenuji praktické balení a zavírání.jsem velice spokojen,za sebe mohu jen doporučit.cena je příznivá.jsem nadšený

vybraná testerka | 05.07.2017

Jogurty jsou velmi chutné, opravdu smetanové, husté,což velice oceňuji.mleko by mohlo být hustší,ale i tak je chuťově velmi chutné.jsem velice spokojená a za sebe mohu jen doporučit jsem nadšená, doporučuji

vybraná testerka | 03.07.2017

jogurty bez debat naprosto úžasné. poslední opravdu smetanový jogurt, který si na nic nehraje. mléko bylo chuťově dobré, uvítala bych i jiné příchutě. přesto vřele doporučuji a určitě budem kupovat

v mléce by mohlo být více vlákniny a mohlo by být o něco hustší.

vybraná testerka | 03.07.2017

Tyto jogurty mame v rodine moc radi, jako jedna z amlaa firem se drzi tradice a dela je celkem pcotive, chutove velmi dobre konzistence vyborna, skoda cukruktere zbytecne kazi celkovy dojem, acidofilni mleko take chutove dobre jen cukru by mohlo byt mene

vybraná testerka | 02.07.2017

Jogurty znám a kupuji. Vlastně jsme je začali kupovat, protože jsem hledala změnu od těch, které jsme kupovali léta. A už u nás zůstali. Mají skvělou chuť. Mají je rády i děti. Acidofilní mléka jsem neznala, ochutnávka byla zajímavá, ale nemám potřebu je kupovat, možná s potížemi se zažitím.

Určitě ne v chuti :) Klidně bych kupovala i větší balení, mám ho vždycky snězený raz dva.

vybraná testerka | 02.07.2017

Ráda jsem testovala. Jogurty znám již dlouho, kupuji pravidelně a moc mi a dětem chutnají. Jsou vyvážené, nejsou přeslazené ani kyselé. Acidofilní mléko jsem měla poprvé. Včera mi to vydalo za celý oběd, semínka jsou tam příjemná a vanilka také.

Acidofilbí mléko by mohlo být méně sladké.

vybraná testerka | 02.07.2017

Smetanový jogurt je povedený. Pravidelně jej kupujeme a patří mezi naše oblíbené jogurty. Je opravdu smetanový, jahodová příchuť je přirozená, chutná. Jogurt není ani příliš kyselý, ale ani zbytečně přeslazený. Chutný jak pro děti, tak dospělé. Rozhodně doporučuji. Co se týče acidofilního mléka, tuhle příchuť jsem neznala, ale též je chutná. Snad mi přišlo trochu sladší, ale to je jen mé silně subjektivní hodnocení, v zimě by mi to tak určitě nepřipadalo :-D. Obal je praktický, cena příznivá. Kdo má ráda acidofilní mléka, taktéž tenhle výrobek ocení.

jediné, co by šlo vytknout je velikost balení acidofilního mléka. Ráda si tyhle mléka beru do práce na svačinu a vyhovovalo by mi balení o trochu menší.

vybraná testerka | 01.07.2017

Jsem ráda že jsem byla vybrána do testování. Mléčné výrobky jsou u nás na denním jídelníčku, jak jogurty který každý z nás doma sní alespoň jeden denně tak i kefiry a acidifilni mléka. Jahodový jogurt od valmezu známe a kupujeme, je podstivy a chutná nám ale tuto příchuť mléka jsme ještě neměli a musím říct že je fakt dobré a konečně také jiné chuti než ostatní. Většina je od různých výrobců ale stejné příchuti a tohle je jiné. Super povedlo se.

vybraná testerka | 01.07.2017

Jogurt má skvělou smetanovou chuť, je krásně hustý. Opravdu máte pocit, že jíte jahody se smetanou. Poměr jogurt a jahodové příchuti je vyrovnaný. Acidofilní mléko je skvělé, lněná semínka zpříjemní vanilkovou příchuť.

vybraná testerka | 30.06.2017

Výborná chuť, jahodové jogurty jsou opravdu poctivé, smetanové, na dně s jahodami. Acidofilní mléka mají novou neokoukanou příchuť a chutnají opravdu výborně. Obojí, jak jogurty, tak acidofilní mléka, chutná výborně.

vybraná testerka | 30.06.2017

Mléko - vynikající vanilkové aroma, výborná lněná semínka, chutnalo všem. Je to ozvláštnění naší klasiky bez příchutě, určitě jsme neměli naposled. Jogurt vynikající, jahůdková příchuť se neomrzí:) Chutnalo vše, výhrady jen drobné.

Mléko trochu sladší, než bychom chtěli, ale dá se zvyknout:)

vybraná testerka | 30.06.2017

Acidofilní mléko s cereáliemi a lněným semínkem je pro mě novinka, ze které jsem měla původně trochu strach, ale po otevření jsem zjistila, že chutná naprosto skvěle. Znám jiné příchutě, ale tohle je teď můj favorit. Není moc sladké ani husté. Smetanové jogurty znám, jsou jemné a ne tolik sladké jako jiné druhy.

Žádné :-)

vybraná testerka | 30.06.2017

Já jsem to prošvihla, vubec mi nedošlo o co jde, když mi přišla sms :/ no nezahálela jsem a mliko jsem si aspon koupila a vubec špatné není, já mám kefírovity mlika ráda a to hlavní, že se mi vždycky ulehčí břicho, když sním neco víc ;)

Žádný, jen moje blbost, že jsem prošvihla testovaci vyrobky

vybraná testerka | 30.06.2017

Jogurty mají fantastickou jahodovou smetanovou příchuť, líbí se mi hutnost, že je zde opravdu cítit smetana, žádné náhražky, jako jinde, chuťově vynikající. Jogurt zasytí, stejně tak acodifilní mléka. U mlék se mi líbí i tato příchuť s cereáliemi a lněnými semínky. Je to zase něco jiného, než běžně kupujeme. A navíc cereálie a lněná semínka v rámci zdravé výživy... paráda :-) Mléko taktéž zasytí, jako svačina bohatě stačí. Takže za mě spokojenost, jogurty a mléka doporučuji. Já osobně u nich zůstanu, už proto, že jsou české, kvalitní a velmi chutné ;-)

vybraná testerka | 30.06.2017

Tyto jahodové jogurty běžně kupujeme patří u nás mezi top špičku jogurtů! Proto se zaměřím spíš na pro mě novinku - acidofilní mléko s cerealiemi a lněnými semínky - je skvělé! Zpočátku je nezvyklé najít v mléce rozemleté obilí, ale je to skvělá svačina!

vybraná testerka | 30.06.2017

jogurty i mleka jsou ty nejlepší-v ramci mého hubnuti piji ac mleho velmi často-a tet nove vanilkove s cereáliemi a lnenym semínkem -na traveni je to nej.jogurty chutove jsou opravdu dobře-smetanove,zadna voda.-)vrele vsem doporucuji

vybraná testerka | 30.06.2017

Jogurty milujeme celá rodina.Zvlášť jogurty z valašska mají výbornou chuť,nejsou přeslazené.Jogurty mám doma pořád mám 3 vnoučata,tak se není ani co divit.Jogurty s cereáliemi jsme ještě nechutnali,neměla jsem odvahu je koupit ale určitě to napravím.

vybraná testerka | 29.06.2017

Dnes jsem si vyzvedla jogurty a acidofilní mléka. Velmi mě to nadchlo, jogurty vynikající, nejsou tak kyselé a "nepaplou" se tak divně jak jiné jogurty. Složení super, žádná éčka, škroby, nebo arabská guma a jiné "pochoutky. Opravdu mě jogurt velmi nadchl. Acidofilní mléko taky super. Jen je na mě trochu sladší. Hlavně zasytí, tak že vystačí jako rychlá svačina.

Jogurt žádný zápor Mléko je sladší, ale to je otázka vkusu :)

vybraná testerka | 29.06.2017

Výborná chuť jogurtu mě nadchla, krásně byla cítit smetana. Je akorát hustý, má skvělou jahodovou přísadu, která se do jogurtu rozmíchá. Acidofilní mléko mě skvěle zasytilo, takže další jídlo mohlo přijít později. S oběma výrobky jsem velmi spokojená, mohu je doporučit a určitě si je budu kupovat.

Jogurt by mohli vyrábět také ve větším balení, takhle je hned snězený:-)

vybraná testerka | 29.06.2017

Valmez mám blízko svého bydliště , takže prodejny jsou velmi dobře zásobeny jejich výrobky . kupuji je nejraději , protože jsou kvalitní a nešizené . jak různé druhy jogurtů , tak smetana , šlehačka i acidofilní mléka . nedám na ně dopustit

žádné

vybraná testerka | 29.06.2017

Smetanový jogurt s jahodovou příchutí je osvědčená klasika, lze jen doporučit. Chutnala dospělým i dětem. Acidofilní mléko se semínky je pro mě novinkou. Vhodné jako svačina či rychlá snídaně. Obsah semínek a cereálií optimální pro pití. Chutnalo mi ale s drobnými výhradami - viz. zápory.

Osobně bych uvítala jemnější spíš neutrální chuť bez vanilkového aroma, které na můj vkus trochu přebíjelo zážitek ze semínek a cereálií. Dceři (3,5roku) nápoj nechutnal kvůli obsahu "částeček" v mléce.

vybraná testerka | 28.06.2017

Jogurty jsou smetanové, a mají výbornou a osvěžující chuť. Kefír je příjemnou změnou, moc chutná. Navíc český vyrobek s dlouhou tradicí. Cena je v pořádku, mohu doporučit. Naši rodině chutnají :-) :-)

vybraná testerka | 28.06.2017

Jogurt chuťově dobrý s kousky jahod jsem byla spokojená. Barveno červenou řepou místo barviv také velké +. Za to že v jogurtu není ani jedno Éčko mooooc velké +. Mléko chuťově skvělé vhodné i jako rychlá svačinka jelikož opravdu zasytí.

Na můj vkus moc sladké, ale to je tim, že moc nesladim.

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Velice chutné mléko, je tam hodně vláknin a bílkovin

24.10.2022

Mléko s cereáliemi jsou super a Smetanový jogurt taky

27.02.2021

Acidofilní mléko s cereáliemi a smetanový jogurt z Valašského Meziříčí chutný nápoj, který zasytí, ale i si na něm pochutnáte

ne

21.02.2021

Velice dobrý po chuťové stránce a navíc má hodně dobré složení, a tak má blahý vliv na zdraví.

11.06.2020

Naše rodina j evyloženě mléčná a tento jogurt je vynikající , mléko je také chutné , ale my jsme spíš na ty jogurty

-

09.03.2019

Produkty z Valašska jsou klasikou a osvědčenou kvalitou. Líbí se mi, že jsou hezky husté, mají plnou chuť a je znát i tradiční postup výroby. Acidofilní mléka mám také ráda - jak u jogurtů, tak u mlék je velkým plusem množství příchutí, takže uspokojí i ty nejvybíravější děti. Jen by mohly být možná o trošičku méně sladké, ale tento problém případně vyřeší neochucené výrobky. Cena je také velmi příjemná a navíc jsou často v akci, takže si tyto výrobky může dopřát opravdu každý.

03.02.2019

Jogurty z Valašska občas domů kupujeme , nejvíce tedy čokoládu s oříškem a jsou vždy hutné s smětanové, kam se na ně hrabou nějaké Activie.Acidofilní mléko jsem ještě neochutnala,ale plánuji si ho koupit.Oceňuji příchut!

27.01.2019

Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky mi velice zachutnalo a ihned bylo zařazeno do mého jídelníčku. Zdravá a chutná snídaně nebo svačinka je s tímhle mlékem hračka. Smetanový jogurt z Valašského Meziříčí je opravdu smetanový a ne moc sladký.

23.01.2019

tento jogurt má opravdu chuť! Je hutný, smetanový a poctivý a kupujeme ho pravidelně, a to nejen ovocné, ale třeba i s čokoládou. Není zbytečně přeslazený a i cena není špatná. U nás sníme i dva jogurty denně, takže spotřeba je velká :-) mám ráda, že i u nás se vyrábí něco kvalitního, co skutečně chutná :-)

Žádné

10.01.2019

Bydlím od "ValMezu" pár kilometrů, takže výrobky z jejich mlékárny jsou u nás v každém obchodě. Dostávali jsme s´je už ve školce jako svačinku, takže pro mě je tohle pravý jogurt jak má být a snad nic se mu nedá vytknout.

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

Tyhle jogurty si kupuje babicka nejsou vubec ridke jsou konzistenci hustejsi po tech ridcich ji boli zaludek kupuje si dost casro za den sni treba i 3 tyto jogurty nemuze si je vynachvalit a me zase chutna napoj na piti

08.11.2018

Smetanový jogurt z Valašska, příchuť jahoda kupujeme často ale i jiné příchutě ...Jsou výborné opravdu je znát že jsou smetanové .Dětem je velmi ráda kupuji..Sladké jsou tak akorát..super je že jsou v něm i kousky ovoce :)

03.10.2018

Smetanový jogurt z Valašska mi dávali, když jsem byla v porodnici a dokonce i s jahodovou příchutí. I přes to, že jahodové jogurty nemám moc ráda, tak tento mi chutnal. Nechutná uměle a skutečně jsou cítit jahody. Občas si domů koupíme čokoládový nebo borůvkový, ty jsou taky výborné. Acidofilní mléko si kupuje můj taťka a vždy když ho mamka koupí, tak je hned pryč, což naznačuje, že nejspíš též nebude špatné :-D

13.07.2018

Ráda podporuji tuzemské výrobky, a na jogurtu jsem si pochutnala. Obecne ochucené jogurty moc nejím, protože ovoce obsahují velice málo a bývají velice doslazené a tenhle jogurt mě opravdu velice překvapil.

Acidofilní mléko mi bohužel vůbec nechutnalo.

02.07.2018

Jogurty z Valašska jsou jedny z nejlepších. Od Valašska pocházím a u nás se vše dělá poctivě. Takže i jogurty z Valašska jsou poctivé, z ovoce a smetany. Nejsou moc přeslazené a ani kyselkavé jak je to u jiných jogurtů. Smetanová chuť i konzistence.

25.06.2018

Vyrobky z Mlekarny z Valasskeho Mezirici jsou velmi kvalitni. Oblibila si je cela nase rodina. Acidofilni mleko neni moc sladke a slozeni super, prakticke baleni. Jogurty jsou velmi chutne. Nemely by chybet v kazde rodine.

07.06.2018

Moc milujeme cela rodinka a vubec tyto vyrobky jsou top! zdrave a vyborne.😊Maji ruzne druhy a nemohu si je vynachvalit.Vyssi cena ale v teto dobe pristupna.😊😊😊😊😊😊😊Mohu jen doporucit.😇😇😇😇😇😇😇😇

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

06.02.2018
Doporučení: 37

Acidofilní mléko s cereáliemi jsem ještě neměla, ale smetanové jogurty kupujeme jednou týdně, protože všechny výrobky z Valašského Meziříčí jsou vynikající. Za mě určitě doporučuji všem, kteří mají rádi mléčné výrobky

17.01.2018

jogurty z valašska mám moc ráda ale raději než klasickou jahodu mám tu jahodu s vanilkou. jogurty jsou moc dobré všechny a tak můžu jen doporučit. kvalitní výrobek a super chutná svačinka.kupujeme je často :-)

15.01.2018

Hezký den, jogurty z valašské mlékárny kupujeme již několik let. Pro nás kupuji jogurty ovocné, nejraději mám jahodovou a čokoládovou příchuť. Na těchto jogurtech oceňuji jemnou krémovou chuť, hodně ovocné složky. Smetanový jogurt s cereáliemi jsme u nás v obchodě ještě neviděla, ale podívám se po něm ve větším supermarketu a určitě také vyzkoušíme. Děkuji za doporučení

12.01.2018

Acidofilní mléko vanilkové s lněnými semínky a cereáliemi Smetanový jogurt z Valašska, příchuť jahoda Tyto dva výrobky se často (jogurty denně) objevují v naší lednici, jde o poctivý jogurt který naše děti miluji, ač jogurt není nějak extra přeslazený, berou si ho z lednice, třeba když mají jen na něco dobrého chuť. A mléko zase je můj TOP neskutečně dobrá vanilková chuť Výrobky z Mlékárny Valašské Meziříčí my kupujeme protože je rádi máme...

31.12.2017

Vyborny vyrobek. Mlekarne se podarilo spojit pro me dve vyhodne potraviny,ktere me zazivani miluje-to je acidofilni mleko a lnene seminko a to vse je korunovano uzasnou vanilkovou prichuti. Mrzi me snad jen to,ze zatim neni moc k dostani v obchodech.

30.12.2017

Mám ráda ovocné jogurty a nápoje-které obsahují probiotické učinky a jsou přitom lahodné a zdravé.Doporučuji výrobky od Mlékárky z Valašského Meziřičí-jsou cenově dostupné,mají velký výběr chutí a dají se koupit všude...

Nejsou žádné.

25.12.2017

Jogurt z Valašska kupuji už celkem pravidelně, jakmile jsem zjistila, že ve složení je opravdu smetana. A to ne v malém množství, kupuji i jiné druhy, než testovaný zde jahodový a jsou méně sladké a také výborné krémové konzistence. Ovocná složka je vždy zvlášť dole v kelímku a je ovocná, žádné náhražky. Směle by mohly konkurovat jogurtům ve skleničkách.

07.12.2017

Miluji zakysane vyrobky a proto jsem uvitala acidofilni mleko s cerealiemi. Nejen, ze skvele chutna, ale vhledem k tomu, ze obsahuje cerealie neni po nem hned hlad a zabi me pres den tolik prospesnou a zdravou vlakninou.

26.11.2017

Taková jídla a hlavně snídaně miluji. Jsem typ člověka, co dbá na správnou výživu sebe i rodiny a proto volím tyto výrobky a jím podobné. Není nic lepšího než si dát tento jogurt s cereáliemi pro lepší start dne :)

nic

24.11.2017

Parada. Jogurt je vytecny kupujeme dodnes. Velice chutne a smetanove. Ocenuji, ze jogurty nebyly preslazene a byly velice dobre ochucene. acidofilni mleko jsem drivr nikdy neochutnala, a llituji toho, ze jsem acidofilni mleko neobjevila drive. Velice mi mléko s cerealiemi velice chutnalo. Skvely uzaver, mleko si mohu vzit kamkoliv ;)

07.11.2017

Smetanový jogurt z Valašska, příchuť jahoda a acidofilni mleka od teto firmy kupujeme nekolikrat tydne, moc nam chutnaji, jogurty jsou plne ovoce, stoji v ich da se rici lzicka, zadne nahrazky chutove vyborne, mleko take skvele

27.10.2017

Jogurt hustý, plný chuti, zasytí. Kupodivu je moc dobrá i jeho nízkotučná varianta. Acidofilní mléko jakožto asi všechny kysané mléčné nápoje nezklamalo, cereálie již rovnou v něm mě potěšily. Uvítala bych více příchutí.

25.10.2017

Acidofilní mléko miluji a ještě k tomu s cereálií wau.je dobře a chutné a hlavně výborně na zažívání,mléčné výrobky celkově jsou zdravé a proto k tomu vědu i své dítě aby měla aspoň jeden jogurt denne

26.09.2017

Acidofilní výrobky jsou dobré posíleni imunity v době nemoci, zejména jako doplněk k brani antibiotik. Taky tento výrobek jsem vyzkoušela, zajímavá kombinace již s cereáliemi, není potřeba míchat zvlášť, rychlejší použití.

12.09.2017

Ochucené jogurty v oblibě nemám, preferuji bílé, do kterých přidám, na co zrovna mám chuť - kousky ovoce, ovesné vločky, oříšky, med, agávový sirup... Ovšem acidofilní mléko je top, mám ho ráda na lehkou večeři, když přijdu z cvičení - nemám po něm hlad, zasytí i osvěží.

07.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí

05.09.2017
Doporučení: 1

Zbožňuju zdravé svačinky, které mi zajistí dostatek minerálů, bílkovin, vápníku a vitamínů, aniž bych do sebe musela narvat haldu zeleniny s další haldou masa, což mi moc nechutná. Toto je lehká, zdravá, snadno stravitelná sladká super svačinka. Mňam.

28.08.2017

Smetanový jogurt z Valašského Meziříčí je stálicí v mé lednici. Jogurty jsou úžasně husté, krémové a smetanové. Nejvíce jsem si oblíbila ty s jahodovo-vanilkovou a čokoládovou příchutí. Na Acidofilní mléko s ceráliemi jsem v obchodě ještě nenarazila, ale jakmile ho objevím, poputuje do mého nákupního košíku.

21.08.2017

Tyto výrobky mám moc ráda a kupuji si je pravidelně do práce na svačinu. Acidofilní mléko dobře zasytí a navíc tělu dodá důležité látky na správné fungování střev.Zažíváme mi šlape jak hodinky a je to právě díky tomuto acidofilnímu mléku.Jogurt kupuji pro rodinu domu,je výborný,vždycky si pochutnáme.

18.08.2017

Já patřím celkově k milovníkům zakysaných produktů a mléčných vššeobecně, ale největším překvapením pro mě je, že i manžel po tom, oc jsem ho koupila a pila jsem ho k sníhani, se můj vybíravý manžel natáhl se slovy ,,co to zase piješ?! fuj!" ochutnal a už mi nic nenechal, takže opravdu je moc dobré a to i pro ,,founi" :-D

12.08.2017

Tyto jogurty domů kupujeme často, jsou krásně smetanové, nepříliš sladké, lahodné a s dobrou konzistencí. Acidofilní mléko používám do acidofilní buchty kterou dělám tak jednou do měsíce. Pokuď se jedná o toto acidofilní mléko, zůstanu u klasického.

11.08.2017

Mléko s cereáliemi mi moc chutná. Má příjemnou konzistenci i když jsem před napitím měla obavy, aby nebylo plné osin nebo zrní. Je dobré hodně vychlazené i zteplalé na pokojovou teplotu. Kupodivu chutná i dětem.

Velmi mně mrzí, že není dostupné ve více prodejnách. Musím pro něj jezdit do Prahy. A v akci jsem ho také ještě neviděla.

07.08.2017
Doporučení: 7

Je to prostě úžasná zdravá svačinka, která obsahuje minimum kalorií, zato ale naopak spoustu bílkovin a výživových hodnot. Skvěle chutná, pomáhá fyzické kondici a skvěle se hodí na léto a na hubnutí do plavek.

04.08.2017

Tyhle výrobky kupujeme a pochutnáváme si na nich celá rodina. Acidofilní mléko je velice dobré na zažívání,se kterým má můj syn občas problémy.A je zdravé.Jogurty od nich milujeme,jsou opravdu skvělé.

01.08.2017

Ten typ jogurtů máme nejraději, proto je kupuji pravidelně a nikdy nechybí v lednici. Jsou to poctivé smetanové výrobky, žádné náhražky. Nejraději máme klasické jahodové. Jogurty jsou pěkně husté a sladké tak akorát.

01.08.2017

Mléčné a zvláště zakysané mléčné výrobky si dopřávám já i moje rodina každý den. Velmi jsme si oblíbili výrobky z Mlékarny z Valašského Meziříčí, kterou ostatně, nemáme daleko od našeho bydliště. Smetanové jogurty z této mlékárny jsou skutečně smetanové a jahodový je u mně naprostá jednička. Stejně tak velmi kladně hodnotím i druhý testovaný výrobek Acidofilní mléko vanilkové s lněnými semínky a cereáliemi.

01.08.2017

Jogurty z Valasska kupujeme uz spousty let a nikdy nesmi chybet u nas v lednicce. Dcera je zboznuje a basti kazde rano k snidani. Sladke akorat, jsou krasne huste a cenove dostupne. Acidofilni mleko chutna zase me, tez cenove velmi dostupne

31.07.2017

Acidofilní mléko je opravdu moc dobré, miluji zakysané výrobky a toto mě opravdu nadchlo. Tak jemnou chuť jsem nečekala. A co se jogurtu týče, ten je výborný. Má přesně to, co od jogurtu očekávám, smetanovo-ovocnou chuť

28.07.2017

Acidofilní mléko vanilkové s lněnými semínky a cereáliemi z Valašského Meziříčí je naprosto vynikají. Je to důkaz toho, že i velice zdravá výživa může také moc dobře chutnat. Rozhodně jej všem doporučuji alespoň ochutnat a věřím, že každému zachutná. :-)

26.07.2017

bohužel musím hodnotit 50/50 acidofilní mléka mě nikdy nechutnala bohužel ať už s příchutí nebo bez :-( za to smetanové jogurty miluji a dopřávám si je několikrát týdně na svačinu, velice mě chutnají jsou smetanové, lahodné a příchutě dle libosti

26.07.2017

Patříme k pravidelným konzumentům výrobků z mlékárny ve Valašském Meziříčí.Jogurty jsou chuťově moc dobré,jsou husté a smetanové a s kousky ovoce.Acidofilní mléko není přeslazené,je tak akorát a dokáže dobře zasytit.

23.07.2017

Výrobky z Valašského Meziříčí často kupujeme, převážně jogurty. Jsou velmi dobré, chutné. Chutnají i dětem. Jogurty by nemusely být tolik sladké . Jahodový je náš nejoblíbenější. Mají skvělé ceny.

22.07.2017

Jogurty z Valašska kupuji velmi často, má je ráda celá rodina, hlavně jahodové mizí velkou rychlostí. Jsou opravdu se smetanou a kousky ovoce..Acidofilní mléka konzumuji hlavně já, je to rychlá svačinka, kterou mám stále po ruce.

22.07.2017

Jogurty z Valašského Meziříčí kupuji pravidelně jsou vynikající svou konsisencí chutí a svou vůní doporučila jsem svým kamarádkám od té doby také kupují a dále doporučují svým známým doporučuji i pro děti

19.07.2017

Jogurty mame u nas radi ,jahodovy mam nejradeji ja. Je husty plny smetany a jsou vnem citit opravdu jahody. Za nas urcite doporucuji a budeme kupovat dal. Druhy vyrobek jsem zatim nezkousela ale urcite vyzkousim.

19.07.2017

Mléčné výrobky této firmy jsem doposud neznala a mile překvapily. Jogurt je jemný, chuť vyvážená a tak akorát sladká. Překvapila mě hustá konzistence. Konečně zase jogurt, kterým jsem se „nepokecala“, protože neteče ze lžičky dolů. Mléko super! Chuť malinko sladší, ale to je tím, že i jogurty jím jen bílé bez příchuti :) Praktické je zavírání, mohu vypít na 2x. Kombinace vanilky a semínek je opravdu skvělá. Cereálie už jen tečka pro zdravé zažívání. Až je někde uvidím, rozhodně jdu do nich!

Snad jen větší balení jogurtu, aby člověku nebylo líto, že je hned pryč.

18.07.2017

budu hodnotit smetanový jogurt z Valašského Meziříčí. Kupuji ho pravidelně domů a jí ho celá rodina bez rozdílu. Jogurt nemá pachuť syntetického ovoce jako některé jiné značky a jsou husté a chutné, ne žádná naředěná a obarvená voda

13.07.2017

Velmi chutné jogurty, opravdu smetanové a hutné. Chutnají mi i jiné než jahodové, dětem hlavně čokoládové. U acidofilního mléka je nová chuť zpestřením, vanilka je výrazná, lněné semínko krásně křupe:)

Osobně si myslím, že acidofilní mléko by mělo být trochu vict kyselejší a méně sladké.

09.07.2017

Smetanový jogurt z Valašska, příchuť jahoda i čokoláda patří mezi mé oblíbené jogurty.Stejně tak piji ráda kefíry této značky.Jejich chuť mě vždy příjemně potěší a osvěží.Piji je ráda v létě.V zimě se jim vyhýbám kvůli nachlazení..

07.07.2017

U nás je to už klasika. Tuto značku kupujeme už hodně dlouho. Jogurty jsou super, celá rodina je miluje. Jahodu má nejraději starší syn a tak je v lednici stále. Hustota je super, chuť také. Acidofilní mléka kupujeme o něco méně, ty mám ráda já.

07.07.2017

Celá rodina jsme jogurtový a tak tyhle výrobky nesmí v naší lednici chybět,jogurty máme rádi velmi,protože tyhle z Valašska jsou husté a zároveň zdravé,acidofilní mléka pijeme s manželem,máme lepší zažívání a celkově se cítíme lépe,takže opravdu doporučuji :)

05.07.2017

Doporučuji. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕😍😍😍😍😍😍😍😍😍

05.07.2017

Mléčné výrobky z mlékárny Valašské Meziříčí kupuji dlouhodobě. Nejvíce mi chutnají jogurty a ochucená kefírová a acidofilní mléka. Beru si je s sebou často na cesty jako svačinku, protože mají praktický uzavíratelný obal. Ochutnala jsem podobné výrobky i od jiné značky, ale ty mi tolik nechutnaly.

05.07.2017

mléčné výrobky z Valašska kupujeme pravidelně a máme mezi nimi svoje jogurtové favority. chuť je jemná a smetanová, sladké akorát. co se týče acidofilního mléka, také ho kupujeme a chuťově nejsou špatné, ale nekupujeme je pravidelně, jen jednou za čas.

negativní vlastnosti nejsou žádné

04.07.2017

Acidofilní mléko jsme zkusili ze zvědavosti. Bylo super a určitě ho ještě koupíme. Jogurtíky kupujeme často. Jsou krásně smetanové a plné chutí. Oblíbené jsou i u naší dcerky a tak jsou v lednici pořád.

04.07.2017

Jogurty kupujeme už hodně dlouho a patří mezi naše oblíbené. Husté a jemné. Kupujeme více druhů a máme je rádi. Acidofilní mléko jím jen já a moc mi chutná. Tento druh je naprosto dokonalý. Už si našel v naší rodině místo.

04.07.2017

milujeme smetanové jogurtíky vybrána jsem nebyla ale kupovat je budem dál mají užasnou chut a spoustu příchutí a s bílým jogurtem ráda peču koláč s ovocem a drobenkou a hned je pekáč pryč za mě doporučuji

04.07.2017
Doporučení: 8

Neměla jsem to štěstí testovat jahodový jogurt z Valašska. Jogurt jsem zakoupila a provedla senzorické hodnocení. Po otevření mě překvapila tuhá konzistence, má přeci 8% tuku. Sám neochucený bílý jogurt je vynikající - neodolatelná smetanová chuť. Jahodová příchuť je na dně kelímku. Jsem nadšená živým, českým a chutným jogurtem. V obchodě mají i oříškovou a čokoládovou příchuť. Určitě budu jogurty z Valašska dětem kupovat a ponaučím je o zásadním vlivu na trávení, na mikroflóru. A hlavně jim budou určitě chutnat.

03.07.2017

Tyto jogurty jsem zkusila koupit. A za mě uděluji jedničku. Chutnají nám i dětem. Jsou opravdu smetanové, chutné, mají hustější konzistenci a nejsou z nich cítit chemikálie. Ráda podporuji české značky a proto si tyto jogurty najdou místo u nás v ledničce.

03.07.2017

Mléko má skvělou chuť, kterou jsem ještě neochutnala. Vážně originální. Jogurt je bez debat výborný, smetanový a hodně hustý. Na dně je plno jahod. Cena je velice přijatelná. Vážně velká dobrota, doporučuji👍🏼

03.07.2017

Tyto smetanové jogurty miluje celá naš rodina. Jsou krémové, husté a výborně ochucené. Manžel má nejraději jahodový a oříškový, já čokoládový a dcerka malinový. Kupujeme je opravdu velmi často. Acidofilní mléko občas koupím, ale s cereáliemi jsem ještě neměla. Kouknu se po něm v obchodě. Díky za tip!

02.07.2017

do testování jsem se nehlásila, protože jogurty a mléka z Valašského Meziříčí znám, tak jsem přenechala jiným. Jsou to naše nejoblíbenější mléčné výrobky, zdravé, chutné, prostě jedinečné. Jiné kupuji jen pokud Valašské jogurty u nás v krámě dojdou........

02.07.2017

Já mám tyto výrobky velice oblíbené a hlavně od této značky, která je zárukou kvality. Pro moje zdravé stravování jsem tyto zařadila do svého jídelníčku, protože obsahují důležité látky pro nás organizmus.

02.07.2017

Cela Naše rodinka miluje jogurty i teto značky.Jsou lahodné,vyborne a zasyti.Gratuluji vybranym testerkam.Lahodna prichut i hlavně kvalita.Urcite doporucuji.Sam jsem nadsenec a jogurty jim denne.😀😀

Nic.Jen doporucuji.Skvele testovani.

01.07.2017

Oba výrobky znám a příležitostně si je kupuji. Acidofilní mléko s vanilkovou příchutí je moc dobré a přidaná lněná semínka jsou příjemným bonusem, příjemná je i cena a také dostupnost výrobku. Smetanový jogurt mám moc ráda a to bílý i ten s příchutěmi. Tento jogurt je poravdu poctivý a chutná, tak jak jogurt chutnat má a ne jako ty rádobyjogurty, plné škrobů, a chemie. Za sebe doporučuji a chválím České výrobky.

30.06.2017

Chutné michaci jogurty. Těch mívám v lednici vždy zásobu. Nejlepší jsou jahodovy, ale občas bereme í jiné přícgutě. Tyto jogurty nám jako jediné chutnají. Nejsou citit umelotinou a jsou vážně dobre. Doporučuji.

30.06.2017

Tyto jogurty mám moc ráda a často je kupuji pro celou rodinu. Mají vynikající chuť a nejsou přeslazené. Acidofilní mléko také občas kupuji a chutná mi. Máme v rodině tyto výrobky z Valašska moc rádi :-).

30.06.2017

Tyto jogurtmy a acidofilní mléka máme oblíbené. Moc nám chutnají. Jsou husté a připomínají mi dětské léta, kdy exisotavali jen opravdové jogurty, jako jsou tyto. Mohu s radostí doporučit jak mléko, tak jogurty.

29.06.2017

Tyto jogurty miluju. S dcerou na nich ujizdime. Mají na výběr mnoho příchutí. Nenašli jsme žádnou, co by nám nechutnala. Oceňuji michaci stav. Jsou opravdu chutné a kvalitní. Poctive. Doporučuji.

29.06.2017

Acidofilní mléko a jogurt nejsou moc dobré Ne nikdy nějak nezachytili Já se raději dávám na starou českou klasiku Pribináček To miluji moje děti a celá moje rodina takže No to nevím jestli bych mohl doporučit ale pokud budete chtít vyzkoušet něco nového Tak zkus

29.06.2017

Tyto jogurty í mléko nám občas doveze babička. Já osobně je nakupují, mě nechutnaji. Ů nás to ji ve velkém přítel a dcera. Líbí se mi, že jsou michaci. Cena přiměřená. Jahodovy se ještě da, ale včera rozdelali cokoladovy a to byl teprv s prominutim hnus.

28.06.2017

Vyrobky této mlékarny mame moc radi a to cela rodinka :-) Po těchto smetanovych jogurtech se muzu utlouct :) Kefir piji pravidelne, dost zasyti a navic vim, ze delam aspon neco pro sve zdravi. Kefiry piju, i kdyz se snazim hubnout, jelikoz maji celkem nizkou kalorickou hodnotu. Skvele se hodi na svacinu, nebo jen, kdyz me honi mlsna :-) Vsechny vyrobky teto mlekarny jsou poctive a hlavne kvalitni. Miluju je a urcite je muzu doporucit.

28.06.2017

Smetanový jogurt z Valašska je náš oblíbený jogurt, který je hustý a poctivý. Chutná celé naší rodině. Máme pocit, že jíme něco zdravého. Jejich acidofilní mléka jsou také lahodné chuti. Určitě mohu doporučit.

27.06.2017

Naše oblíbené jogurty. Jahodový od Valmezu pravidelně konzumuje i manžel! Jeden z mála zdrojů vápníku, který sní i děti. Ideální velikost kelímku, dobrá cena, a jistota kvality českého výrobku. Dobré a zdravé. Jdu si hned jeden dát.

27.06.2017

Také doplňujeme probiotickou kulturu pomocí kvalitních jogurtů a mlék. Tyto z mlékárny Valašské Meziříčí máme vyzkoušené a osvědčené. Vyhovuje nám široké spektrum příchutí. Mléko je moc dobré, ne zbytečně sladké a obsahující živé, prospěšné kultury.

27.06.2017

Jogurty od Valmez kupujeme pravidelně a již dlouho. Jsou opravdu dobré, zdravé a u nás moc oblíbené. Široká řada příchutí a cena velmi příznivá. Navíc se jedná o náš, nedovážený výrobek a ty vždy upřednostním. Dobrý zdroj bílkovin a vápníku. Ideální svačina pro malé i dospělé. Mléko si chystám vyzkoušet též.

27.06.2017

Výrobky mlékárna Valmez jsou u nás oblíbené. U dětí i dospělých. Zejména tento jogurt. Sametová, hebká konzistence a samé skvělé příchutě. Jahoda vede. Žádné umělé zbytečnosti, přirození vůně i barva. Široké portfolio výrobků, ze kterého si vybere každý. Také acidofilní mléko jsem zkoušela, jen jinou variantu. Opravdu dobré.

27.06.2017

Tento jogurt patří k těm lepším na trhu, co do hutnosti i chuti. Acidofilní mléko je skvělý pomocník na zažívání, opět výborné chuti. Ráda vyzkouším i jiné příchutě, nebo variantu bez příchutě, kterou si ráda doplním ovocem a dalšími ingrediencemi sama.

27.06.2017

Mléčné výrobky z Valašska mám opravdu moc ráda.Jogurty jsou krásně smetanové s ovocnou příchutí nejedná se o žádné náhražky ale opravdu hustý smetanový jogurt.Mě stačí jeden jogurt na svačinu a jsem zasycená.I nadále budu tyto jogurty a mléčné výrobky kupovat.

27.06.2017

Lahodné a poctivé jogurty. Vynikají perfektní konzistenci a výbornou chutí. Jedná se o opravdové jogurty, né o náhražky! Jogurt je vytvořen ze smetany a kvalitního mléka, což je na finálním výrobku opravdu cítit!!

27.06.2017

Jogurty z valasska mame moc radi jsou plne smetany a ovocna chut je opravdu ovocna. Chutnaji detem i me. Za nas doporucujeme ja mam tedy radeji cokoladovy nebo oriskovy ale i klasika jahodovy je moc dobry. ;-)

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat