TESTOVÁNÍ: Snadné žehlení díky Tefal TurboPro Anti-Calc

27.06.2017 | Testování

Jen málokterý člověk by zařadil žehlení mezi své oblíbené domácí práce. Především s malými dětmi se zdá, že hromada prádla určeného na žehlení prakticky nikdy nekončí. Výrazně usnadnit práci vám může správná žehlička. A jednu takovou mohly vyzkoušet i naše testerky!


Celkové hodnocení: 90%

Hodnocení: 64 testerek

Doporučeno: 52x


Ačkoli žehlení nepatří mezi nejoblíbenější domácí práce, značce TEFAL se podařilo díky technologickým inovacím z této nezbytné činnosti udělat zábavu.

Prádlo jako od profesionálů

Právě díky žehlení získává oblečení svůj původní tvar, ale mnohem podstatnější je zničení nepřátelských mikroorganismů. Ty se velmi často vyskytují v ručnících, spodním prádle, ale také košilích nebo tričkách.

Při nákupu žehličky se kromě klasických atributů zaměřte na detaily, kterými jí zajistíte delší životnost. Hledejte žehličky takové, které mají zabudovaný sběrač vodního kamene a samočisticí žehlicí desku. Žehličky TEFAL ale nabízejí ještě mnohem více – díky nové patentované technologii TurboBoost, kterou je opatřena nová řada žehliček TurboPro, pára mnohem lépe proniká do nitra tkaniny.

Další nespornou výhodou je inovativní patentovaná žehlicí deska Durilium Airglide Autoclean, která je jednak výrazně kluznější než předchozí Durilium Autoclean a navíc automaticky odstraňuje mikrovlákna dříve, než se přichytí k žehlicí ploše.

Žehlička TurboPro Anti-Calc má zajištěný dlouhodobě vysoký výkon páry díky unikátnímu patentovanému sběrači vodního kamene, navíc se rychle zahřeje díky výkonu 2600 W. Funkce Automatic Steam nastaví přesné množství páry podle typu žehleného prádla.

Žehlička TurboPro Anti-Calc je vyrobena ve Francii.

Doporučená cena: 1899 Kč

Na hodnocení testované žehličky se můžete podívat i na stránkách Alza.cz a Heuréka.cz.

vybraná testerka | 18.08.2017

Jsem moc ráda za možnost otestování žehličky Tefal TurboPro Anti-Calc, je opravdu skvělá. Hned na začátku bych ocenila i dlouhou přívodní šňůru, takže se s žehličkou dobře manipuluje. Má moc pěkný design a dokonce i dostatečně velký otvor na nalévání vody, nádržka na vodu je sice tmavší, ale hladina vody je v ní vidět. Nastavení žehličky je velmi snadné, přiznávám, že na návod jsem koukla jednou a od té doby už si nastavení žehličku upravuji levou zadní, je to velmi intuitivní. Napařování je opravdu silné, s výsledkem žehlení jsem byla nadmíru spokojená oproti mé staré žehličce se to nedá vůbec srovnat. Po téhle zkušenosti byla moje předešlá snaha parodie na žehlení. S tímto novým pomocníkem je žehlení hračka a ušetří i dost času. Oblečení nemusíte otáčet, pára proniká opravdu hluboko, takže stačí žehlit jen z jedné strany. Tlačítko na extra páru je umístěné ze spodu rukojeti, takže je v takovém pohotovostním místě, jak tady ostatní testerky píšou, tak mě osobně nepřekáží je to jen o zvyku. Za mě budu žehličku určitě doporučovat dál, Tefal je dobrá značka.

Zatím jsem na žádné nepřišla.

vybraná testerka | 15.08.2017

Žehličku jsem chtěla vyzkoušet,protože mám také tefal,ale starší.Kromě toho ,že má tato žehlička mnohem více páry,tak bych neřekla,že se nějak liší lepší od té mé. Já mám mnohem lehčí,když nalévám ,tak vidím kolik mám v nádrže vodu ,což tady opravdu chybí.Takže za mě je pro pára a design,jinak mě opravdu moc nenadchla.

Nejde vidět,kolik je v nádržce vody. Návod velmi nedostatečný.

vybraná testerka | 15.08.2017

Na první dojem me žehlička okouzlila. Při zapojení jsem si všimla krásně dlouhého kabelu, čehož si vážně cením. Tvarove mě vyhovuje, má hezkou špičku, takže se s ní krásně žehli i košile, které tak nerada zehlim. Napoprvé se mi zdála kapku těžká, ale po chvilce jsem si zvykla a po obtezkavani me staré žehličky jsem zjistila, ze tato je lehčí. Zehlilo se mi s ní moc krásně a okouzlila me natolik, ze si ji odkoupim.

Jediné, co mi vadí je, že nádoba na vodu je tmavá a není vidět, kolik mi zbývá vody.

vybraná testerka | 14.08.2017

Moc děkuji za možnost testování. Vlastním žehličku Tefal starší řady /cca 7let/ tak mohu porovnavat. Žehlička nové řady je skvělá. Nemusím již prádlo žehlit s obou stran. Prádlo je opravdu krásně vyžehlené.

vybraná testerka | 14.08.2017

Moc děkuji za možnost testování žehličky TurboPro Anti-Calc od značky Tefal. Hned na začátku bych ocenila moderní design, který dobře padne do ruky, na to jak je žehlička velká mi překvapila její hmotnost, je opravdu lehounká. Moje očekávání splnila na jedničku, je opravdu výkonná i napařování je dostatečně silné. Dokonce jsem nemusela oblečení žehlit z obou stran, jak jsem byla zvyklá se svojí starou žehličkou, stačí jednoduše nastavit páru a oblečení je perfektně vyžehlené i po přejetí jen z jedné strany :) Voda se do žehličky nalévá velmi snadno, překvapil mi také sběrač vodního kamene je to velmi praktická funkce, věřím, že to prodlouží její životnost. Také oceňuji robustní podstavec, takže se nemusíte obávat, že by žehlička jen tak spadla z žehlicího prkna. Určitě žehlička u nás doma zůstane a vřele ji budu doporučovat dál :)

Zatím jsem na žádné nepšla. Kdyby ještě tak žehlila sama :)

vybraná testerka | 13.08.2017

Žehlička má vysoký výkon, takže žehlení mi přišlo rychlejší než jindy. Velký otvor na vodu je příjemnou změnou, alespoň si nepoliju prkno ještě před žehlením. Zkoušela jsem žehlit i pověšené tričko, ale byla to moje premiéra takže nemám s čím srovnávat, vyžehlené úplně nebylo ale ty největší přehyby zmizeli.

Tlačítko TURBO BOOST je nešikovně umístěné, takže se žehlička špatně drží protože se snažíte ho omylem nezmáčknout. Nádobka na vodu je tmavá takže jen těžko poznáte jestli už jste na maximu, proto jsem dávala raději míň vody. Návod k obsluze je vyjasněn pomocí obrázků což sice šetří výrobci náklady na pětijazyčné manuály, ale uživatelsky mi to nevyhovuje. Také jsem doufala že najdu konečně žehličku, která nepoteče, ale nepodařilo se. Musela jsem žehlit bez páry, abych neměla mokré čmouhy na oblečení, nevím jestli je to žehličkou nebo jsem tak nešikovná, ale stává se mi to pořád.

vybraná testerka | 12.08.2017

Žehlička mě překvapila jak dobře žehlí. Prádlo mám s ní vyžehlené mnohem dřív než se svojí žehličkou. I když mi nejdříve přišla těžká do ruky tak po chvíli žehlení mi to ani nepřišlo.Krásně žehlí už na první přejetí přes prádlo.

Nedostatečně viditelné množství vody. Občas se mi stane, že nechtěně zavadím o knoflík na kropení, měl by být na jiném místě.

vybraná testerka | 11.08.2017

Žehlička je vzhledově dokonalá. Oceňuji dobře vytvarovanou špičku, která si dokonale poradí s každým záhybem. Žehlí určitě lépe než moje stará žehlička...Jsem ráda za dostatečně dlouhý kabel. Je dobré, že není nutné používat destilovanou vodu.

- nevidím, kolik vody je v žehličce / tmavá barva žehličky/ - chybí nádobka na vodu - nelíbí se mi pouze obrázkový návod, je pro mě nesrozumitelný - je dost těžká do ruky

vybraná testerka | 11.08.2017

Konečně žehlička, která mě naučila milovat žehlení <3 Na první pohled mě uchvátil její dokonalý vzhled a i přes jeji velikost to jak je lehoučká a po prádle do slova bruslí :)) Pára má takovou sílu, že mi nadzvedává žehličku v ruce a dokonale vyžehlí i na několikrat přeložené povlečení. Musím pochválit super dlouhý kabel k žehličce, takže již nepotřebuji prodlužovačku :)) Já jsem bez výhrady naprosto spokojená. Natolik spokojená, že moje stará žehlička letěla do popelnice a tato kráska ji doufám na hodně dlouhou dobu nahradí <3

vybraná testerka | 10.08.2017

Žehlí a napařuje hezky. Žehlení na věšáku, bohužel nemohu srovnat s jinou žehličkou, takže jak moc kvalitně takto žehlí nevím. Má funkci, že pokud se s ní nějakou dobu nepracuje, tak se uspí, což ocení především můj šetřivý manžel, který je vzteklý, když během žehlení začnu řešit něco jiného a žehličku nevypnu.

- nevhodně umístěné tlačítko na kropení, kdy dost často o něj zavadím a pokropím si duhou ruku horkou vodou, možná by se to dalo vyřešit tím, že by tlačítko šlo hůře stlačit, tím pádem by pouze na nechtěné zavadění nereagovalo. - krátká šňůra - neobsahuje nádobku na doplňování vody

vybraná testerka | 10.08.2017
Doporučení: 1

Žehlička je krásný designový kousek. Oceňuji především stabilní podstavec a úzkou špičku, která se dostane do nejmenších záhybů. Doteď jsem se při žehlení vyhýbala napařování, ale s touhle žehličkou je to jednoduché, vlastně se o to postará sama. Prádlo je rychle rovné. Též nastavování je intuitivní. Mouchy také nějaké má (viz druhý odstavec), na jejich vypisování jsem se zaměřila. Ale vážně uvažuju, že si ji nechám :-)

Chybí mi srozumitelný návod – písmenkový. Mně ty obrázky nic neříkají, nejsem si jistá, jestli je správně chápu. Ale metodou pokus – omyl jsem snad pochopila, jak žehličku obsluhovat. Co mi opravdu vadí, je její hmotnost. Ale co, ušetřím za posilovnu. Pak také tlačítko na turbo páru – jeho umístění a velikost mi vadí, každou chvíli o něj zavadím, takže nemůžu držet žehličku pevně, jak jsem zvyklá, za celé držadlo. Dále se trošku bojím o ty plastové části a přepínátka, mají docela vůli, tak snad se po pár přepnutí neulomí. No a největší "trumf" výrobku, že stačí obyčejná voda... Máme doma docela tvrdou, takže jsem namíchala cca 2/3 destilky a zbytek domácí vodou a během žehlení mi žehlička plivala bílé drobky :-/

vybraná testerka | 10.08.2017

Do té doby něž jsem objevila tuto žehličku jsem neměla ráda žehlení. Nechápu jak je to možné,ale od té doby co jsem vyzkoušela tuto žehličku mě žehlení baví, a žehlení mi jde rychleji. Naprosto úžásná žehlička pro mě Top žehlička,kterou si nechávám. :)

Škoda, že k žehlice nebyla nějaká odměrka,blbě se odhaduje množství vody. Kvůli velké páře, se do žehličky musí častěji doplnovat voda

vybraná testerka | 08.08.2017

Žehlička je skvělá, můžete si nastavit jestli chcete pouštět páru pořád, nebo občas. Má i parní šok, což oceňují bezva umístění, ze spodu rukojeti na ukazovák. Nálevka na vodu je v pohodě velká , ale špatně se odhaduje kolik se může nálet vody, protože žehlička je krásně tmavě modré barvy a špatně jde vidět voda v nádobě. Žehlící deska je nepřilnavá.

Občas zavadím na tlačítko kropení. Ale je to jen o zvyku. Musí se přijít na To, jak se má žehlička držet.

vybraná testerka | 08.08.2017

Žehlička Tefal TurboPro Anti-Calc FV5630E0 jako jedna z mála rozhodně splňuje to, co slibuje!!! Žehlí téměř sama (hlavně rychle a efektivně), skvěle si poradí i s nejodolnějšími záhyby, syntetické části oděvu se nepřichycují a po prádle klouže s naprostou lehkostí:-) Žehlička se velmi jednoduše ovládá — velmi mi vyhovuje ovládání páry pomocí páčky a špička, se kterou se dostanu do všech záhybů. Navíc se velmi rychle nahřívá a poskytuje opravdu velký parní výkon. Její další velké plus vidím ve sběrači vodního kamene, díky kterému se žehlička nezanáší a snadno se čistí. Myslím, že žehličku mohu s klidným svědomím DOPORUČIT a moc ráda ji vyměním za svou starou zanesenou rádoby napařovačku:-)

Připomínka pro výrobce: Kdyby byla část, kde se nalévá voda lépe viditelná (ne tak tmavá) a k žehličce byla optimální nálevka na vodu (300 ml), byla by žehlička dokonalá. Bohužel s takto tmavou částí na vodu se špatně odhaduje množství vody v žehličce a žehlička se tak často zbytečně přelévá vodou:-(

vybraná testerka | 07.08.2017

Žehlička je pěkná na pohled. Vždy jsem měla žehličku Tefal a byla s ní spokojená. Za 10 let, co jsem pořizovsla podlední, udělal výrobce velký pokrok. Do Tefalu jsem vždy dávala kohoutkovou vodu a dávám i do tohoto mazlíčka. Tato je narozdíl od předchozí takřka bezúdržbová. Žehlička má super skluz, nepřichytila se mi, ani když jsem zaváhala s teplotou na jemný materiál. Z mně záhadného důvodu napařuje jenom ve vodorovné poloze. Přívodní kabel je dlouhý tak, jak jsem byla zvyklá - bez prodlužovačky jsem nikdy nevyžehlila. Parní ráz je opravdu hodně silný a vyhovuje mi, že postačí prádlo žehlit jenom z jedné strany. Spoušť parního rázu mi zatím maličko překáží, ale to je patrně jen nezvyk. Vyžehlit ve svislé poloze se mi nepodařilo, neřadím to k záporům, neb to mohlo být způsobeno i nekvalifikovanou obsluhou ;-)

Nevyhovuje mi způsob doplňování vody. K výrobku nebyla dodána žádná vhodná nádobka /poradila jsem si tak, že jsem použila tu, kterou k parním mopům dodává Vileda/. Při nalévání vody je třeba držet žehličku v úhlu, který v dodaném manuálu není specifikovaný. Ryska naplnění žehličky je při umělém osvětlení i při denním světle špatně čitelná. Hladinu vody jsem zjistila nakonec prosvícením taktickou svítilnou. K tomu ovšem potřebujete třetí ruku. Lze se spolehnout na to, žte obsah nádržky je 300ml, takže je možné množství předem odměřit.

vybraná testerka | 05.08.2017

Tento výrobek mě dostal svou kvalitou a tím, že veškeré deklarované vlastnosti jsou skutečně perfektní. Oceňuji možnosti regulace napařování, samočištění a žehlení je velmi příjemné a na prádle se netvoří žádné záhyby, což zkracuje žehlení a je to spíše potěšení než nevůle k žehlení. Vřele tento výrobek doporučuji, protože je velmi kvalitní.

vybraná testerka | 04.08.2017

Žehličku vřele DOPORUČUJI !!!! Je opravdu super!!! Žehlení je nyní záživné, protože žehlička " žehlí " sama :D. Poradí si i s těžkými záhyby, které jsem nikdy předtím nemohla vyžehlit. Opravdu nic lepšího se koupit na žehlení prádla ani nedá. Pára, výkon, samočištění

Chybí český návod

vybraná testerka | 03.08.2017
Doporučení: 4

Tefal FV5630E0 TurboPro 30 Anti-Drip tento úžasný výrobek jsem měla možnost testovat a s radostí si ho zakoupím. Dlouho jsem hledala žehličku, která by splňila mé očekávání. Vlastním žehličku s parním generátorem a jsem velice spokojená, ale hledala jsem levnější a menší, ale spolehlivou žehličku na rychlé žehlení na chalupu:) Tato žehlička Vás na první pohled zaujme svým jedinečným designem . Velice dobře se drží v ruce. Velké plus dávám za parní ráz, který si poradí se vším, Dále oceňuji kvalitu a rychlost žehlení, velkou nádržku, délka kabelu je dostatečná , sběrač vodního kamene. Díky tvarování se dostane do všech záhybů. Snadná údržba. Lze použít kohoutkovou vodu.Snadné použití, velké ikonky. Žehlící deska je samočistící a perfektně tak klouže po žehlených materiálech. S touto žehličkou je radost žehlit. Výsledek je dokonalý

vybraná testerka | 29.07.2017
Doporučení: 6

S žehličkou Tefal TurboPro Anti-Calc jsem moc spokojená, má krásný design, je šikovná do ruky. Krásně klouže po prádle díky svému povrchu. Její špička se dostane všude tam, kam potřebuji :-). Je fajn, že nemusím lít do žehličky destilovanou vodu, díky automatickému odvápnění. Silný tlak páry vyrovná všechny faldíky na prádle. Snad se mi ještě zalíbí žehlení :-)

nenašla jsem :-)

20.11.2022

Skvělý pomocník do domácnosti , určitě doporučuji.

27.10.2022

Kvalitní značka, snadné a rychlé žehlední

Žádné jsem neshledala

11.06.2020

Vypadá skvěle , žehlí jak chci já , celkem přéjemná do ruky

nemá návod v češtině

20.03.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

10.01.2019

Sice doma žehlím, ale tato novinka mě moc nezaujala. Znám lepší a levnější varianty žehlení. Navíc už nežehlím tak často, přestalo mě to bavit. Ale jeho výkon chválím, na to si nemohu stěžovat. Podruhé bych nekoupila

01.12.2018

Nastavení žehličky je velmi snadné, přiznávám, že na návod jsem koukla jednou a od té doby už si nastavení žehličku upravuji levou zadní, je to velmi intuitivní. Napařování je opravdu silné, s výsledkem žehlení jsem byla nadmíru spokojená

24.11.2018

S tímto novým pomocníkem je žehlení hračka a ušetří i dost času. Oblečení nemusíte otáčet, pára proniká opravdu hluboko, takže stačí žehlit jen z jedné strany. Tlačítko na extra páru je umístěné ze spodu rukojeti, takže je v takovém pohotovostním místě, jak tady ostatní testerky píšou, tak mě osobně nepřekáží je to jen o zvyku.

21.06.2018

Žehličky od značky Tefal má celá naše rodina a i tento typ se u nás vyskytuje :-) mohu říct, že nejvíce oceňuji na těchto žehličkách, z důvodu vysoké tvrdosti vody, je sběrač vodního kamene. Bohužel jsem neměla možnost si s touto žehličkou vyžehlit všemi milované košile, ale trička žehlí perfektně :-) jelikož máme teď doma dvouměsíční miminko, tak kvalitní žehlička je velmi potřebná. Žehlící prkno už ani neuklízíme :-D Všem mohu tuto žehličku s klidným srdcem doporučit :-)

04.03.2018

Žehlička téměř žehlí sama. Má příjemný a praktický tvar, velmi dobře se drží, není těžká. Máme tvrdou vodu, takže velmi oceňuji anticalc systém, líbí se mi regulace páry a výběr z několika nastavení teploty.

Díky špatně přehledné nádržce vody nemám přehled o jejím množství.

03.03.2018

Žehlička má vysoký výkon, takže žehlení mi přišlo rychlejší než jindy. Velký otvor na vodu je příjemnou změnou. Zkoušela jsem žehlit i pověšené tričko, ale byla to moje premiéra takže nemám s čím srovnávat, vyžehlené úplně nebylo ale ty největší přehyby zmizeli.

02.03.2018

Žehlení díky Tefal TurboPro Anti-Calc je snadná a začala mě i bavit. Přívodní šnůra je celkem dlouhá, což velmi ocenuji. Vzhled je krásný.Prádlo vyžehlí opravdu krásně.Dále má velmi vysoký výkon, takže ano doporučuji

07.02.2018

Zehlicka me zaujala na prvni pohled. Ma opravdu krasny design a jeste krasnejsi je zazitek, ktery mam ted ze zehleni. Je trosku tezsi nez bych si prala, ale na to se da zvyknout. Libi se mi a ocenuji delku kabelu, ktery praci opravdu usnadnuje :) zehlicku doporucuji.

06.02.2018
Doporučení: 19

Tefal TurboPro Anti-Calc sice doma nemám, ale slyšela jsem, že dokonale žehlí, perfektně zachycuje veškeré částečky vodního kamene, udržuje žehlicí plochu bez skvrn a fleků a líbí se mi, že má automatické vypnutí

03.12.2017

Tak tefal značku mám obečně moc ráda. Máme doma několik tefal výrobku a musím říct, že vše funguje krásně. I tento výrobek je skvělý a já ho můžu vřela doporučit dál, aniž bych měla obavu, že zklame. Je super

nic

30.11.2017

Já tedy žehlení neberu jako nutnost neb něco, co otravuje život. Mě naopak žehlení baví, protože u toho můžu poslouchat rádia nebo sledovat televizi. Tato žehlička je opravdu perfektní, má výdrž a zatím mě teda nezklamala

žádné

07.11.2017

Nová žehlička Tefal TurboPro Anti-Calc žehlí perfektně přesně a naprosto dokonale. U těchto věcí, které patří k součástí každé domácnosti se opravdu nevyplatí šetřit. Takže tato žehlička je skvělou volbou

25.10.2017

Já osobně mám ráda žehlení prádla když je k tomu super žehlička tak je to jedna radost vím že spousta lidí to nemá v oblibě a prádlo jen skládá ale já pro dobrý pocit čerstvé výpravného prádla a ještě k tomu vyžehleného musím žehlit,mám malé dítě a je to i hygienické

19.09.2017

Tefal je vynikající značka na našem trhu a já už bych žehličku od jiné značky nekoupila. Stačí, že mě žehlení nebaví, ještě abych se rozčilovaal se špatnou žehličkou. rozhodně doporučuji a koupí neprohloupíte.

12.09.2017

hezka žehlička. moc se mi libí barevné provedení a celý vzhled je super. ale na to moje zehlení jen toho co žehlit opravdu potřebuje mi stačí ta co mám.... jsem lenoch a ručníky ponožky a ložní prádlo proste nežehlím.... jen košile a to co se prostě žehlit musí.... ale vypadá paradně

07.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí.

05.09.2017
Doporučení: 1

Nenávidím žehlení, ale musím žehlit pravidelně manželovi obleky, košile, kalhoty. Po letech zkušeností vím, že půlku práce může žehlička udělat sama, já už se nemusím namáhat. Tefal je skvělá, prádlo se žehlí samo.

21.08.2017

Moje žehlička před časem odešla,tak jsem si koupila tuhle,zaujala mě i cena,která není nijak extra vysoká,takže si jí může dovolit téměř každý. Krásně s es ní žehlí,délka přívodního kabelu je víc než dostačující.Není nic ćo bych jí vytkla.Doporučuji.

19.08.2017

Žehlení se žehličkou Tefal TurboPro Anti-Calc je skutečně snadné. Má výborné napařování. Vždy ve správnou chvíli a ve správném množství. Také velice oceňuji perfektní kvalitu žehlící plochy, která je velmi odolná vůči jakémukoliv poškrábání. Za mě rozhodně ano a doporučuji ji vyzkoušet. :-)

15.08.2017
Doporučení: 3

Žehlička má moc hezký design,funkce turbo pára je velmi příjemná a projde opravdu i větší vrstvou oblečení a nemusí být prádlo vyprané v aviváži ,takže je to skvělé hlavně u ručníků a všemu co má froté materiál

Nejde vidět kolik je tam vody,což vede k přelití ,na můj vkus je žehlička dosti těžká ,návod ,který je přiložen v krabici je velmi stručný a myslím,že ne všichni by pochopili kolik funkcí je na této žehličce

12.08.2017

Hezké provedení, hezky se drží, dobře se dostává do záhybů košile, při neaktivitě se sama vypne - což má žehlička umí také a jsem za to ráda, velká škála nastavitelnosti teploty i napařování, dobře řešený podstavec na odložení.

Měla jsem možnost vyzkoušet u mamky a porovnat se svou nejmenovanou žehličkou. Ta mamky má oproti mé krátkou šnůru a lehce zmáčknutelné tlačítko na přímou páru což mi moc nevyhovuje.

07.08.2017
Doporučení: 7

Žehlení není mou oblíbenou činností, ale u některého prádla je žehlení bohužel nezbytné. Díky Tefal TurboPro je žehlení rychlejší, snadnější a není tolik pracné. Jde o sice dražšího, ale výkonného pomocníka.

05.08.2017

Docela mě mrzí, že jsem "zaspala" přihlášky do tohoto testování. Žehličku jsem měla dlouhá léta klasickou napařovací. a ejhle, po ukončení přihlášek do testování ta moje najednou přestala fungovat :-( (ze dne na den - včera :-( ) . Vzhledem k akutnímu stavu a kladným recenzím hned v pondělí běžím koupit tuto :-) , nedá se nic dělat , žehlit se musí :-)

04.08.2017

Žehličku máme a přítelkyně je s ní opravdu spokojená.Dokonce bych řekl,že jí to žehlení snad i baví :) Já si to taky vyzkoušel,i když ze začátku nerad a určitě bych si na to zvyknul.Žehlička po prádle dobře klouže,má tvar akorát do ruky,není těžká a co ocenuji je to,že se do ní nemusí lít destilka,ale že stačí obyč voda. Žehlička nezklamala a je i za celkem dobrou cenu.

04.08.2017

Žehličku jsem si sice nevytestovala, ale má zkušenost s Tefal žehličkami je ta nejlepší a příští žehličku si koupím zase od této značky. Má neskutečnou životnost. Krásný design a žehlí skoro sama. :-)

03.08.2017

Vzhledem tomu, že žehlení nesnáším a nikdy jsem mu nepřišla na chuť tak žehlička TurboPro Anti-Calc mi tuto činnost hned udělala příjemnější a docela mě to začalo i bavit. Prádlo je krásně vyžehlené a já jsem spokojená. Doporučuji.

01.08.2017

Vzdy jsem mela zehlicky od Tefalu, ale TurboPro Anti-Calc je vyjimecna, lehka, dobre padnouci do ruky, nenaparujuci se. Krasne vyzehli i velke plochy pradla jako napriklad povleceni deky s cim jsem mela vzdy problem

01.08.2017

Žehličku TurboPro Anti-Calc jsem měla možnost vyzkoušet u své známé. Žehlení skutečně nenávidím a to nejen proto, že kvůli onemocnění páteře mi dělá problém delší stání u žehlícího prkna. S touto žehličkou je ovšem žehlení úplně jiný příběh. Pára proniká až do tkaniny a pak už se to žehlí samo. Super je samočístící žehlící deska a zařízení proti vodnímu kameni...jedním slovem super žehlička

28.07.2017
Doporučení: 6

Žehlička svým tvarem vypadá fajn,cenově je taky přijatelná a já bych ji hrozně ráda vyzkoušela.Čekala jsem na testování,co kdyby.....Bohužel nevím proč se rozstřel testerek u mě neobjevil.No nevadí spokojím se se svojí starou,ale dobrou žehličkou.

23.07.2017

Zehlicka je super,ma moje maminka a je fakt bozi,nezaparuje,krasne zehli,jemna,krasny design,cena prijatelna v dnesni dobe jsou zehlicky drahr,Pradlo je krasne vyzehlene a mohu rici,za.me fakt bomba..

Nic.

22.07.2017

Dokonalý tvar žehličky a skvělá, inovativní žehlící plocha zaručují, že se i žehlení velkého prádla dá vydržet. Parní průraznost je vysoká a dokáže zvlhčit prádlo dostatečně do hloubky a žehlení ještě více usnadnit. Opravdu účinný pomocník.

22.07.2017
Doporučení: 5

Líbí se mi přednosti Tefal TurboPro Anti-Calc. Snadné žehlení oceňuji. Staré žehličky již neřeším, jsou minulostí. Je nová doba a ta si vyžaduje trendy jako třeba žehlení s parou. Každá žena si ráda ušetří život. Hodnotím pozitivně!!!!

21.07.2017

Tato žehlicka ostatne vse od Tefalu je super,ale tento vyrobek zehli uplne sam mam ji doma dostala jsem ji k vanocum o meho manzela,sice je trochu drazssi ale nam pohodlnym maminkam se takova vecicka sikne

21.07.2017

Žehličk Tefal TurboPro Anti-Calc je pro mě tím pravým pomocníkem v naší domácnosti. Žehlení s ní je přesné a rychlé. Nedá se srovnat se žehličkou starší generace. Žehlení s párou je efektivní a dokonalé.

21.07.2017

Snadné žehlení díky Tefal TurboPro Anti-Calc - to potvrzuji.Jinak žehlení dá se říci nesnáším,ale s touto žehličkou je to snadné a i možná také zábavné.Člověk za sebou hned vidí výsledky,což ho potěší...

20.07.2017

Kdo by si rád neusnadnil žehlení! S touto žehličkou je to snadné. Žehlící plocha se speciálním povrchem hladce klouže po všech tkaninách, napařovací systém je skvěle vypracovaný. Vyšší cena je přímo úměrná kvalitě a schopnostem žehličky.

20.07.2017

Tato zehlicka se mi moc libi. Tato znacka ma spoustu kvalitnich vyrobku. Ale diky tomu ze zehlim jen to co to nutne potrebuje asi bych ji nevyuzila. Ikdyz podle popisu vyrobku bych rada vyzkousela,ale byla by pro me zbytecna...

18.07.2017

Tuto žehličku jsem měla možnost vyzkoušet a opravdu žehlení s ní bylo hned o něčem jiném než s klasickou žehličkou.Díky většímu využití páry se prádlo krásně vyžehlilo,skoro nikde nezanechala hrbolky a stačilo jedno jediné přejetí po prádle.

18.07.2017

Žehlení si poměrně užívám a s pomocníkem od tefalu to jde skoro samo. Díky speciálnímu povrchu žehlicí plochy žehlička krásně klouže po všech druzích tkaniny, šňůra je dostatečně dlouhá, a speciální systém zaručuje neusazování vodního kamene. Žehlička tedy dlouho vydrží. Krásně vypadá a skvěle padne do ruky.

18.07.2017

Žehlička Tefal TurboPro Anti-Calc je opravdovým pomocníkem pro velké žehlení. Tato žehlička využívá k žehlení párů. Je perfektně vyžehleno a navíc je prádlo zbaveno mikrobů. Bonusem je krásný design a spolehlivá značka.

17.07.2017

Jedinečný výrobek od dobré, osvědčené značky. Není třeba používat destilovanou vodu, protože díky inovativnímu systému se v žehličce neusazuje vodní kámen. Přeschlé prádlo není problém, protože parní vstřiky mají velkou sílu a proniknou do hloubky tkaniny a umožní tak dokonalé vyžehlení bez větší námahy Doporučuji.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat