TESTOVÁNÍ: Zmírněte projevy potravinových alergií

01.12.2017 | Testování

Alergie na různé druhy potravin, lépe řečeno potravinové intolerance, jsou mezi lidmi poměrně časté. Alergie na česnek, jablka, ořechy, citrusy, mléko, lepek či nějakou další potravinu má skoro každý z nás. Zatímco ořechy nebo citrusy můžeme ze stravy lehce vyřadit, horší to je s intolerancemi na lepek nebo laktózu. Vyřadit z naší stravy pečivo nebo mléčné produkty už je značně omezující.


Celkové hodnocení: 91%

Hodnocení: 58 testerek

Doporučeno: 118x


Naštěstí i pro tyto potravinové intolerance už existuje účinné řešení.

Lepek zatěžuje náš organismus

Označení lepek je odvozeno od slova „lepit“, to je podle odborníků právě to, co lepek v našich střevech provádí. Střeva doslovně zalepí a ta nejsou schopna dostatečně trávit všechny živiny. Přichází zažívací potíže. Lepek je hojně zastoupen ve všech typech pšenice, žita, ječmene i ovsa, setkáme se s ním hlavně v pečivu. Pro celiaky je jedinou terapií bezlepková dieta. Ta má však smysl i pro lidi, kteří mohou mít jen dílčí příznaky intolerance na lepek. Vesměs si pak pochvalují, že jim odezněly trávicí potíže a cítí více energie. Velmi oblíbená je mezi sportovci a jejím zastáncem je i tenista Djokovič. Nyní se ukázalo, že taková dieta není vždy nezbytně nutná, a to i díky českým vědcům!

Více informací na naalergie.cz

Čeští vědci se podíleli na vývoji preparátu pro lepší trávení lepku

Právě nyní přichází do českých lékáren doplněk stravy LepekFit, který je vyvinut přímo pro osoby s intolerancí na lepek. Mechanismus účinku je docela jednoduchý. LepekFit obsahuje enzymy, které dokáží štěpit lepek na jednotlivé oligopeptidy a aminokyseliny. Ty jsou pak pro člověka daleko lépe stravitelné. Užívejte 1 tabletu bezprostředně před jídlem obsahujícím lepek, odstraníte tak nepříjemné příznaky spojené s intolerancí na lepek jako jsou obtěžující nadýmání, špatné trávení nebo dlouhodobý nedostatek energie.
Nyní na eshopu Dr.Max za cenu 389 Kč.

Laktózová intolerance je celosvětový problém

Problémy s trávením mléčných produktů mají lidé na celém světě. Odhaduje se, že je to přes 60 % lidí. V případě ČR se trávicí problémy související s laktózovou intoleranci objevují u cca. 20 % populace. Nepříjemnými projevy laktózové intolerance jsou především nevolnost, plynatost nebo bolesti hlavy či břicha. Většina z nás je zvyklá snídat např. jogurt, sýry nebo další mléčné produkty. Ty mají tendenci zahleňovat naše tělo a způsobovat nám zdravotní potíže, proto je potřeba laktózu obsaženou v mléce dobře strávit či se vyhýbat mléčným produktům, což je však docela omezující. Naštěstí existuje řešení v podobě produktu s obsahem enzymů rozkládajícím mléčný cukr laktózu, jako je LaktoPlus.

Více informací na naalergie.cz

Díky LaktoPlusu bude vaše omezení příjemnější!

LaktoPlus je nejsilnějším produktem na trhu, který je určen pro osoby s intolerancí na potraviny obsahující laktózu. Disacharid laktóza se nachází především v mléčných výrobcích. Již jedna tableta doplňku stravy LaktoPlus s obsahem enzymu laktáza dokáže rozštěpit obsah laktózy odpovídající ½ litru mléka. LaktoPlus je navíc obohacen i o probiotika bacillus subtillis, která jsou potřebná pro naše zdravá střeva. Stačí užívat 1 kapsli před jídlem obsahujícím laktózu (mléčné produkty) a můžete zhřešit. Vychutnejte si své oblíbené mléčné produkty bez nepříjemných potíží!
Nyní na eshopu Dr.Max za cenu 282 Kč.

vybraná testerka | 31.12.2017

Trochu se zpožděním jsem otestovala Lakto plus kvůli mé laktosové intoleranci. Myslím si , že doopravdy pomáhá. Mléko mnou neprošlo tak rychle jako vždy a neměla jsme nafouklé břicho. Ani křeče co po požití mléká mívám. I když jen krátce otestováno myslím, že zabírá.

Zatím jsem na žádné nepřišla. Jen při užívání 365 dnů v roce vyjde dost draho.

vybraná testerka | 30.12.2017

Měla jsem možnost otestovat LepekFit a za mě super výrobek na běžném trhu. Po jeho použití jsem se necítila nafouklá, bez energie. Jídlo jsem si dokázala užít, bez myšlenek na to, že mi bude těžko. Budu si ho kupovat dál :-)

nic

vybraná testerka | 30.12.2017

Měla jsem možnost vyzkoušet LaktoPlus, které zlepšuje trávení laktózy. Výrobek který umožňuje konzumaci mléčných výrobků pro osoby, které se jich jinak museli vzdát. Za mě určitě doporučuji vyzkoušet a uvidíte jak vám sedne.

vybraná testerka | 27.12.2017

V testování jsem měla možnost vyzkoušet produkt Laktoplus.Mám problémy s trávením mléčných výrobků a už jsem nějaké produkty,které by měly mé problémy aspoň zmírnit vyzkoušela,ale zatím nic moc výsledky.První den jsem vyzkoušela tabletku ráno před jogurtem a byla jsem mile překvapena,že vše proběhlo bez problémů .Po pár dnech jsem vyzkoušela s mlékem a trošku mně bolelo břicho.V dalších dnech jsem vyzkoušela ještě sýry a jogurtový nápoj a vše bylo ok.Pro mně je to určitě krok dopředu a tento produkt si opět koupím.

vybraná testerka | 27.12.2017

Děkuji za možnost vyzkoušení kapslí LaktoPlus. Přiznám se, že jsem se bála, protože mívám opravdu velké problémy jen když kolem mléka projdu. Nicméně jsem sebrala odvahu a vyzkoušela kakao. Nepozvracela jsem se, jen jsem měla trochu vyrážku. Druhý den jsem zkusila mléko, u toho bohužel kapsle nezafungovala vůbec. Po pár dnech jsem zkusila tabletu před jogurtem a tam zafungovala na 100%. Takže teď vím, že alespoň jogurty mohu, což je naprosto perfektní!

vybraná testerka | 27.12.2017

Děkuji za možnost otestovat vyrobek Lepekfit musim rict že me velmi mile prekvapil citim se ze mam vice energie a neboli me břicho a hlavně jsem ted mela problemy s alergii což i on prispel k velmi dobrym zkusenostem.Určitě koupim znovu a doporuci vsem kdo nemůžou lepek.

Žádné.

vybraná testerka | 27.12.2017

Testovala jsem laktoplus, měla jsem problémy s nafouknutým břichem a křečí v břiše, po vyzkoušení přípravku bohužel tyto problémy neustoupili. Nevím zda je tedy problém v mléčných výrobcích, konzumuji je každý den, je to má obživa, ale ke snídani jsem měla pouze jogurt a jablko a i přes to, že jsem si prášek vzala, tak jsem břicho měla do hodiny jako balon a křeče také. Takže výrobek nemohu kladně hodnotit, ale zase ostatním pomohl, takže je možná problém v tom, že to nebude intolerance na mléko. Ale nevím

bohužel mi laktoplus nepomohl.

vybraná testerka | 25.12.2017

Děkuji za možnost vyzkoušet výrobek LepekFit. Jedna tabletka před jídlem pečiva a malý zázrak s trávením. Žádné těžkosti s nadýmáním ani bolení břicha nebo pálení žáhy. Určitě jsem spokojená a hlavně nyní o vánocích, kdy je spousta jídla, jsou tyto tablety velkým pomocníkem pro podporu trávení.

vybraná testerka | 23.12.2017

děkuji redakci za možnost testovat LepekFit, Nesnášenlivost lepku mi byla diagnostikována teprve nedávno, takže zatím pořád tápu s výběrem potravin a je pravda, když si před jídlem tabletku dám, obtíže nejsou. Samozřejmě se snažím dodržovat stravu bez lepku, ale někdy se to opravdu nedá. U těchto tablet určitě zůstanu.

vybraná testerka | 22.12.2017

děkuji za možnost vyzkoušet LepekFit.Bohužel občas jsem měla chuť na čerstvé rohlíky pečené buchty...prostě jsem neodolala a žaludek mi pak dal co proto.Křeče a bolest.jsem si naprosto jista že u tohoto výrobku zůstanu . Za mne veliké plus

žádné

vybraná testerka | 21.12.2017

Dostala jsem možnost testovat kapsle LaktoPLus. Ze začátku jsem tomu velmi nevěřila, nakolik mívám velké problémy s mléčnými výrobky. Ale kapsle mě mile překvapily. Užívají se před zkonzumovaných mléčných výrobcích. Po konzumaci mléčných výrobků jsem neměla vůbec žádné potíže. Při pití jen samotného mléka to zabralo jen částečně, čili to zmírnilo potíže. Ale celkově to hodnotím velmi pozitivně. Takže za mě doporučuji.

vybraná testerka | 21.12.2017

Jsem mile překvapená, moc naději jsem tomu nedávala, ale musím říct že výsledek se dostavil ihned. Vzala sem si jednu tabletu lakto plus a poté si dala hrnek kakaa a misli s mlékem , čekala jsem že mi jako Vždy bude špatně od žaludku, ale nic se nestalo, konečně si můžu dát mléčné výrobky bez obav.

vybraná testerka | 20.12.2017

Testuji výrobek LepoKFit-a jsem s ním velmi spokojena-zmírnuje alergii na Lepek a já si mohu bez obav dát cokoliv mě chutná.Navíc podporuje lepší trávení a celkově mám více energie a Vitality-když se moje alergie zmírnila.

Nejsou žádné.

vybraná testerka | 18.12.2017

ddekuji za moznost vyzkouset a otestovat doplnek stravy LepekFit. Zatim tedy uzivam jen nekolik dni,ale pozoruji mirne zlepseni pri konzumaci potravin obsahujici lepek. Urcite budu uzivat i po dobrani testovaci krabicky.

vybraná testerka | 18.12.2017

V rámci testování zkouším přípravek LaktoPlus a jsem z něho opravdu velmi mile překvapená. Přiznávám, že zpočátku jsem byla velmi skeptická a bála jsem se tento přípravek použít. Od malička jsem zvyklá vyhýbat se mléku jako čert kříži, takže vypít sklenici mléka se zázračnou tabletkou, mě rozhodně nelákalo. Nicméně riskla jsem to a přidala mlélo alespoň do kávy a světe div se... nic se mi nestalo:-) Přípravek rozhodně funguje, tak jak má! Jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, i když opíjet se teď hektolitry mléka rozhodně v plánu nemám:-) :-) :-)

vybraná testerka | 18.12.2017

Dobry den. :-) LaktoPlus je skvely vyrobek. Stacila jsem ho sice vyzkouset teprve nekolikrat, ale vysledek me nadchl. Konecne si muzu vychutnat mleko nebo kavu s mlekem tak jak se patri. Zmizela napuchnutost a zazivaci potize. To, ze LaktoPLus obsahuje probiotika je skvele, nebot nemusim brat zvlast jina probiotika..

vybraná testerka | 18.12.2017

S doplňkem stravy LaktoPlus jsem velice spokojená. Vymizely časté průjmy a bolesti břicha. Konečně si mohu dopřávat Cappucino nebo Cafe Latte :-). Nemusím ani každý den polikat probiotika, protože tento doplněk již probiotika obsahuje :-)

Není nic, pokud dodržujete dávkování.

vybraná testerka | 16.12.2017

Tento přípravek se mi dostal do ruky prostřednictvím tohoto webu a štěstí,že jsem byla vybrána jako testerka a jsem z něho naprosto nadšená. Vypadá to,že si opět začnu vychutnávat křupavé pečivíčko aniž bych trpěla nafouklým břichem a ztrátou energie. Paráda

20.11.2022

Produkt mohu doporučit opravdu mi pomohl s trávením

30.09.2020

Na mléko mám intoleranci a s touto kapslí jsem si po dlouhé době užila kakao bez následné bolesti břicha

-

10.10.2019

Na Lakto Plus jsme přistoupili nedávno. Přítelovi zjistili intoleranci laktózy a jelikož se nehodlal mléčných výrobků vzdát, tak jsme museli najít způsob jak by si na nich mohl pochutnávat i nadále. Lakto Plus omezuje důsledky laktózy jako jsou křeče, nafouklé břicho atd..

16.12.2018

Intolerance lidí na lepek či laktózu dokáže lidem velmi znepříjemnit život a že se najdou lidé, kteří přemýšlí jak těmto lidem pomoci se cení. Znám mnoho lidí, kteří mají problém s lepkem a občas je problém jít s klidem do restaurace a dát si něco po čem jim není dobře. Kamarádka si nemohla dát ani polévku či salát, aby nedodala, že tam nesmějí dát nic co obsahuje lepek. Proto si vždy dá raději tuto tabletku před jídlem, aby nehrozilo, že jí bude zase blbě. Říkala, že skutečně funguje, ale na užívání každý den v roce to není.

Celkem dost finančně nákladná položka.

07.06.2018

Skvele recenze.Nikdy jsem nezkousela ale je to zajimave.Pomaha hodne proti nafouknutemu brisku a lepsimu traveni coz je skvele a ja tento problem mam stale.😊😀Takze si to urcite poridim a vyzkousim.😊

22.03.2018

Doplněk stravy LepekFit můžu doporučit nejen pro lidi s potravinovými alergiemi ale také pro širokou veřejnost. Podstatná část mé stravy se skládá z bílého pečiva. Po užívání doplňku stravy LepekFit mi zmizely atopické ekzémy, se kterými jsem se trápil už velice dlouho.

22.03.2018

kamaradka ma tento vyrobek vzdy doma nebot ji trapi problemy s alergiemi na jidlo , chvali si ho a není nijak ovlivnena jako napriklad nechutenstvím nebo zacpou , jen cena by mohla byt nizsi kdyz uz

09.03.2018
Doporučení: 102

LepekFit a LaktoPlus jsou unikátní produkty, které umožňují, aby jsme s potravinovými intolerancemi mohli sem tam zhřešit a sníst pokrm s laktózou či lepkem. Za mě určitě doporučuji těm, kteří mají potíže s intolerancí na lepek nebo s laktózovou intolerancí

09.03.2018

S mlékem a mléčnými výrobky mám celkem problémy. Mám tyto výrobky rád,ale občas mi způsobují křeče a také průjem. Mám dny,kdy mám prostě chut na mléko a vypiju ho třeba celý litr za den. Potom mám ale zdravotní problémy. dostal jsem na vyzkoušení tento produkt a mé příznaky se o dost zmírnily. Bolesti břicha už nemívám,ale ten průjem ještě občas ano.Za mě tento výrobek celkem funguje,ale je dost drahý,když bych ho měl brát každý den. Proto jsem dal tolik hvězdiček.

03.03.2018

Výrobek jsem ještě nezkoušela ale slyšela jsem na něj samé dobré recenze jako v účinnosti tak i v barevném provedení a využití. Určitě do budoucna zvažuji o koupi výrobku. Možná by mohlo být balení menší.

02.03.2018

Doplněk stravy LaktoPlus hodnotím kladně. Po použití vymizely časté bolesti břicha a i průjmy. Výrobek obsahuje i probiotika, takže je multifunkční. Takže stačí používat bez probiotik. Po vyzkoušení mám i více energie.

01.03.2018
Doporučení: 9

Má osobní zkušenost je velice pozitivní. Nejprve jsem byla trochu nedůvěřivá a skeptická. Tento produkt , ale splnil mé očekávání a změnil můj život. Jeho účinky jsou znatelné. Nyní se nemusím obávat pokud zkonzumuji malé množství lepku, že se mi udělá zle. Má intolerance na lepek byla velice omezující. Tato skutečnost se změnila s tímto produktem. Nosím ho všude s sebou. Tablety se dobře polykají , rychle působí. Bezprostředně před konzumací jídla, které obsahuje lepek užiji 1 tabletu , zapiji vodou a nechám působit. Tablety jsou potažené speciálním obalem jenž snadno umožňuje průchod kyselým prostředím žaludku a zajišťuje rozpad tablety až v místě potřeby, tedy v tenkém střevě. Tento způsob uvolňování účinné látky je pro mě velice důležitý jelikož trpím ještě refluxem jícnu a chronickým zánětem žaludku. Užíváním těchto tablet mi zcela pomohlo od nechtěného zvracení, nadýmání, křečí, bolestivého pocitu v žaludku a střevech. Navíc mi pomáhá i s trávením. Což velice oceňuji. Nepociťovala jsem žádné vedlejší účinky. Tento produkt si budu i nadále kupovat pro potřebu kdy nebudu moci zcela dodžet bezlepkovou dietu. Poměr ceny a účinku je zcela v pořádku. Produkt a jeho dostupnost je velice snadná. Lze zakoupit v kamenných lékárnách , on-line, v obchodech ze zdravou výživou i v e- shopech.

cena je dost vysoká při častém porušování diety

18.02.2018

Už jsem si myslela, že se nadobro budu muset vzdát jogurtů a tvarohů, které mám ráda,ale mívám po nich křeče a často i průjem, jedna tabletka Laktoplus před jogurtem je vážně zázrak, ted můžu opět zkoušet nové příchutě jogurtů bez křečí, opravdu fajn doplněk výživy

15.02.2018

Mléko v rodině snášíme dobře, ale ten lepek!! Hned několik členů rodiny se trápí s jeho intolerancí. Vítáme proto podobné výrobky. Šetrné k organizmu a přitom účinné. Cena preparátu je přijatelná a užívání snadné.

07.02.2018

Potravinové alergie má spousta lidí aniž o tom ví a má to různé projevy. Sám touto alergii trpím. Tento přípravek se mi libí, protože stačí jen jedna tableta a také její mechanismus je vůči tělu šetřný!

05.02.2018

Určitě mohu doporučit hlavně pro ty co mají alergii na lepek nebo různé příznaky nadýmání po jakémkoliv jídle, je to určitě nepříjemná věc a když se nechcete vzdát těchto věcí určitě doporučuji jen cena je trošku vyžši

27.01.2018

Jsem moc ráda , že jsem se touto cestou dozvěděla o možnosti zmírnit své problémy s přípravkem Lepek Fit . Máme se synem lehkou alergii na lepek, ale MUDr. nás upozornil, že je pravděpodobné, že se s věkem bude zhoršovat. Testování mi bohužel uniklo, ale přípravek si určitě koupím a vyzkouším. Díky.

27.01.2018

Má sestra bohužel trpí celiakií,takže musí jíst bezlepkové potraviny.Pořídila si tento přípravek a používá ho jako doplněk stravy a s ním velice spokojenaS kombinací bezlepkových potravin a tohoto připravku se ji travení opravdu hodně zlepšilo,testy se jí také hodně zlepšily.Takže doporučuji

27.01.2018

Suoer pomohlo mi pri mich obtizich sice trochu vyssi cena ale neda se vubec hodnotit zaporne budu si ho kupovat i nadale.Ma alergie se o hodne snizila leper fit proste doporucuji na sto bodu mile damy

cena

26.01.2018

LepekFit je skvělý přípravek, který konečně umožní lidem s nesnášenlivostí lepku se stravovat tzv. normálně. I já mám intorelanci na lepek a tento přípravek mi stoprocentně pomáhá, když si chci i přes moje omezení dát vypečený rohlík.

18.01.2018

LaktoPlusu je perfektní a hlavně učinný.mám moc ráda mléko a snad všechny mléčné výrobky postupem času jsem zjistila že mi mléko a mléčné v. nedělají dobře.Začala jsem se tedy mléku a výrobkům z něho vyhýbat :-/ kamarádka mi doporučila LaktoPlusu a já jí jsem za to moc vděčná- je sice drahý ale učinný

11.01.2018

Po pročítání recenzí testerek jsem manželovi koupila doplněk stravy LepekFit, protože má intolerancí na lepek, je jisté že rád mlsá to co nemá a působí mu to potíže, při užití LepekFit, tolik netrpí, chválí si ho a to on na takové doplňky vůbec není... DOPORUČUJEME

07.01.2018

V dnešní době je až moc alergií jak na lepek,tak i na laktozu.LepekFit je velmi účiný na lepší tráveni pečiva.LaktoPlus napomáhá trávení mléka i mléčných výrobků.Tyto výrobky jsou velmi potřebné pro lidi,které trpí těmito alergiemi.Určitě jim to usnadňuje si dopřávat potraviny,které by normálně nemohli.

Žádné.

06.01.2018

já doporučila kamarádce která nemůže pít mléko at se přihlásí ale nevyšel jí čas tak snad si ho zkusí koupit. nebo příště. mě naštěstí tyto potíže netrápí ale přijít to může kdykoli tak aspon vím co komu doporučit vyzkoušet. super produkty když fungují podle hodnocení vybraných testerek!!

01.01.2018

Nový doplněk stravy LepekFit, který obsahuje enzymy, které dokáží štěpit lepek na jednotlivé oligopeptidy a aminokyseliny, díky kterým jsou pak pro člověka daleko lépe stravitelné dobře funguje a doporučuji ho vyzkoušet.

28.12.2017

Na lepekfit nedám dopustit, jsem ráda, že je takový přípravek na trhu, my alergici na lepek to máme opravdu těžké, ale díky doplňkům stravy je to trošku lepší a když si vzpomenu, jak dříve žádné bezlepkové potraviny nebyly na trhu, max. mouka, je to teď opravdu lepší

mít celiakii je opravdu drahá záležitost

26.12.2017

Já zapomněla testovat,tak si aspoň čtu co na to testerky.Samé kladné výsledky.Moje dcera má diagnistikovánu bezlepkovou dietu a proto jí tenhle výrobek doporučím.A kdyby se náhodou ještě někdy v budoucnu testoval,určitě se přidám.

21.12.2017

Naštěstí na žádnou alergii spojenou s jídlem či pitím netrpím. Ale jsem moc ráda, že už se v dnešní době dají zakoupit takovéhle výrobky, které alergikům usnadní život a Ti si tak můžou dopřát, co by normálně nemohli.

20.12.2017

Všem, kteří trpí intolerancí na lepek či laktózu je tento preparát hotovým zázrakem a od nepříjemných obtíží jistě pomůže. Určitě se vyplatí jej používat dlouhodobě, pro zaznamenání očekávaných výsledků. Doporučuji.

18.12.2017

Alergie na laktózu se naší rodiny bezprostředně týká. Lepek zvládáme, ale mléko je u nás tabu. Velmi se pídíme po podobných přípravcích, které pomohou těm postiženým prokousat se problémy. Výrobek se nám osvědčil. Není drahý, je dobře snášenlivý a je běžně ke koupi.

16.12.2017

Alergií na různě potraviny či jejich části stále přibývá a vítáme každý přípravek, který usnadní a zpříjemní život podobně postiženým. Nikdy totiž nevíme, kdy dojde řada také na nás. Podle popisu se zdá preparát účinný, bez vedlejších reakcí. Snadné užívání a spolehlivý výsledek.

14.12.2017

Já osobně jsem alergik a bohužel mnoho potravin nemůžu. Tak jsem proto moc ráda, že někdo na nás alergiky myslí a vynalezl toto. M chutná skvěle, moje tělo na to reaguje krásně a tak já to můžu klidně dál doprčit

nic

14.12.2017

TESTOVÁNÍ: Zmírněte projevy potravinových alergií - je dobře že tyto přípravky existují.Já nejsem asi alergická na lepek,ale hůře trávím laktozu a mléčné výrobky celkově.Nejhůře mléko takže ocenuji že tento přípravek je..

13.12.2017

Tento doplněk stravy LepekFit, který byl vyvinut přímo pro osoby s intolerancí na lepek jsem zkusila už o něco dříve a musím uznat, že se výrobci povedl. Mě tedy chutná a nemám s ním sebemenší problém.

žádné

13.12.2017

Tak já ho měla čest zkusit u sestry a musím říct, že mi po něm nebylo těžko. sice nejsem alergik, ale musím říct, že to snad ani nevadí. Neublížilo mi to, skvěle se používá a já jsem ráda, že něco takového na našem trhu je

nic

13.12.2017

Dodat šetrnou cestou tělu potřebný enzym, který si organizmus některých jedinců nedokáže sám vyrobit je převratný nápad. Vím z vlastní zkušenosti, jak je to složité a obtěžující, že si nemůžete jako ostatní prostě kdykoliv koupit dobrý rohlík či housku, když máte hlad či chuť. Tyto výrobky velmi usnadňují a zpříjemňují život celiakům a jiným podobně postiženým lidem, kterých je na světě čím dál více.

13.12.2017
Doporučení: 7

Lepek fit jako doplněk stravy. Jsem ráda, že žádné pomocníky nepotřebuji. Se zažíváním jsem jakž tak v pořádku. Ale když někdo opravdu potřebuje. Tak je dobře, že něco takového existuje a pomůže. Je to dobrý výrobek.

13.12.2017

Jsem moc ráda, že netrpím žádnou alergií na potraviny a to více kvituji, že jsou takové produkty, které jsou vhodné proti těmto alergiím. Uvedené testované výrobky jsou určitě velmi kvalitní a velmi dobře pomáhají k dobrému zdraví.

13.12.2017

Lepek fit jako doplněk stravy, který pomáhá ke snadnějšímu trávení a k vyprazdňování, hodnotím úspěšně, funguje jak má, a je účinný. Lakto plus plní svou funkci, jak má. Kamarádka jej užívá a nestěžuje si.

13.12.2017

Sama jsem silným alergikem a po léta jsem si odpozorovala, že vše začíná v našich střevech. Takže tuto možnost vítám a jsem ráda, že jsem prostřednictvím Bety s tímto byla seznámena. Jsem ráda, že mám možnost poznat skvělé novinky.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat