Na čem nám nejvíc záleží při seznamování? Budete překvapená!

Možná vás to překvapí, ale svalnaté tělo ani pevný charakter to není. Ženám totiž při seznamování nejvíce záleží na vůni. Muži by měli před prvním rande dbát na svou vůni opravdu pečlivě. Rozhodně by to neměli přehánět s parfémem, ale určitě by měli podchytit svůj přirozený tělesný pach.

My ženy totiž, ačkoli zcela nezáměrně, hodnotíme vůni mužské kůže na počátku seznamování opravdu velmi významně. Je pro ně klíčovou vlastností s ohledem na sexuální atraktivitu muže. A vůbec nejhorší pak je, když muž páchne potem či mu táhne z úst.

„Ženy hodnotí mužský pach jako nejdůležitější vlastnost při rozhodování, zda k němu budou sexuálně přitahovány či nikoli,“ potvrdila doktorka Rachel Herzová z Brown University.

Ženy jednají zcela přirozeně a mnohdy i nevědomě, když jim stačí jen závan tělesného pachu muže a okamžitě jsou k němu sexuálně přitahovány, či jsou jím odpuzovány. Má to biologický základ, neboť vůně těla ihned mozku ženy odhalí, zda má dobré geny, které budou kompatibilní s jejími geny a zajistí případným dětem pestrou genetickou výbavu a větší odolnost vůči chorobám.

Nejsilněji přitom ženy vnímají mužskou vůni a nejvíce je odpuzuje či přitahuje právě v době ovulace, tedy v nejplodnějších dnech. Po menstruaci tato schopnost lehce upadá, ale obnovuje se s blížící se ovulací.

Ženy přitom mají rády různé vůně, mezi jejich oblíbené patří káva, levandule, vanilka, grilované maso, třešně, eukalypt, vyprané prádlo, krb, moře, opalovací krém a posekaná tráva.

Vůně s sebou nesou vzpomínky, ty oblíbené však především okysličují mozek a tím ovlivňují emoce a postoj, zjasňují vědomí a dodávají energii. To vše je při seznamování velmi důležité.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat