Jarní toulky aneb Kam vyrazit s partnerem?

29.04.2011 | Vztahy

Byl by skoro hřích trávit krásné jarní víkendy zavření doma – počasí je sice trošku proměnlivé, ale většinou není ani příliš zima, ani horko. Prostě ideální příležitost vyrazit ven.

Pokud vám však již docházejí nápady, kam byste měli s partnerem zamířit, třeba si vyberete z následujících tipů.

Botanická zahrada

Botanická zahrada je na jaře jedním z nejromantičtějších míst, které můžete navštívit. Všechno tu začíná kvést, stromy se zelenají… Prostě idylka. A pokud venku zrovna nepraží sluníčko nebo se přižene nějaký ten dešťový mrak, schováte se do skleníku.

ZOO

Další z míst, které si užijete za každého počasí. Při rozplývání se nad medvědy, tygry, opicemi a dalšími obyvateli výběhů si možná ani nevšimnete, že začalo pršet. A pokud ano, v zoo je vždycky kam se schovat. Navíc se na jaře začínají líhnout mláďata – dokážete si představit něco roztomilejšího?

Na kolo

Nebo na brusle, nebo jen tak do pohorek a hurá na výlet. Oprašte mapu a vyrazte na cyklostezku nebo do nejbližšího lesa. Přibalte si oběd a najezte se v přírodě. Možná budete muset ze sendviče odhánět zvědavé mravence, ale i to k výletům patří.

Farmářské trhy

Farmářské trhy se staly – především ve velkých městech, kde nemá většina obyvatel moc možností pěstovat si čerstvou zeleninu a ovoce – velkým hitem. A mají neopakovatelnou atmosféru. Vytáhněte v sobotu ráno partnera z postele dříve a vyrazte mezi stánky s domácími produkty. Nemusíte si nic kupovat (i když těžko odoláte), prostě jen obdivujte sortiment.

Piknik

Vytáhněte ze skříně na půdě (nebo si ho pořiďte) piknikový koš (teoreticky ho vlastně nepotřebujete , jídlo a vše potřebné zabalíte i do jiných zavazadel), naplňte ho nejrůznějšími dobrůtkami, přibalte deku, vyberte si klidné místo a uspořádejte si piknik. Můžete vzít třeba i oblíbenou knihu a s partnerem se střídat v předčítání.
TIP Bety: Máte partnera i milence? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo zůstat? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru speciál Podvedená.cz

Sportovní utkání

Možná nejste největším sportovním fandou v historii, ale zkuste partnera překvapit a pozvat ho na utkání jeho oblíbeného sportovního týmu. Nebo na jakýkoli zápas, který se u vás ve městě (nebo v okolí) zrovna hraje. Uvidíte, že se pobavíte i vy.

Historie

Výlety za historií jsou také skvělým tipem na jaro. Máme štěstí, že můžeme v České republice vybírat z tolika možností – hrady, zámky a dalšími historickými památkami se to na mapě jen hemží.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39
91 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat