Pět maličkostí pro radost vašeho miláčka

29.04.2011 | Vztahy

Jste spolu s partnerem už nějaký ten rok a vy máte občas pocit, že byste mu měla dát nějak najevo, jak moc si ho vážíte a jak moc ho milujete.

Pro takové projevy lásky nepotřebujete vymýšlet nějaké velké a drahé akce nebo dary, stačí úplná maličkost, která vašeho partnera příjemně překvapí a potěší. Máme pro vás pár nápadů.

Řekněte to lednicí

Že láska prochází žaludkem je staré a osvědčené pořekadlo. Nemusíte zrovna vyvářet nebo servírovat gigantickou romantickou večeři, zkuste to tentokrát jinak. Určitě existuje nějaká potravina, na níž váš protějšek „ulítává“. Vyhraďte si prostor v lednici a celý jej naplňte právě partnerovou oblíbenou pochoutkou. S některými potravinami sice může být trochu problém, zvláště s těmi, jež se rychle kazí, ale můžete si situaci i trochu usnadnit – většina mužů má nějaké oblíbené pití, takže naplňte lednici jím. Dříve či později se váš partner do lednice podívá a věřte, že bude pohledem na množství lahví svého oblíbeného moku příjemně překvapen. (Čtěte také: Svůdná předehra... Po takové bude jen váš!)

Pořádné rozloučení

Neodbývejte ranní odchod do práce jen zběžným „ahoj“. Nezapomeňte svého partnera na rozloučenou pořádně políbit. Polibky jednak samy o sobě zlepšují náladu a navíc jimi dáte muži najevo, že je pro vás důležitý a bude vám chybět. Navíc zlepšíte náladu i sobě.

Příjemná masáž

Stres se v dnešní době nevyhýbá snad žádnému člověku – ani vašemu partnerovi. Pokud si všimnete, že je váš manžel či přítel napjatý nebo sedí hodiny skloněný u počítače, aby stihl odevzdat včas nějaký pracovní dokument, na nic se příliš nevyptávejte (muži stejně nemají většinou ve zvyku rozvláčně o svých problémech hovořit) a začněte mu masírovat ramena a záda. Za pět minut bude po ztuhlosti (nemluvě o tom, že muži jsou rádi opečovávaní). Máte-li více času, můžete mu dopřát i masáž celého těla. Jistě to ocení. (Čtěte také: Tak trochu jiný orgasmus. Mužský bod G)

Nepodceňujte sladkosti

Podle všeho měl váš partner náročný den a jeho nálada není zrovna nejlepší? Zkuste se cestou z práce stavit v obchodě a kupte mu balíček jeho oblíbených bonbonů. Možná se vám tenhle trik bude zdát příliš dětinský, ale vyzkoušejte ho.

Večer pro dva

Zkuste tajně naplánovat večerní program jen pro vás dva. Vůbec nemusíte zamluvit stůl v drahé restauraci nebo si vzít v práci půl dne volna, abyste stihla připravit večeři o šesti chodech. Stačí něco mnohem prostšího. Zkuste třeba uspořádat piknik na koberci v obýváku a pak si dejte společnou koupel nebo sprchu, připravte popcorn a pusťte si jeho oblíbený film, nebo uvařte jeho nejmilejší jídlo a pak mu předveďte své nové sexy prádlo. Fantazii se meze nekladou.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 2 komentářů

Iveta
23.06.2011
Iveta
23.06.2011

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat