Jak vám dá najevo lásku? Napoví jeho znamení!

09.08.2016 | Vztahy

Jak vyznávají lásku Vodnáři a jak se chovají zamilovaní Štíři? V následujících řádcích se to dozvíte!

Beran

Berani jsou přímočaří, takže pokud vás opravdu milují, řeknou vám to. A vy si můžete být jistí, že to myslí vážně. Velmi si váží logiky, a tak by je nikdy nenapadlo namlouvat vám, že k vám něco cítí, když to nebude pravda. S Beranem prostě v lásce víte, na čem jste.

Býk

Býci jsou impulzivní a vášniví – a tak se snadno zamilují. V lásce za ně mluví spíše činy než slova, která pro ně nemají takovou váhu a „výpovědní hodnotu“. Pokud vás tedy zrozenec tohoto znamení skutečně miluje, poznáte to z každé jeho akce.

Blíženci

Jsou mistři flirtu i romantiky, rychle vzplanou a občas bývají i přelétaví, ale pokud se opravdu zamilují, moc dobře to poznáte. Jsou pak velmi laskaví a ohleduplní, mnohomluvní, zkrátka vám dávají najevo, jak jste pro ně důležití. Často vám říkají, jak vás milují, aniž by tato slova vyřkli. Nenechte se zmást!

Rak

Zamilovaní Raci se promění v pečovatele a hlavně ochránce, kteří se budou do roztrhání těla ubezpečovat, že je vám dobře, máte pohodlí a nic vám nehrozí. Možná je takový přístup občas vyčerpávající, ale nikdy si díky němu nebudete připadat, že na vás vašemu milému nezáleží.

Lev

Lvi jsou nezávislé osobnosti, a tak největším výrazem lásky k druhému člověku je, když se vzdají kousku své ceněné svobody a nezávislosti právě ve prospěch osoby, již milují. Jsou velmi vášniví, ale uchovávají si hrdost. Pokud Lev pronese ona magická slova lásky, je to láska opravdová.

Panna

Panny nenosí své city napsané na čele a nevykřikují je do světa. Člověk jim musí dát prostor a čas, aby své city dokázaly vyjádřit. Když se opravdu zamilují, okamžitě postaví svého partnera/svou partnerku na piedestal a všechny své potřeby přizpůsobí jim.

Váhy

U Vah je občas těžké říci, zda vás mají za kamarády, nebo by rády, abyste byli „něčím víc“. Pokud se ale zamilují, budou k vám velmi otevření a nebude jim vadit sdílet s vámi i velmi intimní informace či zážitky. Vždy milují tak, jako by to mělo být na celý život. Nedokáží ale vydržet s někým, kdo je nerespektuje.

Štír

Jsou velmi vášniví a nevyhýbají se ani malým dramatům – v pozitivním i negativním smyslu slova. Milují sex a i jeho prostřednictvím dávají najevo svou lásku. Jsou schopni partnerku/partnera umilovat, jen aby jim ukázali, jak moc je milují. I za ně mluví činy více než tisíc slov.

Střelec

Střelci milují dobrodružství, včetně těch milostných. A tak se občas může zdát, že jsou jejich city jen povrchní. Ovšem není to vždy pravda! Nejsou rádi ve vztahu svázáni, uchovávají si určitou míru svobody. Pro milovanou osobu udělají prakticky vše. Vždy se budou snažit, aby měla úsměv na rtech.

Kozoroh

Kozorozi se vás budou snažit okouzlit především svým mozkem. Zakládají si na tom, že jsou chytří a milují logiku, i proto jsou jejich „vtípky“ pro některá znamení zpočátku lehce nečitelné. Pokud se zamilují, bez obalu s vámi začnou plánovat společnou budoucnost a rodinu.

Vodnář

Zrozenci tohoto znamení berou lásku velmi vážně, a tak své city neprojevují hned. Pokud se ale opravdu zamilují, zaměří na partnera/partnerku veškerou svou pozornost a budou se s nimi snažit co nejvíce sladit a propojit život.

Ryby

Ryby jsou poměrně uzavřené znamení, instinktivně se bojí, že jim objekt jejich zájmu zlomí srdce, a tak často vypadají chladnější a odtažitější, než ve skutečnosti jsou. Projevy jejich lásky se skrývají v maličkostech – že se s vámi rozdělí o jídlo, pošlou vám přes den smsku a opatrně vám dávají najevo, jak moc jim na vás záleží.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat