S kým bude dovolená peklo? Zeptejte se hvězd!

03.08.2016 | Zábava

Jakým společníkem je na dovolené takový Kozoroh? A co vyvede z konceptu Pannu? Čím vás spolehlivě vytočí Vodnář? Víme to!

Jak se jednotlivá znamení chovají na dovolené, vytržena ze svého běžného života?

Beran

Na nervy vám chvílemi půjde ještě dříve, než vyrazíte na dovolenou. Převezme veškerou organizaci případných výletů, naplánuje každou maličkost, zavolá vám třikrát denně jen proto, abyste mu sdělili, co si o jeho nápadech myslíte. A zkuste odporovat! Ne že by byl Beran nepříjemný, ale během chvíle vám „vymluví díru do hlavy“, a  tak se vám z ničeho nic bude zdát, že podřídit se mu je vlastně to nejlepší, co můžete udělat.

Býk

Nenechá si do ničeho příliš mluvit. Ovšem pokud se během dovolené objeví jakýkoli problém či zádrhel, Býk ho vyřeší. Možná ne tím nejšťastnějším způsobem, ale účinným. Možná si při tom nadělá několik nepřátel, ale vytáhne vás z bryndy. Pokud se pokusíte mu oponovat, nesetkáte se právě s pochopením. Ovšem nebudete se na něj zlobit dlouho.

Blíženci

Ačkoli jsou nadšení do každé akce, kterou kdokoli z přítomných navrhne, s jejich organizací si příliš hlavu nedělají. Prostě se připojí, až když bude vše nachystané. Ale pak si užije každý okamžik. Nikdy nezkazí žádnou zábavu, ale na druhou stranu si ani nevšimne, že jeho přístup k problémům dokáže někoho rozžhavit doběla. Dovolenou propluje, zanechá za sebou pár obětí, ale i spoustu legrace.

Rak

Je přirozeným zásobovačem skupiny, navíc na sebe převezme roli „hospodyně“, takž o praktické věci dovolené, jako je jídlo a nocleh, se nebudete muset starat. Ovšem o to méně je typem, který se nadchne pro dobrodružství. Mnohem raději dovolenou stráví v klidu, v blízkosti místní vyhlášené restaurace a na výletech bude mít jediný cíl – ochutnat, co které místo nabízí originálního.

Lev

Rád šéfuje, to není třeba zapírat (pokud máte ve skupině i Berana, připravte se na pár horkých chvilek). Bude blahem bez sebe, pokud bude moci určit, kam se půjde a co se tam bude dělat. Občas věci prosazuje spíše silou, což nemusí všem vyhovovat. Ale na druhou stranu má silné ochranitelské pudy, a tak se s ním nemusíte bát. Vždycky se vás zastane a pomůže vám.

Panna

Hned po příjezdu bude chtít všechno prozkoumat. Ale opravdu prozkoumat – co v daném místě žije za zvířenu, co tu kvete, kam se dá vyrazit na výlet za přírodními úkazy… Pokud chcete dovolenou strávit někde v baru, budete zklamaní. I když není to tak jisté – Panny si klidně vystačí samy se sebou. Klidně vás nechají ležet na pláži, zatímco ony budou prozkoumávat pobřeží. Bohužel vám svou nepraktičností přidělají spoustu vrásek.

Váhy

I kdybyste měli ztroskotat na opuštěném ostrově, nenechají vás Váhy propadnout panice a depresi. Zábavnými společníky budou i v těch nejkritičtějších chvílích. Zní to skvěle, ale ne vždy je to nejlepší taktika. Jejich neustálé optimistické švitoření některá znamení přivede spolehlivě k šílenství. Nemíchejte je tedy se Štíry nebo Býky.

Štír

Jsou velmi emocionální, a tak se může stát, že vás z nich po pár dnech bude bolet hlava. Respektive z jejich neustálých výkyvů. Střídají totiž nálady jako ponožky. Pokud jsou ale v klidu, budete je všichni pro jejich bezprostřednost milovat. Mají rádi, když se okolo nich pořád něco děje, nevydrží dlouho na jediném místě. Věří, že problémy se vyřeší tak nějak samy, čímž občas pořádně zkomplikují situaci,

Střelec

Jeho praktičnost zaručuje, že je připraven na každou situaci a veškeré těžkosti odvrací ještě dříve, než stihnou nastat. Bohužel je často vidí tam, kde žádné nejsou, a tím některé členy „výpravy“ brzy unaví. Kdo by chtěl neustále odvracet neexistující hrozby? Na druhou stranu nezkazí žádnou legraci, jen se občas může stát, že bez řeči kamsi zmizí, aby „našel svůj vnitřní klid“, a zatímco se vrátí s úsměvem na rtech, vy jste strachy o něj zestárli asi tak o 50 let.

Kozoroh

O destinaci, kam míříte, si načte všechny dostupné informace, zjistí, co je v okolí k vidění, ponoří se do historie místa, zkrátka v jeho osobě získáte dokonalého průvodce. Bohužel některá znamená nemají takové pochopení (např. Blíženci nebo Lvi) a Kozorozi jim budou připadat jako mazánci paní učitelky, co chtějí každého ohromit tím, co vědí. Nenechejte se tímto pohledem ovlivnit. Komu se občas nehodí mít po ruce živou encyklopedii?

Vodnář

Bezbřehá fantazie bojující s touhou po praktičnosti dělají z Vodnáře trochu rozporuplného společníka. Ráno vám naplánuje den minutu pominutě, aby v poledne všechny plány zrušil, protože on přeci potřebuje meditovat na slunci, načež se bude divit, proč vás nenašel večer v oné taverně, ve které vám naplánoval večeři, a bylo tedy logické, že tam půjdete i bez něj. Zkrátka ho budete během těch pár dní bezbřeze milovat i nenávidět.

Ryby

Musíte je udržovat v dobré náladě a hlavně neustále něčím zabavené. Jak se začnou nudit, začnou být protivné a budete si přát, abyste radši jeli s někým jiným. Jejich systematičnost a smysl pro povinnost se ale hodí – nikdy se jim nestane, že by něco zapomněli, a tak budou působit jako „krabička poslední záchrany“ pro všechny. Navíc se bez mrknutí oka rozdělí i o poslední sousto.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat