Vyrazte ve dvou: Ty nejlepší tipy na jarní rande

25.04.2019 | Vztahy

Konečně se zdá, že se nám příroda rozhodla ukázat přívětivější tvář a dočkáme se i nějakého toho slunce a tepla. A to znamená, že odpadají schůzky v kavárnách, restauracích či kinech (nic proti nim, ale po půl roce už to chce změnu). Kam vyrazit za romantikou na jaře?

Co nabízí město…

Pokud žijete ve větším městě, nabízí se tradiční, ale o nic míň romantická procházka zšeřelými ulicemi, mezi budovami zalitými posledními paprsky slunce… Máte pocit, že už vás ve vašem městě nemůže nic překvapit a těžko odhalíte něco nového? Pak se zkuste podívat na jeho internetové stránky, jistě objevíte několik zajímavostí, jež jste netušili nebo neviděli. Tak proč romantiku nespojit s novým poznáním?

…a co příroda

Bydlíte mimo město? Pak se porozhlédněte po okolí a vydejte se třeba pozorovat večerní hemžení na loukách či v lesích. Právě západ slunce je pro mnohé živočichy dobou, kdy vycházejí ze svých skrýší a vy si je můžete nerušeně prohlédnout. A ta romantika, když pozorujete například ptáčky krmící mladé v hnízdě či srnku s kolouškem! To obměkčí srdce i tomu nejzarytějšímu cynikovi!

Sklenka pod hvězdami

Až se opravdu oteplí a nebude hrozit, že večer či v noci chytnete rýmu (nebo na sebe nebudete muset navléknout zimní kabát), vezměte lahev oblíbeného vinného moku a dvě sklenky a pěkně si připijte pod hvězdami! Takový večerní či noční piknik má rozhodně své kouzlo!

Procházka s nejlepším přítelem

Máme na mysli samozřejmě toho psího! Konečně vás miláček nemusí sedět doma a čekat, až se vrátíte ze svého rande. Kdepak! Pojměte venčení jako schůzku a uvidíte, že si všichni tři užijete spoustu zábavy. Kromě toho je pejsek nekonečným zdrojem námětů ke konverzaci, což se na některých schůzkách více než hodí.

Výprava za vínem

Máte ve svém okolí vinici? Pak ji jděte prozkoumat (tedy za předpokladu, že je přístupná – i když to může znít jako romantické dobrodružství, když se někomu vloupete na soukromý pozemek, následky za to nestojí). A možná bude poblíž i nějaký ten sklípek, kde budete moci ochutnat i plody oné vinice.

Hledání pokladů

Přemýšlíte nad nějakou víkendovou zábavou pro dva a výlet vám přijde příliš obyčejný? A co takhle zkusit geocaching? Hra, během níž s pomocí souřadnic hledáte ukryté skříňky s překvapením, vám poskytne nejen spoustu zábavy, ale i nějaké to dobrodružství. Pokud jste se po zimě už trochu nudili a z vysedávání v kavárnách vás svrběly paty, je geocaching přesně pro vás.

Piknik v paprscích

Co takhle strávit sobotní či nedělní odpoledne na dece někde v parku či v přírodě, s něčím dobrým na zub a nějakým lahodným nápojem? Nepodceňujte obyčejný piknik, je skvělou zábavou ve dvou. Budete uvolnění, bude vám krásně na těle i na duši a budete si prostě nějak blíž.

Hurá na festival

Jaro je obdobím, kdy začíná spousta festivalů – divadelních, hudebních, těch spojených s jídlem, s módou… Zkrátka z nabídky si jistě vybere každý. Nepořádá se ve vašem okolí nějaký, který by stál za návštěvu? Pak neváhejte a vyrazte za zábavou pod širým nebem!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat