Malé velké lži typické pro ženská ústa

15.03.2023 | Vztahy

Snad neexistuje žena, která by nějakou z uvedených lží nikdy neřekla. Důvody jsou prosté. Snažíme se být dobrými a skromnými partnerkami. Někdy bychom si ale přály, aby muži uměli číst mezi řádky. Nezřídka se totiž stává, že se z vysloveného „nevadí“ stane hádka na celé odpoledne.

Nic mi není. Jsem v pohodě.

Tak tohle znají všichni. Žena se celý den tváří naštvaně, s mužem se nebaví, odsekává a jasně mu dává najevo, že něco je špatně. Když se muž konečně zeptá, co se děje, dostane se mu většinou odpovědi „nic!“. V tomto případě je jedno, co muž udělá. Když bude naléhat, dostane vynadáno, že nemá tušení, proč je žena nasupená a když se stáhne a nebude se vyptávat, s největší pravděpodobností bude za ignoranta, který nepozná, že jeho drahou něco trápí.

K narozeninám nic nechci

Ze skromnosti ženy říkají, že není třeba je zahrnovat dary a to ani na Vánoce či narozeniny. Nějakou drobnost ale přeci jen očekává každá z nich. Rozhodně tuto větu neberte vážně. Nemusíte kupovat diamantový náhrdelník, ale květinou ještě nikdo nikoho neurazil.

To víš, že mi tvá „bývalka“ nevadí

Vadí. A hodně. Jednoduše je to osoba, která v životě muže znamenala po určitý čas něco víc, než ostatní. Vždy na ni budeme žárlit a vždy pro nás bude představovat hrozbu.

Když mi to řekneš, slibuji, že se nebudu zlobit

No, že se muž zdráhá něco říct je už samo o sobě důkazem, že informace zjevně nebude příjemná. Žena je od přírody zvědavý tvor a snaží se, aby jí nic neuniklo. Pokud se na léčku s „přísahám, že se nebudu zlobit“ necháte nachytat, dobře vám tak. Bude se zlobit. Hodně.

Bylo to ve slevě

Jedna z nejčastějších lží, které ženy pronášejí, se týká nakupování. Jasně, že muž nepochopí, když dá žena celou svou výplatu za malou kabelku. Ony jsou si dobře vědomy, že dávají za mnohé věci víc, než by měly. A také jsou si vědomy toho, že je jednodušší zapřít cenu, než to doma vysvětlovat.

Klidně jdi s kamarády na pivo

Tohle ženám zas tak moc nevadí. Pokud nesedíte v hospodě třikrát do týdne. Problém je spíše v tom, že se jejich milý dokáže bavit, aniž by potřeboval mít svoji partnerku po svém boku. Anebo proto, že ženy vědí, že jít „na dvě“, znamená přijít ve dvě. To taky vadí.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:49
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat