Partner vs. kamarádky. Kdo dostane košem?

11.01.2012 | Vztahy

Strávit volnou chvilku s partnerem, nebo s kamarádkou? Dilema? Pro většinu žen ani ne…

Před časem proběhl zajímavý průzkum v jednom z londýnských nákupních center – tamním zákaznicím byla položena otázka, zda raději tráví svůj volný čas se svým partnerem, nebo se svými kamarádkami. A světe div se, plná třetina ze 3 tisíc oslovených odpověděla, že jednoznačně s kamarádkami.

Ovšem když přišla otázka zaměřená na nakupování, prohráli partneři boj s kamarádkami na plné čáře – 60 % žen totiž rozhodně nakupuje s kamarádkami, nákupy s partnerem si neužijí, protože jim prý nedokážou pořádně poradit, váhají-li nad nějakým zbožím, navíc prý často poukazují na cenu výrobku apod.

Když se to tak vezme, nejsou výše zmíněné údaje zas takovým překvapením. Co ale autory průzkumu trochu zaskočilo, bylo, když jim polovina dotázaných žen přiznala, že s partnerem si nemohou povídat o všem, že se s ním necítí v rozhovoru tak úplně volně (10 % dokonce tvrdilo, že se s partnerem při povídání nemohou být samy sebou), zatímco mluví-li s kamarádkami, tento problém úplně odpadá.

Jak se tedy zdá, utečou ženy svým starostem daleko lépe ve společnosti kamarádek než partnerů.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat