5 věcí, které byste rozhodně měla s partnerem sdílet

18.04.2012 | Vztahy

V jednom z minulých článků jsme se zaměřili na věci, jež se partnerům z různých důvodů většinou neříkají, tentokrát se ovšem zaměříme na oblasti, které byste si rozhodně pro sebe nechávat neměla!

1.    Finanční záležitosti

Ať už máte s partnerem oddělené účty a finance, nebo společné, rozhodně spolu vždy větší investice konzultujte! Nejde při tom jen o samotné peníze – pokud spolu budete takové věci probírat, budete se více cítit jako „členové jednoho týmu“ a vašemu vztahu to rozhodně prospěje.

2.    Co se vám líbí a nelíbí při milování

Komunikace je základem vztahu – a to se týká i sexu. Milostný život je ve vztahu velmi důležitý, takže musíte být k sobě upřímní. Sdílejte své touhy a představy, odměnou vám bude spokojený sexuální život. Budete mít radost nejen z toho, že vás partner dokáže skutečně uspokojit, ale také z toho, že poskytujete rozkoš svému partnerovi. Takže mluvte, mluvte, mluvte!

3.    Potíže v rodině

Ať už se vyskytnou jakékoli problémy v rodině vaší, nebo rodině vašeho partnera, o nichž se dozvíte, nenechávejte si je pro sebe (tedy pokud vás o to někdo přímo nepožádá). Vztah musí zvládnout i těžké a bolestné okamžiky, bude se vám lépe dýchat, když budete vědět, že se máte o koho opřít!

4.    Zdravotní problémy

Podobně, jako při rodinných problémech, je tomu i při zdravotních potíží. Pokud trpíte nemocí, jež vám dělá starosti a patří do kategorie závažnějších, pořádně zvažte, zda ji chcete opravdu před partnerem tajit. Jistě, často máme pocit, že jej tím chráníme, ale může se stát, že v konečném důsledku ublížíme sobě i jemu.

5.    Pracovní a sociální vztahy

Ne, opravdu nemusíte s partnerem probírat, jaké šaty si koupila kolegyně, jaké nejnovější milostné dobrodružství prožila vaše nejlepší kamarádka apod. Ale představu o lidech, s nimiž trávíte čas, by váš milý mít měl. Každý máme vztahy i mimo partnerství a je třeba, aby se v nich ten druhý alespoň zběžně orientoval.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat