Bude druhé rande nebo ne

Máte za sebou první rande. A vás zajímá jen jedno: líbilo se mu stejně jako vám? Prozradíme, jak poznat, že o vás má také zájem.

První rande se podle vás povedlo. Dokonce byste ho nejraději hned viděla znovu, abyste zjistila, jak se to bude vyvíjet dál. Ale je na tom váš protějšek stejně? Máme pro vás sedm znaků, že i on si představuje víc.

Nespustil z vás oči

Při prvním setkání se díval jenom na vás a co viděl, se mu moc líbilo – což vám dokázal komplimentem. Ale tak nějak všechno, co říkal, bylo jako komplimenty…

Nebál se investovat

V dnešní době už zdaleka není samozřejmé, že muž za ženu platí, ale on vzal útratu na svůj účet, čímž dal jasně najevo, že je ze staré školy. A to je dobře, ne?

Staral se o vás

Nedoprovodil vás po večeři domů? Možná se chtěl vyhnout trapné situaci při loučení. Na druhou stranu SMS zpráva, zda jste domů dorazila v pořádku, je milým důkazem, že mu na vás záleží.

Plánoval další schůzku

Říkal věci jako: „To bychom mohli vyzkoušet příště.“ Nebo „Tam musíme určitě jít?“ Pak se na příští setkání těší stejně jako vy.

Prozradila ho řeč těla

Říkat toho umějí muži hodně, řeč těla je naproti tomu podvědomá a umí ledacos prozradit. Pokud si neustále upravoval vlasy nebo kontroloval oblečení, je to znak, že se mu líbíte.

Vyhledával kontakt

Náhodou se vás na rande letmo dotkl? Pak je jasné, že tenhle chlap chce víc! Mimochodem – jako jasný signál jsou dotyky na spodní části zad.

Píše vám – často

Nejenže na Facebooku nebo Instagramu se mu „líbí“ absolutně všechno, co děláte, navíc vám neustále píše. To se pozná, že se mu líbíte a chtěl by s vámi zažít víc.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat