Proč si nás vlastně berou? Poznejte 10 skutečných důvodů!

02.10.2012 | Vztahy

Podle jednoho z amerických výzkumů se až čtvrtina mužů rozhodne říci své „ano“ ženě, již nemiluje a která jej vlastně ani moc nepřitahuje. Co tyto muže k onomu kroku vlastně vede?

Server Match.com uveřejnil 10 nejčastějších důvodů, proč se muži žení, aniž by ke své ženě cítili nějaký hlubší cit. A abyste nezůstaly ochuzeny, přinášíme je i vám:

Důvod č. 1: Večeře
Máte pocit, že obraz ženy, jež svému muži každý večer uvaří teplou večeři, patří tak do minulého století? Nenechte se mýlit – teplé večeře se totiž mezi důvody udávané muži vyskytovaly velmi často…

Důvod č. 2: Vyprané oblečení
Přišly vám večeře jako z jiné planety? A co takhle představa ženy jako pradleny? Protože pro některé muže je skutečnost, že si nemusejí sami prát, velmi zásadní.

Důvod č. 3: Dobrý pocit
Není to hezké vracet se každý den domů, když vás tam někdo čeká (s připravenou večeří a čistým prádlem)? Někomu to stačí…

Důvod č. 4: Dělají to všichni
Když už se ožení všichni kamarádi, je to těžké. Takže svatba se zdá jediným východiskem.

Důvod č. 5: Pocit viny
„Když už jsme spolu tak dlouho, tak asi čeká, že si ji vezmu…“ Popravdě, existují i romantičtější důvody pro svatbu.

Důvod č. 6: Strach
Konkrétně strach z osamění. Není příjemné stárnout sám, když se o vás v případě nouze nebude mít kdo postarat. Manželka to dokáže, tak proč si nějakou nepořídit?

Důvod č. 7: Pohodlnost

Sice se svou ženou není muž nijak extra šťastný, ale je to bezpečnější než jít do rizika a zkusit najít někoho, s kým by si rozuměl lépe.

Důvod č. 8: Sex
V podstatě neomezený přístup k sexu a bez nějaké větší námahy? Ano, i takový dlvod někteří muži uváděli…

Důvod č. 9: Věk
Společenská konvence nám říká, že v určitém věku by se měl člověk usadit. A tak to uděláme. Odlišovat se je vždycky podezřelé…

Důvod č. 10: Nátlak
Za tenhle důvod můžeme my ženy – často totiž po několika letech vztahu proneseme něco ve smyslu „buď se vezmeme, nebo to raději skončíme“. A tak tímto ultimátem dotlačíme muže ke svatbě. Nezřídka toho později litujeme. A náš muž také.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat