Pánové, umyjte dnes nádobí. Může to být důvod k rozvodu!

Pro třetinu rozvádějících se párů je důvodem k zániku manželství partnerova neschopnost podílet se na úklidu a péči o domácnost. Tři z deseti rozvádějících se se skutečně hádají kvůli nemytému nádobí, nevypranému prádlu a nevytřené podlaze. Ovšem přesto je stále nejčastějším důvodem k rozvodu nevěra a vzájemné vzdálení se ve vztahu jeden druhému.

Tyto výsledky vyplývají z britského sociologického průzkumu, který si pro reklamní účely nechala vypracovat společnost vyrábějící pomůcky k úklidu.

Manželská nevěra je nejčastější příčinou rozvodu, a to u čtyř z deseti rozvádějících se párů. Manželství pak zaniká také kvůli vzdálení se partnerů a ochlazení vzájemných citů, což je příčinou u 35 procent rozvádějících se. Na třetím místě jsou věčné hádky o to, kdo má vykonávat práce v domácnosti, uvádí jako důvod k rozvodu třetina párů.

„Hádky kvůli tomu, kdo bude vykonávat každodenní úklid a péči o domácnost se jeví nejdříve jako triviální, pokud se ale dějí denně, pak se stanou vážným problémem a mohou vést dokonce až k rozvodu,“ uvedla Lindsey Taylor ze společnosti Vileda pro Daily Express.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat