Známe jména testerek krémů Oriflame. Jste mezi nimi?

02.04.2016 | Zábava

Pročetli jsme všechny vaše příspěvky v Rozstřelu testerek na téma "co vám vrásky nedělá". Nalilo nám to do žil obrovské množství životního optimismu. Děkujeme! A hlavní je, které z vás za své příspěvky otestují v předpremiéře denní a noční krém Novage Ultimate Lift! Jste mezi vybranými testerkami i vy?

V pátek se pan pošťák pořádně pronesl... Odnášel si od nás rovných 100 balíčků s denními a nočními krémy Novage Ultimate Lift! Dorazí na začátků týdne jeden z nich i k vám?

Vybrané testerky

Mezi vybranými testerkami jsou glady, hedvika, konatovka, skanicka, heenna, MAFIRA, janatesarikova, blesksoft, moniika, lissey, overlooks, renik.71 a desítky dalších!

Kompletní seznam testerek najdete ZDE!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné, nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa) jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!

Získejte 200 bodů za vaše hodnocení

Testerky za své hodnocení získávají automaticky 200 bodů v našem věrnostním programu Moje body. Ty mohou směnovat ve Směnárně za kosmetiku, knihy a další skvělé ceny!

Body ale můžete získat i vy, které jste v daném testování nebyly vybrány! Stačí napsat svou osobní zkušenost s daným výrobkem a body se automaticky připíšou i vám! Všechna proběhlá testování najdete v rubrice TESTOVÁNÍ!

Kolik bodů za co?

Registrace:                   50 bodů
Schválený recept:         10 bodů
Schválený komentář:     5 bodů
Hodnocení receptu:        1 bod
Hodnocení v testování: 200 bodů







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat