Horoskop na týden od 12. do 18. září 2016 od naší astroložky Anny!

12.09.2016 | Zábava

Střeleci, zkuste trávit více času se svými blízkými – pomůže vám to překonat nedávné nedorozumění, které dosud poznamenává váš vztah. Panny, na obzoru se objevují první náznaky změn ve vašem osobním životě. Váhy, klíčem k úspěchu nového projektu, na němž budete muset začít velmi tvrdě pracovat, je získání podpory vašich kolegů. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vztah, kterým jste si nebyli jisti (ať už partnerský, přátelský nebo profesní), zaznamená v tomto týdnu výrazně pozitivní obrat! Věřte svému instinktu a vyhnou se vám všechny překážky, z nichž jste měli takový strach! Vše, co musíte udělat, je být sami sebou a nechat věci plynout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Hned počátek týdne bude znamenat takovou malou revoluci v řešení problému, který v současnosti „okupuje“ vaše myšlenky. Nedovolte svým pochybnostem, aby negativně ovlivnily vaši budoucnost! Možná se o ní rozhoduje právě teď.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ačkoli jste poslední týdny neměli v práci tak úplně na dosah úspěch, po němž už dlouho toužíte, rozhodně se nevzdávejte! Snažte se ignorovat požadavky a nároky ostatních a soustřeďte se na své naděje a sny. Nebojte se ale požádat o pomoc!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Soustřeďte se v tomto týdnu především na svůj osobní život. Posílíte tak vazbu s někým, kdo vás potřebuje a kdo si vaši pozornost zaslouží. A především kdo vás velmi obohatí! Takže hoďte své vlastní ambice a svůj vlastní prospěch na chvíli za hlavu a soustřeďte se na druhé.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Pro zrozence tohoto znamení by mělo být tento týden prioritou úsilí o dosažení smíru s člověkem, s nímž jej pojí především nedorozumění a rivalita. Buďte velkorysí, hoďte minulost za hlavu a snažte se věci opět urovnat! Nebojte se udělat první krok.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Na obzoru se objevují první náznaky změn ve vašem osobním životě. Nechejte proto stranou vše ostatní a soustřeďte se právě na ně. Vše, co potřebujete, je spolehnout se na svůj instinkt, který mají zrozenci tohoto znamení poměrně silně vyvinutý.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Klíčem k úspěchu nového projektu, na němž budete muset začít velmi tvrdě pracovat, je získání podpory vašich kolegů. Nečekejte, až za vámi sami přijdou, a udělejte první krok. Necháte-li mluvit i ostatní, získáte nečekané a velmi užitečné informace. Navíc společný cíl vás sblíží.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pokud se už nějakou dobu odhodláváte posunout přátelství či vztah s někým blízkým o nějaký ten „level“ výš, teď je k tomu pravý čas! Hvězdy vám předpovídají romantiku a úspěchy na milostném poli! Tak odhoďte obavy a pochybnosti, takovouto příležitost už nemusíte mít!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Zkuste tento týden trávit více času se svými blízkými – pomůže vám to překonat nedávné nedorozumění, které dosud poznamenává váš vztah. Odsuňte tento týden svůj společenský život na vedlejší kolej a soustřeďte se na rodinu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Rozhovor s vaším nadřízeným, k němuž jste se odhodlávali, ale nenašli jste odvahu jej uskutečnit, už není možné odkládat. A hned z kraje týdne k němu budete mít nebývalou příležitost! Dejte si ale pozor, abyste příliš „netlačili na pilu“. Buďte opatrní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Na zrozence tohoto znamení se budou hvězdy usmívat především v oblasti financí. A to je něco, co jste už dlouho potřebovali. Ačkoli to nemusí znamenat nějaké zbohatnutí, i dobrá rada, jež vás naučí s penězi lépe hospodařit, je k nezaplacení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Zrozence tohoto znamení čeká týden plný modrého nebe bez mráčků. Využijte toho, odhoďte nedůležité starosti a žijte naplno! Pokud do svých plánů navíc zahrnete milovaného člověka, vyhnete se potenciálním problémům, které by jinak hrozily v samém závěru týdne.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat