Horoskop na týden od 19. do 25. září 2016 od naší astroložky Anny!

17.09.2016 | Zábava

Váhy, máte za sebou jedno z nejtěžších období, a tak si zasloužíte trochu oddechu. Blíženci, jako by se vám podzim snažil dokázat, že i on je časem pro lásku. Ryby, ačkoli jste byli v poslední době ve vztahu s partnerem opravdu spokojení, najednou si začínáte pokládat otázky, které spíše ukazují na to, že byste rádi něco změnili. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budete mít pocit, že musíte ve svém okolí něco změnit, abyste se zase cítili sami sebou. I kdyby to měla být úplná maličkost, nebudete mít klid, dokud se k této změně neodhodláte. Nenechte se odradit nepochopením svých nejbližších! Myslete také na sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden vás budou provázet tajemství – nemusejí být vaše, ale jako by všichni kolem vás najednou dostali potřebu se vám s něčím svěřit. Ačkoli nemáte normálně problém být něčí „vrbou“, tentokrát už toho všeho na vás bude moc. Nastavte si hranice, za které už žádné tajnosti nepustíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Jako by se vám podzim snažil dokázat, že i on je časem pro lásku. Ať jste zadaní nebo single, rozhodně se jí nebraňte! Najděte si i během všeho toho shonu a stresu čas na romantiku. Nebudete toho litovat! Jen pozor na náhodná vzplanutí – mohou být silnější, než myslíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Záležitosti, které jste již nějakou dobu odkládali, vás konečně dostihnou. A bohužel ne v pozitivním smyslu slova. Ještě než začnete panikařit, zastavte se a v klidu si naplánujte, kterým je třeba věnovat se hned. Už i jednoduchý plán „boje“ vám přinese potřebný klid.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Máte pocit, že vás události, jež se dějí kolem vás, míjejí, aniž byste měli jakoukoli možnost je ovlivnit. A to není pozice, která vám vyhovuje. Nesnažte se ale hledat viníka ve svém okolí, spíše se zaměřte na nalezení způsobu, jak změnit svůj postoj. Hned vám bude na duši líp!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Využijte následující týden pro urovnání všech vztahů, v nichž vám to v poslední době skřípe – ať už se bude jednat o vztahy osobní nebo pracovní. Smeťte z pomyslného stolu všechny nevyřešené spory, nejen vám se bude dýchat mnohem lépe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Máte za sebou jedno z nejtěžších období, a tak si zasloužíte trochu oddechu. A tento týden se vám ho konečně dostane. Jako by i vaše okolí pochopilo, že jste poslední dobou už jeli na „rezervy“. Využijte každé minutky k načerpání energie na nové věci, jež se ve vašem životě chystají!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Nejste zvyklí nechávat si své názory pro sebe. Občas vás taková strategie dostává do pořádné šlamastyky, ale tentokrát vaši nejbližší ocení, že mají po svém boku člověka, který se za ně dokáže postavit. Jen dejte pozor, abyste ve svém zapálení někoho neranili.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Hvězdy při vás budou stát především ve chvílích, kdy vaše okolí začne ztrácet hlavu a postaví vás do role nedobrovolného vůdce, který má za ně vyřešit všechny jejich problémy. Ačkoli se v této roli osvědčíte, nenechte se do ní vmanipulovat napořád, není to ve vaší povaze.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Průvan v peněžence bohužel s létem neskončil. Nepředpokládané výdaje vás dokáží pořádně zaskočit. A tak se budete muset zamyslet, na čem byste zvládli ušetřit. Nehledejte v tom žádné složitosti, odpověď máte prakticky před očima!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Jako byste poslední dobou neustále přemýšleli, co vlastně chcete. Od sebe, svého okolí, od života… Máte v sobě jakousi vnitřní nespokojenost, která vás neustále pohání v hledání sebe sama. Nenechte se odradit svým okolím, kterému se vaše cesta nemusí zamlouvat. Jde o váš život!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Ačkoli jste byli v poslední době ve vztahu s partnerem opravdu spokojení, najednou si začínáte pokládat otázky, které spíše ukazují na to, že byste rádi něco změnili. Pamatujte, že ke spokojenosti kolikrát stačí úplná maličkost (a ve vztazích to platí dvojnásob), není třeba za sebou pálit mosty!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat