Horoskop na týden od 3. do 9. října 2016 od naší astroložky Anny!

03.10.2016 | Zábava

Střeleci, občas jednáte impulzivně, ale tento týden jako by vám hvězdy chtěly ukázat, že ne vždy je první nápad ten nejlepší. Vodnáři, odhoďte při řešení složitějších situací emoce a řiďte se striktně svým rozumem. Ryby, netravte veškerý volný čas zavření doma! Neodmítejte pozvání od přátel, uspořádejte večírek, pozvěte na návštěvu příbuzné. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budou hvězdy nakloněny změnám. Nemusí jít o žádné velké převraty, ale pokud cítíte, že nějaký aspekt vašeho života vám v současné podobě už nevyhovuje, je nejlepší čas na změnu! Neohlížejte se na názor okolí, vaše rozhodnutí je správné!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Naordinujte si tento týden oddech. Neznamená to, že byste se měli vyhýbat řešení problémů, jež se před vámi vyrojí, ale nevyhledávejte další a další. A hlavně si nepřipouštějte žádné výčitky svědomí. I vaše okolí moc dobře ví, že si občas na svá bedra nakládáte víc, než je zdrávo!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Vaše rodina je pro vás naprostou prioritou, ale poslední dobu máte pocit, že toho někteří členové začínají lehce zneužívat. Snažte se proto tento týden narýsovat pomyslné hranice, kterými ukážete, kde vaše dobrá vůle končí. Prospěje to vašemu vzájemnému vztahu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Ačkoli se většinou změn nebojíte, nabídka, kterou k vám hvězdy sešlou tento týden, se vám nebude zdát tak výhodná, jak se vám všichni snaží namluvit. Zvažte všechny možnosti, dejte na svou intuici. Nebojte se požadovat všechny dostupné informace – jde o vaši budoucnost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Některá rozhodnutí by se neměla uspěchávat. Dokonce ani když na vás vaše okolí tlačí a spěchá. Nenechte se vyvést z rovnováhy, vy sami nejlépe víte, co je pro vás nejlepší. Přesto byste neměli ve svém rozhodování opomínat své nejbližší – ovlivníte i jejich směřování.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Příjemného překvapení se dočkáte od dětí – najednou si uvědomíte, že už nejsou tak malé a bezbranné, za jaké je občas stále považujete. A to vás naplní tou pravou rodičovskou pýchou, ale i smutkem, že to nebude tak dlouho trvat a přijde chvíle, kdy vás nebudou potřebovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden zbytečně neriskujte, a to v žádné z oblastí svého života. Hvězdy nebudou nakloněny žádným větším experimentům. A i když vás bude vaše okolí popichovat a přesvědčovat, že jen nemáte dostatek odvahy, vytrvejte. Až se situace obrátí, ukáže se, že vás postoj byl správný.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Ačkoli vás tento týden čekají starosti, budou to vesměs starosti příjemné. Přemýšlení o tom, jak někomu pomoci či udělat radost člověku, na němž vám záleží, zaměstná veškerý váš volný čas. Ale výsledek bude stát za to. Není pro vás nic důležitějšího než pohoda doma.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Občas jednáte impulzivně, ale tento týden jako by vám hvězdy chtěly ukázat, že ne vždy je první nápad ten nejlepší. Ačkoli máte silnou intuici, neznamená to, že jste neomylní. Proto řešte krizovou situaci, do které se ve druhé polovině týdne dostanete, s chladnou hlavou a teprve po řádné úvaze!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Stává se, že své názory prosazujete až do roztrhání těla. A to vám nejen občas vytvoří nepřátele i z těch nejbližších, ale navíc při tom vyplýtváte zbytečně mnoho úsilí. A přesně to se tento týden stane. Dokud si neuvědomíte, že kompromis neznamená porážku, nehnete se z místa.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Odhoďte při řešení složitějších situací emoce a řiďte se striktně svým rozumem. Nejenže se k vyřešení dostanete dříve, ale navíc zabráníte vypjatým okamžikům, které by mohly negativně poznamenat náladu v rodině. A to je něco, co velmi špatně nesete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Netravte veškerý volný čas zavření doma! Neodmítejte pozvání od přátel, uspořádejte večírek, pozvěte na návštěvu příbuzné. Ačkoli občas býváte rádi zavření ve své „ulitě“, tento týden tomu hvězdy nebudou nakloněny. Zajímavá setkání vás totiž mohou velmi obohatit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat