Dárky na poslední chvíli? Inspirujte se znamením

17.12.2016 | Zábava

Vánoce se nezadržitelně blíží, a tak povážlivě klesá počet dnů, kdy ještě můžeme vyrazit do obchodů a něco nakoupit. Došly vám nápady a seznam lidí, jež byste chtěli ještě obdarovat, se zdá nekonečný? Zkuste se inspirovat jejich znamením!

Beran

Mají rádi výzvy a nejsou spokojení, pokud musejí zahálet. Co jim zkusit koupit nějaký adrenalinový zážitek? Nemusí to být nic nebezpečného – určitě jim udělá radost například i poukázka na den na lezecké stěně apod.

Býk

Býci si moc rádi po náročném dni odpočinou. A tak jim můžete koupit poukázku na masáž. Ale radost jim určitě udělá i aromaterapeutické olejíčky či vonná svíčka.

Blíženci

Milují cestování, a tak pokud se v antikvariátu poohlédnete po nějaké staré mapě nebo zajímavém cestopise, budou v sedmém nebi.

Rak

Jsou lehce sentimentální, a tak je určitě potěšíte, pokud jim věnujete například fotoalbum (nebo fotoknihu) plné vzpomínek na uplynulý rok nebo na jejich dětství.

Lev

Jejich noblesa je předurčuje pro lásku ke krásným věcem. Ale musí se u nich spojit krása s praktičností. Proč jim nekoupit třeba elegantní karafu na víno nebo sklenice?

Panna

Logická stránka jejich osobnosti u Panen převažuje, a tak jim určitě kápnete do noty, pokud pod stromečkem najdou nějaký hlavolam nebo puzzle.

Váhy

Milují krásu a umění, a tak jim můžete koupit vstupenky na nějakou výstavu či do muzea, případně do divadla (kam se navíc Váhy moc rády krásně oblečou).

Štír

Po náročném dni rádi relaxují, ale sedět doma u televize nemůže takto náročné znamení uspokojit. Kupte jim třeba lístky do divadla na představení, o kterém už nějakou dobu mluví nebo o kterém víte, že se mu bude líbit.

Střelec

Spousta Střelců patří mezi milovníky zvířat – a tak letos dárek pro ně pojměte originálně. Třeba nějakým stylovým doplňkem pro jeho čtyřnohého miláčka! chybu nicméně neuděláte ani s nějakým sportovním vybavením – Střelci zkrátka chvilku neposedí.

Kozoroh

Praktická stránka jejich osobnosti vždy ocení nějakou maličkost do bytu – nový polštář, plakát, originální květináč…

Vodnář

Podpořte kreativitu Vodnářů originálními omalovánkami pro dospělé! Budou moci popustit uzdy fantazii a zbaví se stresu, který jim znepříjemňuje život.

Ryby

U zrozenců Ryb neuděláte chybu, pokud jim zajistíte další důvod k smíchu – proč jim nepořídit nějakou vtipnou knížku nebo komedii?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat