Horoskop na březen 2017: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

28.02.2017 | Zábava

Co chystají hvězdy v březnu na Štíry? Před čím by se měly mít na pozoru Panny? Které znamení by se mělo soustředit na své zdraví a které čeká nová romantická láska? A koho budou mít hvězdy v březnu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Stinnou stránkou mohou být ve vašem milostném životě nevěrné myšlenky. Naštěstí, tak rychle jak přijdou zase odejdou. Do 10. března bude nutné mlčet a naslouchat problémům partnera, abyste udrželi harmonické soužití. V případě, že se tak nestane, bude si o vás protějšek myslet, že jste sebestřední.

Zdraví
Berani by mohli bojovat především se zažívacími potížemi, ženy by pak měly věnovat pozornost svému reprodukčnímu zdraví. Proč nepojmout březen jako měsíc prevence právě v těchto oblastech?

Finance a kariéra
11., 12. a 13. vám hvězdy dají příležitost vyniknout v pracovní oblasti. 14. a 15. překvapíte sami sebe svým nadáním pro komunikaci, která vyžaduje obratnost, rychlost, vtip a podnikatelské uvažování. Je velmi pravděpodobné, že v těchto dnech navýšíte své příjmy!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Zkraje měsíce budete překvapeni vývojem večerních událostí. Toužíte totiž po romantice, milování a sexu, ale atmosféra intimitě nebude přát. Nejhorší budou dny 1., 2. a 3. března. Vaše erotická přání se však záhy vyplní! Již 4. a 5. se vám všeho vytouženého plnou měrou dostane a situace potrvá nadále.

Zdraví
Pozor na nemoci močových cest, koncem měsíce by vás mohly nepříjemně zaskočit.

Finance a kariéra
V kariéře se vám bude dařit, což se samozřejmě pozitivně projeví i na vašich pracovních výkonech – váš úspěch je vaší motivací. Finanční úspěchy na sebe tedy nenechají dlouho čekat. Nebudete mít v oboru nouzi ani o obdivovatele či obdivovatelky, kteří vám v nouzi rádi podají pomocnou ruku. Dostatečnou odměnou pro ně bude pouze váš upřímný úsměv.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Nezadaní mají 16. a 17. největší šance zaujmout opačné pohlaví. U párů, jež jsou spolu teprve krátce, vznikne 22. a 23. března napětí a žárlivé scény nebudou výjimkou. V dlouhodobých partnerstvích byste 18. a 19. měli hlídat tajné sklony partnera a nenechat si uniknout drobné změny v jeho chování.

Zdraví
Blíženci se budou v březnu potýkat především s nejrůznějšími začínajícími alergiemi. A to jste si mysleli, že je na ně ještě dost času!

Finance a kariéra
V březnu budete chtít rodinu a blízké upřednostnit před vším ostatním. Pracovní povinnosti vás však budou s velkou naléhavostí volat. Děti i partner pochopí vaši situaci a počkají až si zařídíte vše, co potřebujete. S čistou hlavou si rodinné pohody užijete mnohem více! Pokud patříte mezi zaměstnance, nebude vám dovoleno ani na chvíli polevit ve výkonnosti. Nejkritičtější dny budou 11., 12. a 13. března.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Víte, že poslední dobou jste se svému partnerskému vztahu moc nevěnovali, a rozhodnete se to napravit. Začnete svému protějšku vycházet vstříc a navštívíte s ním dokonce i akce, které obvykle nemusíte.

Zdraví
Díky přízni hvězd se hned z kraje měsíce zbavíte nachlazení, které vás tak dlouho trápilo. Pak se budete cítit báječně a opět se vrátíte k oblíbenému sportování, jež vám už chybělo. Jen pozor, abyste to po nemoci příliš nepřeháněli.

Finance a kariéra
Nezaleknete se fyzické práce a vyplatí se vám to. Pánové si tím mohou slušně přivydělat a dámy zase mohou zkrášlit domácnost. Za obojí sklidíte od svých protějšků velké pochvaly, tak hurá do práce! V zaměstnání oceníte především nový nápor sil – zkrátka pokud máte pocit, že vám doma vše klape, jste úplně nový člověk!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Osoby opačného pohlaví k sobě budete tento měsíc přitahovat přímo magickou silou. Pokud jste nezadaní, mohli byste toho využít. V opačném případě si dejte pozor na přešlapy, špatně by se napravovaly. Zadaní by si měli lépe hlídat, co před partnerem/partnerkou vypouštějí z úst. I jedno nepochopené slovo dokáže nadělat spoustu škod!

Zdraví
V příštích dnech vás potrápí zažívání. Stresové situace v zaměstnání vám budou dávat zabrat a čas na jídlo nebude. Zkuste si tedy najít čas alespoň na klidné večeře. Doma už se přeci honit nemusíte.

Finance a kariéra
Svou inteligencí a bystrým úsudkem oslníte nejen své nadřízené. Také kolegové z vás budou celí paf! Obzvlášť pokud máte v práci takového, po kterém už dlouho pokukujete. To vám přijde náramně vhod.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Ti z vás, kteří nejsou zadaní, budou mít dostatek příležitostí k flirtu. Nápadníci nebo nápadnice se vám však nebudou zamlouvat, proto se ani nebudete snažit je zaujmout. Jestliže patříte mezi zadané, 9. a 10. nastávají vhodné dny pro to, abyste si s protějškem vyříkali jisté nesrovnalosti ohledně chodu domácnosti. Partner po přínosné debatě uzná, že by měl také přiložit ruku k dílu.

Zdraví
V březnu si dejte pozor především na onemocnění močového ústrojí (vysedávání na mezi je sice romantické, ale v jarním počasí trochu rizikové). Potrápit vás může i škrábání v krku.

Finance a kariéra
V práci se bude dařit podnikatelům a obchodníkům, na příjmech to v první polovině měsíce však ještě nebude znát. Obrat nastane 20. a 21., kdy vám hvězdy a jejich přízeň umožní vydělat peníze snadno a bez větší námahy. Hvězdy přejí smlouvám, realitním operacím a právním sporům! Ani zaměstnanci nemusejí vzdychat, čeká je uznání od kolegů, od nichž by ho nečekali.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Zimní splín a únavu hodíte brzy za hlavu. Láska, kterou potkáte, vám totiž dodá zbrusu nové síly. Budete si užívat vzájemného poznávání a nový protějšek vám dříve nebo později úplně zamotá hlavu. Zadaní sice budou zpočátku měsíce řešit nedorozumění, které se však později ukáže jako malichernost. Nicméně celá patálie vás stála poměrně dost sil, a tak budete mít potřebu být od partnera/partnerky rozmazlováni.

Zdraví
Zima dala vašim vlasům i pleti pořádně zabrat. Je jedno, zda jste mužského nebo ženského pohlaví. O své tělo byste měli pečovat tak jako tak. Vyzkoušejte nějakou zajímavou kosmetickou novinku.

Finance a kariéra
Pokud jste se rozhodli pro změnu zaměstnání, hvězdy vám přejí. Jejich příhodná konstelace vám při všech pohovorech s lidmi opačného pohlaví dodá okouzlující šmrnc a vy si z nabízených míst budete nakonec moci vybírat.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

V březnu hvězdy přinášejí příznivý čas pro lásku, sex a udobřování. Budete plni nápadů, jak obšťastnit svůj protějšek, a váš partnerský vztah to posílí. 6., 7. a 8. už však hrozí, že se nepohodnete a začnete si vyčítat i rok staré záležitosti. Ale vše se rychle urovná. Ve dnech 14. a 15. se budete řídit heslem, že láska prochází žaludkem, a své nejbližší skvěle pohostíte.

Zdraví
Váš organismus mohou v březnu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest či angíny. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitu!

Finance a kariéra
V zaměstnání budete nesoustředění, neustále budete totiž myslet na svou lásku. Kariéra se vám bude budovat těžko, ale ti, kterým se to přesto podaří, budou mít položené existenční základy pro celý život. 20. a 21. března patří ke dnům, jež jsou vhodné pro investice a veškeré finanční transakce.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Tento měsíc pro vás nebude vhodný k navazování trvalých vztahů. Ještě nepřišel ten správný čas. Zato bude bohatý na chvilkové známosti, lásky na jednu noc a nezávazné flirtování! Využijete toho? Pokud žijete v partnerském svazku, proč si nepřipomenout všechnu tu romantiku a zábavu, kterou jste spolu prožívali „za svobodna“?

Zdraví
Na vašem organismu se podepíše především stres a začínající jarní únava. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!

Finance a kariéra
Až se ve vaší firmě budou potýkat s krizovým obdobím, vyrukujete právě vy s geniálním řešením. Přinese vám to nejen úspěch, ale také nějaké prémie. Jejich výše bude samozřejmě odpovídat vašemu počinu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

4. a 5. dostanete možnost usmířit se s partnerem/partnerkou, kteří se v poslední době jevili jako studení nebo neteční. 14. a 15. to bude mezi vámi opět sexuálně jiskřit a společné intimní chvilky vás budou naplňovat. 18. a 19. zjistíte, kdo vám chce lézt do zelí a učiníte tomu přítrž. Vaše myšlenky zaměstnají rovněž vaše děti. Za své blízké utratíte více peněz, než je u vás obvyklé.

Zdraví
Vaše zdraví bude skoro železné. Hvězdy vám přinesou hodně štěstí, díky kterému se vyrovnáte s problémy v oblasti psychiky. Najdete i správné bylinkové čaje pro uklidnění a nic vás nerozhází.

Finance a kariéra
Celý tento měsíc bude příznivý pro velké zisky. Pracovně však může dojít k malému zklamání, protože odhalíte několik nepravd, které si vaši kolegové upravili k obrazu svému. 16. a 17. budete v zaměstnání muset čelit tvrdé konkurenci, záhy se však jasně ukáže, že jste mistři ve svém oboru.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Vaše dlouhodobé přátelství s jistým člověkem se začne měnit. Pocítíte k sobě něco, co by se dalo definovat jako láska, ale nebudete si to chtít připustit. Nakonec vám nic jiného nezbude. Bude to láska! Zadaným hvězdy také přejí – jako by byly hádky minulých dnů zapomenuty, budete si zase blíž.

Zdraví
Chystáte se na menší chirurgický zákrok? Nemohli jste si zvolit lepší chvíli. Právě v tomto měsíci se vám bude vše hojit přímo zázračnou rychlostí a za pár týdnů nebude po vašich jizvičkách ani stopy.

Finance a kariéra
Budete si velice dobře rozumět se šéfem. Díky tomu se včas dozvíte o vyšším místě, které se uvolní, a můžete tak být ve správný čas na správném místě. Je jen na vás, zda budete chtít této šance využít. Zvažte pečlivě všechna pro a proti – unáhlená rozhodnutí se vždy nemusejí vyplácet!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

9 a 10. vytvoří hvězdy ve vaší domácnosti téměř erotickou atmosféru – a toho je třeba náležitě využít. Nezadaní se tedy mohou vydat na lov ideálního protějšku! Ženy ve znamení Ryb si navíc budou v těchto dnech připadat krásné a přitažlivé. Je možné očekávat nový vztah plný bláznivých akcí.

Zdraví
Zdravotní problémy, které se na vás poslední dobou valily, překonáte díky péči rodiny a partnera. Ti vás vykurýrují tak, že se o vás dlouho žádný bacil nepokusí. Příště totiž nebudete podceňovat prevenci.

Finance a kariéra
Jestliže podnikáte, otevře se vám v březnu zajímavá příležitost, jak rozšířit své portfolio a pole působnosti. Nemáte tendenci vrhat se do všeho bez rozmyslu a po hlavě, což je dobře, protože budete potřebovat všechen svůj um a talent, abyste odhalili případné nástrahy oné až podezřele ideální nabídky… Pokud jste v pozici zaměstnance, žádné větší nástrahy na vás tento měsíc nechystá.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat