Velký horoskop na rok 2017: Vztahy, zdraví, peníze a kariéra pro všechna znamení!

30.12.2016 | Zábava

Lidi narozené ve znamení Střelce čeká letos rok plný nových zážitků, učení se a poznávání. Do roku 2017 vstupují Panny s elánem a energií, kterou by jim mohli mnozí závidět (a tento pocit nebude tak daleko od pravdy). Pro Blížence začíná s příchodem roku 2017 období relativního zklidnění, a to především na poli kariéry. A na co se v novém roce mohou těšit další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Zrozenci tohoto znamení jsou známí svou přirozenou touhou po informacích, zvídavostí a nadšením pro nové věci i poznatky. Jsou to lidé otevření, snadno navazují kontakty a jejich společenskost je proslulá. A rok 2017 pro ně bude ve všech těchto ohledech rokem velmi uspokojivým! Získají řadu nových zkušeností, poznají mnoho zajímavých lidí a zažijí vzrušující události. Jediné, co by jim mohlo pokazit celkový dojem z nového roku, je nečekaný zvrat k oblasti kariéry.

Zdraví

Berani by měli v roce 2017 přestat ignorovat varovné signály, jež k nim vysílá už delší dobu jejich organismus, a pokusit se zatím drobné potíže řešit (a ruku na srdce – k přehlížení vlastního zdraví míváte často tendence). Mohlo by se totiž stát, že neustálé přecházení menších problémů může vyústit v závažnější onemocnění. Myslete více na sebe!
Pozornost věnujte v otázce zdraví i svým nejbližším. Pomáhejte jim v případě potíží, jinak jim jděte příkladem, nejlépe prevencí!

Láska a vztahy

Červenec a srpen budou Beranům v roce 2017 opravdu přát – mohou očekávat radostnou událost, která posílí jejich vztah s partnerem či partnerkou. Ostatně už bylo na čase – dobrou zprávu váš vztah potřeboval jako sůl. Nový impuls vám pak připomene začátky vaší lásky.
Nezadaní zrozenci by se pak měli rozhlédnout okolo sebe především na samém začátku podzimu, možná zjistí, že je v jejich blízkosti člověk, který v jejich životě může být něčím víc, než je nyní.
Berani k sobě díky své bezprostřednosti a komunikativnosti přitahují spoustu lidí. Snadno získávají přátele, okruh jejich známých se rychle rozrůstá. Proto se občas stává, že mohou zapomínat na ty kamarády, kteří jim byli dříve velmi blízcí. Zkuste se tento rok zaměřit nejen na nové známé, ale nezanedbávejte ty „staré“. Zvedněte telefon a uspořádejte třeba malý sraz s bývalými kolegy či spolužáky! Uvidíte, že taková iniciativa přinese spoustu radosti nejen vám.

Kariéra a finance

I když budou horké letní měsíce příznivé pro lásku, v práci nebudete během tohoto období zažívat právě nejšťastnější chvíle. Několik turbulencí se vaší kariérou prožene rovněž na podzim (pozor na listopad), ale váš vrozený optimismus vám je pomůže překonat. Nezapomínejte, že ne každá změna musí být k horšímu. Navíc vám vyhrocené situace pomohou odhalit, který z kolegů je skutečně na vaší straně, a který se naopak vždy jen vezl na vlně vašich úspěchů a v případě hrozícího nezdaru rychle řadí zpátečku.
Zbytečně se snažte neriskovat v oblasti financí, snadný zisk není vůbec zaručený!

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Pro zrozence tohoto znamení bude rok 2017 rokem pozitivních a šťastných změn – tedy obratu, na který již tak dlouho čekali a v nějž již pomalu přestávali doufat. Tedy ne že by vás letos nepotkaly žádné problémy, ty ale budou většinou zastíněny právě radostnými událostmi, jež se v jejich životě objeví. A platí to o osobní i o profesní stránce života!

Zdraví

Býci o své zdraví většinou pečují (někdy až trochu přehnaně, což ovšem vůbec není na škodu, jen vaše okolí občas nemívá pro vaše zkoumání vlastních neduhů takové pochopení), díky své intuici dokáží rozpoznat, kdy k nim jejich organismus vysílá varovné signály. Poměrně snadno ale podléháte stresu, jenž si pak vybírá svou daň především na vašem dýchacím ústrojí (jako teplomilní Býci občas prokašlete celou zimu – a na vině nebývá jen počasí, ale i stres). Zaměřte se proto na odstranění příčin vašich potíží a posilte svůj imunitní systém!

Láska a vztahy

Pro Býky jsou rodina a klid ve vztazích velmi důležité, i když to občas nedávají pod maskou důstojnosti tolik znát jako jiná znamení. Nicméně letošní rok vám mír na poli vztahů skutečně dopřeje. Tedy ne že by vás nepotkaly nějaké menší třenice, ale nebudou takového rázu, aby se na vztahu mezi vámi a vašimi nejbližšími významně negativně odrazily (platit to bude především o vztazích sourozeneckých). Rok 2017 bude pro Býky, alespoň v oblasti vztahů, rokem velkých rozhodnutí. Nebojte se významných kroků, jako je svatba či založení rodiny, letos při vás bude stát při rozhodování štěstí.
Ti Býci, kteří zatím žijí single, mají letos také velkou šanci potkat muže či ženu svých snů. Rozhlížet by se měli především v romantických jarních dnech. Jedna z mála věcí, které vám mohou dočasně zastínit úspěchy na poli hledání vážného vztahu, jsou nedokončené spory s bývalým partnerem či partnerkou, které hrozí, že opět vyplují na povrch, především v horkých letních dnech.
Velkou oporou budete letos pro své nejbližší přátele, za což vám budou velmi vděční. Vaše pozitivní energie jim pomůže překonat nejednu složitou situaci.

Kariéra a finance

Pokud uvažujete o změně zaměstnání (či vůbec celého směřování svého kariérního života), nechte si nejprve vše v klidu projít hlavou, rozhodně nejednejte impulzivně a zbytečně neriskujte, jak míváte občas ve zvyku. Překonejte svou hrdost a požádejte o pomoc při rozhodování i své nejbližší – není to známkou slabosti, ale moudrosti.
Snažte se budovat pevné vztahy se svými kolegy (případně těmi novými, které získáte při změně zaměstnání), vazby na pracovišti se totiž vyplatí nepodceňovat. S penězi byste neměli mít tento rok větší potíže, i když na nějaké velké rozhazování to nebude, při troše snahy s rozpočtem vystačíte.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Pro Blížence začíná s příchodem roku 2017 období relativního zklidnění, a to především na poli kariéry. Konečně totiž začnou pociťovat, že úsilí, které vynaložily loni, se začíná vyplácet a obracet v jejich prospěch, a dočkají se zaslouženého uznání. Přát jim hvězdy budou i v lásce. Na druhou stranu ovšem druhá polovina roku přinese několik dramatičtějších událostí.

Zdraví

Blíženci si své smolné období, tedy co se zdravotního stavu týče, vyberou letos v letních měsících. Zatímco všichni okolo si budou užívat letních radovánek, lidé narození v tomto znamení se budou muset spíše šetřit. Kromě běžných viróz jim totiž tento rok hrozí i vleklejší potíže, nejčastěji záněty močového ústrojí apod. Pozor byste si měli dát i na tradiční letní zábavy v podobě večírků a grilování – oheň vám letos nakloněn příliš nebude!

Láska a vztahy

Pokud jste ještě nenašli svého životního partnera, můžete do roku 2017 vstoupit s optimistickým očekáváním. Ačkoli na sebe partner/partnerka vašich snů nechá čekat minimálně do května, neznamená to, že byste první půli nového roku prožili o samotě! Příležitostí k seznámení budete mít víc než dost a potkáte řadu velmi zajímavých lidí.
Jestliže žijete v dlouhodobém svazku, naváže váš vztah na stav z loňského roku (v tom dobrém a bohužel i tom horším), na podzim však může dojít k události, která ho významně poznamená. Je jen na vás, zda odhodíte své pověstné ego a tvrdohlavost a vyřešíte tuto situaci s potřebným taktem. Nicméně i když se to na první pohled nebude zdát příliš pravděpodobné, vztah s partnerem/partnerkou vyjde ze všech potíží posilněn.

Kariéra a finance

Zrozenci tohoto znamení se budou muset v roce 2017 především vyrovnat s rostoucí odpovědností, kterou získali s neustále se rozšiřujícími pracovními povinnostmi. Ale nebojte! Všemi nástrahami budete proplouvat s grácií, a dokonce i úkoly, které se vám až dosud zdály neřešitelné, dostanou nový smysl. Dávejte si však pozor, abyste svůj čas dělili spravedlivě mezi práci a rodinu! Hrozí totiž, že vás úspěchy na pracovním poli příliš zaměstnají a vaše nejbližší okolí se s tím bude hůře vyrovnávat.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Pro Raky byl rok 2016 rokem nabitým událostmi. Ať už těmi radostnými, tak i těmi nepříliš šťastnými, které jim především ve druhé polovině roku rázně zamotaly hlavu. Rok letošní, tedy rok 2017, slibuje určité zklidnění, i když alespoň zpočátku budou ještě přetrvávat dozvuky některých problémů, které se nestihly vyřešit loni. Při vypořádávání se s nimi zkuste zapojit svůj pověstný um diplomacie a taktu – uvidíte, že se i zdánlivě neřešitelné konflikty nakonec vyřeší. Jen při všech těch ohledech na druhé a jejich pocity nezapomínejte i na sebe!

Zdraví

Žádné vážnější nástrahy na vás rok 2017 nechystá, jen si dávejte pozor na přemíru stresu, hlavně v posledních měsících (stres v rodině nesete vždy nejhůře, což se negativně projeví i na vašem zdravotním stavu). Nezapomínejte odpočívat, a to i aktivně! Předejdete tak podzimním virózám a nemocem dýchacích cest, s nimiž jste bojovali loni.
Pozor si dejte na exotická či jinak neobvyklá jídla – vaše zažívání by nemusela právě potěšit...

Láska a vztahy

Rok 2017 bude pro Raky v oblasti vztahů rokem příznivým. Jistě, několika neshodám s partnerem či partnerkou se nevyhnete, ale nepůjde o nic vážného a vše se nakonec vysvětlí. Pokud svou životní lásku teprve hledáte, zbystřete především v romantice přejícím květnu. I když půjde zpočátku o nezávazný flirt, za chvíli zjistíte, že jste ke svému protějšku přitahováni více, než by vás kdy předtím napadlo. Je jen na vás, jak s takovými pocity naložíte.
Především konec roku přinese několik nástrah pro vztahy v rodině. Vaše myšlenky zaměstnají hlavně rodiče, kteří vám kvůli své tvrdohlavosti připraví nejednu horkou chvilku. Vše se nakonec uklidní, ale vyžádá si to hodně úsilí z vaší strany – pověst urovnavatele sporů ostatně nemáte pro nic za nic. Letošní rok navíc bude i rokem poznávání nových lidí. Nebraňte se novým přátelům, ale nezapomínejte na ty „staré“.

Kariéra a finance

V oblasti kariéry můžete v první půlce roku 2017 zažít poměrně nečekaný zvrat, který – ačkoli to tak možná na první pohled nebude vypadat – bude ve výsledku znamenat změnu k lepšímu (nebojte se i výraznějších změn, nemáte v povaze zbytečné riskování, ale odhodit opatrnost se také občas vyplatí). Červen a červenec pak budou znamenat vrcholy vašeho pracovního života v tomto roce. Naopak konec roku bude, jak už jsme naznačili, poměrně náročný. Díky vaší vrozené píli a smyslu pro pečlivost se vše nakonec podaří dovést do zdárného konce – k vaší spokojenosti.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Pro Lvy bude rok 2017 rokem poklidných změn (nebojte, žádné vážné převraty se nechystají, ale stereotyp pro vás hvězdy také nechystají). A tak není důvod ke strachu – změny jsou znakem růstu a vývoje, a i když je zprvu člověk vždy nevítá, nakonec se většinou ukážou jako důležitý mezník. Loňský rok byl pro zrozence tohoto znamení příznivý v otázce vztahů, letos mohou v této oblasti zaznamenat menší třenice. Naopak zdraví se jich bude (až na maličkosti) opravdu držet.

Zdraví

Občasné konflikty s partnerem či partnerkou (o dalších členech rodiny ani nemluvě) si samozřejmě vyberou svou daň na vaší duševní pohodě. Naučte se proto pečovat o své psychické zdraví, pravidelně relaxujte. V létě pak buďte opatrní na dovolené, nepřeceňujte své síly – pamatujte, že není třeba nikomu dokazovat zdatnost, náročnost nejrůznějších akcí regulujte podle svých vlastních sil.

Láska a vztahy

Především Lvi narození uprostřed vlády tohoto znamení mohou letos zaznamenat o něco více konfliktů v rodině než loni. Na vině budou dozvuky těžkých situací, jimiž jste si prošli v roce 2016 a které jste – navzdory svému přesvědčení – nevyřešili s partnerem tak, jak by si zasloužily. Hlavně nepanikařte, pamatujte, že máte v partnerovi/partnerce velkou oporu, která vám vždy podá pomocnou ruku. Lvi, kteří jsou single nebo nežijí v trvalém svazku, by měli být letos opatrní, především pokud svého partnera či partnerku hledají pomocí internetových seznamek. Nedávejte bezhlavě na první dojem, nezapomínejte, že na síti nemusí být každý tím, kým se prezentuje. Naopak zkuste dát šanci i někomu, kdo vás třeba na první pohled nezaujal. A nikdy nepodceňujte bezpečnost při prvních setkáních s neznámým člověkem!
Alespoň na poli širších rodinných vztahů by měl být letos relativní klid, i když máte-li děti v pubertálním věku, připravte se na lehčí třenice. Rovněž přátelé vás tento rok opravdu podrží. Nezapomeňte jim být stejnou oporou, jakou budou oni vám.

Kariéra a finance

O co bouřlivější bude váš osobní život, o to klidnější pak bude ten profesionální. V práci žádné velké převraty nečekejte, nicméně dílčí změny (především ve vašem pracovním kolektivu) vás neminou. Lehce se může, hlavně s příchodem druhé poloviny roku 2017, změnit i vaše pracovní náplň. To ovšem rozhodně není důvod k nespokojenosti, naopak – nové úkoly vám pomohou překonat stereotyp, s nímž jste poslední dobou bojovali, a vlijí vám do žil nový elán a pracovní nadšení.
Co byste si ale měli dát jako cíl letošního roku, je naučit se říkat „ne“ v situacích, které to vyžadují – naučte své kolegy, že vás nemohou donekonečna využívat!

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Do roku 2017 vstupují Panny s elánem a energií, kterou by jim mohli mnozí závidět (a tento pocit nebude tak daleko od pravdy). Se šarmem sobě vlastním se letos utkají s několika překážkami, které jim hvězdy přichystají především v pracovním životě. Spolehnout se při tom budou moci na silné rodinné zázemí a podporu nejbližších. I když se snažíte nezatahovat rodinné příslušníky do své kariéry, tentokrát vám jejich nadhled více než pomůže.

Zdraví

Kvůli zvýšené pracovní zátěži a stresu byste si měli dát pozor především na onemocnění srdce a cév. Pamatujte, že žádná situace nestojí za tak vážné zdravotní problémy a že prevence je vždy mnohem lepší než řešení následků.
Opatrní buďte rovněž při sportu, a to hlavně v zimních měsících. Budete mít tendenci si starosti v práci kompenzovat adrenalinem, ale k takovému hazardu hvězdy nakloněny nebudou...

Láska a vztahy

Problémy, které jste řešili s partnerem či partnerkou na samém sklonku minulého roku, se vyřeší dříve, než skončí zima (i když možná ne zcela podle vašich představ). Poté nastane poměrně klidné období, které vám připomene, jak může být člověk ve vztahu s druhým opravdu šťastný. Bohužel to neznamená, že zbytek roku bude na poli vztahů ona pověstná procházka růžovým sadem. Září totiž může zahrozit nečekanou krizí, která si však nevyžádá žádné oběti.
Zrozenci, kteří zatím svou životní lásku hledají, zažijí velmi šťastné období na počátku léta, když zjistí, že člověk z jejich poměrně blízkého okolí, jehož z nějakého důvodu dosud přehlíželi, může v jejich životě hrát mnohem významnější roli, než by si kdy představovali. Zprvu sice nebudete pomýšlet na nic víc než „letní lásku“, pak ale poznáte, jak důležitým se pro vás onen člověk stal.
O něco bouřlivější vývoj zažijí Panny v oblasti přátelství. Již dlouho máte pocit, že ne všem vašim z vašeho okolí leží na srdci jen vaše dobro. A bohužel se tato předtucha potvrdí. Nesmutněte a buďte o to více vděční za opravdové přátele, jež ve svém životě máte!

Kariéra a finance

V práci se v roce 2017 budou zrozenci tohoto znamení cítit jako na houpačce – navíc se situace nebude chtít uklidnit a vaše odhodlání všechny problémy dořešit do zdárného konce bude tím pádem zákonitě klesat. Na vině budou především „zákulisní“ intriky, které se na pracovišti odehrávají již nějakou dobu, ovšem kterých jste si zatím nevšimli. Vše se naplno projeví již v květnu, kdy přijde ani největší kariérní krize. Zvažovat budete dokonce i změnu místa. V takovém případě mějte na paměti, že letos hvězdy takovým změnám přejí. Jen nejednejte v rámci snahy co nejrychleji utéci současné situaci ukvapeně!

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Rok 2016 byl pro většinu Vah rokem velmi příznivým. Dobrou zprávou je, že ani rok 2017 nechystá zrozencům tohoto znamení (především ve své druhé polovině) žádné významné negativní změny. A pokud se setkáte s nějakými těžkostmi, váš přirozený optimismus a nadhled vám je pomůže vyřešit s grácií vám vlastní. Čekají vás velké změny, ale po letech máte konečně pocit, že jste na ně připravení a nebudou pro vás znamenat takový stres jako jiná léta.

Zdraví

Ačkoli pro Váhy bude rok 2017 poměrně hektický, stres budou zvládat překvapivě lépe než jindy. Ale to neznamená, že byste si na něj neměli dát pozor. Vyvarujte se rovněž ignorování jarní únavy, která se letos dostaví v plné síle (snad v kontextu všech těch zvratů, které vás čekají). Dopřejte si pořádný odpočinek a nezapomínejte na důležité vitaminy a minerály! Sílu by vám měl dodat třeba výlet do čisté horské přírody.
Mimochodem, zkuste se rovněž zaměřit na zdraví svých nejbližších – někteří z nich mají tendenci přehlížet varovné signály, které k nim jejich tělo vysílá. Pokuste se je přesvědčit, aby vyhledali pomoc, a buďte jim potřebnou oporou!

Láska a vztahy

Na poli vztahů by měl být rok 2017 pro Váhy poměrně klidným. S partnerem či partnerkou najdete dlouho hledanou harmonii, především počátkem jara budete prožívat jedno z nejklidnějších období. Nicméně konec roku s sebou v oblasti vztahů přinese i několik nástrah. Snažte se je řešit bez zbytečných emocí, spíše racionálně (i když jako Váhy vás to stojí více úsilí než více „uzemněná znamení“). Nezapomínejte, že je vždy nutné dát prostor i druhé straně.
Pokud jste single nebo nežijete ve „vážném“ vztahu, slibuje rok 2017 spoustu příležitostí a zábavy. To s sebou ovšem nese riziko, že budete-li se pouze bavit, proklouzne vám mezi prsty osoba, která by mohla od základů změnit váš život.
Věnujte se letos více svým rodičům a sourozencům. Poslední týdny jste je trochu zanedbávali, což nesli hůře, než vám dávají najevo. Pamatujte, že nejbližší rodina je stejně důležitá jako ta, kterou jste založili vy sami.

Kariéra a finance

Letošní rok vám nabídne mnoho příležitostí pro rozšíření vašich obzorů a dovedností. Rozhodně se vyplatí je využít! Hned zpočátku roku se na vás chystají změny, které mohou jednou provždy udat směr vaší kariéry (nebo alespoň na následujících několik let, Váhy často hledají dále a nespokojí se se stagnací). Nebojte se přijmout každou výzvu, která se před vámi objeví a jež vám pomůže v kariérním růstu. Je to investice do budoucna, a ta se vám ještě bude hodit.
Mimochodem, neodmítejte bez rozmyslu ani nové pracovní příležitosti. Máte velmi silně vyvinutou intuici, která vám napoví, jakou cestou se vydat. Spoléhejte na ni více než na rady kolegů. Na rozdíl od nich vám byla vždy dobrým rádcem. Pozor si dejte na bezhlavé utrácení, jemuž budete mít občas chuť propadnout.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Štíři si nejspíše rok 2017 zapamatují jako „rok rodiny“ a většího smíření se svým vlastním směřováním (to vám občas loni chybělo). Právě v této oblasti se vám bude dařit nejvíce a dostanete spoustu příležitostí angažovat se a projevit naplno své schopnosti, za něž sklidíte zasloužený obdiv.
Kariéra pro vás sice nebude v letošním roce takovou prioritou jako dříve, nicméně se nedá říci, že by se vám nemělo po pracovní stránce dařit. Pozornost byste spíše měli věnovat svému zdraví a zdraví svých nejbližších.

Zdraví

Navzdory poměrně šťastnému výhledu nastíněnému v předchozích řádcích čeká Štíry v letošním roce také boj s nemocemi. Většinou se nebude jednat o nic vážného, spíše se budou muset vypořádat se zdlouhavějšími potížemi. Náchylní budou především k problémům pohybového ústrojí (dlouhodobé bolesti zad či kloubů apod.). Ačkoli nepůjde o život ohrožující nemoci, dlouhodobé bolestivé stavy jim život zkomplikují. Míváte navíc sklony své potíže zlehčovat – tentokrát by se vám ovšem takovýto postoj nemusel vyplatit!
Kromě toho si po celý rok dávejte pozor na kluzké povrchy, nebudou vám letos právě přátelsky nakloněny...

Láska a vztahy

Jak už jsme naznačili v úvodu, pro lidi narozené ve znamení Štíra bude právě začínající rok obdobím, které věnují především svým sobě a svým nejbližším. Zdá se, že konečně pochopí svou roli v kontextu rodiny i života – a to jim velmi usnadní další směřování. Budete oporou svému okolí, bez větších potíží zvládnete všechny menší problémy, jež se v rodině vyskytnou (pozor především v závěru jara, romantika bude v tomto období poněkud drhnout). Vaše rodina nicméně konečně uvidí a pochopí, jak důležitou roli v ní hrajete.
Klid by měl zavládnout i na poli vztahů přátelských a pracovních. Tento rok vám prostě v oblasti vztahů bude přát, i když v některých situacích se samozřejmě napětí a neshodám nevyhnete.
Jestliže jste single, štěstí by se na vás mělo usmát začátkem podzimu. Ale ani předchozí měsíce nebudou nezajímavé. Potkáte řadu zajímavých lidí. Jen pozor, nečiňte žádná závažná rozhodnutí v dubnu, nemusela by se vám vyplatit. Hvězdy vám totiž „podstrčí“ i pár ne zcela perspektivních protějšků.

Kariéra a finance

Začátkem roku bude sice v práci panovat poněkud napjatá atmosféra (na vině jsou resty z loňska, které se nebezpečně nakumulovaly), ale i díky vašemu úsilí se podaří nakonec vše vyřešit. Bohužel poznáte, že na některé kolegy, o jejichž kvalitách jste byli přesvědčeni, se v krizových situacích nemůžete spolehnout. Sice příliš neutrpí vaše přátelství, bude to však pro vás cenná lekce.
Na sklonku léta se může objevit zajímavá pracovní nabídka, která by vaši kariéru výrazným způsobem posunula. Ačkoli máte často tendenci reagovat ukvapeně, ještě než ji přijmete nebo odmítnete, poraďte se raději se svými nejbližšími. S čím ovšem budete v roce 2017 na štíru, jsou peníze. Dávejte velký pozor, abyste se zbytečně nezadlužili!

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Lidi narozené ve znamení Střelce čeká letos rok plný nových zážitků, učení se a poznávání. Jste odhodlaní zapracovat především na sobě, což se vám rozhodně vyplatí. Zlepší se totiž nejen váš rodinný, ale i pracovní život. Samozřejmě na vás hvězdy chystají nějaké ty potíže, ovšem ty se vám (i díky nově nabytým zkušenostem a znalostem) podaří vyřešit poměrně snadno a bez vážných následků. V práci i doma.

Zdraví

Střelci by letos měli především začít více naslouchat svému tělu – a na to zrozenci tohoto znamení nejsou právě zvyklí. Spíše mají tendence upozaďovat vlastní problémy a potíže svého těla, což by se jim nemuselo právě vyplatit. Naštěstí je letos nečekají žádné zásadní zdravotní problémy, i když kvůli velmi aktivnímu a nabitému životu může dojít ke zhoršení některých z chronických nemocí, jimiž trpí. Pozor si dejte také na nejrůznější výšky a s nimi spojené pády, žebříky a spol. nebudou letos vašimi přáteli...

Láska a vztahy

Problémy s partnerem či partnerkou, k nimž jste se koncem roku po delším odhodlávání postavili čelem, se přestávají zdát tak neřešitelné, jak jste se báli v posledních týdnech roku 2016. A věřte, že společnými silami najdete kompromis, který nezanechá ve vaší duši ani v duši vašeho protějšku žádnou hořkost – uvidíte, že za několik týdnů budete na celou nepříjemnost jen vzpomínat. Zatímco zrozenci některých jiných znamení by se celou situací již nadále nezabývali, Střelci ji jen tak za hlavu nehodí – umějí se z ní totiž poučit a získané poznatky v případě potřeby využijí. A tak vás letos čeká na poli vztahu s partnerem/partnerkou jen málo podobně vyhrocených situací. Nezadaní Střelci prožijí letos velmi aktivní rok – rok hledání a poznávání nových lidí. A i když se dlouho bude zdát, že nenese kýžené výsledky (tedy perspektivu ono „a byli šťastní až do smrti“), vůbec nezoufejte! Vždyť během této cesty poznáte tolik zajímavých lidí, kteří mohou obohatit váš život, že by byla škoda něčeho takového litovat. Navíc se – v duchu celého letošního roku – poučíte z neúspěchů a do dalších pokusů vstoupíte vyzbrojeni informacemi, které vám předtím chyběly. Mimochodem, koncem léta už budou vaše vyhlídky vypadat mnohem růžověji!

Kariéra a finance

Ono hned v úvodu zmíněné sebevzdělávání se promítne i do vašeho pracovního života – snažte se využít každé příležitosti k nabytí nových informací! Pomohou vám při řešení složitých úkolů. Ne že by jich na vás letos čekalo nějaké velké množství, ale samozřejmě se také objeví. Ačkoli nemíváte tendence propadat panice, některé potíže se vás dotknou více, než byste na první pohled očekávali.
Jen si dejte pozor na některé kolegy… Ne každý, kdo se tváří, že chce podat pomocnou ruku, nemyslí především na svůj vlastní prospěch. Díky své cti nečekáte podrazy ani od jiných, což by se vám mohlo vymstít.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Rok 2017 chystá pro zrozence tohoto znamení celou řadu vzestupů a pádů. Ačkoli vám především ony pády mnoho radosti nepřinesou, vyjdete z nich většinou posíleni.
Bude se vám dařit v práci a ani vážnějších zdravotních problémů se nemusíte obávat. Na poli vztahů však zažijete nejedno překvapení. V dobrém i trochu horším smyslu slova. Slovo, kterým by se dal následující rok v životě Kozorohů charakterizovat, je proměnlivost.

Zdraví

Neustálé výkyvy společně s nejrůznějšími turbulencemi ve vašem životě si letos vyberou svou daň v podobě větší míry stresu, který se pak negativně odrazí na stavu vašeho imunitního systému. Dbejte proto na dostatečný přísun důležitých vitaminů a minerálů, jinak budete náchylní k nejrůznějším virózám apod. I když by vás letos neměl postihnout žádný závažný zdravotní problém, pamatujte, že vždy je lepší nemocem předcházet.
Zkuste se rovněž zaměřit na zdravotní stav svých nejbližších. Zjistíte totiž, že někteří z nich nejsou tak v pořádku, jak se před vámi snaží tvářit. Namísto vzteku jim však nabídněte svou pomocnou ruku – tak se problémy řeší mnohem snáze!

Láska a vztahy

Zrozenci žijící v dlouhodobém svazku se letos nějakých závažných zvratů nemusejí obávat. Ne že by nemuseli (především v první půli roku) řešit s partnerem či partnerkou řadu neshod, ale nepůjde o nic vážného, co by ohrožovalo existenci vztahu samotného. Pozor si ale dejte na ukvapené závěry při komunikaci s partnerem/partnerkou, k nimž máte jako Kozorozi občas sklony. Dezinterpretace vašich slov či slov vašeho protějšku může napáchat více škody, než by vás kdy napadlo.
Vzestupy a pády by měli očekávat rovněž ti zrozenci, kteří nemají dlouhodobý či „vážný“ vztah. Bohužel totiž zjistí, že člověk, do něhož vkládali své naděje, není zdaleka takovým, jakým se zdál. Ale nebojte, v období mezi zářím a listopadem se na vás konečně usměje štěstí v podobě nové lásky.
Nezapomínejte po celý rok také na své rodinné příslušníky. I ti vám sice nejednou zavaří, ale nakonec vždy zjistíte, že jsou pro vás stále zázemím, které vám jen tak někdo nenahradí.

Kariéra a finance

Oč bouřlivější budou mít Kozorozi osobní život, o to klidnější bude jejich život profesní. Dařit se bude především podnikatelům v oblasti služeb a cestovního ruchu.
Rok 2017 nabídne zrozencům tohoto znamení řadu příležitostí k profesnímu růstu. Neodmítejte je, naopak se jich snažte využít co nejvíce. Jen pozor, abyste si neukousli větší sousto, než jaké dokážete strávit – v zápalu a nadšení občas zapomínáte myslet na praktickou stránku věcí, což by se vám mohlo letos vymstít.
Především na sklonku jara můžete zaznamenat několik konfliktů s kolegy či podřízenými. Snažte se do nich nezatahovat osobní stránku věci. Přineslo by vám to více škody než užitku.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Rok 2017 bude pro Vodnáře rokem nejrůznějších výzev, a to jak v oblasti pracovní, tak i v oblasti partnerských vztahů. Naučte se více důvěřovat své intuici – jen málokdy vás opravdu zklame, a tak je škoda, že ji využíváte tak málo a spíše dáte na názory svého okolí. Pokud však odoláte tlakům „zvenčí“ a budete spoléhat především sami na sebe a svůj vlastní úsudek, bude rok 2017 v životě Vodnářů i rokem mnoha úspěchů.

Zdraví

Především na jaře a na podzim vás váš organismus trochu pozlobí – jarní únavu nebudete zvládat s takovým nadhledem jako jindy a pravděpodobně vás potrápí nějaká ta viróza nebo nachlazení. Podzimní dny pak přinesou větší míru stresu, která se na vašem zdraví také podepíše... Nezapomínejte na pitný režim a naučte se odpočívat! Co takhle dopřát si prodloužený víkend ve welness hotelu?

Láska a vztahy

Partnerské vztahy Vodnářů mohou letos zažít nejednu turbulenci. Ale nemusí to nutně znamenat změnu k horšímu – právě naopak. Pamatujte, že i události, jež se na první pohled zdají složité a partnerským vztahům nebezpečné (pozor na září a začátek října), vaše pouto s partnerem či partnerkou naopak posílí. Uvědomte si, že mnoho nedorozumění a následných problémů vzniká kvůli komunikačním chybám, a na ty jsou zrozenci Vodnáře občas opravdu experti. Máte ale dost sebereflexe na to, abyste si tuto skutečnost uvědomili, a tak nakonec vše dovedete ke zdárnému konci.
Pokud nežijete v dlouhodobém partnerském svazku, pak věřte, že letošek může tuto skutečnost od základů změnit! Svou pozornost zbystřete v létě.

Kariéra a finance

V oblasti kariéry vás – jak jsme napsali v úvodu – čeká řada výzev, z nichž některé zvládnete s přehledem, jiné vás ovšem potrápí. Zkuste se více zaměřit na to, do jakých úkolů se pouštíte a kolik práce si na sebe nakládáte. Pečlivě vybírejte, na co vám ještě stačí síly, naučte se říkat „ne“ tam, kde si nebudete jistí (vaše silná intuice vám může být výraznou pomocí). A také pamatujte, že ne vždy se vyplatí prosazovat za každou cenu vlastní vůli a že i názory ostatních společně s kompromisy mají v pracovním životě své místi tak jako v životě soukromém.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Pro Ryby bude rok 2017 rokem, v němž se jejich život bude točit především okolo vztahů – a to nejen partnerských, ale i sourozeneckých, rodičovských i těch s vlastními dětmi. Změny v osobním životě sice nebudou nijak převratné (přinejmenším nebudou nečekané), nicméně budou vyžadovat všechny diplomatické schopnosti, jimiž Ryby sice zrovna neoplývají, ale které dokáží (pokud to situace vyžaduje a ony samy v tom vidí smysl) skvěle vystřihnout.

Zdraví

Zrozenci tohoto znamení by si letos měli dávat pozor hlavně na nejrůznější poranění. Rozhodně byste neměli přepínat své síly nebo vyhledávat adrenalinové zážitky. Především letní měsíce budou pro váš organismus znamenat určitou zátěž. Opatrnější buďte také v blízkosti vody – nenechejte se vyprovokovat k demonstraci fyzických sil, které tak úplně nemáte...

Láska a vztahy

Jak již bylo řečeno, právě oblast vztahů bude pro Ryby letos oblastí dominantní. Vztah s partnerem či partnerkou sice nebude po celý rok pouze idylickým (pozor především na březen a pak také říjen, kdy se naplno projeví hlavně vaše přirozené sklony k žárlivosti), ale události, které ho zasáhnou, jej o to více posílí. Zrozenci, kteří nežijí v dlouhodobém svazku nebo jsou single, budou mít letos spoustu příležitostí k prohloubení vztahů či nalezení partnera (partnerky), bohužel budou mít tendenci tyto příležitosti promarnit, nejčastěji z vlastní přelétavosti.
Velkou výzvou budou vztahy v rodině, především máte-li děti v rozpuku puberty. I když sami víte, jak náročné dospívání může být, jako by vám chyběla motivace vašim vlastním potomkům porozumět. Nelamte nad nimi hůl!
Na druhou stranu je tento rok nakloněný vyřešení dlouhodobých sporů v širší rodině. Dávné konflikty opět vyplují na povrch, ale i díky vašemu úsilí konečně nezůstanou bez řešení.

Kariéra a finance

Události z osobního života letos lehce zastíní pracovní stránku vašeho bytí. Ovšem to neznamená, že u Ryb v pracovním procesu nedojde k žádným důležitým změnám! Nemusíte se však bát, především pokud podnikáte. Čekají vás nové, zajímavé příležitosti, které by byla škoda nevyužít! Jste-li zaměstnancem, také na vás čeká řada výzev, které mohou významným způsobem posunout vaši kariéru, i když za cenu nemalého úsilí z vaší strany (dejte si pozor na nejrůznější našeptávače). Kvůli své dobrosrdečnosti máte občas sklon bez rozmyslu půjčovat svému okolí peníze – to by se vám v roce 2017 nemuselo vyplatit!

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat