Kterých 100 testerek vyzkouší řasenku The ONE No Compromise od Oriflame

28.08.2017 | Zábava

Neodolatelný pohled, dokonale natočené a prodloužené řasy a minimum námahy s jejím odlíčením? To vše slibuje skvělá novinka na poli řasenek od společnosti Oriflame. The ONE No Compromise od Oriflame bude moci vyzkoušet 100 z našich testerek!

Řasenka The ONE No Compromise má přesně takové kvality, jaké by měla ideální řasenka mít – řasy oddělí, prodlouží, natočí a dodá jim dokonalý objem i tvar. Je černá jako noc a řasy krásně zvýrazní, zároveň je ale odolná proti rozmazávání, nedrolí se a vydrží celý den.

A to nejlepší? Večer ji stačí smýt jen teplou vodou!

Vydrží 24 hodin, a to i při sportu na souši nebo ve vodě. Její speciální kartáček řasy krásně obalí, takže jsou nejen husté, ale i prodloužené a vypadají dokonale i v těch nejextrémnějších podmínkách.

Které testerky se mohou těšit na řasenku The One No Compromise od Oriflame?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, co je tak po ránu napadne, když se na sebe podívají do zrcadla. Zdá se, že většina z nás není pohledem na sebe sama příliš nadšena. Ale to je chyba! Jednak i s těmi rozcuchanými vlasy a otlačeninami od polštáře na tváři jsme stále krásné, jednak je prokázáno, že když se na sebe budeme v zrcadle usmívat, zlepší se nám nálada! A to stojí za zkoušku, co říkáte? Kterým testerkám navíc zlepšíme náladu skvělou novinkou od Oriflame?

Balíček s řasenkou The One No Compromise už je na cestě k těmto testerkám: leb, magic11, paperilla, inutec a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat